Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3618 . 3619 . 3620 . 3621 . 3622 . 3623 . 3624 . 3625 . 3626 . 3627 . 3628 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:22
- Nahlásit

čau kreténíííí
Tinta76
Kdo se to tady chvástal, že mu psi doma nikdy nic nezničili?
jen hádám...ty???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
za chvilku vyrážím

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:32
- Nahlásit

čau kreténíííí
toho jsem si vůbec nefšimla jako...

a čau.

diftky mám diiilema. V neděli přivezou tu žižalu hubenou. Bude doma na sedačce, vo tom žadná, ale jsem nucena myslet (což bolí) na to, jak ho co nejrychleji a pro něj nejšetrněji vykrmit. Ládovali ho zbytkama od stolu. Že budou zažívací potíže mi je jasné, než si zvykne, ale je to fakt kostitřas. Tož poradte žumpo!!!

Tinta76
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:34
- Nahlásit

davidkova renata
jen hádám...ty???

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar baby
Bože bože to je letos parádní podzim doufám že todle vydrží až do jara
monika
Ládovali ho zbytkama od stolu. Že budou zažívací potíže mi je jasné, než si zvykne, ale je to fakt kostitřas
hele ale možná že je to lepší než gdyby ho ládovali nějakým šrotem z hypersuper krámu. Asik bych začla něčím podobným, asik bych nedávala grancle (já tedy nejsu granulář), ale vařený masíčko s těstovinkama a rohlíčky, po těch pjekně přibýraj a postupně bych zvyšovala dáfky masíčka a nějakou zeleninku a vitmínky, ale to určo víš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:45
- Nahlásit

monika
čau kreténíííí
toho jsem si vůbec nefšimla jako...

tak juá ti to zvopáknu,to je pro mne maličkost
čau kreténíííí
Že budou zažívací potíže mi je jasné, než si zvykne, ale je to fakt kostitřas
hele jak dyby se vrátil z osvětimi..já bych to nechtěla za každou cenu nějak nejrychlejc,to mi nepříde moc dobrý..začla bych asi něco jako vařenou dietou,libový maso,rejže,troška zeleniny vařený zeleniny..

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:46
- Nahlásit

Dobré ráno všem.
To zas bylo ráno. Cestou do práce jsem dva vořechy sklepávala z nohavic a třetímu jsem ujížděla na kole. Hrůza, že já debil si pořídím 3 feny.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:48
- Nahlásit

Alexa
no moji psi jsou jak popelnice. Taky krmíme masem, granule občas, ale jestli mu můžu dávat normoš jako mojim. Těstoviny, maso, vločky a vitamínky jsou doma připravené. Tak uvidíme, jak mu to půjde. Mám přísun vánoček a rohlíků, takže to taky bude v poho. Že se chudák posere mi je jasné, ale at nesere furt.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:53
- Nahlásit

monika
Že se chudák posere mi je jasné, ale at nesere furt.
ale essi byl zvyklej na vařený tak se nemusí posrat, protože gdyž mu budeš dávat dál vařený akorát kvalitnější tak by mu to nemělo dělat problémy, ale určitě několik menších dávek, ne hodně najednou, aby to nevyblil, no a možná bych zkusila preventivně probican, s tím mám dobrý zkušenosti

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:55
- Nahlásit

monika
toz pokud to jeho strevstvo zvladne zacala bych malyma porcema vickrat denne 3-4x - mela jsem bullika kterej na tom byl stejne, znal jen rohliky a zbytky, vodu jen kdyz mu naprselo do misky. Davala jsem hodne masa a vet rikal, ze by mohly pomoc steneci granule, ale pribiral krasne i bez nich, tak jsem to nevyzkousela. Davala jsem mu caniviton na klouby a u novy majitelky je na alavisu, na to, ze to je 9-10lety pes se mu predni packy, ktery byly do O i do X docela srovnaly.

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:56
- Nahlásit

čau dezoláti, prasečí chřipku všem vřele doporučuju, včera to byl druhej den, co jsem zvládla jít sama na ajnclík... kdybych věděla, kterej hajzl to na mě chrchnul, tak ho ZABIJU!!!!!!!!
co nového?

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 08:58
- Nahlásit

Alexa
preventivně probican
nooooo, to je vono. já s nemám zkušenosti s takovýma pomocníkama, moji dravci to nikdy nepotřebovali. Super.

Krmit budeme 3x denně, to rozložím, to je jasné, bereme si volno a budeme se u něho střídat, at není s Fany sám doma hned zkraje, takže krmení není problém. No a pak stejně bude somrovat jako ostatní, ta moje omladina furt něco futruje, takže to bude taky v poho. Že by se nezačlenil se nebojím, to zmáknem, ale s tím krmením. Se znám, budu u každého jeho žrádla bulet jak debil. Pohled na něj jen na fotkách je děsný, skutečnost bude horší.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

monika
jak ho co nejrychleji a pro něj nejšetrněji vykrmit
Já si v tomhle směru nemůžu stěžovat na syrový maso + přílohy. edit. jenže u malý potfory je to krmení vždycky jednodušší

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:02
- Nahlásit

monika
probican je dobrej, ten pouzivame v utulku, v pripade nouze smectu pro lidi. Jinak stejne funguje i kysany zeli, pokud ho bude zrat

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:04
- Nahlásit

Steph
díky moc. Já dávala dohromady dycky spíš psychické trosky, takový hubenous u nás doma nikdy nebyl. Hurwajz sice dycky zhubnul když čuby háraly, ale to bylo v normě, Ali je fakt extrém.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:04
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno, už makáte? Já ne, šla jsem spát ve 23 hod., ale Biluška je toho názoru že na spaní nemám nárok. Můžu potvrdit že už maká a dobře jí tak

monika
Emma dostávala bůček a rohlíky. Fero dostával nejdřív granule, protože maso jíst neuměl, a pak dostával kuřecí čtvrtky a kůži ze skeletů-když jsem koupila maso, stáhla jsem kůži a všechny lepší kousky dostal Fero.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:07
- Nahlásit

Dívtky, já věděla, že na žumpu je spolech. Díky moc. Budu referovat a fotit. Zmáknem to.

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:11
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=0sUL0KCIc48&feature =rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM

ty vole...

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:11
- Nahlásit

monika
urcite to zmaknes, sakra at uz je nedele

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:13
- Nahlásit

jbat
jeste mu chybi soudek s rumem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:15
- Nahlásit

jbat
ty vole...
no to je strašný))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) by se ten čokl moch trošek unavit...ale jinak..děs běs

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:16
- Nahlásit

ted tu dlabu:
kafe,piškoty a banány
mnam,mnam,mnam

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:17
- Nahlásit

sakra at uz je nedele
Steph
to si říkám taky. A dneska mrzlo a on tam furt je a doma má nachystaný gauč a misky a obojek.

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:17
- Nahlásit

Steph
jeste mu chybi soudek s rumem
mu hlavně chybí diazepám...

davidkova renata
by se ten čokl moch trošek unavit
tendle teda vypadá, že ho lze lehce unavit jedině v zimě. si přectav, kdyby dva roky nenasněžilo...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:21
- Nahlásit

jbat
http://www.youtube.com/watch?v=qJxPs_WvmOM&feature =related

ten pes je magor, hele co vyvádí tady.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:22
- Nahlásit

jbat
ten pes nemá chybu. Jsem slzela smíchy a děkuju za to, co mám doma. Fany je poděs, ale oproti tomuhle je hlemýžd.

mu hlavně chybí diazepám
no se bojím, že u něj by fungoval přesně opačně

si přectav, kdyby dva roky nenasněžilo...
horror...

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:23
- Nahlásit

monika
to znam taky jsem cekala s Pepinem v lednu v mrazech a kdyz jsem si tu sedela v teple s ostatnima bestiema na gaucich a vedela ze on tam chudak v mrazech musi jeste cekat v kotci, bylo mi ouvej. On pak chudak pres tyden rovnal teplotni rozdil, ale na gauc si zvyknul uz druhy den a blazene se na nem valel s jazykem na veste. Pak se dosel zchadit na dlazbu a sup zpatky na mekky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:26
- Nahlásit

tak a dám si ještě gulášek a jdu za luckou

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:27
- Nahlásit

Mucholabka
to je debííííííl!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:32
- Nahlásit

děcká, jdu na kontrolu, tak se mějte. kuva ale je tam kláda...

<< 1 ... 3618 . 3619 . 3620 . 3621 . 3622 . 3623 . 3624 . 3625 . 3626 . 3627 . 3628 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání