Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3708 . 3709 . 3710 . 3711 . 3712 . 3713 . 3714 . 3715 . 3716 . 3717 . 3718 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:16
- Nahlásit

čau kreténi,tadyk je jaroooooooo
sice bahýnko,ale dyš bé jaro eště chvílu,tak vyschne
jaxe máte,plantážnícíííí??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
u nás už skončilo, ňák se kazí počasí, což mě sejří máme naplánovanou prochajdu, ale zas je výhoda, že nikoho nepotkáme jestli bude hnusně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
jaxe máte,
Sme prezrany, srustame a kochame se My fair lady.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:41
- Nahlásit

kejtlin
ale zas je výhoda, že nikoho nepotkáme jestli bude hnusně.
tak na to nespolíhej!!by měl bejt nějakej povolenej votsřel bo co tady sou lidi děsně přemnožený
ale taky už se zatahuje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
u nás není moc pejskařů co venčí a ti co venčí chodí jen za pěknýho počasí, já mám snášinlivý psy, co se neperou s nikým, ale vopčas mi vaděj ty lidi co šahaj na psy bez mýho svolení, coš je u starý a nahluchlý jezefčice dost problém, protože ta děti nesnáší a navíc se leká, kdyš na ní někdo bez upozornění rychle šáhne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:56
- Nahlásit

kejtlin
nás není moc pejskařů
no ty mi nevaděj! mi vaděj "ty druhý" essi mi rozumíš

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:00
- Nahlásit

Čus žumpo
Tady je pro Bilušku důkaz,že byl živej stromek.....dokonce tři.

Jinak chci tímto poděkovat vynálezci alkoholu,díky němu sem přežila další Vánoce.

tohle pracovně zovu "najdi živé zvíře"

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:02
- Nahlásit

jablunkacus pani,hi,hi,tak to je dobry,jak se psem tak ze stromkem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:07
- Nahlásit

jablunka
tohle pracovně zovu "najdi živé zvíře"
twe, ten ma maskovani lepsi jak ET. Bych si ho vubec nevsimla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
jj jenže u nás jsou pejkaři typu mám svýho psa a na ostatní neberu ohled, můj pes se rve, ale to nevadí že je navolno a bez košíku, až na 1 výjimku to je chlap co s námi chodí na cvičák.
a "ty druhý" sou eště horší, hlavně s nevychovanejma pézetkama, opčas sme měli incidenty já se smečkou v lese navolno, jde načinčaná rodinka s pézetkem či vícero kusy, psi si jich nevšímají ani já ne, max. pozdravím, začnou máchat klackem a ječet at´ k nim ty psy nejdou, psy samo zaujme ječení a máchání klackem a není příliš moudré v okolí mě a mé kao máchat klackem bo mě jde bránit, v tu chvíli já klidně řeknu proč si nás všímají, když my si nevšímáme jich, a oni máte psy a velký a my se jich bojíme, navíc ta největší na nás vrčí a štěká, na to já stále klidně, že kdyby nemáchali klackem a neječeli tak si jich ani ten největší nevšimne a oni dyt´ nikdo neječí na to já víte co nemám na vás náladu a odcházím na psy zavolám a jdeme, když mají stále potíže a já ne moc dobrou náladu tak řeknu, že mě zas vadí, že mají haran ty co mě obtěžují a mé psy navolno, a oni že nemůžu srovnávat jejich děti s čoklama na to já to fakt ne, já mám psy narozdíl od vašich spratků vychovaný a jdu pryč když mají stále potíže, tak jim ta chůze ukážu fakáče a jdu, většinou chodám v policejní kombinéze to si pak nedovolí nikdo nic říct

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:09
- Nahlásit

Fifi
twe, ten ma maskovani lepsi jak ET. Bych si ho vubec nevsimla.

Jj,Puči má dokonalý mimikry.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:18
- Nahlásit

kejtlin
Covece, ja nektery lidi i chapu, ze se treba boji psu navolno, ikdyz je mas vychovany. Mohli byt v minulosti pokousany, nebo zkratka nepsomilci. Pro me je samozrejmy, ze si psy vemu minimalne k noze, anebo jeste lepe na voditko. Pro nekoho minout rtw na volno, ikdyz treba s kosem a nevsimajici ho si okoli, je nadlidskej ukon. A potesi me, kdyz mi pak lidi podekuji, ze jsem ohleduplna.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:22
- Nahlásit

Fifi
ale to je pochopitelný, velký si zavolám k noze všechny ostatní ke mě, jenže když je nemám na vodítku a i když je chytnu za obojek tak stejně mávají klackem a ječí a pézetka vletí mezi malý psy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:27
- Nahlásit

Fifi
navíc i když jsou malí psi u mě a někoho míjíme, tak si všímají pouze mě, protože jsou naučený, že něco stále ze mě vypadává, maso, piškoty apod, když nakouká tak na dotyčného nevyzbyde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:05
- Nahlásit

kejtlin
jenže když je nemám na vodítku
Ale to je to, o cem jsem psala. Ze holt nektery lidi maj z coklu panickou hruzu a holt jak neni na voditku, tak jen vymyslej hororovy scenare, jak se po nich pes vrhne atd.. A ze je mas vychovany, to ti lidi nemuzou tuchat, kdyz te potkaj poprvy v zivote. Chnapes?
Jinak PZtka taky nemusime, jen mame vyhodu, ze kdyz videj rodice rtw, sami si PZtka stahujou k sobe, u tech se teda fakt klackama nemava. A perdelice maj deticky rady, takze ikdyz na ne nekdo hmatne, tak no problem. Stejne radsi volime cesty bez lidi a PZtek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:21
- Nahlásit

kuk, zase na chvilku brý den pitomcíííííí! Lovim nezbzpečenej ignál a moc to nejde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:24
- Nahlásit

Tak tahle zpráva se odeslala, což je pěkné. Přeji vám bezva hodobóžovej den, sme zas byli celý dopolko v léze, jak bylo pěkně, potkali sme hovárdi, co normálně nemaj rádi fenky, maryje se kupodivu chovala natolik mravně, ž si s ní jedna hovártka chtěla hrát, což maryji způsobilo purgace, ale jen s díky odmítla, bo k dvěma dospělejm černejm hovárdkám je záhodno chovati se slušně )))) Jak ste ježili? My pěkně, jupí, máme to za sebou!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:39
- Nahlásit

Tak fajn,dělám tu kůli vám stojku na balgoně, abysem lapila nezabezpečenej signál, a vy tu klidně nejste? Ste hnusný a zlý a doufám, že vám nafouká do ucha ten uragán, co se sem žene!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:41
- Nahlásit

Gerda
Zjovaa, ty mas uz neta doma? A zrejme kvalitni, kdyz musis lovit signal na balgone, cak neni praha cela pokryta?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

Fifi
neta nemam, to je snad vidět, ale je tu spousta bezdrátovejch připojeních, některý z nich sou nezabezpečený, tak se na ně snažim připojit, a jde to jen na balgoně, kde je jedno k dispozici. Tak sem si tu zřídila kancelář, ale jako v bufetu, na stojáka, nojbuk stojí na židli a koši s prádlem, na kterym stojí domácí pekárna. A na ní nojbuk. Ještě řeknu sekretářovi o kávu. Mařeně sem uvařila syrovou rybu s rejží a zleninou. Neva, že je tam cibul?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:54
- Nahlásit

Gerda
na stojáka, nojbuk stojí na židli a koši s prádlem, na kterym stojí domácí pekárna. A na ní nojbuk.
Ty nemit ten balgon.
Mařeně sem uvařila syrovou rybu s rejží a zleninou. Neva, že je tam cibul?
Uvarena cibul? pro by vadila, jedna cibul je v poho. At si necha Marena smakovat. A mas kontakta na ty cerny hovarty? - na ty je ujeta mathea, jiste rada navaze spolupraci do budoucna, vono jich moc nejni.
A co ty, uz nepurgujes, nevomitujes? u nas vomituje perdela Bazusa, netucham z ceho, ale je to vesely. Tak stastny a vesely.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:58
- Nahlásit

Fifi
nemám myš, neumim označovat, protože nevim, co mám kde držet a čim posouvat, takž necituju, dokud se to nenaučim nbo si npořídim myšku. Bz balgonu bych byla čéče asi nahraná, no. Kontakt na ně nemám, sou to prostě venčiči z léza...já moc hovárty nemusim, ale jen proto, že neznám žádnýho normálního. Purgac f pořátku, vomitace též (sem si to našla v slovníku), teťkonc se přežírám a moc mě to ba. Proč vám vomitá perdela? Virkóza ňáká? A co Sádýlko? Má OK ňadro?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:02
- Nahlásit

Gerda
Proc vomita perdelka netucham, asi je to prase a pozrala nekde kousek neceho, ceho nemela.. posledne vysrala vicko od petlahve, dukladne pozvejkany a skuleny do rolicky. Rolicky kam se podivas. Sadylko se hoji dobre, preposlu ti maila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:07
- Nahlásit

Fifi
Já sem si fčéra o maryji zlomila prst, bo požírala dokonce přede mnou na vodítku, ani jí to nebylo blbý, že jí nejen vidim, ale můžu na ní v klidu došáhnout, takže jak se tu psalo, že pejsky máme bít po hlavě, tak sem jí pokárala přes rypák, až sem si asi vykloubila prst. Pak sem jí intonačně navigovala flexinou před sebou přes celý sídliště. Taky ta krafka sežere ouplně fšecko. Hlavně kolabovala, dyš máma dělala rybací polífku, normálně ostentativně omdlela, to sem se málem počůrala, fakt normálně udělala omdlení ))) Tak má dneska kapr-sumeček taky. Jakýho mejla? Vo Sádýlku?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:14
- Nahlásit

Gerda
Jo, sadylkovej mail.
Blee, ty kapr-sumecek varis? to musej byt ale pušinec.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:20
- Nahlásit

jablunka
miloušek je dokonalej,ale moc nadšenej nejni

mi jsem si udělali vycházku po poledni,holky pak museli do vany,dastyho jsem votřela,lítali venku všici,páníček šel taky s námi,našli jsem3 tenisáky a jeden velekj uzel
těd je tu zataženo a silnej vítr
koukám na telku a večer dávaj - stebou mě baví svět na markíze

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:24
- Nahlásit

Fifi
Blee, ty kapr-sumecek varis? to musej byt ale pušinec
to sem udělala jen jednou, samozřejmě! Nevařim, jasně píšu, že sem jí uvařila syrovou rybu, ne? ))) Ale smrad to byl kakastrofální, jak by řekl horst fuchs. Venku je strašně hnusně, asi se pudem proskočit. Máš sovičku zpět.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 15:45
- Nahlásit

Fifi
sme se vrátili z procházky, to jo, ale když nemám velký na vodítku, tak je chytnu aspoň za obojek, protože se můžou bát, ale to lidem nestačí, přitom vidí, že je držím za obojky tak jsem to myslela, ne že bych je nechala bez jakýhokoli jištění, malí psiska mají děti rádi kromě tý nejstarší jezefčice, ta i blbě slyší, leká se, když na ni sáhnou a může se ohnat, tu si bezu na vodítko, pokud je ode mě tak 5 m, v bezvětří 10m to mě ještě slyší, většinou si to hlídám, aby nebyla dál.

Eire
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:17
- Nahlásit

Neessi

Docela zaraženě koukaly holky na ten zvonec

jablunka

Paní z Vilémova,krásný živý stromečky ste měli.Čím je nadopovanej Puči,že SEDÍANISENEHNE?

Fifi

Blahopřeji ke srůstání Sádlíčka,je to holka čikovná

Chci aby vokamžitě zamrzlo,ale vokamžitě,po procházce s vlkoškama mi bahno skřípe mezi zubama

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:21
- Nahlásit

kejtlin
jojo my taky lidům uhejbáme, běžcům jdem ke straně, by se nebáli proběhnout a tak, naštěstí se mi zaim nestalo, že by lidi hysterovali i přes tahle opatření. Jen je fak, že mám malýho pejska. Matky co zvedaj harantí za ruku do vzduchu, když mají jít kol čokla taky potkávám jen málokdy. Ale i takové jsou, asi mají nějakou blbou zkušenost.

Akorát sme se vrátili z proběhnutí a začaly detonace. Aspoň sme to stihli na slušňáka. Mařka má prekérku, bo sice sou detonce, ale taky hrozí ta rypka kvečeři.... ))))

<< 1 ... 3708 . 3709 . 3710 . 3711 . 3712 . 3713 . 3714 . 3715 . 3716 . 3717 . 3718 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání