| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:33
- Nahlásit
Gerda
Mařka má prekérku, bo sice sou detonce, ale taky hrozí ta rypka kvečeři...
Ceho se vic vydesi?
Eire
Blahopřeji ke srůstání Sádlíčka,je to holka čikovná
Kujeme, vsak do ni futruju pozitivna, co to de. Az sem ji ted musela urvavat, chtela se tahat s Kremylem o pneu. Asi dostane zejtra uz prd a ne prasek na bolest.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:41
- Nahlásit
Fifi
Ceho se vic vydesi?
rozhodně toho, že by mohla bejt o hladu )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:50
- Nahlásit
jablunka
Jinak chci tímto poděkovat vynálezci alkoholu,díky němu sem přežila další Vánoce.
ty vogo ,jako huuustý ))) tipuju enormní spotřebu
kejtlin
řeknu, že mě zas vadí, že mají haran ty co mě obtěžují a mé psy navolno, a oni že nemůžu srovnávat jejich děti s čoklama na to já to fakt ne, já mám psy narozdíl od vašich spratků vychovaný a jdu pryč když mají stále potíže, tak jim ta chůze ukážu fakáče a jdu
sme si hooodně podobný,pani )))) akurát eště něgde seženu tu kombynézu a je to vychytaný
gerda
tže seš takovej balgonovej dyskutér
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:57
- Nahlásit
davidkova renata
akurát eště něgde seženu tu kombynézu
právě gdyš mám tu kombynézu, tak si to nigdo nedovolí, protože si to asi nechtěj rozházet se zákonem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:00 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
čau všem balkonovým povalečům (by mě zajímalo, kolik bys toho napsala minulej tejden v těch minus 20... ), všem alkoholikům a všem chůvám naší Hildy. Ta svině nechtěla dom. Asi ji prodám. Jinak Ympakt Máfo je prostě úúúúžasňák!!!!!!!! A všecky nudle taky. akorát má čék pocit, že omdlívá a vidí jen ty bílé myšky...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:00
- Nahlásit
davidkova renata
tže seš takovej balgonovej dyskutér
sem ráda, že nemáme pavlač ))) Ale je fakt, že z balgonu sleduju dění přet domem a až si pořídím laserový zaměřovátko,. budu strašit chodce. Zkoušela sem posun na gauč matracový, ale depáááák, pěkně n stojáka na balgoně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:03
- Nahlásit
jbat
by mě zajímalo, kolik bys toho napsala minulej tejden v těch minus 20...
to ti řeknu hnet - hodně - bo mám balgon zasklenej, zateplenej a s kobercem )) Ale zase možná nemam auto, bo sem nedolila fridex teťkonc se bojim jít byť jen podívat na parkoviště
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:07
- Nahlásit
kejtlin
tak si to nigdo nedovolí, protože si to asi nechtěj rozházet se zákonem
no to je mi jasný )))) něgde jí tuty seženu )))) zrovna minulej tejden sem tady vynadala jedný hnusný krávě do kraf ,ale vona si začla první aby to jako nebylo na mě bo na mojí slatkou Nyný nigdo!!!!!!!!! nebude mít nějaký debylní kydy
Gerda
sem ráda, že nemáme pavlač
no tak to uš by bylo moc...žumpa a eště pavlač..to by si snat ani nemohla mezi slušný lidi..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:09
- Nahlásit
Gerda
bo mám balgon zasklenej, zateplenej a s kobercem
vole a tomu říkáš balgon?! to je snat kousek obyváku, víc prosklenej ne?
na pořádným balgoně je kosa, budka pro ptáci a židle pro kuřáci a s tím související zavařovačka plná vody a nechutnejch vajglůch... TO je balgon.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:14
- Nahlásit
jbat
židle pro kuřáci a s tím související zavařovačka plná vody a nechutnejch vajglůch... TO je balgon.
zidli tam teda nema, ale ten zbytek aj jo.
Gerda
nemam auto, bo sem nedolila fridex teťkonc se bojim jít byť jen podívat na parkoviště
Kdyz nemas auto, tak na co fridex?
a až si pořídím laserový zaměřovátko,. budu strašit chodce.
twe, nemeli ste tam u vas ted tu banku? s rukojmima? Aby si pro tebe nedosla Kejtlin v kombineze..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:18
- Nahlásit
Fifi
Aby si pro tebe nedosla Kejtlin v kombineze..
Gerda
hele vo lejzrový zaměřovátko řekni velkowaldoj bo ho má...dělá s tim na předváděčkách veselé kousky jakože ukáže tim Indákovi kerej předmět má přinýst.Zároven ti může pučit i ten radar na rychlost a můžeš vyděšenejm chotcům měřit eště aji rychlost
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:21 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
davidkova renata
.Zároven ti může pučit i ten radar na rychlost a můžeš vyděšenejm chotcům měřit eště aji rychlost
a pak na ně můžeš mířit tím lejzrem a říkat jim "peníze nebo život!"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:25
- Nahlásit
jbat
Jedna pro tebe. Někdy byste mohli teda dorazit na nějakej ten srazík.
A tuná je brácha se všema včera. Akorát z mobilu, tže nic moc kvalita.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:30
- Nahlásit
impact
díky!!! A tuná je brácha se všema včera
chudák, vyzerá jako že neví, co se děje...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:32
- Nahlásit
jbat
a pak na ně můžeš mířit tím lejzrem a říkat jim "peníze nebo život!"
néé tim je právě bé strašit přettim a aš se popurgujou strachy ,bé jim měřit tu rychlost právje
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:34
- Nahlásit
jbat
No měl trochu problém je zkorigovat na tu fotku, ale pak se zadařilo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:35
- Nahlásit
davidkova renata
néé tim je právě bé strašit přettim a aš se popurgujou strachy ,bé jim měřit tu rychlost právje
ahá! pani, vy ste fikaná!!! a dge je ta Gerda? že by jí na to uš přišli? nebo hapala ze svého zabedněného balgona?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:41
- Nahlásit
lidi, co to je za počasí todlenctok? Zaliskaná bahnem až po uši, a psisko z toho má lochec...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:04
- Nahlásit
čus žumpice,
sem absolvovala návštěvu u našich a u babičky v domově důchotců. Nafasovala sem tam asi tak metrák toho nejhnusnějšího cukroví co sem kdy jedla Jako fakt síla. Ani Mášenek to nejí Zkusím to dát psům,ale nevidím to nadějně . By mě zajímalo z čeho to pro ty důchotce pečou, chutná to jako něco mezi moduritem a papundeklem :blé:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
Biluška
Nafasovala sem tam asi tak metrák toho nejhnusnějšího cukroví co sem kdy jedla
Z DD se fasuje cukrovi? Ja myslela, ze se tam dycky nosi. :cool
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
Biluška
síla. Ani Mášenek to nejí
vodvez ho Psíčkovi )))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:11
- Nahlásit
Biluška
U nás by to zmizlo, to si piš. Páč "co nesežeru já mi někdo určitě sežere", tže psi napřed hltaj a až pak přemýšlí, co to mohlo bejt.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:21
- Nahlásit
víneeeeeečko bílééééééééééé....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:21
- Nahlásit
Fifi
Z DD se fasuje cukrovi? Ja myslela, ze se tam dycky nosi. :cool
Naše bábina je psychicky nemocná. Takovou dost složitou diagnozou. Mimo jiné se to projevuje tím, že "nic nepotřebuje" a co nepotřebuje to rozdá. V praxi to vypadá takhle - máti tam jde a donese mandarinky. Za týden přijdu já a bábina řekne "tady jsem ti nachystala mandarinky, vezmeš je domů děckám". Ze začátku jsme se s ní hádali, pak jsme rezignovali. Tudíž dneska jsme donesli jednu krabici cukroví od nás a odnesli tu, co nafasovala od vedení DD. Po Novým roce tam zajde máti a odnese to naše . Furt dokolečka, takový pěkný koloběh to je
davidkova renata
vodvez ho Psíčkovi)))))
To by nedal, tohle nesní ani on
impact
U nás by to zmizlo, to si piš. Páč "co nesežeru já mi někdo určitě sežere", tže psi napřed hltaj a až pak přemýšlí, co to mohlo bejt.
Tohoto kdyby někdo snědl víc jak dva kousky tak stopro sháníš odvoz a valíš na veterinu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:31
- Nahlásit
Biluška
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:39
- Nahlásit
Gerda
vy pani venčite v Krčáku? Já tam byla dnes a včera a zasejc asi pudu v neděli dopoledne, nebudete tam? Na stránkách mám dyštak mobila , už to tam mám za cca 15 let (a tři psy) co tam venčím, prochozený až běda a neba mě to. Psa jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:44
- Nahlásit
Biluška
Naše bábina je psychicky nemocná
tak je aspon jasný,po kom to máte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:48
- Nahlásit
Biluška
Takovou dost složitou diagnozou. Mimo jiné se to projevuje tím, že "nic nepotřebuje" a co nepotřebuje to rozdá.
Hmm, no asi taky budu rozdavacka stara babka, esli se toho doziju. A babicka moje nejmilejsi je uz elsi dobu v domacim opatrovnictvi, pred mamou smekam. Aspon si s ni uzila vanoce, mozna posledni. On ten rocnik 1911 ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:24
- Nahlásit
tady fotky z fšehochutě
http://klimatizac.rajce.idnes.cz/2009/#album
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 19:27
- Nahlásit
Fifi
kejtlin v kombinéze
Biluška
chutná to jako něco mezi modorite a papundeklem
taky je to fakt mazec, psi po procházce usnuli a já s nima, se zapálenou svíčkou na stole ty woe sem mohla eště vyhořet a uhořet
|