| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:32
- Nahlásit
jablunka
Klika,že si jí to nezkuxvila ty.
jen trochu ,ale byli tolerantní vůči retardovanejm
nemethova5
pani dítě nejni doma,nefim kdy přijde,tak uvidim eště.Sem dorazila před chvíli ,su hotové
ze nana byla lepsi nez sluzebak
ale vo fous..to je fajnej kluk co ho má,poslušnost teda měla Nána určo lepčí bo byla velmi rychlá a radostná,von byl laxní a co uhrála navíc na obraně ani nevim..
brezen2008
chci podrobnosti
veni,vidi,vici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:34
- Nahlásit
Fifi
CO to je za bordel?? Jak muze kanystrova fena delat kousaci zkousky
že jo?? Taky si řikám... ,něgde bé chypka asik
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:35
- Nahlásit
davidkova renata
dík,to jsem se dověděla,budou nějaké fotečky zítra? kolik vás bylo? skládal zkoušky ještě někdo tady ty Tartový vod nás, jako mel,sarax??
paní mi zejtra jedem asi pro toho šmudlu a vezem ho do kralup
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:36
- Nahlásit
brezen2008
paní mi zejtra jedem asi pro toho šmudlu
jakýho??? toho po umřelým majiteli????Nic nevim!
fotka nejni ani jedna ,stejně to bylo všecko šíleně daleko nebo v lese nebo vevnitř,tagže hovno
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:39
- Nahlásit
davidkova renata
jo jo pro toho,čeká na petryk sms a kačka může i zejtra i v pátek a dohodli jsme se,že ho tam odvezem,přes petru a fifi ...
už ho dál trápit nebudem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:40
- Nahlásit
davidkova renata
aha,já nemohla,já myslela že jste normálně na cvičáku,tak to jo,zima byla co??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:40
- Nahlásit
lidi,mám problém......
uš čtvrtej den mi nejde přihlásit na můj účet na rajčeti,ani nová instalace nepomohla.
Furt mi to hází tudle hlášku:Error connect to server rajce.net
Program rajce pruvodce ,version beta54build 124
nevíte něgdo co s tím???????????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:44
- Nahlásit
jablunka
nevíte něgdo co s tím???????????
Asi to bude rozbity! Nakopni trpajzliky. A nemas to uz precpany (ja teda nevim, zda rajce ma omezenou kapacitu).
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:44
- Nahlásit
brezen2008
že ho tam odvezem
tak ty kralupy nejsou špatný...
zima nebyla,šlo to
jablunka
mi to de normálně,ale často to blbne,třá je chyba u nich
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:49
- Nahlásit
Fifi
Asi to bude rozbity! Nakopni trpajzliky.
Při mý smůle bych si při tom kopání zlomila nohu.
A nemas to uz precpany (ja teda nevim, zda rajce ma omezenou kapacitu).
To těško a navíc bych se tam měla dostat i kvůli tomu,abych mohla fotky mazat,nebo opravovat,nebo zamknout alba.
davidkova renata
mi to de normálně,ale často to blbne,třá je chyba u nich
No chlapovi to de právje taky a není přez PC tupej jak já,ale s tím si taky neví rady.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:49
- Nahlásit
davidkova renatai tak pani,nadherny vykon,hele,tak to zkus,az se decko dovali,ju?
Fifipani,ja taky chtela jet s hajanem na canisku a pak na tart,jenze ta jeho pater je v loji,tak jsem se na to vykvakla,jinak hubu mu poctive mazu,zadny papilonviry nema jak jste psala,ma drzkozanet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:50
- Nahlásit
jablunka
Fifi
hele já uš vim proč jí to nende!!!!! Vona tam zase chce nacpat toho příííšernýho Otu ,takže jí to antivirák zablokoval
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:51
- Nahlásit
davidkova renatavy jste blpka pani,jsem si cinkla,a nedelejte jo,nemam tu pradlo na prevleceni
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 17:58
- Nahlásit
davidkova renata
hele já uš vim proč jí to nende!!!!! Vona tam zase chce nacpat toho příííšernýho Otu ,takže jí to antivirák zablokoval
Ale prdlajs,potřebu si zamknout tři alba a Cecilíje dostala krásnou novou kombinézu,taxem jí chtěla vyfotit a fláknout to tam.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:06
- Nahlásit
Ty jo,Davitkojc,gratulujem i s Blbis,Blbis rika,ze Nana uz ma i vejsku a on je zatim v matersky skole. Jinak teda mocak uz je Ok,piju kapky,caj a vodu a nepiju kafe.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
Véééélká gratulace!
ke zkoušce !
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:31
- Nahlásit
Hele,co je to OPT? Ověření pitomosti a tuposti? To bychom tam mohli taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:43
- Nahlásit
jana33zkouska psa obranare druheho stupne,tartova,znamena sluzebni,je to spise do reality
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:45
- Nahlásit
nemethova5
Tak TART něco říká i mě,loveckýmu pitomovi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:56
- Nahlásit
jana33proc pitomovy?nekdo ma hafiky na sport,nekdo do tvrde reality a nekdo lovecke,si myslim,ze lovecke zkousky taky nejsou jednoduchy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:59
- Nahlásit
nemethova5
Pitomovi ve smyslu,že to znám jen z rychlíku a mám o tom jen mlhavé představy a třeba o týhle zkratce slyším fakt prvně v životě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:02
- Nahlásit
jana33
Mi zase nerikaj nic zkratky loveckych zkousek, takovy BZ, BZH, LZ, VZ, PZ, HZ - befelemepesseveze. Tak si z Ověření pitomosti a tuposti nic nedelej. Btw - osvetlis mi ty zkratky priserky?
nemethova5
nekdo ma hafiky na sport,nekdo do tvrde reality
Davidkojc do tvrde prazske reality? Zmrzleho bezdomace Nyna zahreje polohovanim a drzeho priskousne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
Gratuluju taky moc. Kdo rozhodcoval?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:12
- Nahlásit
Fifi
Hele a kdes ty zkratky vzala
BZ - barvářské zkoušky
BZH - barvářské zkoušky honičů
LZ - lesní zkoušky
VZ - všestranné zkoušky
PZ - podzimní zkoušky
HZ to fakt nevím,kde jsi vzala možná hasičský zkoušky,ale to už jinde jsme
A ještě můžeš mít třeba NZ - norovací zkoušky nebo SVP - speciální vodní práce nebo taky ZPR zkoušky přinášení retrieverl nebo FT - field trial......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:14
- Nahlásit
Fifipani nedelejte,ja mam sileny predstavy,uz jsem jednou psala,ze jsem v robote a nemam nic na prevleceni,jo uz to vidim,jak nana podpira davidkojc a davidkojc se o ni zahriva,bo je sama kost a kuze.
jana33no asi tak nejak,ja mam zas mlhavou predstavu o loveckych zkouskach jak pani fifi,ja spise to cviceni jak davidkojc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:16
- Nahlásit
jana33ten field trial,to delaji zkousky psi pri vetsim poctu?neco jak ze jsou ve skupince?ze usi spolupracovat spolu,mam znamou co ma setra irskeho,tak ja jen tak fakt mlhave.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:19
- Nahlásit
jana33
HZ to fakt nevím,kde jsi vzala
Nekde na netu, pred chvili, tykalo se to buliku, jenze to tam nebylo takhle polopaticky vysvetleny. To je zkousek, to je zkousek. Se naky tartaci muzou jit bodnout. NZ slozili asi dneska Mathey zlatacii a my perdele, kratery na louce obstojny, BZtka taky vsici 4 obstojne, byli zmatlany do cerna jak prasata. Staci to?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:20
- Nahlásit
Fifi
a nemyslelas BH?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:23
- Nahlásit
nemethova5
Oni jsou field trialy jiný u ohařů a jiný u retrieverů,ale obecně je to imitace honu, střílí se živá zvěř atd.
Fifi
No tak to se mi teda na HZ podívej,ještě hokejový by to být mohli a Jinak myslím,že to ouplně stačí,maj všichni za 4 Jo a můžu si zapsat,že má náš Sam tuhletu obranářskou zkoušku,když se zakousl do divočáka,kterej na mě vyrazil ze zálohy. Jako to nečekaný přepadení bo tak něco
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:29
- Nahlásit
jana33
Ha, sem dohledala Mam to HZ vodcud - ale je starsiho data, tra uz hokejovy a hasicsky zk. bulikum zrusili.
Sam tuhletu obranářskou zkoušku,když se zakousl do divočáka,kterej na mě vyrazil ze zálohy
No to mel predevsim pochvalu, ne? A mozna bys to uhrala na prepad z makety, ale to je jen cast sportovnich obran. Musite este zapracovat na tom obihani maket.
brezen2008
a nemyslelas BH?
NE!
|