| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:03
- Nahlásit
brý odpoledne, na svitavsku mrholí, tak jsem si na prochajdu udělala svařák do termosky a je mi báječně a veselo taková adventní nálada, hehe..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:30
- Nahlásit
miisha
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
prosímtě můžeš mi něco cokoliv napsat na ajsíkjů,já nevímproč ale smazala se mi tvůj kontakt
díííííííííííííík
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:10
- Nahlásit
impact
kdes vzala jozefčíka?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Lola1
No, nějak čirou náhodou. Bratránek má čerstvě rodinu a stěhují se do podnájmu, kde ale pes být nesmí. A za tejden veze vyženěnou dcerku na vánoce k babičce, tak přibere i jozefčici a ta už pak u babičky zůstane. Takže přechodně hlídám. Je pěkná, ale křížená a má brutální ušiska nahoru. Kámoš prej "hoď ji ze sedmýho patra a ona bude plachtit".
Edit: Pevně věřím tomu, že je to přechodně, když je to bratránek.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:19
- Nahlásit
impact
Pevně věřím tomu, že je to přechodně
to ti držím palce.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:23
- Nahlásit
Lola1
Tsssssssssssssss.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:35
- Nahlásit
impact
slecno imapct, to nerikejte me - ja preci rek rozkosne. poznamky o logice by mel pan psicek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:40
- Nahlásit
Čau lidijové, včera jsem byla koupit jitrocelový sirup, abych byla v pohotovosti v tomhle počasí, kdyby psi začali pokašlávat, ve velký lékárně, kam nechodím, jen když je akutka, nebo jedu do města o víkend a vzpomenu si, že nemám to a to, je tam totiž vždycky hodně lidí, jsem ho koupila za 48kč a v malý lékárně kam chodím, kupuju ten samej za 68kč, to je dost rozdíl, na to, že jsou ty lékárny 300m od sebe.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:43
- Nahlásit
argosek
He?
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:46
- Nahlásit
davidkova renata
Jsem úpně zapoměla pochválit jak jsi zvládla maduritní plesík a ta fotočka..nádhera.Ale nějak mě na ní zaráží,že pitomek má větší vrásky než matinka...řikám to furt..sou mezi námi,proto se RD bojí Otíka,že ji prozradí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:46
- Nahlásit
Tak jsem jozefčici sešila flexinu, co tam měla místo sešití pět uzlů a doma se jí pere pelech, kterej byl teda taky dost shit a ještě se do něj Meg vyscala.
Odjede jako nová.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:47
- Nahlásit
impact
eh
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:50
- Nahlásit
Krizeny pudl? Osmikanej terier?
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:52
- Nahlásit
Fifi
Oškudlaný teriér,ale nečistej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 17:54
- Nahlásit
bigdagda
taky mi to tak prijde..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:05
- Nahlásit
no tak my už kašlem, prskáme a chroptíme...
když jsem kupovala v lékarně dva litry jitrocelovýho sirupu, tak si mě lékárnice prohlížela, jestli z toho doma něco nevařím
ale takhle mi snad nikdy psi nekašlali, to je nějakej zmutovanej virus
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:12
- Nahlásit
kejtlin
včera jsem byla koupit jitrocelový sirup, abych byla v pohotovosti v tomhle počasí, kdyby psi začali pokašlávat,
Ja nasadila fenulim kysany zeli, preventivne denne par soust. Maj to rady takze to je delikatesa nejvetsi + ukradaj dilky mandarinek a pomerancu.
Ebony
no tak my už kašlem, prskáme a chroptíme...
Ockujes proti kasli?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:19
- Nahlásit
Davídková
díky za fotečku,mocinky vám to vobjemna sluší. Bejt mladší, tak na vás loudim synátorov číslo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:21
- Nahlásit
Fifi
Ja nasadila fenulim kysany zeli
moji psi by to taky snědli, ale asi by strašně prděli
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:25
- Nahlásit
Fifi
očkuju, proto jsme asi zatím nikdy nekašlali, ale jak jsem psala, asi je to nějaký zmutovaný, Amála má normálně i rýmu, až jí lítají zelený soply z nosu, to jsem ještě neviděla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:27
- Nahlásit
Ebony
Kde jsi zase závodila? Třá jsi to přitáhla odtamtud,ne?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:30
- Nahlásit
Neessi
no naposledy na tý koloběžce...ale lítá to tu všude...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:33 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobrý večír!!
Tak je zase neděle. Byla jsem moc pilná, mám umytý vokna a veškerej porcelán a sklo, co máme, včetně lustrů.
Taky poctivě trénujeme polohování.
A taky se mi podařilo vyfotit kocoura, jak si ochočil Bajkýska.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:36
- Nahlásit
Ebony
Hele čubís něco obdobnýho chytla začátkem listopadu-rýma, v noci funěla jak dítě s ucpaným nosem. Zakašlala sice jen jednou, ale myslím, že sem to chytla v začátku, že by se bývala ještě rozkašlala. Naštěstí céčko a jitrocelák to dali do kopy.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:02
- Nahlásit
Hyena
U nás to je různý, jenže bohužel vzhledem k počtu řetězová reakce, ale někteří jen jeden den trochu chrchli a někeří tedy kašlou jak tuberáci a třeba Indo, Xanda a droběny nic, možná to bude tím, že jsou to všechno Indovo dcery a mají nějakej gen proti kašli...
Ale třeba Konývu jsem sirupem snad prolývala a ta už týden kašle jak tuberák...a Amála má tu příšernou zelenou rýmu, jinak se to dá...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:07
- Nahlásit
Ebony
Konývu jsem sirupem prolývala a ta už týden kašle jak tuberák
týden už je dost dlouho, asi bych volila veta aby nasadil antibiotika.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:09
- Nahlásit
Ebony
No nezavidim, at se to brzo srovna bud jitrocelakama ci antb, zeleny sople jsou bekany. Ja cuby neockuju, pravda, nevyjizdim tolik na vystavy a akce jak ty, pritahnout se to da odkudkoliv, a - klepu na hlavu - kasel nemely snad nikdy.
Baico
Byla jsem moc pilná, mám umytý vokna a veškerej porcelán a sklo, co máme, včetně lustrů.
Neser.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:10
- Nahlásit
Ebony
Ale třeba Konývu jsem sirupem snad prolývala a ta už týden kašle jak tuberák...a Amála má tu příšernou zelenou rýmu, jinak se to dá... Tyjo za týden bych asi taky vyměkla. Jinak šíření je svinstvo. Naše čubís to taky chytla od druhé, se kterou byla.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:12
- Nahlásit
Baico
Byla jsem moc pilná, mám umytý vokna a veškerej porcelán a sklo, co máme, včetně lustrů.
neser, já stále ještě nebydlim!!!
Ebony
Jo udělaly jsem s Erájou Holan´dáky v nouzi, tak kdybys o nějakým věděla, šup s ním na web.
|