Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3627 . 3628 . 3629 . 3630 . 3631 . 3632 . 3633 . 3634 . 3635 . 3636 . 3637 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:38
- Nahlásit

Včera, když jsem byla pro ztracenou a nelezenou čubinu v útulku, tak tam měli nádhernýho neapolskýho mastina, nevím co to bylo, asi byl ještě mladej, nemšl tak velkou hlavu, jak mají dospěláci a zbytek těla měl v boudě, navíc byla už tma, ale byl krasavec.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:57
- Nahlásit

Biluška
Vsadím se, že to mezi sebou měli ty mrchy domluvený a že odpoledne, až začnu s těstem na linecké si to prohodí
Cha cha.

Jinak dobré deň všem.
Smrdím v práci. Alkoholici pitomí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 11:22
- Nahlásit

tak ve voknech vidíte kdo má děti a kdo né,kdo má děti,tak maj samolebky vánoc a světílka a kde je nemaj,tak děti nejsou

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 11:40
- Nahlásit

samolebky
jestli mi budou psi pít kref, budu tam mít pesolebky, heč

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 12:31
- Nahlásit

kachna_

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 12:33 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Lidi, tak sem zrovna mněla v ruce jehlu a niť Su z toho ještě celá jurodivá. Zatím jsem vyluxovala pavučiny a to jen v obýváku a trvalo to asi hodinu. Jako gde mám ty prachy, co prej pavouci nosej??

Jo a potřebuju radu čím vodegórovat stěny, na kerejch sou černý fleky vot toho, jak se Bruno drbe a taky sou na nich jeho slinty. Máte nějakej tip? Je to fšude kromě stropů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 13:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čau kreténi,co furt píšete dyš je prej advent?! máte rozjímat a né žít na forech!
tagže taghle..neuklízejte,nepečte,nešíjte,nemejte vokna atd..děsně to zdržuje vod sedění na netu
kinta
čím vodegórovat stěny, na kerejch sou černý fleky vot toho, jak se Bruno drb
no prostě to přemaluj bílou barvou,popřípadě tou co jí máš na stěnách.Pak to můžeš zkusit votřít mokrým namejdlovaným hadrem,ale jen do tý doby než se dostaneš na vomítku což je kurefsky brzo

jinak sem se vrátila z plézu,,héééč..a živáPrůbjech byl dramatickej bo sem měla pučený úpa fše.Třá boty hnet dvoje..ty jedny byly na celkem vysokým kramfleku a měly vzadu pásek na takovou tu gumičky.Bližším ohledáním sem zistila,že visí asi na 3 vláknech.Taxem si sebou vzala eště druhý lodičky,na nízkým potpatku,ale bohužel kovovým,takže sem byla trošku jak Nepela v nejlepčích letech.A taky se mi vyzouvaly pří chůzi,taxem si tam nacpala do špiček papírovej ubrousekPrvní vydržely,tak na lodě nedošloPaxem měla pučenou černou potprdu,ale byly krátký ramínka,tagže mi kozy furt dole vylejzaly,pročeš sem si jí co chvíli tahala dóluTěsně přet votchodem sem zistila,že mám naruby tangáče a cedulka je přes tu průhlednou sukni celkem dost vidět,sem si je teda přehodila,nó...aby zas něgdo neřekJinak dobrý.Pézetka to měli celkem pěkný,někerý chvíle byly aji dojemný,že by čék uronil slzu,ale jaxi to nešlo bo jim při stužkování hráli Chaloupku z mechu a kapradí,Maxipsa Fíka,Krkonošský pohátky a Pata a Mata Přišla sem vo půlnoci a su úpa grogy,Nána na vobranách neomylně poznala můj hendykep(i dyš ten je setrvalej) a byla scela nesnesitelná,vzteklá,prudérní a na revíru napadala tak,že fíka nacpala do keře že nemoch nic a eště ho rafla do prstuMám dost,nepište,hovada,nemám sílu to číst!!!!!

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 14:28
- Nahlásit

davidkova renata
no prostě to přemaluj

Pani, dybych chtěla malovat, tak maluju. Já sem se dotazovala, čím to jako vodegórovat, aby to nebylo vidět a aby se nemuselo malovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 14:35
- Nahlásit

kinta
no malovat úpa nemusíš,prostě přemázni jen ty fleky ne?Já to dělám každou chvíli f kuchyni gde Nána žere nebo f přecíni kde leží u rohu zdi.Ofšem nevim co je pravdy na tom,že máš fleky krom stropu fšude,to pak musíš fakt malovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 14:36
- Nahlásit

kinta

Toš na to nalep ňáký tyhlencty samolebky třá. To je včil moderní
U nás to tak udělali v domově důchotců. Taky to bylo furt opatlaný jak ti dědulové nemůžou udržet balanc a chytaj se zdi. Nalepili jim tam slunečnice, tulipány a eště nějaký plevel a barák je jak novej

impact
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 14:48
- Nahlásit

Biluška
Skype?

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:03
- Nahlásit

davidkova renata

Pani, ale pézetko máte mooooc povedený. Taky mám takovou jednu fotečku z nedávna, ani sem na ni nemusela použít násilí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:09
- Nahlásit

davidkova renata
máš krásného senátora

tak mi byli venku,nikde nikdo,psiska lítala okolo mě,trochu jsem snimi udělala poslušnost a ted tu už chrněj

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:13
- Nahlásit

Nazdar magoří
dneska mě deprivant potěšila páč nešla sežrat bobrmana, kterej se k ní přiblížil na nebezpečnou vzdálenost
Biluška
dík za poslání pani
davidkova renata
týjo vyčerpávající shrnutí

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:37
- Nahlásit

fotky Babetky
http://kocicinadeje.rajce.idnes.cz/Babetka_z_Vinoh rad/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 16:13
- Nahlásit

brezen2008
máš krásného senátora
no dybych měla senátora tak tu s váma neztrácim čas v žumpě!!!!!
lucYnka XIII
helejte gerda to eště udělá vosobně,ale mám vás veřejně vyzdvihnout na foře za dokonalou akci stran tý zlomený kočky!! Prý jste velmi schopný manipulátor,během 2 hodin bylo pořešeno fše fčetně vošetření!
Alexa
dneska mě deprivant potěšila
to se máš ,mě ne bo byla jak f posledním stadyjumu fstekliny
zejtra čus,du trénovat s pézetkem revíry f objektu LŠU

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 17:50
- Nahlásit

davidkova renata
syn fešák, podprda vypadá taky dobře. Hlavně, žes to přežila ve zdraví.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:12
- Nahlásit

davidkova renata
LŠU
lidé šíleného urazu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
helejte gerda to eště udělá vosobně,ale mám vás veřejně vyzdvihnout na foře za dokonalou akci stran tý zlomený kočky!! Prý jste velmi schopný manipulátor,během 2 hodin bylo pořešeno fše fčetně vošetření!

pani neni nutno vyzdvihovat, byla to shoda nahod, ze kamos jel z Vinohrad a rovnou me pak hodil na vetku. Nebejt ochotnych lidi kolemv metak se muzu jit klouzat, bo jeste porad nemam ridicak. Zkousky budu mit 14 a 16.12. tak mi prosim drztew palce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:53
- Nahlásit

Tak mám hotové rohlíčky a marokány. To by snad pro letošek mohlo stačit, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani neni nutno vyzdvihovat, byla to shoda nahod
no de vo to,že si tu shodu umíte zařídit což je právě to umění
Biluška
Tak mám hotové rohlíčky a marokány. To by snad pro letošek mohlo stačit, ne?
co se ptáš nás,voptej se čoklů ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
co se ptáš nás,voptej se čoklů ne?
čokli měli těsto, letos už víc nedostanou Leda tak traverzou

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:24
- Nahlásit

Biluška
Tak mám hotové rohlíčky a marokány nemám hotovo nic, z oken mám sundané závěsy, závěsy jsou v pračce , kterou jsem zapomněla zapnout, pak jsem vstoupila do spíže a usoudila, že je třeba ji uklidit, umýt police a přerovnat věci na nich, tož jsem spíž vynosila do kuchyně , pak jsem šla se psy, nějak se to protáhlo ....v kuchyni mám neuvěřitelný bordel, okna umytá nejsou ( brzy se stmívá ) .....jsem hotová , dnes už nebudu dělat nic, krom naplnění sklenky něčím tekutým

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:26
- Nahlásit

mac1
nemám hotovo nic
zdravím,paní kolegyně!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:27
- Nahlásit

mac1
dnes už nebudu dělat nic, krom naplnění sklenky něčím tekutým
To je ženijální nápad paní Já teda tu pračku stihla zapnout. Pak jsem prádlo naházela do koše a zapla další pračku...a tak to šlo celkem čtyřikrát Mám v koši čtyři pračky a musím to jít pověsit. Fňuk. Venku je zima jak v ruský pohádce a úplná tma, to zase bude prácička

Barča85
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem tu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:44
- Nahlásit

už jste viděli mikuláše? já jo,dokonce 3

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:50
- Nahlásit

Barča85
tož vítaj,děfčico
no hele můžem se domluvit,někdy třá i na víkend bo to je delší vychajda,já chodim kvůli práci cca po 14h tak do 16h nebo někdy v pátek někdy chodíme i s hyenou,to by taky šlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:51
- Nahlásit

brezen2008
už jste viděli mikuláše? já jo,dokonce 3
Nám nějaké švihlé děcka chřestili řetězem přímo u brány. Psi se mohli posrat Poslala jsem Mášenka ven se slovy "vyhoď ty malý kretény a řekni jim,že jestli okamžitě nevypadnou a budou srát ty psy tak je pustím" Vzápětí jsem naaranžovala balíčky za okno a poslala Pupa ať se jde podívat essi už náhodou nepřiletěl ten Mikuláš. Děcko ani nevstalo od Hany Montány a řeklo mi "přišel,ale tys ho vyhodila tak co"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:54
- Nahlásit

Biluška
přišel,ale tys ho vyhodila tak co"

<< 1 ... 3627 . 3628 . 3629 . 3630 . 3631 . 3632 . 3633 . 3634 . 3635 . 3636 . 3637 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání