| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 15:53
- Nahlásit
gabifi
Copak, včera byla žíznička
ne, ne. Včera byla besídka a dneska je kočka jako bejk.Ale já se původně hodně snažila zůstat střízlivá, jenže ... votevřeli tak dobrý víno.....
Fifi
.Nic nerikam
zákeřnost, cynismus a podlost sou moc špatný vlasnosti. Vaši karmu vyčistí jedině atomovej výbůch.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 15:53
- Nahlásit
Fifi
Je pred vanocema, tak jen neco dijetniho!
jako předkrm dobrý
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 15:54
- Nahlásit
PetraK
já sem dneska taková Roz - jímavá
No prosim-jaký to krásný výraz pro kocovinu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 15:57
- Nahlásit
PetraK
Vaši karmu vyčistí jedině atomovej výbůch.
Snad te potesi, ze prdla trupka a od rana netece voda, pry se kope hluboka jama do vecera to snad vopravej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:04
- Nahlásit
Neessi
No prosim-jaký to krásný výraz pro kocovinu
vono mi nic jinýho moc nezbejvá než rozjímat, páč na víc moje mozková kapacita nestačí. doufám, že do rána nějaký buňky pomnožim
Fifi
Snad te potesi
potěší, ani nevíte jak pani
prdla trupka
tati a prděj taky trupky?????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:09
- Nahlásit
PetraK
tati a prděj taky trupky?????
Ví bůh.
strýc František: Říkal jsem ví Bůh, ne výbuch, popletové popletení ustrašení!
(A nastal výbuch.)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:18
- Nahlásit
Fifi
Ví bůh
tak dobře zeptám se teda jinak:
Psíčku? a prděj taky trupky?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:21
- Nahlásit
davidkova renata
chcesse taky zapojit do vetamixu? Rozmysli si to dobre je go dulezite rozhodnuti, bejt ucastnikem akce vetamix 3 je velka cest.
Jestli jo napis co chces?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:24
- Nahlásit
Kdepak je kozovod Benda???? http://www.novinky.cz/koktejl/185959-hasici-a-stra znici-marne-honili-kozu-utekla-jim-do-kozojidek.ht ml
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
chcesse taky zapojit do vetamixu? Rozmysli si to dobre je go dulezite rozhodnuti, bejt ucastnikem akce vetamix 3 je velka cest.
Jestli jo napis co chces?
mi to připomnělo takový ty řetězový dopisy nekonečný
Alexa
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:28
- Nahlásit
Jsem tuná zpátky, PetroKá, ty alpooo, styď se!!!!!
To se stydíš?!?! Víc se styď!!!!
Byli jsme na dlouhé prochajdě a nutno říct, že mít bílýho psa je v tý zasraný mlze dost jako nepraktycká záležitost... Jsem párkrát měla dost nasratý v gaťách.
Hele jak se pes naučí, aby jako dones aport v držce a nepustil? Páč já lama jsem ho to naučila blbě, že... Jinak umí už asi všecko, hlavní problém byl, aby nestartoval za aportíkem, ale to už je ok.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:30
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/veda-skoly/186021-v-prosinci -bude-mesic-dvakrat-v-uplnku.html
no tak chtěj mě naštvat?!?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 16:32
- Nahlásit
Alexa
Kozojídky.. Se bude davidkojc libit, jestli to teda ma bliz nez k Opave.
Me zaujali tito borci, jak mi se stejska po prdoletu, to bylo zlaty vozitko. http://www.novinky.cz/koktejl/186030-expedice-trab antem-napric-afrikou-dojela-do-cile.html
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 17:04
- Nahlásit
jdu pect pernicky bojim se zda se dilo zdari, nejvice se obavam toho, ze je sezeru a na vanoce nic nezbude
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 17:18
- Nahlásit
lucYnka XIII
jdu pect pernicky
DAVÍDKOVÁÁÁÁÁ, PERVITÍÍÍN, A ZA LEVNO, ŘEKLA BYCH!!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:05
- Nahlásit
Takže naši psi nikdy nic nezničili ale omluvou jim budiž fakt, že zničený předmět (takovej malej koženej sedák) jim určitě připomínal tvarem i konzistencí hračku a já to tam holt nechala ležet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:07
- Nahlásit
Tinta76
Pani já bych je zmlátila, máte skvělou příležitost....a nejvíc zmlaťte tu nejvošklivější.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:12
- Nahlásit
Gerda
pani, to nejde, páč se tomu furt děsně tlemim ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:27
- Nahlásit
Tinta76
(takovej malej koženej sedák)
malej??????????????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:30
- Nahlásit
Alexa
nooo - v průměru asi 40 cm, vysokej 15 a ten molitan hnusnej zpuchřelej, nešlo to ani zamíst
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:34
- Nahlásit
Něco ze života http://nekonecnapohoda.blog.cz/0712/cestina-je-pro ste-dokonala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:16
- Nahlásit
Tinta76
pani, to nejde, páč se tomu furt děsně tlemim ...
pani, vy ste úchylná a měli by vás zavřít. Pro vaše dobro pochopitelně
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:18
- Nahlásit
Tinta76
hihi, to znám, děkuji za zvednutí nálady....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:30
- Nahlásit
uz me bolej nozicky a jeste to nekonci, vzdycky jak vykrajuju zustanou zbytky, a tak furt dokola mam podezreni ze to nikdy neskonci
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
eště, že mě ty vánoce neberou
Biluška
Pumpa
jsem si vybavila ty fotky (nevim, kde jsem je viděla, tušim, že tady na cézetpsu, už si to nepamatuju), byl to takovej krásnej serijál, někdo koupil psoj pelech a pes ho druhej den rozložil na atomy tenhle sedák byl naštěstí starej, původně určenej na vyhození
Ale stejnak podezřívám Kytku, že ten sedák kuchla proto, že se jí zdálo, že je doma vod ní nějak strašně málo nachlupíno
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:16 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Tinta76
Měla jsem "erárního" labroše, byl hodně senzitivní a od předchozí pani pečovatelky dosti zanedbaný granclema za korunu pytel- plísně bličky průjmíky na denním pořádku, ale nakonec jsme to dali do kupy. No a po jedné hladovce, které předcházela těžká enteritida z kuřecích prsou, jsem vyhládlému a ztrápenému mazlíkovi uvařila rejžičku a nechala ho doma s tím, že je sláb a jistě by večerní krmení odskákal zákeřnou chorobou. Zavřela jsem ho šoupačkama a dalšíma dveřma na kliku, seběhla schody vily a vyrazila za zvířaty. Po návratu dom mně pejs nadšeně vítal dole u vchodových dveří.
Vyskákala jsem nahoru jak koza, a když jsem vtrhla do kuchyně, přepadl mně výbuch smíchu, který trval bezmála dvacet minut...
Kuchyně: pod linkou rendlík vylízaný do sucha od rýže na dietu, koš na odpadky vyrabovaný a pytlíky od rýže vylízané a okousané, chleba pro králíky a koně, co se sušil na topení sežraný do posledního drobku a na stole převrácená sklenice od soletek a vymetený talíř, na kterém byl ještě před chvílí poslední chlebíček.
A tomu všemu vévodil pod stůl hozený měsíček rajčete, nehodný psí chuti...
a v tom všem tancoval radostně miláček Ronník a měl radost, že se panička vrátila....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:26
- Nahlásit
Pumpa
to rajče! taky bych na tvym místě řvala smíchy
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:30
- Nahlásit
Tinta76
byl to pohled pro Bohy, a ten pes, jakou měl radost a jak jsem se chechtala, tak on poskakoval ještě víc....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:53
- Nahlásit
uz jsem dopekla, du spat, dobrou vsem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 06:06
- Nahlásit
Mozek svolal všechny orgány na poradu : Je krize a v zájmu přežití musíme vyřadit nějaký orgán.Navrhuji jednu plíci-jsou dvě.
Kuřácké plíce se ozvaly,že ne,že to by to byl konec.
Tak teda aspoň jednu ledvinu,taky jsou dvě,pravil mozek.
Ozvaly se ledviny alkoholika:V žádném případě,jedeme na doraz.
Povstal penis a pravil: No,já už moc nefunguju ,tak vyřaďte mě.
Mozek : prosím tě rychle si zase lehni,když vstaneš,tak mi to nemyslí!
|