| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:30
- Nahlásit
kejtlin
no to né
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:33
- Nahlásit
kejtlin
ty woe sem mohla eště vyhořet a uhořet
f tom přípatku vyměn tu policejní kombynezu za hasičskou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:41
- Nahlásit
Fifi
Hmm, no asi taky budu rozdavacka stara babka, esli se toho doziju.
To je jenom malinkej zlomek toho co dělá. To nejmenší zlo, ty další věci jsou milionkrát horší
davidkova renata
tak je aspon jasný,po kom to máte
Pani, nebuďte impertinentní, jo?
kejtlin
Si dám pod svíčku svícen, ne? Nehořlavej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:47
- Nahlásit
Biluška
Si dám pod svíčku svícen, ne?Nehořlavej
sem měla, vzbudila mě ta rána,když prasknul, když svíčka dohořela až do konce nebo sem ho aspoň jako nehořlavej koupila.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:52
- Nahlásit
Sem tu spjět, zas na balgoně, jinde to prostě nejde. Tyyy jébate - s tou sklenkou plnou vajglůch máš recht, tu mám ))) Koukala sem na Pyšnou a roztávala met.
Lucie od Arta
Budu tam zase zejtra ráno, dem vot osmi, než dorazí nápor běžcůch. Chodíme vot zelený louky přes zvířátka horem přes roztyly nebo co to tam je zase zpět k zelený louce. V neděli klidně taky, ale jen ráno, pak už sou harantííí a detonace, chci mařenici pořádně voběhat, aby pak nebyla vošizená ))
Vyprala sem psí deky v tom prostřetku, co maryje zvítězila u aleksičky, je to dobrý prostředek. A voní. Mřce teť voní deka líp než mě mikina. Ale to brzy přejde, až se na tom ta hnusoba černá vyválí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:58
- Nahlásit
kejtlin
Já jsem kdysi koupila vonné svíčky-čajovky u ťamanů Rozestavěla jsem je všude po bytě, chlap nebyl doma, děcka spaly....relax a pohoda. Najednou zvednu oči od knížky a jedna ta svíčka hoří nějak moc. Byla na skříni, docela hodně vysoko. Na té skříni byla i fůra papírů - balík diplomů nachystaný na závody, puzzle, nějaké obrázky od děcek.... Přitáhla jsem tam židli, koukám a v té svíčce hořel i ten vosk, nejen knot. Plápolala jak táborák Chtěla jsem ji sfouknout a jak jsem do toho zafuněla tak vyšlehl asi metr dlouhý plamen a očadil tapety a ty papíry. Naštěstí nechytly. Začalo mi být docela horko. Další myšlenka byla, že ji utluču utěrkou. Včas mi došlo, že to nebude ten nejlepší nápad, páč se ten hořící vosk rozprskne všude. Tak jsem letěla do kuchyně, popadla sklenici vody, po židli zase vyšplhala nahoru a chrstla na to vodu. V tu chvíli to bouchlo. Fakt normoš bouchlo. Já se lekla, spadla z té židle a sklinka se zbytkem vody mi vypadla z ruky. Spadla na televizi a vytekla dovnitř. Telka začoudila, zachrastila a přestala hrát.
Já nasraná volala tehdejšímu přítelovi:
- Pepi, přijeď sem prosím tě, mě nehraje televize
- Proč nehraje?
- No asi jak jsem do ní nalila tu vodu...
- Proč leješ do televize vodu?
- No jak jsem hasila tu skříň přece (sleduješ jak jsou ti chlapi nedůvtipní, jo? Místo aby přijel spravit televizi tak se bude vyptávat a vyptávat )
- Jakou skříň proboha?
- Jak jakou, moji skříň přece, mám jenom jednu
- Proč si zapálila tu skříň?
že já trupka si tu telku nespravila sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:05
- Nahlásit
Biluška
(sleduješ jak jsou ti chlapi nedůvtipní, jo?
to uš je lepčí žít s delfínem,ty sou na tom líp!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:10
- Nahlásit
Biluška
já ho nekopupila u t´amanů ale v květinářství a svíčky jsem dostala od kamarádky, dělá bezpečnost práce a byla ve výrobně svíček, vždycky jich tak dostane hodně a půlku mi dá, jsme obě svíčkový , takový ty krásný s obrázkem psa, nebo jinak krásný samozřejmě nepálím to by byla škoda, mám je vystavený. svíčku se svícnem jsem měla v obýváku na stole, jsou na něm dlaždičky, je opravdu z odolnýho materiálu-naštěstí.
nedůvtipnost chlapů dobře znám, několikrát se zeptají než jednají a mě to strašně štve, protože mě štvou lidi co jim všechno dlouho trvá a než se dobereme k výsledku co jsem vlastně chtěla,potřebovala nebo co vlastně bylo na zašátku našeho hovoru aktuální, tak mě chytne nerv končím debatu a jdu se to pokusit udělat to sama-což se uklázalo jako nepříliš chytré, když jsem šla nalejt brzdovku do auta, a nalila jsem ji do nádržky od ostřikovačů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:22
- Nahlásit
kejtlin
když jsem šla nalejt brzdovku do auta, a nalila jsem ji do nádržky od ostřikovačů
ste trupka pani )))))) Se rači dycky ptám, naposlet sem se ptala, kde mám hladič, že tam potřebuju nalejt vodu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:33
- Nahlásit
Gerda
ste trupka paní
jj, občas se to nepodaří nó ale víš jak, když nejde o život, jde o ho*no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:35
- Nahlásit
kejtlin
hlavně taky, když nejde o prachy, to je pak taky docela prt starost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:45
- Nahlásit
Gerda
prachy se vždycky nějaký najdou na přežití mě, dědy a mých zvířat to stačí a když potřebujem víc, tak holt šetříme.
sem zjistila, že letos o svátky nedávají lišáci, myšáci a šibeničák já se na ten film tak těšila chjo, aspoň opakujou už zase skáču přes kaluže
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 21:08
- Nahlásit
kejtlin
a mě to strašně štve, protože mě štvou lidi co jim všechno dlouho trvá
jo z těch mě berou mory taky. úplně šílím když mi někdo řekne, že si musí něco rozmyslet, že nad tím tak měsíc pouvažuje a pak mi dá vědět... To stříkám jak švestkový knedlík.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 21:19
- Nahlásit
Biluška
ale to je tím, že my jako pejskaři jsme takový pružný a zvyklí řešit nenadálé situace a to rychle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 22:35
- Nahlásit
kejtlin
ale to je tím, že my jako pejskaři jsme takový pružný a zvyklí řešit nenadálé situace a to rychle
Já je teda znám i mezi pejskařema
Úplně nejradši mám tyhle typy mezi pakovikuněma co přijdou na cvičák. Tréninky pak vypadají takhle:
pes se rozbíhá do pryč. Já na pakovikuňu:"volej". Pakovikuňa stojí a čumí na psa co už je dobrých dvacet metrů od ní. "Volej". Pakovikuňa se pomalinku nadechuje a rozmýšlí se jestli zavolá. "Kurwa volej, na co čekáš". Pes cca 150 metrů od nás, už ho ani nevidíme, prudí někde u odkládaček. Pakovikuňa dospívá k závěru, že teda zavolá a nadechuje se zhluboka. "Zavoláš si laskavě toho psa?". Pakovikuňa volá, pes ji má totálně na háku, páč je totálně mimo vliv. Já:"zkusíme si to znova, ve chvíli kdy ti řeknu volej ty nebudeš přemýšlet a voláš, jasný?". Pakovikuňa přikyvuje. Chytnem psa a jedem znova. "Volej". Pakovikuňa začíná přemýšlet...... Zabila bych tyhle lidi
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 22:43
- Nahlásit
čus zumpouni,
cucam si vajecnej konacek a je mooc mnamky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 07:43
- Nahlásit
Nazdar barbařííííí, už máte vyvenčíno? My dem zrovínka do lesa,sem se fčéra už nenapojila, až teťkonc se to zas povedlo. Mařka měla po tý rypce purgačku, možná jí přece jen ty věci budu vařit. Dnes se mi zdálo, že sem upír, ale byla sem takovej ten debilní, jak nic upírskýho neumí, ani kousat sem neuměla - sem nevěděla přesně kam...schválně sem se přihlásila do závodů ve skoku vysokym z místa, jenže sem vůbec vysoko nevyskočila, což mě naštvalo, bo f každym filmu uměj upíři skákat, lozit po zdi a takový ty olympyjský vjěci!!!!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 08:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
cucam si vajecnej konacek a je mooc mnamky
Dobrej, viď, mně se taky poved.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 08:33
- Nahlásit
Biluška
to co popisuješ to zn ám dobře u nás ze cvičáku,ale to jsou pseudopejskaři, z těch mívám mrtvici, nebo když děláme vysílačku, pakuviňka odloží psa nebo ho podržím já, pakuviňka velmi pom alu dojde asi 5 m hodí tak žrádlo, míček nebo něco co má pes rád, než k němu dojde, tak pes vůbec o ničem už neví, že tam něco dala, pakuviňka přijde zpátky ke psovi, vezme si ho ode mě, pes na ni kouká v očekávání věcí příštích, čekám tedy na povel, který jsem jí předtím několikrát vysvětlila, následuje minuta přemýšlení a pak otázka a co mám ted´ jako dělat?na to já tak ted´ už nic, už je to zbytečný a jedem od začátku. Pak mi je řečený, že to všechno dělám moc rychle, že není schopna-schopen si zapamatovat postup.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 08:38
- Nahlásit
dobrý den
dnes je krásně teploučko,psiska vyběhaný,ted dostanou konzervičku a já budu koukat na tel,bo hlavně navečír dávaj samé krásné filmy,pak pujdu s holkama ven a bude nám krásně
chlapi jdou večer do práce,takže dastík se zas těší a páníček má dnes opravdický narozeniny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 08:43
- Nahlásit
Jenže mě nedávaj lišáci, myšáci a šibeničák
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 11:21
- Nahlásit
kejtlin
a nemá to někdo nahraný?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 12:18
- Nahlásit
Tak sme z lesa zpět, psové dnes byli nějací mravní, spořádaně si prohlídli stádo muflonííííí v areálu nemocnice, naštěstí mufloní jen stáli a čuměli a neběhali. Mařka s meduardem jsou totiž lovecká dvojka a rádi se strhávají navzájem, takže je pak místo prochajdy jenom korigujem a odvoláváme. Dnes z nějakýho důvodu byli fakt hodní. Meduard plaval, je blbý. Mařena snědla srnkám bagetu, je hnusná. Jdu na polední klid, je to krásná věc si tak spát.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 12:56
- Nahlásit
čau kreténi,necííí uš vánoce,sem permanentně přežraná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
Nazdar mamko, chce to projímdlo. Hele něgde sem ztratila ty tvý fusekle. Je to škoda, byly moc pěkný, máš smolíčka pacholíčka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:11
- Nahlásit
Gerda
Hele něgde sem ztratila ty tvý fusekle
no taxi mi úpa skazila vánoce!!!!!!
chce to projímdlo
bes toho ani ránu.-(((((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
pravděpodobně sem je uklidila někam, abych je neztratila...eště budu hledat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:28
- Nahlásit
tak venku je krásně slunečno a krásně teploučko
potkali jsme 7 hlavé stádo bílejch a černejch ovčounů,samé čuby,tak si dastík pohrál a ted koukám na pohádku z pekla štěstí 2
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:32
- Nahlásit
brezen2008
Březne prosimtě nepůjdeš zase pro granule?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:40 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Gerda
ted jsempsala davídkové,tak si vyberte co chcete
máš to v meilu taky
počítám že 4 ledna tam pojedu,ponedělí
|