Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3627 . 3628 . 3629 . 3630 . 3631 . 3632 . 3633 . 3634 . 3635 . 3636 . 3637 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:40
- Nahlásit

šak už taky pojedu, povezu se jako pán. Jo a bolí mě v krku, což je zajímavé, budu si to trošku pěstovat, třeba z toho ta angína bude.
Večerní báseň:

na pátek večer se nám snes,
rtuť v teploměru kles,
(jako že je to manžel vot rtuti, von jí nechtěl nechat venku v tý zimě, je to gentleman)
hodný pán kočku do nemocnice vez,
teď dojetím mám v rukách třes,
že už neudržím ani nebozez.

Triniti
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:12
- Nahlásit

Tak čék chce pokecat, a nigde nigdo

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:23
- Nahlásit

Zdarec mrtvolo, jak je v hrobce ?

Triniti
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:44
- Nahlásit

F jaké hropce? To je na mně?

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:50
- Nahlásit

JJ pani, páč vás tamer není vidět , tak sem usoudila, že už nejste mezi náma

Triniti
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:00
- Nahlásit

Hyena
tak sem usoudila, že už nejste mezi náma

Pani mušim vás sklamat. Sem naživu, akurát mám jiný pryjoryty. U PC sem dříf sedávala převážně u učení, to sem dělala škólu, ale tejkonc uš nedělám, takže u kompu zbytečně nevysedávám. Mám ho dost f práci.

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:38
- Nahlásit

JJ, chápu pani, že halt sme mimo prijóriti

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:00
- Nahlásit

Videli jste nekdo Stmivani? Ja jo. Tenhle tyden na to ted koukam po treti. Lukcuc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:05
- Nahlásit

impact
Videli jste nekdo Stmivani? Ja jo. Tenhle tyden na to ted koukam po treti. Lukcuc.
Já ne, ale četla jsem všechny čtyři díly. Fakt bomba. Což je teda nic proti mojí puberťačce, ta se do toho prostě zamilovala . Všude máme plakáty s Edvardem, furt někam čmárá "aj lavjů Edward", chodí výhradně v černém, vykládá o sobě, že je upír a při úplňku vyla na měsíc
Máš to na dývku? Kdybys jí to vypálila tak jí to dám na Vánoce a ostatní dárky můžu vyhodit, páč si jich ani nevšimne

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:11
- Nahlásit

Bilusko, ty ses naprosto nemozna. To je naprosto lukcucni film a Edward je upe bozi. Tvuj komentar jako , jasny! Ja ci bej taky upir. :P Zajtra ten presun divka poresime.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:25
- Nahlásit

impact
Bilusko, ty ses naprosto nemozna.
Nic novýho
To je naprosto lukcucni film a Edward je upe bozi
No nevím....tak asi jo, gdyž to fšichni říkate . Ty knížky jsou fakt super, ty mě dost braly. Film jsem neviděla, tak třá bude taky dobrý....
Zajtra ten presun divka poresime.
Bomba Děcko tě bude zbožňovat a jak řikám, ostatní vánoční dárky můžu poslat pézetkám do děcáku, páč Lála je ani nerozbalí gdyž bude mít svého Edwarda

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:30
- Nahlásit

Bilu a kde se daj sehnat knizky? Je to normos cesky? Bych si to aj precetla. Jako ja moc na filmy nehledim bo nemam televizi, ale tohle se mi nahodou dostalo do notase a jsem upe unesena.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 00:22 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Zdravicko,
kockase jmenuje Babetka. Ma zlomenou nohu v tom druhem kloubu od shora a dost blbe jako, ze to nejde sroubovat bo ma urvany a posunuty ten kloub, takze ma klid na luzku a bude srustat. S Gerdou jsme uvazovali, ze ji pojmenujem Fraktura ale jsem to zamitla Je v kleci v kuchyni (nesmi skakat ani moc behat tak je klecovana) Je ji asi 7-8mesicu, takze mlada. U veta byla moc hodna a nechala se osetrit. Vet z ni byl nadsen nebot pred nekolika dna ockoval ty moje divoke kotata a litali jsme tu po pokoji asi 15minut nez jsme je pochytali Babetka spusobne hacala na stole v otevrene prepravce nez jsme si nepopovidali o RTG jeji nozky. Jsem byla zase za blbce a vet mi slibil naskenovat zaklady rentgenologie bo jsem tam furt videla neco jineho nebo nic. Jsem chtela byt za chytrou a povidam - tahle skvrna jsou jatra? a von: to jsou plyny ve strevech takova ostuda plest si jatra s prdama a takhle jsme tam vedli hovor az rek ze mi naskenuje zaklady rentgenologie a posle.

Gerda
Večerní báseň:

na pátek večer se nám snes,
rtuť v teploměru kles,
(jako že je to manžel vot rtuti, von jí nechtěl nechat venku v tý zimě, je to gentleman)
hodný pán kočku do nemocnice vez,
teď dojetím mám v rukách třes,
že už neudržím ani nebozez.

moc pekna basen, jsem ji kopirovala Mirkovi (to je ten hodny pan co kocku do nemocnice vez) a se mu libila

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 07:15
- Nahlásit

Gde ste gdooo !?!?
Já sem uš fstala a dřu. Dneska u nás totiš začíná advent, sem se rozhodla. Minulej týden sem to nestihla. Tak jako dělám úklit vánoční a tak. Okna teda nemeju, to sem nedělala uš několik let, tak by se jim něco nestalo třá šokem nebo tak. Záclony taky neperu, bo je skoro nigde nemám a do obýváku mi mamínka ušila novou, tak tu starou vyhodím a novou povjesím a bude. Pak to tady jako nazdobím, synáček vyrobil mooc pjekný svícen, tak si ho zapálím se svíčičkama a budu mít vánoční atmosféru. Pak přijede ambulanťák, začne psycho a bude po atmosféře. Koupím mu hvjezdu vánoční, třá to zabere a bé klit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 07:16
- Nahlásit

Tákže, vstát a makat, já už jsem čtvrt hodiny v práci

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 07:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
takova ostuda plest si jatra s prdama

Pani, s toho si nic nedělejte, Bruno, když dostal játra, tak po nich strááášně prděl. Tagže já tam vidim jasnou souvislost.
A gratuluju Vám s Babetkou (Fraktůra by teda bylo lepší podle mně), ste uďály s Gerdou takovej jako hodně dobrej skutek (a né že by byl první) a navíc v čase adventním, coš mě jako dojímá a budu asi rozjímat. Aš uklidím teda a vyperu a tak.

Steph
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 07:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
a nemel by ten vet i zaklady na sono abych si nepletla stenata s mocakem

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:09
- Nahlásit

kinta
Okna teda nemeju, to sem nedělala uš několik let, tak by se jim něco nestalo třá šokem nebo tak. Záclony taky neperu, bo je skoro nigde nemám a do obýváku mi mamínka ušila novou, tak tu starou vyhodím a novou povjesím a bude
pani, ste můj človjek. Neš něco mýt a uklízet, tak rači rovnou vyměnit

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:15
- Nahlásit

čus žumpice,
u nás se fšichni zbláznili, chtěj abysem začala píct
No budou mít co chtějí

impact
Knížky mají normoš v knihkupectví, jsou čtyři a v průměru stojí jedna kolem 450,- Kč Ale jsou fakt dobrý, mě se děsně líbily

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:27
- Nahlásit

Holky máte někdo doma knihu pes a jak se líbí? Přišlo mi z registru že pro majitele čipovaných zvířat ji mají v akci ta 999kč, tak že bych si udělala ježíška

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:28
- Nahlásit

gabifi
Neš něco mýt a uklízet, tak rači rovnou vyměnit

No právje, vono to vypadá, že okna nám na jaře vymnění, tak jim fakt jako nechci přidělat nějakej štréz, kdyš budou mít pohřep.

Lidi, děcko fstalo a hnet pustilo Motorhét, nevim, jestli mě to má nakopnout nebo ubít. Naštěstí za chvíli odjíždí, tak si fsugeruju, že mě to nakoplo k věčí aktyvitě. Nic teda proti té hudbje nemám, ale uš jsem si začala přispůsobovat pracovní dobu, abych strávila nějaký chvilky doma bez něj a f klidu a tichu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:41
- Nahlásit

dobrý den - celý den
tady zima jak na sibiři ,ale psům je to jedno

jinak dastík ráno mě probudil,volízal mě celý vobličej,pak si lehnul na záda a chtěl abych ho drbala a přitom mi něco povídal ,byl kouzelnej

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

Dobré ráno, psi mě dnes vzbudili v 8:10 , že prý by mohli už jít ven , . Tady teplo a i slunko .....jsem včera řekla ( jsem asi byla ožralá) , že jestli bude dnes hezky ( předpověd LHALA, že bude pršet) , tak umyju okna .....co myslíte, je hezky ??????

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:23
- Nahlásit

Sem vyrobila těsto na vanilkové rohlíčky. Psice zaujali taktická místa kolem mě a čekali až to spadne. Ujistila jsem je, že nic nespadne. Půlka se odebrala ven a u brány začali na něco zuřivě štěkat. Nefungá nám zvonek, místo něho máme psy, takže jsem měla dojem, že asi někdo přišel. Šla jsem kouknout, zjistila, že tam nikdo není a ta druhá půlka co zůstala v kuchyni mezitím sežrala to těsto Vsadím se, že to mezi sebou měli ty mrchy domluvený a že odpoledne, až začnu s těstem na linecké si to prohodí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:24
- Nahlásit

mac1
je,bo já je budu odpoledne mejt taky )),ale třebas odpoledne už bude lejt

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:24
- Nahlásit

mac1
.co myslíte, je hezky ??????
Není, v žádném případě se nenech ukolébat tím, že zatím neprší. Ve chvíli kdy je umeješ 100% začne pršet a budou zase co? Budou zase špinavý, takže vůbec nemá smysl se do něčeho pouštět

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:25
- Nahlásit

Biluška
ty jsou chytří

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:26
- Nahlásit

brezen2008
ty jsou chytří
Sou vychcaní jak díra do sněhu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:27
- Nahlásit

Pršet nebude poněvadž jsem celý den v práci, kdybych byla doma a nedejbože umyla okna tak pršet bude.

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:32
- Nahlásit

Biluška
Budou zase špinavý, takže vůbec nemá smysl se do něčeho pouštět to je rozumný názor, vzpomínám, že jako dítě jsem se pokusila o tomtéž přesvědčit mého tátu, když jsme dostala za úkol vyčisit boty, marně. Pečení mám naplánované na 15.12. ...mi naplánovala dcera, mami, vzala jsem si na 15. dovolenou - budeme spolu péct, jo ? Bydlí s přítelem , její první "vánoční" pečení ( zatím víc peče i vaří její přítel , ale vánoční cukroví prý neumí, nešika, co si to našla !!!! )

<< 1 ... 3627 . 3628 . 3629 . 3630 . 3631 . 3632 . 3633 . 3634 . 3635 . 3636 . 3637 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání