Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / útulek v okolí Brouna?
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:24
- Nahlásit

Objevila jsem na aukru boudu pro psa, je od kačky, budu to sledovat, ale je tam jen osobní odvoz, tak jsem se chtěla zeptat, jestli tam je někde nějakej útulek? Podle ceny bych jí kdyžtak koupila, ale musela by se najít dobrá duše, která by jí odvezla...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:54
- Nahlásit

mishi
Koukala jsem, ze v Beroune maji jen zachytny kotce, odtud lifrujou psy snad do Rakovnika?? - a tam nevim, zda by meli o boudicku zajem, nemaji na webu nabidku psu, divny stranky. Treba se ozve nekdo, kdo by boudu poodvezl i dal, kde by se hodila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 12:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

v rychlosti jsem jen načíhla. Nemám tucha, co je kolem Berouna?? Ten Rakovník se mi zdá taky dost divnej. Blíž se mi zdá Bouchalka, ale nevím zda by měli o boudu zájem??
Já bych moc ráda nabídla odvoz, ale nemůžu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:32
- Nahlásit

Beroun je dost daleko, ale případně bych boudu odvezla, mám kouli, ale nevlastním vozejk.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:39
- Nahlásit

V Berouně útulek není a ani nebude. Psi se vozí do Rakovníka, kde je soukromý útulek a pokud vím, tak webovky jsou více méně nefunkční. Snad jen telefonicky se lze domluvit. Jinak další blízký útulek je Bouchalka a pak klasika Prágl. Bohužel víc posloužit nemůžu....

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:50
- Nahlásit

BLízko Berouna jsou kočky Podbrdsko, občas mají nějakého hafíka a záchytné kotce Dobříš. Kdyby nikdo boudu nechtěl, zeptejte se Moniky Kolkové v Kralupech, ta je vděčná za vše, záleží na jejím stavu a rozměrech, jestli projde do kotce.

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:12
- Nahlásit

Psí bouda domácí výroby, vhodná pro malá i střední plemena.
Zateplená podlaha, stojící na trámcích.
Rozměry: šířka 60 cm, délka 83 cm a výška 83 cm. (vnější rozměry)
http://www.aukro.cz/item798935108_psi_bouda_domaci _vyroby.html

Vypadá hezky a je z Mezouně, koukala jsem na to na mapě a pro mě tam je záchytnej bod Beroun. Vůbec tam ty končiny neznám. Jestli tam okolo nic není,tak to necháme bejt a já to budu sledovat zas u nějakýho známějšího města. To jen že jsem na to narazila.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:15
- Nahlásit

mishi
tahle budka se do krytých kotců moc nehodí, protože psi mají rádi rovnou střechu boudy, na které odpočívají.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 23:11
- Nahlásit

nevim kde je mezouň ani na jaký bázi funguje aukro, ale asi bych ji koupila pro mý psy, ani nevim kolik stojí je tam 1kč ale to asi není skutečná cena.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 23:32
- Nahlásit

kejtlin
tam se prihazuje a vitezi ten, co prihodi jako posledni, takze lidi prihazuji tesne pred koncem aukce, obvykle. Pro prihozy musis byt ale aukrem zaregistrovana a to potvrzuji pisemne ten registracni kod, do te doby ta aukce skonci.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání