Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3519 . 3520 . 3521 . 3522 . 3523 . 3524 . 3525 . 3526 . 3527 . 3528 . 3529 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:09
- Nahlásit

Psíček

jistě, že tu fotku vidím, jak jinak bych mohl hodnotit, že je krásná!

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
by mi celkem zajímalo jak udělá Nána zadržení na postiženýho co jen leží bo nic jinýho neumí
No tak je to jasný. Musíte kanystrovat jen u nehybných klientů.
I když Nyný někoho zadrží, tak z něj pak bude stejně nehybnej klient, tkaže bych tu kanysterpii moc neřešila.
Jinak teda bílá veverka a já se vám hluboce klaníme!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:11
- Nahlásit

Psíček
Ja jen jestli si mam dosehnat ty perverzativy.
no essi Vám k něčemu budou...
Baico
Musíte kanystrovat jen u nehybných klientů
no dyk!
Jinak teda bílá veverka a já se vám hluboce klaníme!!
netřeba,pani bo ste vo jednu napřet essi se nepletu

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
netřeba

Ale třeba. TART nemáme ani jeden víte. Na vás je fakt vidět, jakej je rozdíl mezi bílou veverkou a vlkošedým němcekým ovčákem, víte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:26
- Nahlásit

Baico
TART nemáme ani jeden víte
my ale nemáme zas ani jednu stopu,víme?i dyš tady je jasně vidět jakej je rozdíl mezi mnou a váma,pani.vy ste aspon schopná udržet směr,to já jaksi nee a k maketám se taky nedostanem,to sem pochopila zrovna fčera,gdy mě ta vlkošedá kráva ,poté co vyrazila dveře odkládačky, vlekla smykem na plac kde probíhala zrovna poslušnost bo má spojení...vyndá mě k klece,du kousat Průseru zabránilo akorát to,že sem se f poslední chvíli stačila chytit za jinou vodkládačku a tim se zastavit

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

davidkova renata
vy ste aspon schopná udržet směr,to já jaksi nee
Hele to jsem na to uplně stejně. Do stopy já veverce nekecám, jen se držím konce vodítka, neb on na rozíl ode mě ví co dělá.
Ale po včerjším trénigu obran a promluvě do duše od jednoho dobrmankáře, kterej mi v podstatě řekl, že s takhle připraveným psem by na ZVV 1 rozhodně nenastoupil. Jsem začla přemejšlet o tom, jestli se já netlačim někam na co nemáme já ani ten pes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:35
- Nahlásit

čus žumpule, co je novýho? Pořád běží akce Vetamix?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:41
- Nahlásit

Biluška
Pořád běží akce Vetamix?
Thriller jde do finale, napjetim se skorem nedycha a ucastnicim se drzi palce. Uz aby to bylo za nama.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:41
- Nahlásit

Baico
Ale po včerjším trénigu obran a promluvě do duše od jednoho dobrmankáře, kterej mi v podstatě řekl, že s takhle připraveným psem by na ZVV 1 rozhodně nenastoupil.
Belědě závidí pani, bo nemá tak vozkouškovanýho čokla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:44
- Nahlásit

Fifi
Thriller jde do finale
hodně se to zkomplikovalo,kryč je v háku a kryčova bapka bez upizornění odjela pa,řidič je ochotem házet náklad přes plot..no nevim..,děcka to nedopadne dobře
Baico
a co jako se stalo????

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:44
- Nahlásit

Baico
kterej mi v podstatě řekl, že s takhle připraveným psem by na ZVV 1 rozhodně nenastoupil. Jsem začla přemejšlet o tom, jestli se já netlačim někam na co nemáme já ani ten pes.
Zajímavé je, že těm připraveným do duše promlouvají zásadně ti, kteří nikdy nic nedokázali
Takovéhle lidi nikdy neposlouchám . Ani ve sportu, ani v byznysu a už vůbec ne v životě . Řiď se radama těch, co říkají "jdi a makej, máš na to"

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:45
- Nahlásit

Hyena
Belědě závidí pani
Možná máte pravdu . Už se asi 4x pokoušel o IPO 1 a vdycky vypadli už na stopě .
Ale já věřim našemu figurantovi. Za těch 8 měsíců udělal s Baicem obrovskej kus práce. Včera jsem si prostě sedli a reálně zhodnotili, kde pravděpodobně ztratíme body a 70 snad dáme

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:47
- Nahlásit

hodně se to zkomplikovalo,kryč je v háku a kryčova bapka bez upizornění odjela pa,řidič je ochotem házet náklad přes plot..no nevim..,děcka to nedopadne dobře
To začíná vypadat zajímavě . Vyprovodila jsem Mášenka na služebku, zmlátila sem děcka i psy, všechny jsem zaúkolovala a včil si sednu k Piškotovi a budu napjatě sledovat konec akce . Essi bysem si k tomu neměla eště obstarat popkórn, jinak si budu kousat nehty

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
a co jako se stalo????
Řešíme napadání v maketě a dohlídání. Pes si prostě hlídá jestli jsem někde poblíž. Po pouštěčce chvilku seí, hlídá a pak začne poskakovat okolo figuranta a štěkat.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:51
- Nahlásit

Biluška
Essi bysem si k tomu neměla eště obstarat popkórn
To udělej, protože todle vypadá na největší akci v dějinách Vetamixu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:52
- Nahlásit

Biluška
Essi bysem si k tomu neměla eště obstarat popkórn
to určitě aspon dva pytlíci a možná aji nějaký kexy,bude to hodně gradovat a je to na dýl..
Baico
Řešíme napadání v maketě a dohlídání.
hm,tak to máš dobrý,já zatim řešim(už několik let) jak dojít se psem vůbec na plac aniž bych jela po držce Rozhodně ste vo hodně dál,pani,budiž vám to povzbuzením!

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:54
- Nahlásit

Baico
Ale já věřim našemu figurantovi. Za těch 8 měsíců udělal s Baicem obrovskej kus práce. Včera jsem si prostě sedli a reálně zhodnotili, kde pravděpodobně ztratíme body a 70 snad dáme
Tak bych věřila fikovi. On s váma dělá systematicky a zná vás.Proto mi přijde tak důležitý, aby měl člověk fika, kterýho nemusí programovat, ale kterej mu naopak se psem pomůže.

monika
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:57
- Nahlásit

Řešíme napadání v maketě a dohlídání. Pes si prostě hlídá jestli jsem někde poblíž. Po pouštěčce chvilku seí, hlídá a pak začne poskakovat okolo figuranta a štěkat.
to mi dělal NO. Byli jsme na nějakém družebním soustředění či co to bylo a jeden v hloučku prej: "Aký to je veselý psíčok" a figurant prohodil, aniž by se hnul "hovno veselý, magor je to a to už je diagnoza".

Baico
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Rozhodně ste vo hodně dál,pani,budiž vám to povzbuzením!
Pení děkuji! To jsem potřebovala slyšet. Tady člověka vždycky oblažíte teplým lidským slovem. A taky si budu furt připomínat, co mi napsala majitelka našeho psího tatínka z Rakouska po ZPU 2. Z těch málo bodů za obranu si nic nedělej, protože málokterý z běloušů je schopen složit všestrannou zkoušku!

Fifi
Člen
- Nahlásit

Baico
Včera jsem si prostě sedli a reálně zhodnotili, kde pravděpodobně ztratíme body a 70 snad dáme
Vsak jo, pani, zkouska je od slova zkouset. Taky jsem nastupovala na zk. s vedomim, ze pes na zebrik nepoleze, takze -10 a stekani bude na druhej povel, a vesli jsme se. takze hrrrr na nee! - na co to vlastne ted chces jit?

davidkova renata
bude to hodně gradovat a je to na dýl..
Ja se z vas fakt pose.u. Btw, jste si jisty, ze budete mit este ty kurata v akci? Neplatilo to jen do 26.10.? Uz mlcim...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
to určitě aspon dva pytlíci a možná aji nějaký kexy,bude to hodně gradovat a je to na dýl..
Kurńa, musím jít eště vyvenčit hotelové čokly. Abysem ten závěr neprošvihla Pudu s nima radši hned . Mám tu boží čuvačku, včera pokousala plynaře a předevčírem pošťačku. Celá Akélka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:00
- Nahlásit

Baico
Tady člověka vždycky oblažíte teplým lidským slovem
jistěěěěě hele děte do toho a prostě to dejte!Je úpa fuk,za kolik to máte,jen dyš to máte no ne??
monika
veselý psíčok
šiš nemyslel ale našeho Psíčka????
Fifi
jste si jisty, ze budete mit este ty kurata v akci
Ne.

monika
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:01
- Nahlásit

Biluška
neplat elektriku a zvládne i elektrikáře až si půjde pro hodiny...

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:02
- Nahlásit

Fifi
na co to vlastne ted chces jit?
Na ZVV 1, pracáci se můžou smát, ale já mám zatím pocit, že co se týká obran, tak to bude náš vrchol.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:02
- Nahlásit

Biluška
Mám tu boží čuvačku, včera pokousala plynaře a předevčírem pošťačku
hele dyby si jí nevyzvedli,měla bych zájem,potřebuju nějakýho normálního psa už konečně ,vyrovnaný povahy nejsou pro mě ydeální

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:03
- Nahlásit

monika
neplat elektriku a zvládne i elektrikáře až si půjde pro hodiny...
Není moje, je tu jenom na hotelu. Až přijde elektrikář pro ty hodiny tak tahle už bude určitě pryč. Doma budou jenom šoltyje a Lilátko a ty nezaženou vůbec nikoho nikam (Leda, že by na něho Lilátko plivlo, to by mohlo stát za pokus ).

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:04
- Nahlásit

Baico
simtě, je jasný, že ti to bude vytýkat dobrmankář, kerej neudělal několikrát IPO1! A to má předurčenou rasu na tydlenty sporty! Jo a na hostíku maj černého švýcarského ofčáka, von vám vypadá jako Bajkonur-negr! Fakt, úplně stejně. Jen je teda psychopat do míčkůch. Ale jako ultra. Sme se mu fčera smáli. A taky sme se smáli naprosto dokonalému povelu vstaň, kdy kluk a nádhernej chundelatej tmavoofčák asi neměli úplně den, pes zrovna zjistil, že vlastně nigdy v životě asi neslyšel vstaň, takže čuměl jak blázen, a kluk mu řiká - Ty vole vstaň, ne? A do kolen šel i rozhodčí a celá tribuna.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:04
- Nahlásit

davidkova renata
Je úpa fuk,za kolik to máte,jen dyš to máte no ne??
To jo. Máte recht!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:06
- Nahlásit

Baico
f klidu ,pani,eště naserem hodně lidůch

monika
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:06
- Nahlásit

davidkova renata
šiš nemyslel ale našeho Psíčka????

to by si nelajz

Leda, že by na něho Lilátko plivlo, to by mohlo stát za pokus ).
u nás to funguje. Jen vyleze dogina z koupelny od misky z vodou, není v okruhu několika metrů ani noha...

<< 1 ... 3519 . 3520 . 3521 . 3522 . 3523 . 3524 . 3525 . 3526 . 3527 . 3528 . 3529 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání