| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 16:47
- Nahlásit
jablunka
Jé, dík, to potěší
Tady máte k naroskám lepšího pomocníka..ten druhej je věčně v posilovně.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 17:29
- Nahlásit
tak mi byli na krásné vycházce,psiska lítali a eliška si našla klacík a chvilku ho i žužlala
jenom dastík při obratech nervil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 17:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak to musite reklamovat on chce jen kurata a nejlip kdyz jsou v akci
Aš po vás.
Mucholabka
dík, to potěší
nzc,ona se mi líbí i barvou.
Tady máte k naroskám lepšího pomocníka..ten druhej je věčně v posilovně.
Tak dík,budou aspoň dva,páč první má u mě s posilovnou utrum.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 17:59
- Nahlásit
Jablunka
všechno nejlepší paní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 18:14
- Nahlásit
jablunkapani,ja se taky pridavam,sice pozde,ale prece!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 18:25
- Nahlásit
kachna_
nic nepotřebuju, jenom zmenšit fotky a přeformátovat, abych je mohla strkat na internet. Omrkla jsem stahuj.cz a stáhla nějakej photofilter a ještě chci stáhnout ten gimp, co radilaTinta76 páč sem slyšela, že je slušnej. Jsem zvědavá, jesli se mi to při mý šikovnosti povede
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 18:26
- Nahlásit
Mucholabka
toho pomocníka chci taky, jenomže v zeleným overálku. Kolik stojí? Umí vařit a venčit čokly?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 18:27
- Nahlásit
gabifia co zoner photo studio 12???myslim,ze je v cestine,sem tam si kupuju mesicnik o pocitacich,tam jsem dostala prave cedlo s tomto programem na mesic zdarma,jinak gimp je vynikajici,je tam opravdu prehrsel navodu,uprav atd. a je v cestine
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 18:28
- Nahlásit
gabifijinak na stahovani programku je dobra i slunecnice,jinak ja jsem taky sileny amater tadyhle vtom,musis vyzkouset,co ti bude sedet,ja chtela hlavne na ruzny upravy a rameckovani.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 18:47
- Nahlásit
Hyena
nemethova5
Díky ženský.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 19:48
- Nahlásit
jablunkano doufam pani,ze si oslavu nalezite uzijete,tak at boucha sampansky.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 19:51
- Nahlásit
nemethova5
fotky jenom zmenšuju, protože některý weby neumí pracovat s příliš velkými fotkami a já je tam pak nemůžu nandat. Tu slunečnici jsem si zapsala do svýho sešítku (protože nejenomže to s kompem neumím, ale taky si prd pamatuju)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 19:55
- Nahlásit
nemethova5
doufam pani,ze si oslavu nalezite uzijete,tak at boucha sampansky.
Už sem si to užila fčéra a ráno mě malinko bolela hlava.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 22:07
- Nahlásit
gabifihele,ono staci,jak si do fotaku zadas rozmer snimku,treba prilis vysoka kvalita az kvalitu a rozmer TV,ja to tak v nikonu mam,mam tam primo kvalita na PC,primo foto uklada se automaticky do kompu pri 1024x786,nejak tak to mam,nevim,jak je to u jinych fotaku,ale myslim si,ze by to mel byt kazdy fotak jakou si nastavis samozrejme kvalitu,jeste ti muzu poradit photo filter program,tez je v cestine,ja jsem taky upa amater a uz dealm pozvanky pranicka,kalendare a ruzne orameckovane fotky,gimp moc nevyuzijes,je tam pro tebe zbytecne moc programu,jinak u me to bylo pokus-omyl,se naucis,kdyz jsem to zvladla ja kopyto.
jablunkajj,ja si nemusim dat ani do nosu,kolikrat si pripadam jak kdybych vypila nejmin litr cehosi ostryho,ale jinak pani,jednou za rok muzete,kdyz mate ty narozky,ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 22:14
- Nahlásit
jablunka
Ahoj žumpice, samo všechno nejnejnej.
Musím se s vámi podělit, kamoška mě dnes vytáhla do boleslavi na speciálku nechtělo se mi, ale ukecala mě. včera jsem dala psům k večeři granule se sulcem z vepřových nožiček, po 9 hod zavření doma jsem přijela takový kongo jste nikdy neviděli, měli sračku jak bič, fakt humus, naštěstí byli jen v obýváku kde mám lino, takže jsem 2hod savovala obývák jen tak na rozcvičku. nikdy jim po tom nic nebylo a vsadím se, kdybych byla doma a pouštěla je ven podle potřeby, tak by neměli žádný potíže, ale fakt to byl mazec. včera měli príma véču, tak dnes měli každý jen pár piškot.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 06:52
- Nahlásit
dobré ráno
kejtlin
no dasty měl přůjem včera bo je jasný že u nás těstoviny a kuře nejdou dohromady,taky dostal večer jenom pár piškotů a je ok
dnes si jdem zas zacvičit,tak jsem zvědavá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:27
- Nahlásit
vstávat, makat, neflákat se, šup šup
kejtlin
Včera byl nejspíš sračkózní den, mě se všichni zesrali po vařeném srdci Komplet celý barák a nějaká lemura dokonce v chodbě ohodila čerstvě vymalovanou zeď. Někdy si fakt říkám jestli mi nebude líp když je dám do lepších rukou a začnu chovat akvarijní rybičky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:37
- Nahlásit
Biluška
nějaká lemura dokonce v chodbě ohodila čerstvě vymalovanou zeď
ty máš doma nějakého pisaka
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:04
- Nahlásit
kdy jesvatba? uz je dnes? nebo zitra?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:15
- Nahlásit
lucYnka XIII
zítra je 2
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:17
- Nahlásit
nemethova5
neumím zadat velikost fotky hned ve foťáku.....já vlastně doteď netušila, že něco takovýho de
Svatba? Kde? Kdo? Jaký je Menu? Piju suchý bílý
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
http://utulek.teplice.cz/upload/?id=11548 v útulku Teplice je brácha Pepky, tak vás žádám, aby si pro něj někdo okamžitě zajel, protože to bude suprovej pes, jako Pepka.
BŘEZEN-mám tepltotu, Pepka falešku...jdeme jen házet na dvě hoďky aporty a dpmů.Tak děkuju za zprávu-nemám kredit, tak jsem neodepsala-sna dse sejdeme jindy, co nejdřív myslím. Jinak jedu toho 17.11 do Jílového na ty závody
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:36
- Nahlásit
hally001
OK,tak to se uvidímě tam
tak se vystonej a vem si bráchu pepky )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:43
- Nahlásit
hally001
v útulku Teplice je brácha Pepky, tak vás žádám, aby si pro něj někdo okamžitě zajel, protože to bude suprovej pes, jako Pepka.
Děkujeme za nabídku, ale čoveče.....fakt hrozně ráda bych si ho vzala, ale já nemůžu....opravdu nemůžu, je mi to děsně líto, fakt
brezen2008
ty máš doma nějakého pisaka
Pokud vím tak ne. Mám psy, kočky, malokrálíka, velkokozu a asi milion myší a pavouků. Ale o Pisakovi nevím. Co je to vlastně Pisak?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:47
- Nahlásit
Biluška
Co je to vlastně Pisak?
to je Pikaso - malíř
takle to říkal ten tlustej ve Světácích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:50
- Nahlásit
brezen2008
Aha, tak Pisaka nemám, akorát nějaké prase co sere na zeď Ale má smůlu, zbylo mi trošku žluté takže to přemaluju a hotovo
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:52
- Nahlásit
Biluška-nenech se odradit pomluvama, který tady šířej známý firmy. Pepka je charakterní, poslušný a věrný pes, kterej má samozřejmě i pár negativních vlastností a návyků...ale změní ti život vod základu...třeba:najdeš si novýho partnera, protože ten nynější veme kramle, přestanou se s tebou bavit příbuzný a známý-ušetříš za vánoční dárky, poznáš nová místa-až tě vystěhujou..PROSTĚ POHODA. Davídková jí nemá ráda, jako Pepku, ale vždycky vidím ten její nenápadný a závistivý pohled ...na Pepku , její dokonalé tělesné proporce-aerodynamicky vyvážené samozřejmě. Pepka řikala, že celebrity.jako vona, to maj dycky těžký.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:13
- Nahlásit
hally001
To zní sice všechno nádherně, ale já ti pořád nevím. Třináctej pes už by přece jenom byl třináctej pes, to je nešťastný číslo.... třináctýho už prostě mít nemůžu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:19
- Nahlásit
Biluška
no tak si vem ještě tu šarpejku co je v kralupech a máš jich 14
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:27
- Nahlásit
Hele lidi, jsem blbá, nebo tady taky mizí příspěvky? Včera jsem dávala do vlánka zkoušky IPO odkaz na volní místa na BH na Břevnově a dneska to tu není????
|