| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
sem si rikala, ze uz je skoro deset hodin a jeste zadnej pruser ohledne vetamixu.
hele musíš mi zavolat hnet jak zavolaj voni tobě,skusim to pořešit,ale vypadá to blbě
volat budou tvemu pritelovi, dala jsem jim na nej cislo. Zrovinka jsem mu chtela volat az otevru oka poradne, ze atzavola pak me, abychom prijeli. Ja mam neco mezi 3-4 na smichove, ale to jako voni prijedou az po ctvrty bo driv se nam to nikomu nehodi, takze tak to proste musi bejt.
Nemam jim zavolat, ze at prijedou az po 4? Nebo je to zbytecny a s nimi se neda domluvit?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:51
- Nahlásit
VSEM CO SI CHTEJ DELAT PRDEL Z AKCE PRAZSKY VETAMIX - zvednete prdel nakluste ke babicce kryce od davidkovi a cekejte na maso a vylozte ho az prijede a nechtesi blby fory jo
muj tatinek jeste nevi, ze poveze vesvem aute zmrazene masicko. V tomtez aute co ho chyta amok pri jedinem smitku co se v interieru objevi a po objevu smitka nasledujou dve hodiny luksovani aby se vyhubili vsechny smitka co by v auto snad se opovazili byt. Jestli to maso roztece, zacnete mi chystat prosim pohreb.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:56
- Nahlásit
jablunka
Se rosplakal,gdyš vás viděl???
jo, páč nic tak líbeznýho ešče nikdá neviděl takovýdle exoty v emerice nemaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
Doporučuju jim zavolat a to hned, jinak to složej třebas u vrat a taky doporučuju nějaký ty igelitky a na přenos je dobrá ta modrá taška z Ikei.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
já nemůžu,mi vezem psa
takže já mám perfekt vábornou vejmluvu
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:15
- Nahlásit
davidkova renata-URL
Koukala jsi ? Jinak gratuluju Náně i tobě. Ajdě Roman včera špital, že pojede na nějakej cvičák a tam bude chlap-jako figurant-a bude jí mlátit vobuškem a...prej to má vod nás jako dárek a k ježiškovi ať už s ničím nepočítá. Jako nadšení vypadá jinak, doga tvrdila, že jí asi nebude dobře )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nemam jim zavolat, ze at prijedou az po 4? Nebo je to zbytecny a s nimi se neda domluvit?
no tak jim klidně zavolej,ale nevim essi to bé mít nějakej smysl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:26
- Nahlásit
hally001
Koukala jsi ?
Ty vado, teď sem se koukla )) v životě by mě nenapadlo, že Dolfi bude mít nevěstu eště vošklivější než je von sám, chuďátko ))))))) Je to bomba, dvě rozpláclý huby ve hře ))) Ty jo jako fakt bomba. Jen neviom, proč se ta slečna směje, dyš má teť místo jednoho vošklivýho psa dva.....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
no tak jim klidně zavolej,ale nevim essi to bé mít nějakej smysl
mam cislo na ridice co to veze, ale nebere to
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:27
- Nahlásit
Gerda
do kolika jsi dnes v práci??????????????
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:31
- Nahlásit
Jo jinak, kromě toho, že se Adolf-po příjezdu-plazil po zemi, když viděl fenku , tak za chvilku dorazil pán, který tam má ustájeného koníka...přivezl sebou psa-ten černý na fotkách. Fenka Bee ho okamžitě atakovala, protože nehodlala koukat na to, jak jí bude očuchávat Adolfa, kterýho si okamžitě přivlastnila. Kluci si hráli..Bee naštvaně koukala...no a potom ten vražednej americkej buldok seděl a nechal se ojíždět od ovčouna, kterej mu u toho vrčel do ksichtu.Nakonec musel zakročit dvounožec, neboť Adolf by si s tím pasažérem neporadil-ani si ovčoun nekoupil jízdenku... .Tak jsme měli všichni radost, že je Ada tak pokornej a klidnej, protože tam jezdí dost lidí se psy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:38
- Nahlásit
brezen2008
do kolika jsi dnes v práci??????????????
do 18.00 minimálně
hally001
Tak jsme měli všichni radost, že je Ada tak pokornej a klidnej, protože tam jezdí dost lidí se psy.
no tak ať ale na něm tohle nedělaj, aby ho to právě jednou velmi nepřestalo bavit, vem si, že ten buldok dospěje tak za rok, určitě takhle poddajnej nebude furt. Nicméně ta fenka je opravdu ještě ošklivější než Dolfi ))))) Sou nádhernej párek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:40
- Nahlásit
Gerda
ok,to snad stihnu,heled kdyby ne,dám to ksobě a přinesu zejtra jo,po té 10?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:42
- Nahlásit
Gerda-slečna si s nima poradí. Má zkušenosti seš "smečkou" a on si Adolf musí taky zjednat pořádek....byl takovej submisa, že by ho vojel každej. Kdyby jednou zavrčel, tak vovčouna ranila mrtvice-byl bojácnej. Jinak adolfa odmala ojížděl ten kříženec, se kterým předtím bydlel...feny ho vojížděj...přísahám, já ně, ani Roman...to můžem dokázat, teda úplně dokázat to nemůžem, ale prostě my ne )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:46
- Nahlásit
hally001
šak neboj, je to buldok, bude vrčet, až se budou hory zelenat, šak je to bojové plémě, ne? ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:47
- Nahlásit
brezen2008
jo jasně, zítra bych si sem přijela autem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:08
- Nahlásit
Gerda
už máš nějaké info o té 5leté feně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:12
- Nahlásit
brezen2008
ještě nemám, vyprdli se na to, budu zjišťovat o víkendu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:27
- Nahlásit
Gerda
ok
já se na to ne vyprdnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:31
- Nahlásit
Fifijofka
máš emila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:36
- Nahlásit
PetraK
reply.
A organizatorko ( i dalsi), mrkni do tyhle fory, urcite nekoho od Berouna sezenes. Mishi je mooc hodna, takhle uz koupila boudu Skrivanum.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:37
- Nahlásit
Děfčata, problém, opravdu problém, musím vám říct, že je pravděpodobnost, že Nána udělá zadržení na postiženého člověka na kanysce. Prostě tahle kombinace kanystr psa a psa obranáře může být problematická. To sem se teď dozvěděla, eště že je mamka venku, bo si smíchy cvrnkla na listíčko, jinak už klidně mohla mít mokrou pohofku. Já nevim, co teť s tim psem? Dyť je to potenciální vrach....a co s tou pohofkou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:40
- Nahlásit
Gerda
Prostě tahle kombinace kanystr psa a psa obranáře může být problematická.
To sem tvrdila uz vcera!!! To proste NEJDE, takhle to kombinovat a delat psovi v hlave bramboracku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:45
- Nahlásit
Fifi
v hlave bramboracku!
s masem, nebo bes?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:46
- Nahlásit
Gerda
Kdyz tobe napisu bramboracku, tak je jasny, ze myslim gulas.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:47
- Nahlásit
Fifi
tak je jasny, ze myslim gulas
můžou v něm bejt i brambory?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:53
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:03
- Nahlásit
já jí nevidim....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:05
- Nahlásit
Gerda
Nejsi evidentně sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:05
- Nahlásit
čus,uš sem tu,sem si přepírala gatě
ty vado,co se čék fšecko nedoví ,by mi celkem zajímalo jak udělá Nána zadržení na postiženýho co jen leží bo nic jinýho neumí...no co at si poradí jak umí ,případně at se poradí s nějakým čévéčkem,ty maj vlastní hlavu tak jí to třá nějak vymyslí
Psíček
moc pěkná foteška
hm,taky vidíte kulový???
hele za chvíli máme tu svarbu,víte to????????????????
|