| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:42
- Nahlásit
jbat
Hyena
Děvčata díky,dneska mám díky vám hned hezčí den.
Ten fijalovej indián mě dostal.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:50
- Nahlásit
jablunka
ten vcerejsi Instinkt máš za ten film s Brusíčkem, to sem zas do čtyř nespala já! )))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:52
- Nahlásit
jablunka
pani a ešče stále mám mít kanystr s benzínem v pohotovosti, nebo huž to máte v krabicích? Či jste to definitivně vyhodila do vzduchu?
Hele a pani jak se todle celý dělá v praxi? Mám teď na mysli to že si vyberete dům, kterej chcete koupit, ale abyste ho mohli koupit, musíte prodat ten svůj. jak to celý provést, abych pak třeba neprodala svůj dům, ale neměla se kam nastěhovat??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:59 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
jbat
nic není pro koně přirozenější než obrovská rozlehlá pláň plná trávy a jiných koní.
A tak takovej extrémista zasejc nejsem. jen když si vytáhnu stará videa, tak mi to právě přijde nějak o trochu víc přirozenější. Zkusim nějaký vyhrabat. Nejde o to, že by "neměla být drezura", ale jde o to "jaká drezura " by měla být. Bohužel tohle odvětví je nejvíce poplatné módě a vkusu. Co začne frčet mezi rozhodčími a tudíž se lépe hodnotiti, to začnou dělat ostatní.Ale přesně z obdobných důvodů se mi nelíbí i dnešní špičková IPO poslušnost- ty napůl chodící, napůl cválající psákové. Prostě mi přijde, že dnešní tlak na výkon už jde za fyziologické možnosti zvířat a to my va.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:03
- Nahlásit
Gerda
ten vcerejsi Instinkt máš za ten film s Brusíčkem, to sem zas do čtyř nespala já! )))))
Aha a teď mám teda zase karmu čistou.
PetraK
pani a ešče stále mám mít kanystr s benzínem v pohotovosti, nebo huž to máte v krabicích? Či jste to definitivně vyhodila do vzduchu?
Něco uš je f krabicích,ale jen tak 1/10,zbytek tu snat ze zoufalství nechám.
Hele a pani jak se todle celý dělá v praxi? Mám teď na mysli to že si vyberete dům, kterej chcete koupit, ale abyste ho mohli koupit, musíte prodat ten svůj. jak to celý provést, abych pak třeba neprodala svůj dům, ale neměla se kam nastěhovat??
Nejlíp mít někoho,gdo souhlasí s naším vystěhováním,aš gdyš béme mít gde bydlet.My měli kliku,že ten dům co kupujeme je prázdnej a nechaj nás nastěhovat dříf neš bé fšecko vyřízený.Ale i tak je to nápor na nervy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:10
- Nahlásit
Hyena
z obdobných důvodů se mi nelíbí i dnešní špičková IPO poslušnost-
no to je taky velkej mazec, to jako jo. a ty pomůcky k tomu, když mi o tom matka Davítková vykládala, tak se mi chtělo aji blejt...
a ty starý videa najdi.
možná mám jinej názor i proto, že když jsem začínala vnímat svět sportu, tak už tu vládla jména jako Anky a Opatrný a na odbornej výcvik jsem měla právě Eima, takže za mě už to prostě bylo v tomhle stádiu. koně jsme museli mít srolovaný pod sebou i v terénu a tak... tady je zas fakt, že by nás ti magoři jinak pozabíjeli...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:12
- Nahlásit
jablunka
Ale i tak je to nápor na nervy.
pani ani nevíte jak s váma cejtim (a teď teda nemám na mysli, že by při tom balení někde vypadly tři roky zapadlý nepraný fusky )
My jsme právě tak - jen tak uvažovali, že kdybychom našli dům, museli bychom prodat byt a taky Apaluchu (abychom na to měli a taky starat se o dva domy je blbost) - jenže se bojím, že by se to nepodařilo nějako technicky skloubiti, tititi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:19
- Nahlásit
Brý vodpoledne
jablunka
a kdy huš to vypukne???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:20
- Nahlásit
Zdravím vespolek
PetraK
My jsme právě tak - jen tak uvažovali, že kdybychom našli dům, museli bychom prodat byt a taky Apaluchu (abychom na to měli a taky starat se o dva domy je blbost) - jenže se bojím, že by se to nepodařilo nějako technicky skloubiti, tititi
ale podařilo, jen to chce mít dost pevný nervy a opravdu si dát pozor nejen na lidi od kterých kupujete, ale i na ty, co kupojou od vás. My jsme takhle prodávali byt a kupovali domek.... naštěstí jsme mohli začít s úpravama dřív než se vše vyřešilo a paní, co od nás kupovala byt, tak nás v něm nechala bydlet dokud nebyl domeček alespoň z části obyvatelný ... ale je pravda, že jsme dva lidi odmítli, páč spěchali na vystěhování
Kamarádi zrovna stejným způsobem loni prodávali byt a garáž, kupovali domeček, kde se ještě půl roku nedalo bydlet, páč tam byla jen základová deska a obvodový zdivo... taky vše zvládli a jsou naprosoto spokojení
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:29
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=FwaMl9okaIU&feature =related
cha cháááá.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:33
- Nahlásit
Hyena
jbat
Tak vám oběma mocka děkuji,sedím a koukám na kuníky.
Tohle si pouštím,když je mi truchlivo... http://www.youtube.com/watch?v=7uqQJT1EaLU&feature =related
jablunka
Něco uš je f krabicích,ale jen tak 1/10,zbytek tu snat ze zoufalství nechám.
nekoukám,kde co lítá a balím,balím,balím
PetraK
museli bychom prodat byt a taky Apaluchu (abychom na to měli a taky starat se o dva domy je blbost) - jenže se bojím, že by se to nepodařilo nějako technicky skloubiti, tititi
Tak tohle jsem s manžou řešila před 14 lety.Byt prodám,domek zakoupen,ale ačkoliv nebylo na nábytek ,apaluchu jsme prodat nechtěli....sekala se pak tráva doma na apaluše,lítali jsme jak hadr na holi.Apalucha je bezva pro obyvatele bytu,pro "domkáře" je to na prt.
Prodala jsem ji po smrti manžela a stejně si často vzpomenu.Apaluchy sou nebezpečný,je k nim často velká citová vazba.
Jinak se musím pochlubit,Isabu jsem odvolala dnes od srnky,která se vyhrabala z roští snad 20m před námi.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:42
- Nahlásit
bigdagda
no frísánek... to je pohyb, ty jo... krása.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
jenže se bojím, že by se to nepodařilo nějako technicky skloubiti, tititi
V těhdle případech se řídím tímhle heslem.
Když máš z něčeho strach,udělej to hned. Odvahu dostaneš později. ))
Tinta76
a kdy huš to vypukne???
Něco málo uš vo víkendu,ale právě sme se domluvili,že se jen přestěhujem,svátky nějak přežijem a s předěláfkama začnem aš po nich.Jen plot chceme udělat hned.
bigdagda
nekoukám,kde co lítá a balím,balím,balím
Kouzlo je v poslední chvíli.Nebudu se nervit dopředu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:46
- Nahlásit
bigdagda
Apaluchy sou nebezpečný,je k nim často velká citová vazba.
JO!!!! TO JE PŘESNĚ VONO!! Bože tý dřiny, co jsme tam nechali už teď!! Ty stromy už jsou narostlý některý - já ... přece to nemůžu prodat někomu CIZÍMU!!!! Co když je porazí, co když s tím něco uděla???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:47
- Nahlásit
brut
My jsme takhle prodávali byt a kupovali domek..
No to my tak udělali před skoro devíti lety,ale tam to bylo tak,že v okamžikugdy sme prodali,taxme koupili a bylo to v jeden den i se stěhováním.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:50
- Nahlásit
jablunka
tyvogo tak to na vás budem myslet
nás stěhování čeká příští rok (snad uš teda konečně)
... to heslo si zapamatuju, to je mocinky gůt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
jbat
cha cháááá.
jablunka
Když máš z něčeho strach,udělej to hned. Odvahu dostaneš později.))
no jo, já to vidím podobně, páč ... jinak řečeno posejřit se z toho můžu vždycky, ale Brtnik se snaží minimalizovat případné potíže, které můžou vzniknout, takže nejdřív splatíme úvěr za byt a pak se do toho vrhnem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:56
- Nahlásit
Tinta76
tyvogo tak to na vás budem myslet
Děkujemevelmimnoho.
.. to heslo si zapamatuju, to je mocinky gůt
Jj,ale to neznamená,že z toho nes*u magi v kostkách.
nás stěhování čeká příští rok (snad uš teda konečně)
a kampa?
PetraK
no jo, já to vidím podobně, páč ... jinak řečeno posejřit se z toho můžu vždycky
Tak nějak.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:58
- Nahlásit
PetraK
TO JE PŘESNĚ VONO!! Bože tý dřiny, co jsme tam nechali už teď!! Ty stromy už jsou narostlý
Jj přesně,já ji prodala do rodiny,ale většího ignoranta k přírodě a lidský práci, jako šváru svět nenosí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:03
- Nahlásit
jablunka
Jj,ale to neznamená,že z toho nes*u magi v kostkách.
ehe, no jasný
a kampa?
k rodičům do baráku, zbude tam místo po ségře koupili před pěti lety s manželem chaloupku a už to vypadá, že finišujou s vopravama, navíc ségra na konci února bé rodit, tak chtěj bydlet uš v novym, tak jsem na ně zvědavá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:04
- Nahlásit
bigdagda
Jj přesně,já ji prodala do rodiny,ale většího ignoranta k přírodě a lidský práci, jako šváru svět nenosí.
ach jo.
No já zpravidla nejsem moc sentimentální (stačí že jsem sentinentální ),a le tady se bojím, že budu, že budu hodně. Jestli to fakt někdy prodáme, tak už se tam nebudu smět jet nikdy podívat.
Já bych nejradši abychom bydleli tam, ale to asi neklapne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:04
- Nahlásit
Je tu něgde impact? Máme f práci tři nudle! Jesipak jí neprchla menší část smečky ))) Dnes tři nudle a jeden bígl, chybí flet a ředitelská čupka, ta je na převazu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:07
- Nahlásit
Psíček
mazej si vyzvednout ty prášky na předpis a zkus zas chvilku jiné forum, třeba www.jsempsychopatachcisiotompovidat.com.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:08
- Nahlásit
Gerda
ředitelská čupka, ta je na převazu.
co se stalo paní ředitelové....?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:10 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Cus zestovky, je tu nekde deda Isdipich? Nebo nepohrdnu i jinym moderatore.. prosim prosim soupnete tam schvaleni registrace na nick Kejticka Kujiiiiii
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:15
- Nahlásit
jbat
co se stalo paní ředitelové....?
no vona si jen roztrhla dráp, jenže vet jí celou uspal, celou jí zoperovat, dal atb, prášky na bolest, eště něco, takže čuba místo aby jen hojila drápek, je celá blbá po narkoze chuděra. Sem myslela, že tam jen přijdou, on veme kleštičky, odborně dráp strhne, vokoupe v nějaký desinfekci a nazdar.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:18
- Nahlásit
Gerda
ježiš, nějakej aktivní vet...?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:22
- Nahlásit
Psíček
jbat jdi, bude ti lépe
ale prosím tebe...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:27
- Nahlásit
Psíček
tak já už v klidu jsem a jelikož sis byl vyzvednout Lexaurin, jak jsem viděla ve "tvém" tématu, tak cca do hoďky budeš taky.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:33
- Nahlásit
Psíček
Pokud vím,tak manipuluješ a lžeš ty!následně máš období laskavosti a pochopení(jako dnes na jiných tematech)A je až zarážející,že se tvé ataky na ostatní ,vzácně shodují s kritikou od ostatních na Bilušku.Jsi snad Psíček pomsty?
Ale jinak,ti opravdu nemám nic moc říci.Jsi anonymní entita a tvé chování docela věrně sedí na profil internetové bytosti E-zmrda http://www.zvedavec.org/naokraj/2006/07/1660-e-zmr d.htm
|