Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3528 . 3529 . 3530 . 3531 . 3532 . 3533 . 3534 . 3535 . 3536 . 3537 . 3538 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:14
- Nahlásit

šiš to je den,děcka
hosti uš se scházej ,koukám,nějak to pozdržte!!
Velkopračkař mě pumpnul vo litr,prdla mi céfka a Psík na mne bé brát další ynvalydní důchot

Ochranka dobrá
Alexa
mrožák si asi vemem my s kryčem,stejně sme chtěli nějakej použitej napůl koupit aš zas přijede Vetamyks
naval kontakty či info,essi je mrožák v Beskydech ,nejedem,leda by ho naložila monika s tim uvězněným NO

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
uš máš něco novýho a pučenýho a modrýho? Kde máš potvazek????

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:19
- Nahlásit

Gerda
Kde máš potvazek????

ten jí urval pračkář, páč za podvazkem měla skovanej ten litr.

Vzhledem k apsenci pana ženicha, se obávám, že to nebude svarba, ale spíš film Ženich na útěku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:20
- Nahlásit

Gerda
a pučenýho
si pučim prachy na výhodnej úrok,to pude ne?
něco novýho
novej mám ten čudl f pračce za litr
a modrýho
modrý mám blůčko
potvazek ale nemám,můžu si kol stehen vovinout nějakou šnůrku nebo provázek,to pude ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:21
- Nahlásit

gabifi
kejtlin
Jsem zažila takovou úžasnou vetku na pohotovosti když tenkrát Lilátko zlomilo nohu Bon-Bonovi Podle věku jí ještě nezaschla barva na diplomu. To bych jí celkem ani neměla za zlé - to spíš jejímu šéfovi, který ji na té klinice nechal samotnou. Budiž jí připsáno ke cti, že když si nevěděla rady (což bylo furt) tak volala na konkureční kliniku o rady . Po třetím telefonátu jsem se jí zeptala, jestli nebude lepší když seberu štěně a zajedem na tu druhou kliniku a ona se strašně urazila, že prý "to jste teda přehnala paní, tak jak myslíte, vemte si toho psa kam chcete"

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:21
- Nahlásit

PetraK
šel pro housličky vy blpky! Obřat je stejnak až v šest. Zatim je potřeba napsat proslof - ešusko, dem na to, ne? Dem ale do mailu, ať je to překvapení, musí to bejt děsně cituplný, s výhledem na šťastnou budoucnost, přitom ale realistický a tak ňák mile lický....ty vole, co my tam napíšem, to teda nevim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
můžu si kol stehen vovinout nějakou šnůrku
ne to nemůžeš, koukej sehnat potvazek, my se ti tu taky serem s proslovem, přitom sme ti mohli pustit třeba "kůl f plotě" z joutůbu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:23
- Nahlásit

PetraK
Vzhledem k apsenci pana ženicha, se obávám, že to nebude svarba, ale spíš film Ženich na útěku.
F klidu, ženicha hlídá PUma na záchodě . Maksimálně se nám může stát, že ho nepustí ven a budou se holt muset vzít tam Uznávám, že je to takový neromantický, ale nedá se svítit. Zasejc je tam dost nádob, do kterých můžem umístit kvjetiny

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:25
- Nahlásit

kačaba
más skvělýho veta
já vím, zachránil mě i mým známým už hodně zvířat, je sice trochu svůj, neváhá sprostě vynadat kreténským majitelům, ale já na něj nedám dopustit, mám ho ráda nejen jako odborníka, ale i jako člověka.
mám 3 malý špagetky a 8 malých méd´ů kavkazanů.
na svarbu nó eště nevim, co si vemu na sebe, mám taky botky od hnoje a špinavý hadry ze cvičáku, budu zapadat mezi svaterbany?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:25
- Nahlásit

Biluška
ženicha hlídá PUma na záchodě

no ale tam se fšichni nevlezem!! a pak svarební hostina na hajzlu.... to nevim .

ale nedá se svítit.

a ešče když je tam tma , fšechny fotky budou mít červený voči, nic na nich nebude vidět... já nevim.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:28
- Nahlásit

musím zpjet do práce

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:29
- Nahlásit

PetraK
fšechny fotky budou mít červený voči, nic na nich nebude vidět... já nevim.
No já vím, že to není ideální, ale znáš Pumu, jak si něco zamane tak s ní nikdo nehne Až to bude aktuální tak ji zkusíme na něco odlákat, třá na ragbyč... Ale neručím za to, sem s tím výcvikem "hlídej" dala děsný práce a ona je fakt spolehlivá

a pak svarební hostina na hajzlu.... to nevim
Ale svatební hostina bude normoš v jídelně, akorát ženich na ní nebude. No bóže, aspoň zbyde víc na nás. Eventuelně mu může panna nevěsta něco hodit na ten hajzlík, no. Ona mu to tam stejně sežere Puma

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:29
- Nahlásit

Biluška
ženicha hlídá PUma na záchodě
Uz docela dlouho tam drepi, ne? Ma naky tentononc, strevni problemy? Chudak, aby se pak pri obradu samou radosti nepo....

že je to takový neromantický
Be mit panna nevesta radost.

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:33
- Nahlásit

brezen2008

čau,tak jsem zpět z cvičáku,místo hodiny jsem tam byli 2 a budem chodit do skupin jen na chvilku a pak zas budem cvičit stranou a zas se přidáme

Jana na tebe koukala, když jsi cvičila stranou (já neměl moc čas) a chválila tě i Dastyho ! Vydržať !

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:33
- Nahlásit

Biluška

Eventuelně mu může panna nevěsta něco hodit na ten hajzlík

už ho zvyká na kotec, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:38
- Nahlásit

že by už?????

jinak po svarbě béme mít tudle

já su vedoucí!!

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:44
- Nahlásit

Biluška
prej 2 hodiny už sem se chystal volat veta a hle je tu čtvrtej kluk,to je síla ani jedna holka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:45
- Nahlásit

Pentas
hle je tu čtvrtej kluk
Tak to mě naštval taky, páč mi narušil tu skvělě vyrovnanou úřednickou trojici
Ti jdu zavolat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:53
- Nahlásit

Biluška
Tak to mě naštval taky
no tak ale já su načtvaná taky bo musim jít pa!! a trotl nigde!!! a gdo to měl zajistit?? No Vy!!! No taxi mě asi béte mušet vzít Vy,dyš ste tak nespolehlivá! Já nevim,ani to psisko už neuhlídáte! Taghle skaženou svarbu sem teda uš dlouho neměla!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
obřat je až f šest ty rouro!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
obřat je až f šest ty rouro!
jo aha no a nemoch by bejt aš tak f půl 7??? bo f šest to asi nestihnu.Tag teda já du a né že se vožerete jak psi mezitim!!!

bestak mám dojem,že trotl pláchnul(((((((((((

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
trotl pláchnul
Se mu divis?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
a gdo to měl zajistit?? No Vy!!! No taxi mě asi béte mušet vzít Vy,dyš ste tak nespolehlivá! Já nevim,ani to psisko už neuhlídáte! Taghle skaženou svarbu sem teda uš dlouho neměla!
So kesáš, dyť ho mám zavřenýho na hajzlu Bezpečně. Musíme kvůli tomu všichni chodit za stodolu na hnůj

A vůbec, sem kvůli té vaší svadbě připálila brambory. Ale jak To už se mi dlouho nepovedlo. Nejenom, že sou spálený ty brambory v hrnci, ale ten hrnec se přiškvařil k té plotýnce a nejde sundat A páč je to rozpálený tak se to připíká furt víc a víc
Asi nebé dobrej nápad na elektrickej sporák chrstnout vodu, gdyby to náhodou vzplálo plamenem co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:05
- Nahlásit

Fifi
Se mu divis

ani ne

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
bude se mnou v kategorii? A je to kardyjak nebo pembrouk?
Kardyjak je víc krásnej než pembrouk...a dogy závoděj f čem?

tendle

všici budou s váma
tak v neděli fík zas nemůže

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:09
- Nahlásit

davidkova renata
ale on nepláchnul, jen jako jedinej slušnej čék dodržuje itinerář! Teď šel pro housličky přece. Proč sem ženete hosti, dyš je obřat v šest? Se nám tu teď budou kupit hosti a co my s nima? Eště nemáme ani nealko! Vemte je někdo do zimní zahrady, ať trošku zhybernujou a počkaj do těch šesti!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:10
- Nahlásit

Alexa
tak to je pembrouk. Hele ale to sou ňáký našlápnutý psové, šikovný, co všecko uměj...to my tam teda s maryjí budem jen jako ftipná vložka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:10
- Nahlásit

Gerda

a počkaj do těch šesti!

do půl sedmý řikala panna. Páč si musí přepudrovat gezicht prej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
Teď šel pro housličky přece
Housličky nebudou, ten vůl je ztratil

URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 14:16
- Nahlásit

PetraK
mazej k mejlu, dámo!

Biluška
hele jen tak mezi námi...myslíš, že na tu svarbu příde? Bych nerada, aby pak mamka stála chuděra jak kokot sama přet oltářem, plakala...to by mi jí bylo líto. A náhradní plán nemáme, jesi ženich nepříde, máme na krku zoufalou pannu a 200 litrů slivovice v sudech za márnicí....

<< 1 ... 3528 . 3529 . 3530 . 3531 . 3532 . 3533 . 3534 . 3535 . 3536 . 3537 . 3538 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání