| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:52
- Nahlásit
Gerda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:54
- Nahlásit
Gerda
te´d od vás musim vymáhnout 240 litrů, to je míň neš půlmegáč, takže dybyste byli tak laskavý am ohli začít hbitě šetřit.
Ježiš na co zase? . To je děsný kolik ty furt potřebuješ prachů
Du ven s komondorem, essi se nevrátím tak mě odsmýkal někam pryč. Lidi to je šílené štěně. Sílu má jak bejk (a to jako fakt, ani koza se mnou takhle nesmýká a to je velká koza, o psech vůbec nemluvě) a de si zásadně kam chce takže mi nezbývá než přivazovat k vodítku traverzu, jinak bych ho vůbec neudržela
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:05
- Nahlásit
Čus žumpo
Máme úmrtí v rodině,tagže je je to na pikaču,ale tenhle ftip vám sem musím dát.
Rozvedený muž na zábavě uvidí bývalku s novým milencem. Přijde k nim a pohrdavě se ptá: "Tak co, jak se jezdí na ojeté mašině?" Milenec úsměvěm: "V pohodě. Až na prvních 5 cm je netknutá."
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:11
- Nahlásit
Tak koukám, že Renata s Nyný budou mít doživotního zaracha na restaurační zasedání cz-psa, protože ...se provádí v objektu, kde je velmi hlučná zábava, kde dochází k výtržnostem... to je velmi přesný popis takové události a ...Společnost reaguje nadměrným hlukem, gestikulací a hází po dvojici (rozuměj psovoda a psa) lehké předměty jako plastikové láhve, papírové krabice a pod..., k tomu by v jejím případě mohlo velmi snadno dojít, takže nebudeme riskovat ..Pes musí na přepad reagovat razantním a tvrdým zákusem, který zabrání napadení psovoda..
Nyný budeme oslovovat už jen s velkou úctou.
davidkova renata
Jinak moc gratulujeme k OPT2.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:14
- Nahlásit
Walda
Nyný budeme oslovovat už jen s velkou úctou.
JJ, to bude jak v Lotrandovi a zubějdě Nýný Davítková, slunce naše jasné a fšichni budou klečet na kolenou a klanit se
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:27
- Nahlásit
Kluci na zahradě dabujou svý psy, je to dost velikej humor, bo adámek dabuje svýho přerostlýho džeka, co vypadá jako malej picbumek )) a furt řiká - co je to za práci, co je to za práci, dyš se tu musí sedět, tady se neskáče? Tady se nezávodí? A fanóš rotuje po zahradě ))) Ojížděl fleta, tak dostal čočku, teď je překvapený ))) a adámek mu vyčinil - ty vole, to nemůžeš, tam máš bígla, toho si ojeď, měj rozum, copak já p*cám kulturisty snad? Už sem musela odejít ))) Právě tu byl dárek s masama. Kucííí měli velkou radost z holek, Dasty zůstal radši venku, bylo by moc novejch samců v jedný místnosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:31
- Nahlásit
jablunka
Máme úmrtí v rodině,tagže je je to na pikaču,ale tenhle ftip vám sem musím dát.
pani je to něco bolavýho??Moc bolavýho?
ale ftip dooobrej
JInak dobrej den, sem tak načtvatá, že tady radši ani nebudu. Srážka z debilem bolí moc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:50
- Nahlásit
PetraK
Tak bolavý je to vždycky,ale tady spíš pro Toma,umřela mu babička...ta voblíbenější.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:57
- Nahlásit
jablunka
Pani, to je mi moc líto, že zas máte smutek! Soustrast vopravdickou!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:59
- Nahlásit
Gerda
to je mi moc líto, že zas máte smutek!
Nějak z toho není cesta ven.
Soustrast vopravdickou!
Díky a vyřídím.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:08 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
jablunka
Nějak z toho není cesta ven.
Nezoufejte. Každej tunel má sovje světlo na konci.Držte se.
PetraK
JInak dobrej den, sem tak načtvatá, že tady radši ani nebudu. Srážka z debilem bolí moc.
Neblbni, si myslíš, že by sme tě tu nasratou neustáli. trupko, kam jinam než do žumpy se sračkama, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:13
- Nahlásit
Walda
Waldo, jedeme v květnu k moři, ty seš čék cestovací, s mapou kamarád, máš velký auto, dárek má zas velkej barel a moc psůch, prostě potřebujem, abys jel taky. Ještě než řekneš že ne, musím ti říct, že dyš nepojedeš, ohrozíš tím bezpečné cestování nás ostatních....jako prostě že tam bez navigátora nigdy nedojedem...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:19
- Nahlásit
jablunka
Tak bolavý je to vždycky,ale tady spíš pro Toma,umřela mu babička...ta voblíbenějš
ach jo pani. Je mi to líto. Co kurnik napsat víc?
Hyena
Neblbni, si myslíš, že by sme tě tu nasratou neustáli
tož to jo, já vim, ale když to napíšu, zas se znova vytočim- sem totiž samonasírací . Při setkání s debilem je blbý to, že člověk nemá moc možností jak se bránit. A já nejsem zrovna stoik - sem kovaná cholera a když je debil navíc drzej, nevychovanej a sprostej na mojí mámu, tak to špatně vydejchávám. Jediný co ho chrání je vzdálenost od Prahy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:31
- Nahlásit
a sakra. Biluška je evidentně zase na cestách
http://www.novinky.cz/krimi/182958-pri-retezove-ne hode-na-frydecko-mistecku-deset-zranenych.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:36
- Nahlásit
Hyena
Nezoufejte. Každej tunel má sovje světlo na konci.Držte se.
Díky.
PetraK
Co kurnik napsat víc?
Dík,paní,víc není třeba.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:43
- Nahlásit
jablunka
pani dneska buďte na mužika hodná, dneska může i zlobit. řekněte mu to, že to má povolený. třeba mu to trošku udělá tu situaci snesitelnější.
já jsem kdysi Brtnika popadla, vyvezla ho i s naším nejlepčejším kamarádem na chalupu, koupili jsme vodku a ač jí jinak nepije, prolila jsem mu jí hrdlem. Von ten alkahůl nic nepořeší, to je pravda, ale když je člověku druhej den blbě na těle, tak nemá tolik čas se věnovat tomu, že je mu blbě i na duši.
A ať vezme mužik čokly a jde ven. ať je vezme šécky a šécky na vodítku. Až to bude rozmotávat (hned za brankou), nebude mít v tolik prostoru na bolení v duši, páč se vztekne.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:43
- Nahlásit
Čus trupky mám už 3.den rozbouranou kuchyň,nemám sporák,dřez..........dneska by mi měli namontovat novou na míru,ale nějak se s tím pářou.Hlavně mi provrtali barák kvůli plynu na úplně špatným místě a musej to předělat. Pro jistotu odjeli řemeslníci údajně do dílny pro cosi a doufám,že se vrátí ,bo ten bordel tady mi už leze na nerf! A ještě mám křipku,bo co.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:44
- Nahlásit
Neessi
mám už 3.den rozbouranou kuchyň,nemám sporák,dřez
přijela Biluška asi, že jo? Vona furt něco bourá.
A ještě mám křipku,bo co.
proč si dycky pořizujete tolik věcí najednou pani? Příde vám to normální??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 12:57
- Nahlásit
Neessi
To chce flašku něčeho dobrýho a hned budeš mít pohled pozitivnější
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:02
- Nahlásit
PetraK
A ať vezme mužik čokly a jde ven. ať je vezme šécky a šécky na vodítku.
To nepé,to by byl druhej pohřep v jednom tejdnu.
Von ten alkahůl nic nepořeší, to je pravda, ale když je člověku druhej den blbě na těle, tak nemá tolik čas se věnovat tomu, že je mu blbě i na duši.
škoda,že mám doma workolika,ale vona mu ta práce hlavu zaměstná taky.
Neessi
mám už 3.den rozbouranou kuchyň,nemám sporák,dřezA ještě mám křipku,bo co.
To si toho nesmíte brát tolik najednou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:07
- Nahlásit
walda
Renata s Nyný budou mít doživotního zaracha na restaurační zasedání cz-psa, protože
hele f poho,to je pořešený tou kanyskou bo vona mentálně postižený toleruje bo ví,že sou postižený..můžete bejt fšicííí f klidu
Baico
, slunce naše jasné
slunce je na sračku bo se mu posrala pračka!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:11
- Nahlásit
PetraK
a sakra. Biluška je evidentně zase na cestách
V tomhle nejedu Do Frýdku jedu až v pondělí, doufám, že budou volné cesty
přijela Biluška asi, že jo? Vona furt něco bourá.
F tomhle taky nejedu . Dneska nic nebourám, dneska dřu hlavou u počítadla Kolikrát bych šla radši štípat dřevo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:21
- Nahlásit
isdpch
že to bude velká atrakce, o průběhu odhlašování budete průběžně informováni.
něco jako Pražskej Vetamix??
hlavně pevný nervy si připravte pane Moderátore. Pevný nervy.jablunka
To nepé,to by byl druhej pohřep v jednom tejdnu.
hm to je fakt blbý, je lepčí mít čtyři svarby a jeden pohřep, než vobráceně.Ale sem si ho tak předstvavila, jak se tam s těma vodítkama vrtí a vrtí, rozplejtá a zároveň rovnou zas i zaplejtá....
ale vona mu ta práce hlavu zaměstná taky
a kdyby měl málo zaměstnání, jo? tak u nás na chalupě je moc a moc rozbitá cesta, tu už asi nezvládne ani naše offroudí fábije. Tak že by jako moch přijít kopat. Brtnik by na to aspoň nebyl sám
Biluška
Do Frýdku jedu až v pondělí, doufám, že budou volné cesty
nevěřim, že todle nebyla generálka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:21
- Nahlásit
davidkova renata
slunce je na sračku bo se mu posrala pračka!!!
zavolej Kachnu_ ta do toho šťouchne jehlicí a bude
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:25
- Nahlásit
Gerda
[i][jedeme v květnu k moři/i]
Ke kterýmu, kam? (Vono jich je víc, víš?)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:27
- Nahlásit
Walda
(Vono jich je víc, víš?)
prosím Tě to jí radši neřikej, víš jakej má orientační smysl. Když si bude myslet, že je jen jedno, bude to mít jednodušší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:29
- Nahlásit
Walda
[i][jedeme v květnu k moři/i]
Ke kterýmu, kam? (Vono jich je víc, víš?)
To my právě ještě nevíme,protože zájezd organizjuje Gerda a já jí dělám asistenta. Takže vzhledem k naší orientaci nevíme, u kterýho moře vlastně skončíme.
Biluška
Do Frýdku jedu až v pondělí, doufám, že budou volné cesty
Když jsi si je dneska uvolnila, tak určitě budou.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:29
- Nahlásit
jana33
To chce flašku něčeho dobrýho a hned budeš mít pohled pozitivnější
A po čem si myslíš,že jsem napsala svůj pozytývní příspěvek
Nebejt toho,tak tu řvu samá sprostonárodní slova
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:30
- Nahlásit
PetraK
proč si dycky pořizujete tolik věcí najednou pani? Příde vám to normální??
Kdybych byla normální,tak si nejdu postěžovat do žumpy,to dá rozum
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:32
- Nahlásit
Baico
Takže vzhledem k naší orientaci nevíme, u kterýho moře vlastně skončíme.
u Mrtvýho
|