| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:35
- Nahlásit
Na diskuzích si e-zmrd nejprve vybuduje své E-ego, jež je nastaveno tak, aby mu dodalo virtuální sebevědomí a společenské postavení jimž mentálně onanuje nad všemi těmi, kterým se cítí nadřazen (tj. většinou všem ne-zmrdům, účastníkům diskuze), škála jeho argumentů je odvislá od E-zmrdova levelu, přes banální impertinence až po sofistikovaně vyhlížející kreace, které sestávají povětšinou jen z latinských slov pospojovaných čárkami a spojkami. Ovšem co mají E-zmrdi všech levelů společné je výsledná významová/myšlenková hodnota jejich argumentu a ta je vždy nulová (a to je v některých případech nula ještě hodně vysoké číslo).
no a už netřeba psychologa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:10
- Nahlásit
Tak se nám vrátila jedna mici angora na zahradu, zamňoukala si o jídlo, má něco s nohou, kulhá na jednu zadní.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:18
- Nahlásit
jbat
už netřeba psychologa
Leda tak e-psychologa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:23
- Nahlásit
je tu někde lucynka? Mohla bych si půjčit odchytovou klec? Chtěla bych tu kočku ulovit, vyveterinovat a odvézt kámošce na statek, bude chytat myši a trpět pod nadvládou Mazánka, echgold kocoura.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:24
- Nahlásit
Gerda
zamňoukala si o jídlo, má něco s nohou, kulhá na jednu zadní.
A chytit ji nelze?
Jinak zdravim, kone dodaj energii, diky za ne, rada jsem se pokochala.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:29
- Nahlásit
Walda
Leda tak e-psychologa
jen jestli není e-zmrd a e-psycholog synonymum...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:32
- Nahlásit
jbat
jen jestli není e-zmrd a e-psycholog synonymum...
Á vidíš, v tomto případě .....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:35
- Nahlásit
Fifi
A chytit ji nelze?
nelze, tak nachočená neni. Přijde blíž, mňučí, ale chytit se nenechá. By mě rozškrábala na cucky ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:38
- Nahlásit
Gerda
Uz sem ti nadehnala lucynku, poradi a budeee eksssn! At to klapne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:41
- Nahlásit
Fifi
no už by mělo, ze tří koček nám tu zbyla jen jedna, chromá. Doufám, že ji ulovíme.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:44
- Nahlásit
Gerda
uz jsem tu, co to kde to? jdu si precist co se deje, jsem spinkala
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:52
- Nahlásit
hele sklopec je v noutonicich a ja jsem bez auticka krucys, jinak bychom mohli nastoupit hned jen bychom museli sehnat sklopec a autusko.
Gerduse mas ji kam dat po dobu osetrovani? Pochybuju ze bude mozne osetrit a hned vest ńa statek, navic mici angoru pokud pujde jen trochu vochocit bych na statek nedavala a chlupatice je zajem, na statek bych Ti doporucila jine, opravdu plache kocky, ktere se v depech v tom mnozstvi kocek trapi uz nekolik let bo statky nejsou. Ale to je sumak to doresime pak. Ja bych ji mohla vzit pokud bychom z Noutonic vyzvedli i klec, kam bych ji dala do karanteny, bo kotata mam vcera naockovane a to jim jeste imunita nenabehla.
No toz tak pokud sezenem auto ochotne vyjet hned muzem jet hned uzenou makrelu koupime cestou.
Hlavne ji nekrm bo ji nechytime.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 15:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
už sem jí nakrmila, ale jen granulema. Stejnak je moc nechtěla. Hele jako nemám jí kam dát, nebo spíš takhle - rozhodně jí nechci mít doma, to ani omylem, ale můžu si jí nechat v práci - myslíš že kočka po zákroku může zůstat v práci přes noc sama? DOmu jí nechci, asi by se to se psem uhlídat dalo, ale prostě já domu kočku nechci. A eště se du zeptat jedný kámošky, co je kočičí královna, možná by si jí doma na ošetření nechat mohla. Jinak auto mám, jen sem v práci a nevim, kdy to tu ukončíme. Pak by se tam jistě zajet dalo. Máš aji veta, kterej by se o tu čůzu zahradní postaral a nebyl by ultradrahej?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:02
- Nahlásit
Gerda
Máš aji veta, kterej by se o tu čůzu zahradní postaral a nebyl by ultradrahej?
jj veta bud v Jesenici, nebo v Lipovi ulici je vetka, ktera to umi s plachyma kockama, to uvidime podle toho jak moc placha bude.
Pokud sjedem do Noutonic pro sklopec vezmu tam i klec a muze ke me.
Nevis aspon priblizny odhad kdyskoncis?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
kde sou proboha noutonice? )) odhad - cca do osmi bych mohla skončit, potom hodinu cesta domu, vyvencit psa...vyrazit pro tebe...jako dost pozdě, no. Zejtra nemůžu, ale v neděli bych klidně mohla celej den. Takže buď dnes pozdě večer, nebo v neděli klidně brzy ráno.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:21
- Nahlásit
Gerda
noutonice jsou v pr... je to az za horomericemi.
Takhle pozde uz nesezenem veta. Aspon bychom ji chytli, otazka je zda tam bude do vecera drepet. Jak to vidis zdrzuje se tam furt, nebo nekam mizi? Je hodne zranena nebo jak to s ni vypada?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:22
- Nahlásit
Gerda
nemas icq, skype nebo FB kde by byla rychlejsi domluva?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
teď přišla po dlouhý době, mňoukala, kulhala, jinak sem na ní kouakala relativně zblízka, čistý voči, čistej nos, pěkná srst (jen samo špinavá od bahna trošku na podvozku), uvelebila se zase pod tou zahradní hospodou, teď už na zahradě neni. Snědla trošku granclí, apetitek by byl, krom té nohy, na kterou nestoupne, ale když sedí, neni poznat, že s ní něco má, normál jí shrne pod sebe, na ní nebylo nic zanedbanýho, obyč venkovní micina.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
dej mi sem číslo tel a hned ho vymaž
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:27 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
hned volam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:34
- Nahlásit
Ahoj žumpo, mám problém, včera se mi ztratila NO už se našla je v útulku, po práci tam pro ni jedu, ale dávala jsem to na nalezence a jak jsem byla ve stresu, tak jsem se asi přehmátla a dala jsem tam heslo nějaký nevím jaký, nemá tam někdo přístup, že by to smazal bez hesla?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:52
- Nahlásit
PetraK
Vím, o čem píšeš. Taky bych jednou chtěla domeček a hlavně hajtry konečně domů. Jenže už sem zažila, že se takovej sen stal pro lidičky noční můrou.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:55
- Nahlásit
Jbat
těmi staršími videy jsem fakt myslela dobu poválečnou, to co nepamatujeme nikdo, vyjma snad Davídvový
Jo a jináč k Bláhovi a parellimu- ten šiml neprošel ani jedním- začínal klasickým přiježďováním a to všechno, co dnes umí je kombinace respektu, trpělivostia pečlivosti jeho jezdce a sámo hory pamlsků )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:56
- Nahlásit
už mám kočku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:01
- Nahlásit
Zumpice, mate nekdo zkusenost? 2lety pes kamaradky velkeho plemene, do ted zdravy jak ripa (krom siti nohy pri urazu), rano zachvat typu grandmal epilepsie.. Pena u huby, plovaci krece. Pes ihned po zachvatu ok, zadna dezorientace, motani se, odpolko vychanda v pohode, vesely zdravy zvire zase. Krevni rozbor potvrdil zvyseni bilych krvinek - nevi se z ceho. Mate napad? Radu? Vet poradil odcervit.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:03
- Nahlásit
Gerda
uz zarizuju odvoz vet v Jesenici s nami pocita, ze ji privezem za chvilu ti brnknu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:06
- Nahlásit
Gerda
Cat voman! Tomu rikam ta eksn, a pak ze se nenecha chytit
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:13
- Nahlásit
Fifi
rano zachvat typu grandmal epilepsie..
Napadení boreliemi??
Gerda
Jsi čikovnám,davitková bude za vánoční dárek móóc vděčná
Hele vyšpioněný fotky z generálky maturitního plesání,teda konkrétně "rodičofské solo"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:15
- Nahlásit
Fifi
Lucynka už zařizuje odvoz k panu lékařu, kočka je zlatá vůbec mě nesežrala, ani jednou mě neškrábla, moc hodná mici angora, asi je hodně nachočená.
|