| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:25
- Nahlásit
bigdagda
Hele vyšpioněný fotky z generálky maturitního plesání,teda konkrétně "rodičofské solo"
božínku, chudák mamka!!!!! Tohle nepřežije! Jdu jí zavolat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:39
- Nahlásit
tak já du
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:41
- Nahlásit
Gerda
jo a ted volal roden,že se vrátil s harlejem z berouna bo se mu vodevřela ta noha..tagže bud se to nějak vzpamatuje nebo to roden skončí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:42
- Nahlásit
davidkova renata
se mu vodevřela ta noha
a do řiti! Sakra, tak starej čokl to neni, šikovnej, dobrej, a musí mít takovouhle hnusnou věc!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:14
- Nahlásit
jbat
http://www.youtube.com/watch?v=G0_AS_YBFks
)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:28
- Nahlásit
A ještě jedno
http://www.youtube.com/watch?v=9ehSE-EWtX8&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:45
- Nahlásit
bigdagda
A je až zarážející,že se tvé ataky na ostatní ,vzácně shodují s kritikou od ostatních na Bilušku.Jsi snad Psíček pomsty?
Přestaň si mě laskavě brát do té své špinavé tlamy
Než s tebou úplně přestanu komunikovat tak mi ukaž kde zase kdo kritizoval Bilušku, že ji musel Psíček přijít mstít?
Já teda pozoruju spíš opačný sled událostí - Psíček někomu šlápne na kuří oko, někdo začne vztekle kopat kolem sebe a protože Psíčka nemůže zasáhnout tak si řekne "jo vlastně, ta Kotková je mu docela blízká, že jo, dyť oni se znají" a začne rýpat do mě No je si poslužte, net to všechno snese.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:51
- Nahlásit
Hyena
sem se koukala o odkaz níž na akhal teke - ty koně sou zlatý! Nádhera! viděla jsem ho jen v atlasu, zlatýho hřepca, von je zlatej aji na vídeju!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:55
- Nahlásit
Gerda
Sem ti dneska poslala ty ořechy a Alexetaky. Essi si některá nevyzvednete balík na poště a přijde mi to zpátky a budu muset kvůli tomu na poštu tak dostanete do dršky hrozně moc
Dneska tam naštěstí byla jenom jedna důchodkyně, tak se to dalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:57
- Nahlásit
Biluška
ty si hodná! Jesi ti to přijde zpět, tak jedině už žluklý a to poštovský panáček ucítí již zdáli, takže ti to ani doručovat nebude )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:58
- Nahlásit
Gerdo impact ma nudle doma. A je s podivem, ze prezili dnesek. Bo feny haraj, Mordor krz to mlati Mafiana, pak mlatim ja Mordora az to vyvrcholilo tim, ze me zmlatil Mordor. Dnes jsem stipala trisky rano a Mafo furt piskal, ze chce splodit s Mou dalsi generaci, az mi u toho sekani piskl do ucha. Nacez se dozvedel, ze jestli jeste jednou piskne, pisknu mu sekerou mezi usi a bude klid. Jsem to vyvencila, vybehala s hazecem micku, nakrmila, zabarikadovala po baraku a vypadla na pivo. Bo je vyzabijim. Uz aby bylo po harani. Necham to vykastrovat a budu mit nadosmrti klid.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:01
- Nahlásit
impact
Kašli na kastrace, kup jim vánoční hvězdu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:03
- Nahlásit
Bilu na co vanocni hvezdu? Mozna cactus narvat Mou do pindy.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:05
- Nahlásit
Biluška
Přestaň si mě laskavě brát do té své špinavé tlamy
Nádhera opravdu,jsi předčila má veškerá očekávání.
á teda pozoruju spíš opačný sled událostí - Psíček někomu šlápne na kuří oko, někdo začne vztekle kopat kolem sebe a protože Psíčka nemůže zasáhnout tak si řekne "jo vlastně, ta Kotková je mu docela blízká, že jo, dyť oni se znají" a začne rýpat do mě
Co to meleš,Psák se tu objevil a konal,až ty jsi ho kontaktovala.Do tý doby se nevyjadřoval a užíval si života.Nějak se do toho zaplétáš,ale to nevadí už jsem na to u tebe zvyklá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:05
- Nahlásit
impact
Bilu na co vanocni hvezdu?
Protože Lucynkastimdivnymčislem nedávno přišla na to, že vánoční hvězdy jsou prudce jedovaté . Sem jich koupila hned pět, mám je v každém pokoji a najednou mám tak hodné pejsky...
Mozna cactus narvat Mou do pindy.
Nebude lepší tampax?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:07
- Nahlásit
impact
nech je vykastrovat a dej je do útulku! V pondělí nám přibyde čtvrtá nudle, kdybys chtěla, můžu ti je všechny poslat i s těma žluklejma ořechama od bilušky...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:07
- Nahlásit
bigdagda
Psák se tu objevil a konal,až ty jsi ho kontaktovala
Nepleť si mě s Rudíkem prosím.
A Psíček bude taky určitě rád když si ho nebudeš plést se stádem co na povel běhalo bránit svého Modrého Vůdce
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:14
- Nahlásit
Gerda do utulku? To jsem si je nemusela brat. A dalsi nudli neci. Staci, ze budu mit jozefcika. Prechodne. Doufam.
Bilu zitra jdu pro vanocni hvezdu. Konecne je odnaucim dojidat jidlo ze stolu.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:14
- Nahlásit
Biluška
A Psíček bude taky určitě rád když si ho nebudeš plést se stádem co na povel běhalo bránit svého Modrého Vůdce
To bude zklamanej,právě jsi to s impacp předvedla vedle.
Dnes nějak nejsi ve formě,že množitelko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:15
- Nahlásit
impact
Prechodne
))) teď mám pocit, že jsem tohle slovo u tebe už někdy četla...4x...tušim.... ))))) je móda zkracování, že už ti nudle nestačej a jdeš níž?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:21
- Nahlásit
Gerda ale prdlajs. Bratranek se stehuje a pocebuje pohlidat prcka. Tak prece nebude platit utulku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:23
- Nahlásit
impact
i když je fakt, že te´d jsi mohla začít zakládat druhý mužstvo - samý jazvečíky. V levý ruce bys vedla nudle, v pravý jazvečíky, vpředu by šel Máfo, dozadu bys potřebovala ještě jednoho picbuma...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:24
- Nahlásit
Gerda ty ses maslo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:25
- Nahlásit
bigdagda
To bude zklamanej,právě jsi to s impacp předvedla vedle.
Myslíš? Že by tentokrát Psíček přivolal na pomoc nás? Sem si teda doteď myslela, že Impact má vlastní názor na věc (o sobě ani mluvit nebudu), ale koukám, že to asi bude jinak. No, člověk se pořád učí
Dnes nějak nejsi ve formě,že množitelko
Na nic lepšího se nevzmůžeš? To je teda dost suchý.
Podívej, něco ti povím. Sereš mě už dlouho tím jak se pořád do mě navážíš. Už mě to nebaví. Takže tímto příspěvkem končím veškerou svou diskuzi s tebou a víc pro mě prostě neexistuješ. Sbohem a šáteček, mě se jak chceš, pokud možno blbě tak jak si zasloužíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:25
- Nahlásit
impact
no dovol... )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:26
- Nahlásit
Impact ma svuj vlastni nazor, ale holt se shoduje s tema nenormalnima.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:26
- Nahlásit
impact
Bilu zitra jdu pro vanocni hvezdu. Konecne je odnaucim dojidat jidlo ze stolu.
To je odnaučíš i spoustu dalších věcí
Gerda
i když je fakt, že te´d jsi mohla začít zakládat druhý mužstvo - samý jazvečíky. V levý ruce bys vedla nudle, v pravý jazvečíky, vpředu by šel Máfo, dozadu bys potřebovala ještě jednoho picbuma...
Ty woe, kvůli tobě musím načít nové balení slípendplejek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:27
- Nahlásit
Biluška
bigdagda
Damy, nechcete se na to obe, stucne a jasne receno, vysrat? Kor tu v zumpe? Dete se hadat jinam.
pardon, du si sem relax a misto toho..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:28
- Nahlásit
Gerda tobe dovolim. Ale jdu se venovat pivu, bo jsem dostala servana. Prej kdyz necumis do pocitace (kdyz jsem v praci), tak cumis do mobilu (kdyz jsem na pivu). A to netusi, ze cumim do mobilu na internet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:35
- Nahlásit
Du venčit, krmit, hrát si s mlaďochama a lochtat vlnky, tak pápálálá.
Neobjevila se tu náhodou někdy poslední dobou Neessi? Bysem se potřebovala na něco zeptat, kdyby se tu náhodou zjevila
|