Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3699 . 3700 . 3701 . 3702 . 3703 . 3704 . 3705 . 3706 . 3707 . 3708 . 3709 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:40
- Nahlásit

brezen2008
Přestaň se vztekat. Ty si ty hnusný Vánoce děláš sama, páč si je už dopředu hnusíš. S takovým přístupem se ničeho dobrýho nedočkáš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:40
- Nahlásit

jbat
promin,ale já bych vánoce zrušila,kdyby to šlo,ale nemůžu
nesnáším to přetvařování a utrácení penez za blbosti a dávat si pusy
psi dostanou plno dárků,jenda už dostal a to ještě držkoval,že slipy jsou mu malí,tak jsem ho poslala někam a nosím je já

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:44
- Nahlásit

tak sorry no,ale já prostě vánoce nemusím,tak už nic nenapíšu no

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:48
- Nahlásit

brezen2008
promin,ale já bych vánoce zrušila,kdyby to šlo,ale nemůžu
No tak je neslav. Kdo tě nutí? Se na ně vyprdni, nestroj stromeček, nedělej salát, dárky stejně nekupuješ.... TAk co řešíš? Co ti na nich vadí? Pohádky v televizi? Tři dny volna? Nebo co? Kdo tě nutí se přetvařovat? Jak můžeš dopředu vědět, že se dvakrát pohádáš s Jendou? Se s ním nehádej a je to, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:52
- Nahlásit

Biluška
protože von vánoce miluje a já ne

ale nechám toho,sorry
udělějte si Vánoce jaký chcete

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:18
- Nahlásit

brezen2008
nebuď nas...á, dej na Bilušku, řízky máš, salát není dietní, tak budou brambory, se slipama jsi to vyřešila dobře, tak už jenom ty pohádky. Jo a napiš, jak to dopadlo.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:20
- Nahlásit

brezen2008
mám kamarádku, která vánoce vůbec neslaví. 24. jde na nějakou dlouhou procházku, večer si pustí nějakou pěknou hudbu ( nemá televizi), dá si k večeři lečo nebo nějakou jinou zeleninovou směsku. 25. jede k babičce, kde naštípe dříví a popovídá si s ní a no a 26. pravidelně odjíždí na hory.

Odmítá vánoce se vším tím šílenstvím, nákupama atd. Nikdo jí nikdy nenutil, aby vánoce slavila, ale zase na druhou stranu si je dopředu nehnusí a udělá si tři dny volna podle svých představ ... stejně jako třeba v červenci, když jsou svátky.

Tak to taky tak zkus..... pokud má Jenda rád vánoce, ať jede k rodičům a nepřekáží ti doma.

Ale víš co si myslím, že ty by jsi je měla taky ráda, jen by jsi musela mít u sebe někoho, na kom by ti natolik záleželo, koho by jsi měla ráda a on tebe, že by jsi pak s velkou radostí vše připravovala a na vánoce se těšila.... byť v trochu tebou upravené podobě

Ber to tak, že vánoce jsou prostě tři dny volna z práce, kdy si každý zařídí vše jen a jen podle své chuti a nálady.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:23
- Nahlásit

Před chvílí jsem u nás viděla vofčáka ( nevím jestli čubu nebo psa.... z okna sem mu neviděla na podvozek), bylo to mladý a docela hravý zvíře. Jen mně zarazilo, že mu tak nějak prapodivně "plaval" zadek .... čím myslíte, že to bylo? V první chvíli jsem myslela, že jen uklouzl na sněhu, ale on mu to ten zadek dělal i na chodníku kde je sucho....

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:25
- Nahlásit

brut
Ber to tak, že vánoce jsou prostě tři dny volna z práce, kdy si každý zařídí vše jen a jen podle své chuti a nálady
navíc ne všichni mají ty tři dny volno, jsou lidi, kteří by moc chtěli Vánoce slavit a nemůžou.
brezen2008
Začni přemýšlet pozitivně, nebo se to s tebou potáhne do konce života.
Prostě si neříkej "kurnik, už zas budou Vánoce", říkej si "výborně, budu mít volno, můžu být se psema, naučit je něco nového". A Jenda je asi dost omyl, ne?
Sorry, ale já zas nemám ráda lidi, co furt kvůli něčemu kafraj, ale pro zlepšení té situace nehnou ani prstem. Kdyby Tě to tolik sralo, jak říkáš, tak bys ho dávno vykopala.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:32
- Nahlásit

jbat
navíc ne všichni mají ty tři dny volno, jsou lidi, kteří by moc chtěli Vánoce slavit a nemůžou.
to je fakt.... jednoho mám doma... 24. a 25. práce, volno jen 26. a 27. pak až 4.1. ... holka je na tom podobně... volno 24.a 25. pak už jde do práce.
Si občas říkám, jak to mám krásně zařízený, když jsem doma

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:53
- Nahlásit

brut
Ale víš co si myslím, že ty by jsi je měla taky ráda, jen by jsi musela mít u sebe někoho, na kom by ti natolik záleželo, koho by jsi měla ráda a on tebe, že by jsi pak s velkou radostí vše připravovala a na vánoce se těšila.... byť v trochu tebou upravené podobě
No nevím.....mám kolem sebe lidi které mám ráda,oni Vánoce milují,všichni bez rozdílu,ale já je prostě nikdy mít ráda nezačla ,přípavu na ně beru jako nutné zlo a už se to asi nezmění.Ale nikoho tím kolem sebe neprudím,to je fakt.Jen prostě neumím chytit ducha Vánoc.
Ofšem brsalát a řísky miluju.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:01
- Nahlásit

Jablunka napodobne. Neslavim, nesilim kolem toho, darky a rodinny vecere preckam, ale kdyz jo jde, jsem dobrovolne v praci. A nekoupit mi mati stromecek, tak u me nikdo nepozna, ze jsou vanoce. Jen mati kafrala, ze bych mohla aspon umej okna a kafrala tak dlouho, nez jsem ji rekla, at mi je umeje, kdyz ji to vadi.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:02
- Nahlásit

tak jsem jiná než jiní a nezmění se to nikdy
nevím proš se 2x rozpadl štrůdl,mělo to bejt pro kolrgu do práce,tak mu něco zítra koupím,nebo mu koupím hotovej

tak jsem kus nábytku dala místo klece a hned je tu zas víc místa pro psiska,původně tam chtěl jenda mít stoleček na věci,ale já tam přesunu dastyho matrace

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

impact
Já dělám Vánoce jen kvůli mužskýmu a dětem,ale už i on pochopil,že až děti vylítnou z hnízda,nebude mě do toho nutit.
Jenže to zase budou vnoučata,žeáno!

A března bych za jeho pocity a názory nesoudila,je to jako u mě,pokud ti v dětství každý Vánoce co si pamatuješ zkurví,není se čemu divit,že to pak pobírá takhle.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:05
- Nahlásit

jablunka
mám kolem sebe lidi které mám ráda,oni Vánoce milují,všichni bez rozdílu,ale já je prostě nikdy mít ráda nezačla ,přípavu na ně beru jako nutné zlo a už se to asi nezmění.Ale nikoho tím kolem sebe neprudím,to je fakt.
vždyť jsem psala byť v trochu tebou upravené podobě .. a hlavně bez toho prudění

Jen prostě neumím chytit ducha Vánoc.
z toho si nic nedělaj, já letos taky ne a už se těším, až bude večer 24., harantííí vyrazej k druhejm rodičům a já si dám v klídku něco dobrého na zoubek ( kleště to ale nebudou ... pro rejpaly)

Ofšem brsalát a řísky miluju
a to zrovna nemusím... i když moravskej salát můžu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:12
- Nahlásit

brezen2008
nevím proš se 2x rozpadl štrůdl,mělo to bejt pro kolrgu do práce,tak mu něco zítra koupím,nebo mu koupím hotovej
a dělala jsi svoje těsto nebo koupený? Jinak se většinou rozpadá buď kvůli moc tlustý vrstvě jablek nebo nepropracovaným těstem

impact
okna nemeju, neuklízím víc než běžný úklid a mimo cukroví a svíček na stole ( který mám stejně celoročně roztroušený po baráku) nemám nikde výzdobu ( teda stromeček máme, ale u kluka v pokoji)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:13
- Nahlásit

no neumím mlčet,tak to píšu na pc
bo psy a pc je to co mě drží nad vodou
s jendou je to težký,jde tam hlavně o peníze ,jinak vo ničem to není
ale zas je tak hodnej,že raději je v práci,než abysme byli s polu v jedné místnosti,nebo já jdu raději na 12 hodin do petka,než bych byla a sním doma,kde bych se unudila k smrti

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:14
- Nahlásit

jablunka
Já dělám Vánoce jen kvůli mužskýmu a dětem,ale už i on pochopil,že až děti vylítnou z hnízda,nebude mě do toho nutit.
Jenže to zase budou vnoučata,žeáno!

tak nějak... holt tě ty vánoce ještě nějakých 30let budou zlobit

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:16
- Nahlásit

Jo, ted mi to matka opet predvedla. Jako kazdej rok. Jsem dala do auta krive krabicku s cukrovim a ona spustila kazdorocni hysterickej zachvat "Na co se s tim drbu? To vyhodim z okna", atd. Boze jak ja nesnasim vanoce. Prave pro ty jeji hystericky zachvaty.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:17
- Nahlásit

brut
koupený těsto ,prostě na pečícím papíru jsem přendavala pomaloučku a celý se to rozpadlo,na malinkatý kousíčky,tak jsem stím švyhla vo zem,jak jsem byla vzteklá
koupím mu fialový deliny někdy a bude klid
no možná to bylo tím hodně náplně,kolegině mi napsala kilo jablek na 2 kousky

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:17
- Nahlásit

brezen2008
Proc sly morcata pryc? Jestli se muzu optat..
A strudl se rozpada bezne, svinak! Oplati se poprasit rozvaleny testo mirne strouhankou, neprepchavat to jabkama, primerene, primerene. A hlavne pak dukladne pomatlat rozlehanym vejcem, to prece jen obcas to testo stmeli.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:20
- Nahlásit

ty vole lidi jsou prostě vypatlaní i před Vánocema...
prej "potřebuju převést peníze" "číslo účtu, prosím" "já u vás nemám účet, já mám účet u KB a chci je převést sem"...
pak ještě otázka "vy se nedostanete do systému KB?"
ty vole...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:20
- Nahlásit

Fifi
chci mít jenom psi,šli do vynikajících podmínek i s vybavením co jsem tu měla a dala jim an cestu a i kvuli domácímu,chi mít jenom ty psi,projistotu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:21
- Nahlásit

brezen2008
prostě na pečícím papíru jsem přendavala pomaloučku a celý se to rozpadlo,na malinkatý kousíčky,tak jsem stím švyhla vo zem,jak jsem byla vzteklá
tenký těsto a moc jablek.... já na jednu nohavici dávám tak 4-5 větších ( ne těch obřích), pak to zaroluju, a přendavám opatrně, pak potřu vejcem

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:22
- Nahlásit

brezen2008
V poho, chapu.
jbat
"já u vás nemám účet, já mám účet u KB a chci je převést sem"...
jejda..

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:30
- Nahlásit

Fifi
jejda..
tak nějak...

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:30
- Nahlásit

impact
F klidu, moje matka to taky předvádí každoročně. Ne jenom o Vánocích, zvládá to i v průběhu roku Už jsem se naučila jak na ni. Dostane záchvat, začne ječet, já se zvednu jdu na schody a zařvu do dětskýho pokojíku "zvedejte se, jedem domů", sbalím děcka a vypadnu. Pak s ní tak měsíc nemluvím, nezvedám telefon a je klid. Ona vyměkne a dá pokoj. Už jsem to nemusela udělat nejmíň rok, dává si majzla

jablunka
Můžu si tipnout jaký máte stromeček a cukroví? Umělej a kupovaný?

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:41
- Nahlásit

Biluska ja s ni po poslednim hysterickym zachvatu nemluvila dva nebo tri roky, tze se taky hlida. Ted rekla taky myslim tri vety a zapadla domu. Jsem ji ted napsala omluvnou sms, tak uvidime.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:50
- Nahlásit

Sem dneska dostala nějaký záchvat a nakoupila jsem dárky psům. Fšem třinácti . Nejsem divná? Teda já vím, že jsem, ale netušila jsem, že jsem tak moc divná Prodavačka ze mě měla záchvat když jsem stála u pokladny a říkala jsem "tak Mieně dám ty pařátky, Nýně ten balon...kurňa, nemám nic pro Hesinu, tak mi dejte ještě tři támhlety tyčinky..."

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:56
- Nahlásit

heled dřív když žila babča,tak jsme dělali vánoce,živej stromeček,dárky večeře + ty stupidní vítání se soudkama,ale co umřela babča,tak jsem to zrušila uplně,jneda letos nekoupil nikomu dárky ani rodině,se šel omluvit,prej to berou,má ještě narozeniny 26,ale to jde na noční s dastym
já to dělám tak,že vemu všecky psi co tu mám,jdem odpoledne na kopec,pak je už tma,připravím dárky jim,potřesu jim packami,zkusím i vyfotit je a jdem na večerní vycházku,když je nějaká pohádka,tak koukám,když né koukám na dvd
na půlnoční jsem byla jen jednou,aleto je tolik lidí,že už dávno spím
silvestr nemusímkvuli těmpetardám,je to skoro stejné,až na to,že jdu spát dřív,bo půnoc se probudím,řeknu si v duchu,bezva,je tu další rok a spím dál.-)

<< 1 ... 3699 . 3700 . 3701 . 3702 . 3703 . 3704 . 3705 . 3706 . 3707 . 3708 . 3709 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání