| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
neví essi před Opavou doprava nebo doleva
Jestli už je před Opavou, tak jsme jí tam nedopravili ani já ani Gerda, protože se s nám od večera do Opavy neměla šanci dostat. A jestli se dopravila po svých, tak je obdivuhodný výkon, protože je super rychlej vytrvalec.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
já se včera zrovna koukala a už tam nebyla..tagže to byl kec vo původní majitelce je?
Jo a žádný štěně vod ní nechci,dyby vás jako čistě náááhodou napadlo,že dyš sou ty vánoce...
No měla si jí vyzvednout chovatelka, ale netušim, kde byl zádrhel. Do toho útulku jí pravděpodobně dala sama majitelka ...
Se štěňatama nemůžu sloužit, páč ani netuchám, kde se nacházej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Alexa
ona je volaká zmetená, neví essi před Opavou doprava nebo doleva
no to je pak jasný, že moc času nemá, ešče když si k tomu člověk tak nějak domyslí ty navigační schopnosti......
Baico
jak vás tetkon vidim, když jsem šla z Mikulášský, tak jsme na Filajce potkali fešnou běloušici. Ešus měl nejdříf žinfárkt, že mu "zas de ten běloba dělat do žencký" (páč si našel fešnou retrívřici a v tom najednou bílej péf), pak ovšem zjistil, že jde o dámu a byl v sedmým nebi, páč měl pro sebe dvě báby - blek end wajt
Tinta76
Se štěňatama nemůžu sloužit, páč ani netuchám, kde se nacházej
To je určitě Davídkojc hodně smutná tetkon.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:42
- Nahlásit
PetraK
Ešus měl nejdříf žinfárkt, že mu "zas de ten běloba dělat do žencký" (páč si našel fešnou retrívřici a v tom najednou bílej péf),
Chudák zrzavec,aby nakonec kvůlivá Bajkonůrovi neměl trauma. Doufám, že se k němu ta běluška chovala hezky, aby to v Ešusivi nevyvolalo nějakej rasismus vůči bílejm pfům.
Jináč jezefčík se tak zamiloval do Nány, že pláče doma u vrat. Budeme muset naplánovat nějakou vycházku, kterou zvládne, abych mu umožnila zase vidět dámu jeho srdce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:44
- Nahlásit
Lidi, já mám takovou radost
Krištůfek z Dášenky v Liberci už má novej domov
http://www.dasenka.unas.cz/domov/kristufek.html
Když už ho nemůžu mít doma já, tak aspoň, že už má svoje nový páníky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:50
- Nahlásit
PetraK
To je určitě Davídkojc hodně smutná tetkon.
si počkám až jablon namnoží kuli prachům Otíka PetraK
Lidi, já mám takovou radost
jo já už to vim asi tejden
Baico
Jináč jezefčík se tak zamiloval do Nány, že pláče doma u vrat
no ale dáma jeho srdce už nehárá a patrně by mu vyřvala díru do hlavy..aby jako nebyl zklamanej jak to f tý lásce nakonec dycky dopadá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
si počkám až jablon namnoží kuli prachům Otík
ste nějaká dovádivá v tom čase vánočním
jo já už to vim asi tejden
no já jsem mluvila s paní Kubištovou ten pátek před víkendem, co se na něj měli přijet podívat a až tetkon jsem měla čas načíhnout Dáše na stránky, tak jsem mazala číhnout, jestli třeba nehodili info z novýho domova a vono jo!! Ale..... radši bych byla, kdybych ho bývala mohla mít doma . Dneska bude mít Brtnik vyčítací večer. Teda dneska ne, až zejtra. Dneska přídu domů pod parou asi, tak to asi nevyjde, musí počkat do zejtra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:55
- Nahlásit
davidkova renata
no ale dáma jeho srdce už nehárá a patrně by mu vyřvala díru do hlavy..
heh, esli na to kouká jako Ešus, tak by mu to nevadilo, Ešusa todle rajcuje. DOma sice nepláče, ale jak jsem psala Bajkonůrce, když jsme při návratu potkali běloušici, vyděsil se, že mu zas bude "Bajkonůr dělat do dámy jeho srdce" a je fuk, že Bajkonůr mu do dámy jeho srdce až tak nějak jako nedělal
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
no ale dáma jeho srdce už nehárá a patrně by mu vyřvala díru do hlavy
To by mu patrně nevadilo, byl by moc šťastnej, i kdyby ho koulela celou procházku před sebou. On když je zamilovanej, tak je upa šumák, co s im ta žencká dělá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:59
- Nahlásit
PetraK
On bude Ešus asi trošku muslim, ne? Asik by chtěl mít harém a holt každá žencká, kterou potká je podle jeho mínění jen a jen jeho a ostatní psi nemají právo se i jen přiblížit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:01
- Nahlásit
PetraK
ste nějaká dovádivá v tom čase vánočním
no to víte,to mě nakoply ta aleksiny Kundičky u Opavy
Baico
i kdyby ho koulela celou procházku před sebou
jo tak todle by mu mohlo i klapnout
On když je zamilovanej, tak je upa šumák, co s im ta žencká dělá
šiš to je trupkááááá,nejni von to sameček??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:01
- Nahlásit
Brejtro, právě nám začíná schůzka s novou tv produkcí, asi nám dovezou dárky. Jiank sem ráno měla zjevení - votevřela sem dveře, a tam stála vižla a kňučela. I vpustila sem vižlu dom, a pak si pro ní přišla majitelka.
Jinak nic, viděla sem kus ordinace v růžové zahradě, jen nevim, kdo je Milý Ota...doktorka mandlová mu psala dopis a plakala.
V Opavjě sem nebyla, přišlo mi to trochu z ruky, šla sem jen vokolo plotu.
Stahyjová už tu je? A má okno i plot? A co na to jan Tleskač? A co na to počítač? Mlčí? Zavolejte jí někdo Staníka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
šiš to je trupkááááá,nejni von to sameček??
Jo je. U něj je ta genitální meliorace velmi dobře patrná. přitom nikdy nekryl. Bajkonůr je na tom, co se týká seksuálních zkušeností úpa stejně, ale na rozdíl od josefčíka se dokáže i celkem ovládat.
Gerda
Zavolejte jí někdo Staníka.
Čulibrka zvládneš sama, ne? Co sem budeme tahat nějakýho Standu.
asi nám dovezou dárky
To je dobře, že jsi si nekoupila ještě ten mixér
Jinak, co se týká značky Sencor, mám televizi a dvd přehrávač, obojí rok a slouží dobře.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:16
- Nahlásit
Tinta76
Hlásím, že ta peruánka, co byla v Troji, je už u nový majitelky a narodily se jí 4 štěňátka, z toho 2 nahátka
tak to je skvělý.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:18
- Nahlásit
davidkova renata
si počkám až jablon namnoží kuli prachům Otíka
No počkej,to si měla říct hnet,že toužíš po jeho štěněti.........du schánět vhodnou fenu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:25
- Nahlásit
Baico
genitální meliorace
co to je proboha? ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:26
- Nahlásit
Gerda
A co na to počítač? Mlčí
fšecko vylejt..nepřišly gumičky
jablunka
du schánět vhodnou fenu.
to su f klidu bo TO neseženeš!!!!!!!
du ven,kreténi,nepište..a skazila sem uš druhý těsto,že já rači nešla do tej Opavy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:33
- Nahlásit
Gerda
genitální meliorace
Přesun mozkových buněk do pohlavních orgánů
davidkova renata
to su f klidu bo TO neseženeš!!!!!!!
Aby jsi pak nebyla překvapená.
a skazila sem uš druhý těsto
Kdyby jsi nebyla lakomá a cukroví koupila, tak tě to nakonec vyjde levnějc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:35
- Nahlásit
Baico
jeho mínění jen a jen jeho a ostatní psi nemají právo se i jen přiblížit
ano prosím, enem nevim, kde k tomudle přišel
davidkova renata
aleksiny Kundičky u Opavy
Aleksa má nějakej podivnej spolek???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:42
- Nahlásit
PetraK
enem nevim, kde k tomudle přišel
Je to sameček jiného typu než náš Dan. Ten se zamiluje a stačí mu jedna fenečka. Ešus je typickej rozsévač a chce všechny. Stejný jak chlapi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:00
- Nahlásit
Zde pro všechny, co mají incestní oidipální komplex, bo si opčas vzpomenou na svou matku:
http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://bp0.b logger.com/_ek9gFHiRWsw/R2t69LlvHRI/AAAAAAAAA-Y/rA 1n9xayGSk/s320/dedecek%2Bhribecek.jpg&imgrefurl=ht tp://ografologii.blogspot.com/2007/12/mrazik-psych oanalyticka-interpretace.html&usg=__jntLdWFaJvKb6Y NUm41MCLmrrIs=&h=320&w=193&sz=11&hl=cs&start=9&itb s=1&tbnid=P9mzGOhQe7seKM:&tbnh=118&tbnw=71&prev=/i mages%3Fq%3Dd%25C4%259Bde%25C4%258Dek%2Bh%25C5%259 9%25C3%25ADbe%25C4%258Dek%26gbv%3D2%26hl%3Dcs
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:21
- Nahlásit
Psíček
Čau Šmudlo
Já předvádím triky a je jedno jak se přitom jmenuji?
Úplně jedno. Stejně je to každýmu jasný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:27
- Nahlásit
Baico
Ešus je typickej rozsévač a chce všechny.
A to mu hnedky řeknu todleto!! Že je rozsévač!! To zní jako z ňákýho hororu, třeba se začne bát??
Mám to, von bude Rozsévač a já budu Vymýtač, páč mu to vymýtim z hlavy (to se asi nepovede, ale pokusit se můžu ne? )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:39
- Nahlásit
Dobré ráno žumpičko
Koukám, že zde není nic moc nového, tak jen hlásím, že stále žijeme a jdu zase pryč
Gerda
máme rychlovarku Sencor a po půl roce se rozbilo víko, po dalším čtvrt roce odešel spínač a i přes výměnu konvice máme opět ten samý problém.
davidkova renata
skazila sem uš druhý těsto,že já rači nešla do tej Opavy
ježiš, panííí, vy budete péct? A už teď? Nejste letos nějaká moooc akční? Ste měla zase říct, bych vám opět upekla ...harantí se už znaj, tak by předání proběhlo líp jak loni
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:40
- Nahlásit
Gerda
Zde pro všechny, co mají incestní oidipální komplex....
Slušnej rozborek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:47
- Nahlásit
Walda
Slušnej rozborek
letos se na Mrazíka podívám zase z jiného úhlu ))))
brut
Ste měla zase říct, bych vám opět upekla
ti to nechce říct na rovinu, jen naznačuje, ale určitě chce )))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:50
- Nahlásit
Gerda
ti to nechce říct na rovinu, jen naznačuje, ale určitě chce
tak to musím s lítostí říct, že má smolíčka, páč už jsem v pondělí slíbila cukroví jinam ... sem čekala, jestli se neozve, páč loni to řešila od půlky listopadu
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:53
- Nahlásit
Psíček
chytil si na prvni nakopnuti - Jany web a diky za vcerejsi rano, narame jsem se pobavila a diky Impact jeste vecer s cudlikem
pro ostatni vetamiks
nechcete negdo cca 10kg mletyho drubeziho zadara?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:58
- Nahlásit
čus babizny,
sem se právě vrátila z Opavy. Přes Kundičky sem jela, Davídkojc sem nepotkala . Asi zatočila doleva do Kundic . Což je ofšem úplně blbě, tama do Opavy nedojede
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:17
- Nahlásit
čus kreténi,zrovna du z vokolo plotu f opavě,se mi stala děsná věc..si du, na pohodu,těšim se jak uš za chvíli budu f Kundičkách,f klídku si rozjímám(neessi slyšíš!)a najednou úpa příííšernou rychlostí se řítí nějaká kraxna,ten řidič musel bejt bud nebezepečný magor nebo neschopný blbec ,normálně mě smet ze silnice,chytla sem nějakou rotaci a scela ztratila směr ,násletkem čehoš sem v řiti a ne v původně plánovanejch Kundičkách .To zas budou vánoce
P.S. za cukroví bych neušetřila bo mi kámoška dala asi 10 másel zadara výměnou za mistra Trotla bo dělá f kuchyni a mouku měli f Kaufu za 3,90.Vořechy mám vot biluše..tagže je celkem fuk,že to vyhodim
gerda
no tak to je úúúpa přííííšernej rozbor ,ty voe,transvestita a stará prostitutka a KGB .Myluju lidi s takovýmdle přístupem
|