Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3528 . 3529 . 3530 . 3531 . 3532 . 3533 . 3534 . 3535 . 3536 . 3537 . 3538 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:46
- Nahlásit

Gerda
paní to je těžký všude krev,no něco zkusím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:46
- Nahlásit

Gerda
co je to eklampsie
odvápnění, mají ji feny převážně malých plemen když kojí, bez včasné pomoci fenka umírá.za 13let se mi to stalo poprvé.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:47
- Nahlásit

Biluška
Pumu jsem nechala pod okýnkem
pani máte pod čepicí

jablunka
uš jedouuuuuuuu
božínku to je ale nádhera

Pentas
vítám ty nový chlapíky u tebe..eště sme nerodili tak interval nevim. Kolik jich tak očekáváš kousků?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:49
- Nahlásit

Jinak děcka, nemáme itinerář svarby. Myslim, že takhle hrc frc to prostě nejde, mělo by se jasně vědět, co se v kerou hodinu bude dít. Myslim, že teď je vhodnej čas na žehlení fiží a krejzlikůch, nemáme kupříkladu žádnej modrej podvazek pro mamku, nemá nic pučenýho, cizího, starýho, novýho....prostě neni připravená. Nevíme, jaký budou užívat společný příjmení, co chtěj hrát za pochot, ale tady je jasná ajne vajse. A nevíme, kdo sou světci! Psík si veme za světka asi Biluši, mamka světka nemá, tak by měl jít asi děda.
Takže by to mělo bejt takhle:
Svarebčani se nažerou ve 12.00 a pudou si dožehlit a naleštit botasky. Mezitim ženich sežene housle a pude si je naladit.
v 17.00 půjdem pro nevěstu, ženich hraje na housličky a po cestě vybírá penísky, aby se dokoupila zásoba nealko pro ty, co říděj.
v 18.00 naložíme nevěstu a jedeme na obřat, ženich stále hraje na housličky a vybírá od pocestných penísky.
18.30-19.00 obřat
19.10- půlnoc hostina, předávání darůch, únos nevěsty, rozbíjení talířůch, tanec spjěf. Někdo sjede pro to nealko, dyš už nikdo nebude moct jet, dáme ty vybraný penísky mladejm do začátku.
Po půlnoci de ženich a nevěsta do svarebního apartmá, svarebčani se snaží sežrat vše, co ještě jde + jablunka připravuje vejslušku pro každýho.
Proslof bude formou verše, toho se ujmu, Bajkonurka bude hrát celý den ajne vajse. Kdo bude drůžičky? Děfčata, máte růžové lístky? A košíčky? Zkuste do votpoledne eště do těch šatek zhubnout trošku.
Co nám tam chybí? Chybí tu svarební koordinátor!!!!!! Kam se zapisujou dary? Bo kdo nedá, nebude vpuštěn na hostinu, jasný?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:50
- Nahlásit

kejtlin

Ty jo tak to je mazec - pak jdětě se psem na pohotovost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:51
- Nahlásit

ahoj svadebčaní

všem gratuluju, nebudu to rozepisovat bo mám málo času. Tady máte hromadnej dar a koukejte nechat kus i Božence Boržínkový

davidkova renata
k tý svadbě. Potkala jsem todle:

že jde prej za světka ňákýmu čokloj tak jsem ti ho poslala

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:52
- Nahlásit

Pentas
paní to je těžký všude krev,no něco zkusím
šmarjá, je vopláchněte, ne? A sou úplně bílý, nebo jako kladrupský koně, roděj se černý a vybělej až pozdějc? A máte dlouhovlasý, nebo krátkovlasý?

Kačaba
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:54
- Nahlásit

kejtlin
...tohle je humus fakt, ta by měla vrátit diplom.
Eštěže nehledala žílu pokad to neumí...ale neboj všude se najde takovej exprt i u nás vim příběhy a tohle je taky smutný-to souhlasím. Eště vyinkasuje balík-ať se stydí a zaleze.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:55
- Nahlásit

tagže nejvěčí kretén je samože jablůnka a vo prvenství se dělí s kačabou!!
kejtlin
šiš pani,to sou horory..eště že tak!
Pentas
všude krev
vy se mi líbíte,pane,ste takovej realystyckej,něgdy se stavíme s manželem na kafe))))

hele nejni ta svarba moc hrc prc jak píše gerda?Já nic nestíhám a tet příde vopravaář na pračku(kachna s jehlicí nedorazila) a pak du ven a dřít..tak nevim..a psisko taky nigde no ale zase takovýho žrádla tu,těch úúúžasnejch nápadůch,to přeciž nepříde vniveč né??? Tak hlavně něgdo ten proslof sesmolte a nějakýho kněze to chce abysme si slíbili ,že v dobrým a taky ve zlým a podobný kydy.a hlavně toho ženicháááááá...Bilušéééééé,sakra sežen ho!!!!
Jo a ajne vejse si můžete nechat!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:57
- Nahlásit

davidkova renata

tagže nejvěčí kretén je samože jablůnka a vo prvenství se dělí s kačabou!!
My se s tím nějak poperem.

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:00 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

http://img5.rajce.idnes.cz/d0504/2/2749/2749911_7a b4ef29e5b8f40e22991423be2abc55/images/003.JPG

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:01
- Nahlásit

Pentas
nic nevidím

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:01
- Nahlásit

je 12:00, du si žehlit botasky, ať přindu na obřat a hostinu čananá

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:03
- Nahlásit

Pentas
No a? Někdo vám polil stůl mlíkem, no. Kde máte ty štěňata?

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:03
- Nahlásit

to je zase operace,třeba se časem zadaří.Na sonu viděl vet 4 jenže to viděl i loni a pak jich bylo 8

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:04
- Nahlásit

gabifi
ne jen čananá, doval dary, ať můžem žrát, my dvě sedíme hnet u rautovýho stolu, držim nám tam místo, pani! Tak přiťte fčas!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:05
- Nahlásit

Pentas
jůůů,vy ste se dal na potkaníííííí???? ty sou heský!!! můžete je prodat jako krmení pro hady a utržit tak nemalý penís!
Alexa
heskej svedek..abych se eště nezabouchla do jinýho na vlastní svarbě

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:06
- Nahlásit

Gerda
sem zatim dovalila kytici, bo na tu ste v itineráři nemyslela. Eště se du rozhlídnout po ňákým daru.

jablunka
přihraj nějakou vopsluhu, ať nám víc chutná

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:07
- Nahlásit

davidkova renata
.Bilušéééééé,sakra sežen ho!!!!
Sedí na oné místnosti, ale neboj, hlídáme ho s Bibinkou, neuteče

Alexa
že jde prej za světka ňákýmu čokloj tak jsem ti ho poslala
Tak to teda ne, čokloj du za světka já a Lilátko. Tenhle může být tak maximálně družičák

Gerda
, cizího, starýho
Má ženicha ne? Co by eště asi tak mohla mít staršího a cizejšího?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:08
- Nahlásit

Kačaba
kdybych nevěděla co jí je, ale já tam přijela s tím podezřením, nikdy jsem to neviděla ale mám něco načtené, když jsem komentovala její postup, tak mi neodpověděla na nic, za 13 let co mám psy už pár potíží měli takže vím víc než někdo, kdo má pejdu třeba jednoho, dost znervózněla, když to poznala, tak myslím, že kdyby si byla jistá, tak nervózní není a ještě by mi třeba i vynadala.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
vo prvenství se dělí s kačabou
kujuju mockrát pani a gratuluju podruhé jabloňce
v dobrým a taky ve zlým a podobný kydy.a hlavně toho ženicháááááá
a až do skonání svjeta taky
a ženich šel na hajzl a hlídá ho Puma takže se modli ať ten výlez přežije
Gerda
jo časová osnova je schůdná pokud Davítková bude dřít rychlejc než vobvykle

Jdu se oháknout do kostýmu a nejdřiv vyvenčim hafany.

Mějte se tu pěkně zatím a omlouvám se,že sem začala žrát dřív než ve 12h ale hlat je hlat

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:09
- Nahlásit

Gerda
Který dary ještě nejsou obsazený? Byl seznam? Esli sem to neprošvihla. Jo a tady prší, splihne mi účes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:09
- Nahlásit

Pentas
To je krásnej bílej krteček Můžu jim vymyslet ména prosím? Mě děsně moc baví vymýšlet krásný jména

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:11 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:11
- Nahlásit

Svatební dar, šuplíkový mrazák, aby měli novomanželé gde skladovat Vetamix. Dá se tam zastrčit i ženich, gdyš nebude skákat, jak mandželka píská:

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:13
- Nahlásit

gabifi
Dá se tam zastrčit i ženich, gdyš nebude skákat, jak mandželka píská:
No to je vidět, že si ženicha nigdy neviděla Sem se nenarve ani po částech . To by musela nevjesta mít pořádný pulťák, nejmíň tak na 200 litrů . Rači asi větší

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:13
- Nahlásit

gabifi
přihraj nějakou vopsluhu, ať nám víc chutná

A tady máte kvjetinovou výzdobu

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:15
- Nahlásit

Holky, můžu vzít na obřad psy a haranty? Sem si zapoměla zařídit hlídání Šiš to je prekérka tohle

Kačaba
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:15
- Nahlásit

kejtlin
je to k zblití...tak mi neodpověděla protože se bála něco plácnout...a kdo je majitelem? Normálně si stěžuj přímo u majitele....bys koukala na co si naši klijenti šecko stěžujou a jaký chujoviny musej vedoucí řešit u nás a to nejde o život...tak ať jí taky řešej, todle se nesmí opakovat.
už tam nikdy nechoď!!!
a mamině je už dobře???
Mám předem hrůzu asi mě mimina a šecko kolem toho čeká příští rok. Vetíka mám dobrýho,ale aby mi neodjel někam na dovolenou nebo tak něco.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:16
- Nahlásit

Pentas
Šiš pane, vy se máte! Já už štěně neviděla tolik let. Ach jo! A vot jakýho písmena vám máme vymyslet ména?

Lola1
Pani, ste slušnej čék, seznam nebyl, ale je to jasný. Chtěj prachy a praktycký vjěci, dejte jim ňáký rodinný auto, budou jezdit k tchýni na vobjet i se všema mymyntama a zvířátkama. Musí se tam vejít sedačky na dvojčátka.

gabifi
nádhera, za tohle můžete pani žrát až do rána!

<< 1 ... 3528 . 3529 . 3530 . 3531 . 3532 . 3533 . 3534 . 3535 . 3536 . 3537 . 3538 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání