Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3618 . 3619 . 3620 . 3621 . 3622 . 3623 . 3624 . 3625 . 3626 . 3627 . 3628 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:19
- Nahlásit

Psíček
Čudlík bych ti vysvětlila, ale nejde tuná poslat soukromá zpráva. Funguješ na nějakým messengeru nebo tak něco? Skype, icq, nebo nějakej mejl, kterej si přečteš dříf jak po půl roce, co ti píšu?

impact
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:20
- Nahlásit

Steph
nechcete negdo cca 10kg mletyho drubeziho zadara?
Já ci, ale obávám se, že jste trocha z ruky.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:25
- Nahlásit

Psíček

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
ty mamko, co ty furt v té opavjě děláš čoveče? Upečeš mi taky cukroví? Letos ho budeme mít zase dovezený z moravy, z domácího cukrářství. Takže to bdue vlastně domácí pečivo. Já možná budu cvičně dělat linecký, bo miluju marmeládu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:34
- Nahlásit

Gerda

Zde pro všechny, co mají incestní oidipální komplex, bo si opčas vzpomenou na svou matku

GÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRDOOOOOOOOOOOOO!!! to je strašný, strašný, strašný, se tu nemůžu takhle smát!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:39
- Nahlásit

Gerda

bo miluju marmeládu

ségra taky. A nejvíc když byla těhotná, to nám na horách ukradla vždycky ty marmelátky k snídani, usyslila si to do sklenice a pak jednou přišel Brtnik do pokoje, seděla na parapetu a lžíci si bagrovala tu nasyslenou marmelátku do hlavy. Brtnik se taktně vzdálil, přišel k nám a prohlásil: "pak nemá bejt puntikatá jako muchomůrka bílá (ségra se totiž tak nějak v tu dobu vosypala a vypadala fakt jako když jde na karneval za Muchomůrku), když celý dny pravděpodobně žere jen tu nakradenou marmeládu!" je fakt že za celejch těch deset dní nejedla nic jinýho

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:42
- Nahlásit

Psíček

ty si myslíš, že jsem tvá matka?
Jak často míváš ten dojem, že jsi žena? Jestli stále, dneska už se to dá řešit.

Co je každýmu jasný?
To, co tobě zřejmě nikdy nedojde.

Steph
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:46
- Nahlásit

impact
no skoda, je to z ruky, treba se to nejak vymysli.

Psíček
Mohu vědět o čem píšeš? Ty to stále bereš?
To vis ze muzes. Ano stale, jen jsem zmenila dealera

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:46
- Nahlásit

Walda
Jak často míváš ten dojem, že jsi žena? Jestli stále, dneska už se to dá řešit
no hele v nejhorším by moch dělat toho transvestitu v mrazíkovi

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:51
- Nahlásit

Kááár kááár, bry den zumpo, jsem rada, ze se tu jiz mihla Stahijovic, doufam, ze dukladne vyveze.
Gerda
Kraaasny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:55
- Nahlásit

PetraK
hele to úplně chápu, jak se dostanu k jahodový marmelátce, je konec. Teď sem si oblíbila jednu konkrétní z lídlu, vypadá teda jkože by si jí čék vopravdu nevzal, ale stačí ochutnat - je slatká, s kusama jahot, skoro jako Jahůtka vot Hamé, ta je taky mco dobrá. Pak eště borůfkovou, ale musí bejt taky hodně slatká. Nejhorší je, když dá máma do lineckýho rybízovou. Tu fakt nemusim. Takže se dycky hádáme, že jedna chce slatkou a druhá navinulou....dycky zvítězim, bo mám argument, že to stejnak dycky snim víceméně sama, tak by mi to mělo chutnat. Dohoda je taková, že máma si zas podle svý chuti dodělá bramborovej salát.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
ten řidič musel bejt bud nebezepečný magor nebo neschopný blbec
Debil paní, ten neschopný je debil Ale jinak bacha, tohohlenc znám, von tu kolem Opavy a Krnova jezdí furt

All
Gdo to chtěl ty ořechy? Písněte mi na majla, ať to stihnu do Vánoc poslat, víte že nejsem nijak ekstra rychlá
Lískáče nejsou (veverky byli letos rychlejší ) , jenom vlašáky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:58
- Nahlásit

Biluška
Gdo to chtěl ty ořechy?
Vyloupaný? nevyloupaný nechci. Vyloupaný jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:03
- Nahlásit

Gerda
Eště loupat se ti s tím budu Jasně, že sou nevyloupaný. Řekni si Pentasovi ať sežene strom co rodí vyloupaný ořechy, ho tu zasadím a budu ti moc posílat vyloupaný

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:06
- Nahlásit

Psíček

K vám a potažmu ani do Helppes (vzhledem k tomu, že tam působíte) bych tedy psa nikomu svěřit nedoporučil.

Ale von se tě na nějaké doporučení ani nikdo neptá, že. Takže je to poněkud bezpředmětné.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:07
- Nahlásit

Biluška
Gdo to chtěl ty ořechy
myslim,že hyjena..
Lískáče nejsou (veverky byli letos rychlejší
tssss a proč necinknete? Bych dorazila s Nánou a máte lískáče jak kokosáky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:08
- Nahlásit

Walda
hele přestan planě plkat a rači řekni,kdy to vyzkoušíme..moooožná bych mohla f pátek ,ale trapně dopol. za světla..co ty na to jako svazák??

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
tssss a proč necinknete? Bych dorazila s Nánou a máte lískáče jak kokosáky
Arman a Placatka je taky zdárně pronásledují, ale ty mrchy sou vychcaný jak díra do sněhu a kradou hlavně gdyž sem pryč a psy musím zavřít kvůlivá tomu blbýmu sousedovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:10
- Nahlásit

Biluška
Jasně, že sou nevyloupaný.
no jako je to votrava, no, ale jesi toho máte přehršel, klidně to sem pošlete, najmu kámošky pézetka, aby mákly, potažmo ňáký důchotce, co se jim nechce chodit ven.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:11
- Nahlásit

Gerda

Dohoda je taková, že máma si zas podle svý chuti dodělá bramborovej salát.

............ rybízová marmelátka v šalátu???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:12
- Nahlásit

Gerda
potažmo ňáký důchotce, co se jim nechce chodit ven.
já uš ale vořechy mám,ale dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:16
- Nahlásit

Psíček
Založím za to ligu na pomoc imbecilů pohybujících se v kynologii.

můžu už se hlásit vo pomoc? Jako že podám žádost s předstihem

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:17
- Nahlásit

PetraK
rybízová marmelátka v šalátu???
ste jak malá, pani, vážně, s váma neni řeč.

davidkova renata
já uš ale vořechy mám
a musela sis je louskat sama?

Steph
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:22
- Nahlásit

Psíček
O tom, ze me hra na blbecky moc bavila
Ano vi a ma pro to pochopeni

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:22
- Nahlásit

Gerda
no jako je to votrava, no, ale jesi toho máte přehršel, klidně to sem pošlete, najmu kámošky pézetka
Mám toho strašně moc, jako ostatně fšech bobulí Písni adresu, nabalím to do krabice.

davidkova renata
A Hyjena ať taky písne adresu, nebudu na tu poštu lítat furt, eště by mi zase rupla céfka jak včera
Fčera to totiž bylo drsný. Byla přede mnou děsná fronta, asi štyři lidi. Teda ne lidi, důchodci U okýnka byla zrovna jedna bába a platila složenky. Dycky zaplatila jednu, nechala si vyplatit drobný zpátky, pečlivě je přepočítala, pak vytasila z kabelky další složenku, zase přepočítala drobný...těch složenek měla šest Braly mě mory, ale to sem eště netušila, že to nejhorší teprf přijde. Pak vytáhla vkladní knížku (sem vůbec nevěděla, že to eště existuje ) a dvě stofky a chtěla je tam připsat. Taky chtěla vědět essi jí pošťačka připsala úroky, nemohla to v té knížečce najít tak se děsně vztekala. Naštěstí jí je ukázala paní co stála za ní, tak se zklidnila a vzpoměla si, že chce eště deset známek. Hodinu hledala drobný. Pak chtěla eště křížovky. Zabila sem ji, mrtvolu mám ve sklepě
Mezitím mě prudil nějaký děděk, který přišel po mě a hned na schodech začal šíleně řvát "čí je ten pes venku". Byla tam Bageta. Uvázaná u plotu, úplně bokem od chodníku a úplně v klidu. Tak se ho ptám proč jako řve a essi mu ten pes snad něco udělal. Dědek mě dostal. Prý "no kdyby chtěl tak by mě mohl kousnout". Sem mu přisvědčila, že to by teda mohl, kdyby teda chtěl, ale že má teda štěstí, že je ten pes a)přivázanej a b) nechce, páč je vychovanej. Dědek kontroval: "ALE JÁ SEM SE HO ZLEKNUL" . Tekly mi nervy z té báby, takže jsem zcela nevychovaně pravila "to máte teda štěstí, že ste se neposral" , poslala jsem dopisy a šla sem dom. Nemám rád lidi a dou mi na nervy

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:23
- Nahlásit

Gerda
ste jak malá,

165 cm neni uplně malá

Psíček

Já stále nechápu, proč máte lidi potřebu furt švindlovat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:24
- Nahlásit

Gerda
rybízová marmelátka v šalátu???
ste jak malá, pani, vážně, s váma neni řeč.

no ale mě to taky napadlo...to jaxi vyplývá s tekstu.vořechy sem louskala,ale naposlet..příště si je rači koupim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:27
- Nahlásit

Biluška
A Hyjena ať taky písne adresu
jí to meylnu
Zabila sem ji, mrtvolu mám ve sklepě
dosvěčim vám alibi ..na voplátku bo na počtu budu taky brzo mušet U nás je to eště vylepčený 4 vokýnkama,z nichž 3 sou ale dycky zavřený
"to máte teda štěstí, že ste se neposral

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:29
- Nahlásit

Biluška
Mám toho strašně moc, jako ostatně fšech bobulí
a jaký bobule můžeš eště poslat? Ňáký, co nezhnijou a neorzbijou se po cestě....pošli pštrosí vajce teda.

davidkova renata
no ale mě to taky napadlo
ty nejsi jak malá, ta si jak stará! Fosílie jedna vyčouhlá!

Trestá nás tu kolegyně, má dobrou náladu a schválně nám pouští písničky k táborovým ohňům! Teď hraje Máš má ovečko. Bože, furt hledá dál!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:29
- Nahlásit

davidkova renata

no ale mě to taky napadlo...to jaxi vyplývá s tekst

děkuji vám náčelník, že ste se mě zastal. Aspoň jednou nepůsobim úplně jako debil.

A VOPOVAŽTE SE TO DÁL ROZVÁDĚT vymetu s vám chodník!!

<< 1 ... 3618 . 3619 . 3620 . 3621 . 3622 . 3623 . 3624 . 3625 . 3626 . 3627 . 3628 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání