Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3699 . 3700 . 3701 . 3702 . 3703 . 3704 . 3705 . 3706 . 3707 . 3708 . 3709 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 07:12
- Nahlásit

Tak vstávat a makat, šup šup, si nemyslete, že když jsou Vánoce tak nemusíte dřít

lucYnka XIII
ne*er ja jeste skoro nic nakoupeno nemam
Letos jsem si dala závazek, že udělám fšechno včas, takže jsem začala už v listopadu . Stihla jsem fšechno, akorát jsem nějak zapinkala stromeček . Šli jsme pro něho teprvá včera a už to samozřejmě bylo probraný Museli jsme vzít borovičku, páč moje milované smrčky v krásném provedení už prostě nebyli Ale jinak jsem naprosto redy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 07:53
- Nahlásit

čau všem
dastík je zas doma
včera jsem ručně myla koberec,je už suchej ,dneska jdou morčata z bytu a já mohu předělat nábytek
musím jít něco nakoupit

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 08:24
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAÁÁÁÁAAAÁÁÁÁÁJN!!

Dneska naposled v práci - joooodleyyydýýýýýý!!!!

Dárky jsem začla balit a nedobalila, na stromek nedošlo. Musim to stihnout šécko dneska, ale nevím, kdy, když přijede Ričrd a to znamená jediný. Hospodu .

Jestli ten sních vážně sleze budu načtvatá úplně strašlivě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 08:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar magoří

fčera mi přivezli pročkosušku a ačkoliv jsem asi půl hodiny studovala návod nějak jsem nepochopila jak to fungá budu to muset zkusit za provozu
Biluška
korát jsem nějak zapinkala stromeče
já pro stromek jela v neděli, chtěla jsem zase živej v květníku z Bauhausu a nejen že maj sice v květníku, ale jednorázový páč jim ty kréteni uřežou kořeny a chtěj za to 500,-, ale navíc nebyl ani jeden do toho květníku danej rovně, tagže já strom zatím nemám asi pudu zejtra do lesa
PetraK
Jestli ten sních vážně sleze budu načtvatá úplně strašlivě.
sem ti to řikala, sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:01
- Nahlásit

Ahoj děcka, na mě zas něco kurva leze!!!!!
No to snad ne toto...
jestli mi do banky vleze ještě jeden jedinej chrblající čék, tak ho prohodím oknem!!!!!!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:04
- Nahlásit

Dobré ráno!
Včera jsem zažila asik nejftipnější koncert za dobu, co chodim hrát. Učitel razí heslo, že čím víc lidí hraje, tím líp . Takže všechny hlasy jsou zdvojený, některý i ztrojený. A včera jsem ten jeden hlas hrály 3. PO prvním taktu přestala hrát jedna, co hrála se mnou a za chvilu druhá a začaly se smát. Já zmatená jak lesní fčela, co se děje, ale hrála jsem dál. Pak najednou ta první odešla (jsem si řekla, že se jí z toho trapasu udělalo blbě) a za chvilu se vrátila, ale furt se chchetaly. Jsem to tak tak dohrála. Pak z ní vypadlo, co se stalo. Ta trupka si vzala místo altu tenor,takže byla uplně mimo ladění a nehledě na to se jí některý tóny neozývaly. Člověk si jde po půl roce zahrát na veřejnosti a oni mu to pak zkazej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:16
- Nahlásit

Alexa

sem ti to řikala, sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,sem ti to řikala,

asi do vás budu muset třísknout. Asi vám zaskočila jehla či co

jbat

na mě zas něco kurva leze!!!!!

a neni to chlap?

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:28
- Nahlásit

Baico
Člověk si jde po půl roce zahrát na veřejnosti a oni mu to pak zkazej..

no ale ty jsi byla dobrá, ne? Z toho může být taky dobrý pocit, ne?
Jinak tomu nerozumím, vrcholem mých pokusů bylo Skákal pes přes oves na violoncello.

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:29
- Nahlásit

čau baby, mám kafe a DOVOLENOU
Po včerejším vánočním večírku je ta dovolená trošku okořeněná bolehlavem

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:33
- Nahlásit

Alexa
já pro stromek jela v neděli, chtěla jsem zase živej v květníku z Bauhausu a nejen že maj sice v květníku, ale jednorázový páč jim ty kréteni uřežou kořeny a chtěj za to 500,-, ale navíc nebyl ani jeden do toho květníku danej rovně, tagže já strom zatím nemám asi pudu zejtra do lesa
Taky sem říkala, že v případě nouze uřežu smrček na zahradě. Když jsme začali obcházet ty zahradnictví a v jednom měli akorát normanské jedle za 900,- tak sem řikala, že v případě nouze uřežu i borovici co mi roste pod oknama Naštěstí na to nedošlo Ale hned na jaře naklušu do lesa, vyreju nějaké semenáčky a začnu si pěstovat vlastní vánoční stromky, takhle už to dál nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Lola1

Skákal pes přes oves na violoncello.

máte v tom textu chybu pani. Ten pes neskákal přes voves na violončelo, ale přes voves, přes zelenou louku. Víme?

gabifi
čau baby, mám kafe a DOVOLENOU

ICH GRATULÍRE!!! Mě to čeká až zítra, ale skorem jako by to huž bylo a aji s tím bolehlavem, vzhledem k dnešní návštěvě to zítra bude u mě to stejný

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:39
- Nahlásit

PetraK
a neni to chlap?
no to bych si asi nestěžovala, že...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:42
- Nahlásit

jbat

no to bych si asi nestěžovala, že..

dyby byl vočklivej?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:46
- Nahlásit

Lola1
no ale ty jsi byla dobrá, ne?
No na to, že jsem před tím nehrála půl roku a tyhle noty jsem viděla prvně až v neděli tak jo.
PetraK
A jinak já jsem taky ráda, že už nemrzne, protože praktikovat relý letní gumy se mi moc často nechce. A předem upozorňuju, že na zimní teď nemám prachy, nějak dlouho se crcaj s těma prachama z toho stavebního spoření.
Vy bankéři a podobní odborníci, jak dlouho to trvá, než mi to vyplatěj, když jsem to rušila po 7 letech 26. října?

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

Dobre den.
Jsem se nabalila jak slak a na poli vubec neni zima sakrble.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:49
- Nahlásit

PetraK
dyby byl vočklivej?
Zvřeš voči a zatneš zuby, ne? Jsou Vánoce a to se musej děla dobrý skutky

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:51
- Nahlásit

Baico
ze zákona na to mají tři měsíce.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:54
- Nahlásit

PetraK
dyby byl vočklivej?
no a?
tak na mě poleze po tmě no...

Baico
jak dlouho to trvá, než mi to vyplatěj,
do 26.ledna bys to měla mít. dle zákona.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:58
- Nahlásit

Biluška
jbat
Děkuji vám vzdělané ženy!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:06
- Nahlásit

Biluška
začnu si pěstovat vlastní vánoční stromky, takhle už to dál nejde
to mi povídej, normálně koupím na podzim jedli v květníku, to maj slevy, fakt nechápu proč je nemůžou mít i přes zimu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:10
- Nahlásit

ty lidi nejedli snad roky,co kupujou za blbosti

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:14
- Nahlásit

Alexa
to mi povídej, normálně koupím na podzim jedli v květníku, to maj slevy, fakt nechápu proč je nemůžou mít i přes zimu
To se musí koupit brzo na podzim, nejpozději v říjnu. Páč pak musíš ten stromek postupně přivykat na teplo a lidskou společnost . Kdybys ho teď přesunula z venku do obýváku tak ti zdechne. Ale když má ustřižené kořeny tak zdechne stejně, tagže je to jedno

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:14
- Nahlásit

Baico

A jinak já jsem taky ráda, že už nemrzne

no tak děte do háje i vostatníma teploušama tady. Mohli jsme mít háský vánoce a místo toho kvůli vám bude všude jen bordel, a psí houna

Jsou Vánoce a to se musej děla dobrý skutky

až tolik ty vánočky teda neprožívám.

jbat

tak na mě poleze po tmě no.

nic, chlap musí stát za to, aby mohl někam lézt. Jinak nic.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:19
- Nahlásit

PetraK
chlap musí stát za to, aby mohl někam lézt. Jinak nic
Tak hlavně musí vůbec stát, že ano, jinak by to lezení nemělo žádný smysl

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:19
- Nahlásit

Biluška
To se musí koupit brzo na podzim, nejpozději v říjnu. Páč pak musíš ten stromek postupně přivykat na teplo a lidskou společnost . Kdybys ho teď přesunula z venku do obýváku tak ti zdechne
to je jasný, já už tagle jeden měla pár let a letos jsem ho sázela na zahradu, ale páč jsem ho dostala jako k vánocům tak mě nějak vůbec nenapadlo, že gdyž jdeš koupit strom v květníku že tam daj stromy s uřízlejma kořenama, to mi přijde jako dost na hlavu, gdyž budu chtít jednorázovej strom tak si koupím řezanej a nebudu si přeci kupovat v květníku fakt nechápu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

Biluška

Tak hlavně musí vůbec stát, že ano,

Eh, to se u chlapa, kterej má stát za to, předpokládá samo s sebou. To je v základní výbavě už.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

Biluška
chlap musí stát za to, aby mohl někam lézt. Jinak nic
Tak hlavně musí vůbec stát, že ano, jinak by to lezení nemělo žádný smysl

jj.
Tak co? Tak nic. Tak slez.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:23
- Nahlásit

jbat

Tak co? Tak nic. Tak slez.

no vidiš, jak sme to hezky pořešili. Už na Tebe nic neleze

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:24
- Nahlásit

PetraK
Eh, to se u chlapa, kterej má stát za to, předpokládá samo s sebou. To je v základní výbavě už.
no pani mé zkušenosti hovoří zcela jinak!!!!!
kolik jich už za to stálo a přitom to nestálo!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:28
- Nahlásit

jbat

kolik jich už za to stálo a přitom to nestálo!!!!!!

losuješ ze špatnýho pytliku

<< 1 ... 3699 . 3700 . 3701 . 3702 . 3703 . 3704 . 3705 . 3706 . 3707 . 3708 . 3709 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání