Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3708 . 3709 . 3710 . 3711 . 3712 . 3713 . 3714 . 3715 . 3716 . 3717 . 3718 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

kachna_
Vlastní NTB a mobilní připojení
Na to je pozdě . Z domova jsem odcházela v 6 ráno
kachna_
To jako, že v Polsku bych sehnala podprsenku i já
Hele, já už mám vyzkoušený v Čechách dostupný značky. Je teda fakt, že při svý velikosti 90/F si trošku připlatím, ale zase je nosím poměrně dost dlouho. Výborná je Felina,ale ta je fakt drahá. Pak další výborný je Triumf a čas od času se dobrý kozí chlífky koupěj i u Trioly.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
No prosimvás, s jídlem na mě snad ani nechoďte, mě je vám furt blbě, že nemám ani tušku. Třá teťkonc skoušim první kafe vot neděle, možná pude ven. Takže cukrovim mě nijak neoslníte ))) Nop f práci snat abyste chvilku přectírala...a pak táhněte do řiti, no....jinak tu mám zásadní poznatek moderní medicíny, to je ostatně pro všechny nemocné - škoda, že sem to nevěděla už minulej týden, bych nemusela bejt humřitá: http://www.super.cz/bulvar/verte-neverte/36740-mat e-ucpany-nos-masturbujte.html

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

čus kreténi,je huuustá ledofka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:50
- Nahlásit

Gerda
možná pude ven
dej mu haltinu rači...anebo stopku páč může bejt zpovykaný a jak ho pak dostneš zpátky..

impact
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:58
- Nahlásit

Kdo mi v noci ukrad ze dvora snih? Tam to ted vypada jak na minovym poli.
Mi chcete jako rict, ze az se vratim z prochazky, budu koupat SEDM psu?
Akorat newim, jak je povedu, kdyz mam obracenej palec.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:01 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

isdpch
uvidíme se v únoru na srazu
von bude?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:02
- Nahlásit

Baico
že při svý velikosti 90/F
Jako teď, při kojení o tom nemluvim vůbec, ale já bych potřebovala 80H . Ještě tak můžu nosit Tino 85F (80ka už má malé košíčky), ale má delší ramínka atd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
Nazdar mamko, už ses dneska válela na ledě?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:08
- Nahlásit

Gerda
už ses dneska válela na ledě?
Nevim jak mamka, ale dneska se válel náš soused při cestě na vlak. Šel předemnou a předvedl slušný artistický číslo. Musím říct, že mi to velmi zpříjemnilo tu hnusnou cestu na místní kockodrcák.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:13
- Nahlásit

Baico
já to vzala 2x, ráno před barákem, podruhý při cestě na bus )) Eště sem volala mámě, ať rači neleze ven, nebo se zlomí a v nemocnici jí žádnej br salát nedaj. Jinak už máme doma dovezený to cukroví, a já eště neměla ani kousek, bo bych se poblila. Ach bože, to budou debilní vánoce! Děcka, vyblila sem si tři kila! To už je slušná práce za jednu noc ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:14
- Nahlásit

kachna_
pani, co se potprsenek týká, mám ženyjální vychytáfku - práskajdu si nechávám šít a švadla má za úkol mi na to dát nášifku s velikostí 75B, takžej á mám rozhodně 75B. Jesi chcete taky, je to strašně snadný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

Gerda
práskajdu si nechávám šít a švadla má za úkol mi na to dát nášifku s velikostí 75B
Kontakt chci určitě, nášivku si tam nechám dát taky. 75B asi teda ne, myslim, že by to budilo dojem, že se při výrobě podprsenky děsně vožrali.
Jednu ze dvou "relativnědobřejsoucích" podprsenek mi šlohla ještě ve Zdiměřicích Haskyna. Michal jí v zimě našel a přinesl se slovy: "Nehledáš jí?" Zrovna mrzlo a jak to dořek, vodpadlo z ní shnilý, zmrzlý jabko...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:24
- Nahlásit

kachna_
mi šlohla ještě ve Zdiměřicích Haskyna
Ten starej pejsek na dožití, jak už nedělá žádnou škodu a berete si ho ze soucitu? )))) Ser už na dobré skutky děfče! )))

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:31
- Nahlásit

Gerda
Ser už na dobré skutky děfče!
Nemůžu, bo ten starej pejsek na dožití je asi nesmrtelnej
V Bosyni slušně nasvalila a vypadá velmi vitálně, nedávno brala sprintem jeden z kokořínských kopců. Aspoň můžu nadávat, bo mi průběžně čistí karmu

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:33
- Nahlásit

Gerda
já to vzala 2x
Tak já to tak nějak očekávala, tak jsem šla radši opatrně a vyplatilo se to. I když musím říct, že na Václaváku se moc se sypáním nevytáhli. Tam ty dlažební kostky klouzaly jak sviň. Jsem myselala, že tady v centru by to mohlo být lepší.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:36
- Nahlásit

kachna_
Aspoň můžu nadávat, bo mi průběžně čistí karmu
taky jí můžeš zmlátit nebo ji náhodou zapomenout přes noc venku....ale to jen náhodou, ne jako plánovitě....

Baico
Tam ty dlažební kostky klouzaly jak sviň
věřim, stačil mi jen ten kousek přes sady do brány. Se divim, že sis nesedla...asi seš stabilní halt no. Hak to bude s procházkou?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:43
- Nahlásit

Gerda
zdravim pani, to je fajn, ze uz Vam je lip.
Nevim jestli ctete zpet, tak vas budu zpravovat jeste jednou. Babeta z velikou pravdepodobnosti neni v tom, prohnacal ji dochtor bricho i u delal ji sono a nic nevidel. Ze brezost u cocky je videt az od 25 dne, takze stopro to neni ale je to hodne pravdepodobne, ze neni.
Noha ji srusta, ale musi byt jeste v kleci z cehoz neni moc rada.

Takzese to vsechno vyviji good.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:46
- Nahlásit

Gerda
Se divim, že sis nesedla...asi seš stabilní halt no.
JJ, mám nízko těžiště.
Hak to bude s procházkou?
Mě je to celkem jedno nemůžu akorát až 10. ledna. To má moje vyzískaná neteř od spolužačky z vejšky párty k jejím 2. narozeninám a tam nemůžu chybět.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
no to je dobře, hlavně ať se zahojí a může letět k dobrým lidem jako mazánek.

Baico
Mě je to celkem jedno nemůžu akorát až 10. ledna
mezi vánocema budu v práci, což je dobře, bo vánoce nesnášim, rači budu tady, jelikoš eště nemám přezuto, tak se to odvine od přezutí, kam a kdy budu moct vyrazit...ono celkově se to odvine od toho, jetli mám vůbec auto, přes ty mrazy sem se do něj vůbec nedostala, ani nevim, jestli sem tam měla fridex, je klidně možný, že už auto vůbec nemám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

Gerda
taky jí můžeš zmlátit
to bych mohla, protože nemá cenu na ní řvát, je hluchá
nebo ji náhodou zapomenout přes noc venku
to bych nemohla, protože je sice hluchá, ale neni němá a rozhodně ona vydží dýl štěkat než já to ignorovat.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

Gerda
může letět k dobrým lidem jako mazánek.
ja to cetla rychle a precetla jsem, ze muze letet k dobrym lidem na mrazak

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:58
- Nahlásit

Je tu někde Mucholabka?
Vyplatí se mi objednat O2 internet (ouplně nový zákazník) přes internet, nebo přes obchodního zástupce?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:59
- Nahlásit

Gerda
jelikoš eště nemám přezuto,
Já taky ne. Jsme v neděli na cvičák jela relý letní gumy, velmi adrenalinový sport. Já přezuju, až mi přijdou peníze ze stavebka, protože tintili vantili na zimní gumy po nákupu auta nezbyli.
mezi vánocema budu v práci
To já jsme dneska naposledy. Vánoce od tý doby, co nám doma na Štědrej den umřel děda taky nějak neprožívám, ale těšim se jak budeme s psékama chodit na dlouhý porcházky po okolí, budu koukat na pohádky, pojedu se podívat na koně a vůbec si užívat volno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:11
- Nahlásit

Taaak, kdo drzel, uz muze palce pustit. Sadylko si jiz hovi na gauciku, operace je za nama. Mela to pry obr, a hodne prokrveny, jizva velikanska, ale bude dobre.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:14
- Nahlásit

Uš se vůbec nedivím všem matkám a otcům co se na Vánoce hádají a vydrží jim to dvanáct let Mám taky strašnou chuť se s někým pohádat, kurňa gde je Erin?

Od rána mi všichni pomáhají
S čím chceš pomoc?
- S ničím, sedni si a nezavazej.
- Já ti chci pomoc, ať to neděláš všechno sama.
- Fajn, tak jdi pověsit prádlo.
- Ne, ty budeš zase nadávat, že jsem to pověsil blbě.
- No tak to pověs správně.
- Já to věším správně, ale tobě se to nikdy nelíbí, tobě se nelíbí nic co udělám.
- Tak si sedni a nezavazej.
- Ne, já ti chci pomoc.
- Dobře, tak dones z půdy krabici s ozdobama.
Dupání po schodech a jekot všech psů, co jsou přesvědčení, že nám na půdu leze zloděj, nebo ten skřet z paranormálaktyvyty.
Dvě minuty klidu.
Řev z půdy - Kam jsi tu krabici dala, nemůžu ji najít.
Tak se na to vykašli, podám si ji sama.
Kde je??
Vedle ořechů...
Tady nic není.
Vyser se na to, podám si ji sama.
Vzteklé dupání po schodech dolů a jekot všech psů.
S čím chceš pomoc??

Mám ho zabít?

Následovala akce "vánoční stromeček". Napřed zahnojil celou chodbu když ho ořezával, aby se vešel do stojanu. Máme tříhektarovou zahradu, chlívek, dřevník, kotelnu, sklep....on to musí dělat na chodbě uprostřed baráku Nasadil ho křivě. Nevidí to. Všichni ostatní, včetně sedmiletého děcka říkají "je křivě". Mášenek se do krve hádá, že křivě není a říká "nevidím, že by byl křivě". Zabiju ho úplně.

Do toho neustále otravují haranti - kde mám oteplovačky? To není moje bunda. Ona mi to vzalááááááá. Mamíííííííí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:15
- Nahlásit

kachna_
to bych nemohla, protože je sice hluchá, ale neni němá a rozhodně ona vydží dýl štěkat než já to ignorovat.
Taky jí může náhodou někdo omylem vyříznout hlasifky.....

lucYnka XIII
ze muze letet k dobrym lidem na mrazak
no vono to zní jako zlý skutek, dyš se to takhle bez obalu napíše....

Baico
To já jsme dneska naposledy.
kryso zlá! Tak aspoň na tu vánoční procházku musíš jít, až jí tu nějakej slušnej moderatizátor naplánuje, ne?

Fifi
Sadylko si jiz hovi na gauciku, operace je za nama
já to nestihla pani, co se stalo Sádýlkovi?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:20
- Nahlásit

Gerda
kryso zlá! Tak aspoň na tu vánoční procházku musíš jít,
S vánoční procházkou počítam určitě, to si ujít nenechám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:32
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!

ŠTÍÍILÉÉNÁÁCH, HÁÁJLIGENÁÁCHT

NA VÁNOCE DLOUHÝ NOCE, HÉÉJ, HÉÉÉJ, KOLEDA!!!

Mílý zlatí boubelatí,
moje přání už k vám letí.

Přeju krásný Vánoce, klídek, pohodu a žádnej štréz. To těm co slavěj.
A těm co nechtěj slavit, tak těm přeju prostě a jednoduše hezký volno. Mohlo by bejt ešče lepčí, kdyby tady spolek teploušek nepřivolal oblevu

PÁÁÁČKO

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:39
- Nahlásit

PetraK
HÉÉJ, HÉÉÉJ, KOLEDA!!!
magore
sem se vrátila z vychásky...taky dooost adrenalýnovej sport
mušim luksovat ,děcka,na koberci se válej divný vjeci,blíže neurčeného původu,moc bych za to nedala,že někerý se i hejbou,chjo..

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:41
- Nahlásit

Gerda
co se stalo Sádýlkovi?
Mela ocklivy bebi na prsu, ale uz nema. Ted tam ma jizvu.

<< 1 ... 3708 . 3709 . 3710 . 3711 . 3712 . 3713 . 3714 . 3715 . 3716 . 3717 . 3718 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání