Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3618 . 3619 . 3620 . 3621 . 3622 . 3623 . 3624 . 3625 . 3626 . 3627 . 3628 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:32
- Nahlásit

Mucholabka
tohle mít doma, tak se nechám dobrovolně zavřít do útulku.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:33
- Nahlásit

Steph
já včera vyhraba i vestu na zimu pro něj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

monika
já včera vyhraba i vestu na zimu pro něj.

a ta ženská pro něj jede až o víkendu jo?

du na počtu,kreténi,tak se chovejte slušně bo budu asi trošek podrážděná až se vrátim

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:44
- Nahlásit

monika
a co že jsi to zachránila za psíka?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:44
- Nahlásit

dobre rano,
uz vite kdo co chcete s vetamixu?

Hlavne PetraK. a Gerda neco chteli a nevim co.

Kde je PEEETRAAAAAAAAAAAAAAA KAAAAAAAAA a GEEEEEEEEERDAAAAAAAAAAAAAA

Tinta76
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:47
- Nahlásit

brezen2008
dogu, tady máš k tomu celý téma

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

lucYnka XIII
chcete s vetamixu?
trojka má koukám zdárnej vývoj, už se blíží zápletka
PEEETRAAAAAAAAAAAAAAA KAAAAAAAAA
fčera měli podnikovej večírek, ta určitě nedorazí

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 10:19
- Nahlásit

Dobré ráno nemrcousi!
Pézetka jsou strašná, opravdu pálejí dělbuchy, kdykoli se vyskytnou venku. Ráno dělaly úplnej verdun, řikám si, že herodes byl fajn strýček.
Lucynkonebojaxepíšeš - jestli mohu, prosila bych si 1x vepřová kůže (chci to zkusit), 2x losos, 2x hovězí kusové.

Jinak nic, fčéra sem telku vůbec neviděla, musela sem si číst - teprve až teď čtu Kmotra, v děctví sem to zanedbala, tak dohánim, jinak musim říct, že praktiky starý dobrý mafie sou prostě bezvadňácký, dneska se zdaj jako normál slušný lidi, fakt se mi to moc líbí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 10:54
- Nahlásit

Gerda
prosila bych si 1x vepřová kůže (chci to zkusit), 2x losos, 2x hovězí kusové.
si něco bereš jo?? možná bych se ftírla ale nefim..co ta rybyzna..kolik to stojí?aby mě nevodvalilo
praktiky starý dobrý mafie sou prostě bezvadňácký, dneska se zdaj jako normál slušný lidi
njn..holt nová doba

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:00
- Nahlásit

Ahoj dífky, co řešíte?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:07
- Nahlásit

davidkova renata
je to smrat ta rybyna,ještě tejden jsem to cejtila z pojízdné tašky
já se přiznám,že se mi nejvíc líbí to maso z toho velkoobchodu nebo ten grandík
jo a možná to budem mít po vánocích uplně za hubičku,takže se ti pak vozvu,že bysme to měli na živnosták

impact
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:12
- Nahlásit

Monika ja svyho somalce z chlivka krmila tak 5* denne. Pokazdy, kdyz jsem vedela, ze bude mit aspon hodku, hodku a pul klid. Prakticky prvni tejden jen zrala a spala. Krmila jsem teda maso, vareny. Syrovy ji moc nejede, jen kosti. Probican pasta je fajn. Pribira pomalu, ale jiste a ted, po mesici, vypada jako russell zlehka z kondice. Jsem rada, ze se nam dari pribirat rovnomerne tuk i svaliky. Zazivaci potize ale nejak extra nemela. Mozna to bylo tim Probicanem, mozna tim, ze byla zvykla stravit vsechno a mozna tim, ze jsem na to myslela a zlehka ji davkovala i kosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:19
- Nahlásit

davidkova renata
si něco bereš jo??
no jooo, beru, chci zkusit, co můžu brát eště krom toho hovězího, který mařeně sedí nejvíc, jenže jí asi nemůžu furt krmit hovězim libovym...teda samo ne kvůli ceně, ale kvůli tomu, že je to dlouhodobě pouze čistá svalovina....

monika
Pani, von se vám dogoslaf možná posejří aji z nějakýho toho přemisťovacího stresu, co dokáže vyprodukovat pes těchto parametrů víme, bo chodíme ven s hally, takže už teď vás upřímně litujeme. Jinak, když sem si přivedla mařku, měla sranděru úplně po všem, vůbec nemohla konzervy, všechno vyblila a projímla, začli sme fakt malejma porcema častěji, protože ta roura i neuvěřitelně hltala, nejraději měla suchej chleba. A ta probican pasta docela fungala, šikovná věc paninko, vopravdu. Už chci aby byla neděle a fotkyyyy

impact
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:20
- Nahlásit

Isdpch no, ja to za deset minut napisu znova mejlem, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:21
- Nahlásit

isdpch
A počkejte až přijde janika, byla dneska na ortopédii, ta má nemoc, že až závidím.
Ty si vůůůl jak anděl dědo )))))))))))

impact
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:35
- Nahlásit

isdpch
Už.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:37
- Nahlásit

reknete mi jsem normalni, jdu objednavat vetamix a necham v masne 500 a to jsem tam sla jenom pro chleba a rohliky a nam jsem k objedu koupila parky

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:37
- Nahlásit

monika
u nás když je nejhůř (průjem), tak Hills i/d konzerva hodně naředěná rozvařenou rýží plus pasta probican.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:39
- Nahlásit

isdpch
vypadá to, že má dysplazii
to chce hodně běhat, wami ti poradí, jak nasvalit. A za sebe ti doporučuju - pořiď jí kšíry, ať se ti pak u kola neškrtí na řetízku, tah se musí rovnoměrně rozložit. Chce to taky hodně plavat, jestlimá ráda vodu, můžeš jí házet míčky do řeky. Chudák holka, taková mladá...budete dělat trojitou osteotomii pánve?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:46
- Nahlásit

Gerda
pořiď jí kšíry
no já bych jí rovnou zaměstnala jako rykšu..nasvalí se a eště bé užitečná.-)))) může nás tahat k alekse na cvičák třá..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
může nás tahat k alekse na cvičák třá..
podél tý řeky? A aby nasvalila i plavánim, může nás táhnout po řece na loďce...pučíme si fižirantoj bič....pojedem jak páni.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:18
- Nahlásit

Gerda
pojedem jak páni.

se těšim uš)))) a budem jí vydatně pobízet,pro její dobro..samosebou

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:23
- Nahlásit

reknete mi jsem normalni, jdu objednavat vetamix a necham v masne 500 a to jsem tam sla jenom pro chleba a rohliky a nam jsem k objedu koupila parky
lucYnka XIII

si normální, jen ostatní to vidí jinak a proto nejsou normální

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:24
- Nahlásit

Gerda
gabifi

fšecko si píšu a fakt díky. Už aby tu byl. Nabíjím baterky do fotáku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:26
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!!!!!!!!!!!!

Gdo kurnik vymyslel vánoční večírky?? Jeho by měla bolet hlava, ne mě! Já jsem v tom dost nevinně ale mělo to fakt grády , jen máme trochu z ostudy kabátek . Jdu humřít pod stůl. Vzpomínejte na mě v dobrym

FIFIJOVÁ, BŘEZEN: spuštěno sbírání pro Skřivánky a Lesana

http://neviditelnypes.lidovky.cz/cloveciny-zahraje me-si-na-jezisky-drp-/p_zviretnik.asp?c=A091202_15 2943_p_zviretnik_dru

impact
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:31
- Nahlásit

PetraK
To brzo vstáváš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:35
- Nahlásit

impact
To brzo vstáváš.

kdo řekl, že už sem vstalá? Celou dobu spim . Bože je mi hrozně a ešče hůř mi bylo, když jsem viděla záběry ze včerejšího večera . Už nikdy nebudu dělat Titanic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:49
- Nahlásit

PetraK
Už nikdy nebudu dělat Titanic.
byla si Rous nebo Dikápryjo?
isdpch
co čaj ?
hm...no dost na tebe myslim..jako taghle..piju ho vod pindělí cca kolem poledne.Normál kávovou lžíci do kafovýjho hrnku..fčera se mi chtěla tááák strašně spát,že sem si musela lehnout kolem 13h a usnula jak dřevoOučinek stejnej jako dybych vylemtala vodu co sem v ní uvařila uzený žebírka Nemluvim vo sračce ted
mladá neessyjová mi slíbila čaj perskej,proj se zaručuje vlastní hlavou,že spát nebudu celou noc..hm,nevim,pochybuju velice!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
jesi chceš něco proti spaní, sežeň si pervitin....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:57
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,co mate za cajik,vy nemuzete spat?muzu ti rict,ze jak jsem mela vcera vynikajici naladu,tak mi ji ten dement z roboty pekne zkazil,vse az po mobilu.budu rada jak pude do prdele pani,to je na skok do zdi!!!!!!

<< 1 ... 3618 . 3619 . 3620 . 3621 . 3622 . 3623 . 3624 . 3625 . 3626 . 3627 . 3628 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání