| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:39
- Nahlásit
nebo tohle
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:43
- Nahlásit
Biluška
Já ti nevím, ale neměli by jet oba v poniklovaný rakvi? Jako stran přepravy nebožtíků sou dost přísný zákony, abysme se nedostaly do nějakýho průšvihu
No dyk,proto je tam ten Hammer nebo jak se ta plechovka hnusná menuje,maj to myslím ještě ve vojenské úpravě.
Tinta76
Tenhle kočár by to moh vyhrát
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:45
- Nahlásit
Biluška
Jako stran přepravy nebožtíků sou dost přísný zákony, abysme se nedostaly do nějakýho průšvihu
V to případě navrhuji toto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:46
- Nahlásit
a tady je ten proslov, eště ho upravíme, pak ho ešuska bude patetycky přednášet:
Jako malá jsem se chtěla moc vdávat. Po nocích jsem sí představovala, jak jdu k oltáři, jak všude padají květiny a hraje hudba. Než jsem usnula, tak jsem si líbala ruku a představovala si, že líbám svého milého u oltáře. Bohužel realita umí být mnohem krutější. Našla jsem si přítele a po nějaké době společného soužití jsem se rozhodla splnit si sen. Vzít se. Vše jsme začali objednávat a zařizovat až do chvíle kdy došlo na placení. Rodina přítele tvrdila, že podle nějaké tradice musí vše platit rodina nevěsty a že rodina ženicha platí jen alkohol. To se mi samozřejmě nelíbilo a ještě víc ne mojí matce, protože nikdo z naší rodiny nepije zatímco rodina přítele jsou pěkný ochmelky a platit za ně alkohol by nás vyšlo pěkně draha. Zkusili jsme za něma jít a říct, že to nechceme platit celý, ale nechtěli o tom ani slyšet. Svatbu jsme teda zrušili a s tím dnes už bývalým přítelem jsme se rozešli, protože s takovýma držgrešlema příbuzní být nechceme. Tehdy jsem si ale uvědomila výhody incestu. Mít tak možnost splnit si sen a vzít si svého bratra. Nejde o to, že to je bratr, to bych nějak přečkala, jde o to, že by to pak bylo daleko levnější, protože by to zůstalo v rodině a tam by jsme nemuseli se bavit a dohadovat s nějakýma hlupákama. Na neštěstí je incest trestný, protože se říká, že se tak může narodit hloupý dítě. Jenomže oni ani neuvažují nad tím, že by ti manželé mohli použít nějakou antikoncepci, třeba pesar nebo kondom. Prostě se někomu nepovedl vztah se sestrou, tak ten někdo řekl, že za trest nikdo nesmí mít vztah se sestrou. A to mě vytáčí. Jak je vůbec možný, že si nějakej zákon může nařídit co můžu dělat? Neřekla bych ani půl slova, kdyby ten zákon vynalezl bůh, ale vynalezl ho jenom nějakej chlap co si na boha hraje. Zajímavý je, že třeba sex mezi dědou a jeho plnoletou vnučkou už incest není. Jenomže dědu si teda brát nechci, to bych se rovnou mohla nechat zaměstnat na plnej úvazek do penzionu pro starý šedivý lidi. Všude říkají, že incest je zakázanej, protože takový manželství nemůžou mít zdraví děti a že základem soužití je rodina, ale pak mi řekněte proč je teda povolený, aby si homosexuálové mohli brát jiný kluky, když taky nemůžou mít děti? Je to nechutně zvrácený a naše zákony to ještě tolerujou, ale vzít se bráchu to ne. Přitom brácha je normální. A navíc, porodnost klesá a aby se tomu zabránilo, tak by právě měli povolit incest, podlě mě je lepší aspoň nějaký dítě a ne žádný, jako třeba v případě homosexuálů. Ale co, třeba se jednou dočkám, homosexuály lidi začali taky tolerovat, tak proč ne jednou incest.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:48
- Nahlásit
Tinta76
Hlasuju pro velorexa!!! Ten je dokonalej!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:49
- Nahlásit
Gerda
Tyvoe jsem si přečetla první tři řádky a vybavilo se mi:
Vyrobili mě na Uralu z tvrdé sibiřské oceli. Když jsem sjížděl z pásů nasedali do mne dělníci ve vojenských stejnokrojích ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:50
- Nahlásit
Tinta76
Vyrobili mě na Uralu z tvrdé sibiřské oceli
)))) sibiřskej dvoutakt )))))) Kdes to vzala? )))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:51
- Nahlásit
Gerda
Věra a Zdeněk Adlovi: Tank číslo 23 (tuším čítanka pro 4. třídu)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:52
- Nahlásit
šiš vy ste stádo kreténů ,neš čék zadělá gerdě na bábofku...
jako je tu spousta výbornejch nápadůch ,třá ten trakař vod tinty je boží ,ale ty vostatní sou taky gůt,tak potřebuju vymyslet aby se to dalo nějak skloubit a nic nepřišlo nazmar! Nazdar
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:54
- Nahlásit
Tinta76
sibirskej dvoutakt.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:56 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Gerda
Tak ta čítanka je nakonec pro 3. ročník, ale našla jsem to celý
Fifi
sibirskej dvoutakt.
ten je taky celkem stylovej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:16
- Nahlásit
Tinta76
Ty vado! Paráda!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:18
- Nahlásit
Gerda
gerdi máš meila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:24
- Nahlásit
Tinta76
ale našla jsem to
Bojoval jsem tu sám, moji kamarádi, tanky, zůstali někde vzadu. Teď Němci přitáhli proti mne dokonce rychlopalné dělo, ale jsem Sibiřan a ničeho se neleknu
ty vado,děcka,stejně...to byla krásná doba ))))))))))))))
Fifi
sibirskej dvoutakt
timdle nejedu!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
ty vado,děcka,stejně...to byla krásná doba
JJ a Šarika jsi četla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:30
- Nahlásit
Baico
a Šarika jsi četla?
tsssssssss
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:31 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
A tady foto z dnešní generálky
A zkouška manželského lože
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:45
- Nahlásit
Erin
A tady foto z dnešní generálky
jsem hrdá,že mám za sestru zrovna tebe!!
bude to heská svarba...víte,že uš se začínám těšit?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:48
- Nahlásit
Bože my jsem spolek!!! Taková koncentrace cvoků na jednom místě se fakt nevidí. A obávám se, že je to neopakovatelný a vyhlásila bych Žumpu jako osmej dif svjeta!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:55
- Nahlásit
Baico
Bože my jsem spolek!!!
Ne my, VY ste spolek! Já na žádnou jenerálku nejdu! ...ztratila se mi partitůra vot Ovečky v kopečku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
na žádnou jenerálku nejdu
jenerálka je kousek vocud...na praze 6 uš sme tam jednou spolu byly ,tak uš tam nechod dyš uš to tam znáš
uš ti dopejkám bábofku )))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:59
- Nahlásit
simvas se omlouvam, ze vam lezu do svatebnich priprav, ale rozumite nekdo rajceti?
kouknetesem http://kocicinadeje.rajce.idnes.cz/
u kazde kocky se mi zobrazuje nejake uplne scestne datum - treba 1969 atd - vubec netusim jak to zmenit a mocinky se mi tam ty datumy nelibi poradte plis
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
Co je??? Uš přijel Vetamiks???????
si to změn f tom jak se přihlašuješ na rajče,nahoře máš chlífky essi chceš upravit,smazat,atd..teda já tam chlífky mám.Bohužel nejen tam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:04
- Nahlásit
davidkova renata
uš ti dopejkám bábofku
je v ní ňáký vovoce nebo aspoň tvaroch? Pak si eště musíme domluvit ty ranní náběry, koho, kde, f kolik....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:06
- Nahlásit
Gerda
je v ní ňáký vovoce
že se ptáš. Určitě tam jsou banány
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:07
- Nahlásit
Gerda
je v ní ňáký vovoce nebo aspoň tvaroch
v bábofce???????????????????????sou tam rozynky,to ti muší stačit!
domluvit ty ranní náběry
náběry asi na středisku,co..?? a vem si rači i ranní moč dyby po tzobě chtěli,znáš je
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:07
- Nahlásit
Fifi
ty vole, otevřu komp a najdu sibiřskej dvoutakt.....dobrýýýý!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:08
- Nahlásit
gabifi
otevřu komp a najdu sibiřskej dvoutakt
vo stránku zpět je žrádlo!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:12
- Nahlásit
davidkova renata
Co je??? Uš přijel Vetamiks???????
si to změn f tom jak se přihlašuješ na rajče,nahoře máš chlífky essi chceš upravit,smazat,atd
chlivky mam, ale nevim, kde to tam najdu, to meneni datumu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:13
- Nahlásit
Gerda
gerdičko máš ještě jeden,poslední
|