| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:08
- Nahlásit
jablunka
tetkonc sem si zvječila tu fotku potomkůch aji se psem..no ty si debiiiiiiiil ))))))))))))))))))) ,to mám za to jak hesky mluvim vo Otíkoj asi
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:10
- Nahlásit
hele nestíhám ,zatim žerte
takovou hostinu bomba! dobrou chuť teda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:13
- Nahlásit
Kačaba
Nee, v sobotu jsme s dospělákama na naháňce. A není co vystavovat,ona je ehm hoodně štíhlá,to by nám vycinkali
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
to bylo pro tyntičku)))
šiš pani, kujuuuu, huš sem se bála, že snad budu na vaší svarbě vo hladu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
.no ty si debiiiiiiiil
žádná novinka.
to mám za to jak hesky mluvim vo Otíkoj asi
No jistě!
Kačaba
čus paní.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:17
- Nahlásit
Sem tu akorat fcas, to je zraniceee! Tak to ma byt, tak se mi to libi.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:18
- Nahlásit
davidkova renata
Vypadá to bledě,chce si psák jeden Kadlikovic vzít živou nevjestu,tady to říkají sestro.
http://www.youtube.com/watch?v=NGWfoBtTjak
No nic noste na stůl,nenecháme to zkazit,ne?
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:20
- Nahlásit
jana33
moje taky byla lunt-koza(chvílema).
...naháňka jů, tak ať se povede den.
My byli na kachnách na tahu-to bylo pěkný a ty hlášky parádní. Směju se eště teď-příkl.:
-a půjde taky ten pejsek do vody...a nebojí se střílení....ale zase beru,měli o nás strach že jo
Jani tak snad někde příští rok teda-doufám že dřív jak ve veteránech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
A mate prstynky, pani???! Ze vy ste na ne zapomnela! Nate neco stylovyho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
Erin
Vypadá to bledě,chce si psák jeden Kadlikovic vzít živou nevjestu,tady to říkají sestro.
ty jo,pani,to je krááásný jůtúp!!!!!! děkuju mocinky,na vás je spolech ,moc krásný,vopravdu ,sem úpa dojatá zas
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Erin
Davídková si dobrovolně povídá s paboukem.....tomu uš říkám zoufalství .
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:26
- Nahlásit
jablunka
taky brý den pani,jak se má Otík? Už si taky dává Davídkovic hostinu?
davidkova renata
ale todlencto ať sem fakt vubec nenosej nebo vrhnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:30
- Nahlásit
Kačaba
taky brý den pani,jak se má Otík? Už si taky dává Davídkovic hostinu?
No jasně,čekám na nevjestu,aš dorazí,pak jí tam Otíka pustím a von fšecko sežere a jí ještě pokouše,aby si to pak mohla vošetřovat vodou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:32
- Nahlásit
Kačaba
ale todlencto ať sem fakt vubec nenosej nebo vrhnu
ty vogo,se mi ta svarba začíná zamlouvat!!! eště bé čurina,uvidíte
hele musim ven s čoklem,svarba nesvarba (((( a leje(gerda nedostane nic k jídlu!!!! ) tak sežeńte Psa zatim,du
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:54
- Nahlásit
Kačaba
Hele,to mě říkali myslivci,když jsme se přistěhovali a ještě se neznali - paní,nechoďte teď venčit,my jdeme střílet,tak ať vám je nevyděsíme
Jani tak snad někde příští rok teda-doufám že dřív jak ve veteránech
joo,určitě. Prahu na jaře ještě nevím,ale když bude malá zdravá,tak určitě pojedeme do Litoměřic,to máme 15 kiláků a do MB a na podzim Konopiště
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:02
- Nahlásit
čus žumpule, už probíhá svatba? Jsem se krapet zdržela, páč jsem měla megasrážku s volem To, že jedna vysoce postavená paní v řídící funkci neumí telefonovat mě stálo nejen spoustu času a nervů, ale i peněz Ale podstatné je, že jsem tu a stíhám svatbu . Hned vás du dočíst, abych věděla co mi uniklo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:08
- Nahlásit
Nazdar blbouníííí! Helejte, fšem moc gratulíruju, jednak jablunce k naroskám, to vopravdu a taky božence brožínkový za to, že je to pes s francouzskou zkouškou!
A neblbněte s tim cvičenim, holky, stopař eště de, ale obranář vám zakousne pacienta, ani nebudete stíhat jíst borůfkovej guláč!
Hyjena
Pani, mamka na ty koně se mnou nejela, bo se tam rýsovala nějaká vyhrocená osobní vztahová situace, prostě ta kámoška plakala, a nechtěla do této nálady mnoholi lidůch. Takže, Maryje je na statku šťastná jak blecha, hned, jak sme dojely, sežrala asi 5 kilo koblíškůch, chvíli chtěla řvát na koně, tak dostala na držku, vzala sem si jí do stáje, vyvedli mi poncla, tak se mnou čistila poncla (úplně samotnou mě tam s nim nechali), sem jí řikala - Maryje, todle je eště docela malej koník na to, jak velký tu sou jiný...Pak se úžasně lekla bílýho pikádora, dyš pod nim čuchala kosti, co tam zanechal keníček, nefšimla si vobrofský bílý hlavy, co se nad ní objevila a začala jí ochutnávat ))) Pak sem jí řikala, že mám moc práce se zamrzlou hadicí, ať si jde něco dělat, ale ať neleze do vohrady k tomu voranžovýmu stádu a neplete se pot náklaďák, co vozí kamení, přestala sem se jí fšímat, vona hned na hromadu hnoje a tam strávila skoro celou sobotu, honila kočky, žrala koňský granule a zrní, běhala s klackem ) zbytek odpoledne teda strávila ležením pod venkovní jízdárnou a louděním bábofky, bo i koňáci vjědijou, jak se jezdí na tréninky - s buktou a čekulátkou. Sice sem trošičku zmrzla, ale den to byl parádnickej, nutně potřebuju statek, mařka je typickej statkovej pes, pastevec je to asi...záviděla sem těm děckám, co jezdily po jízdárně, jak jim to pěkně šlo, sama to rači skoušet nebudu, bo by to vypadalo asi strašně...smutně.
Chtěla bysem vidět Bobinku Brožinkovou, jak vypadá, dyš má francouzskou zkoušku. A jablunku, dyš má narozeniny.
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:09
- Nahlásit
jana33
nechoďte teď venčit,my jdeme střílet,tak ať vám je nevyděsíme
mazec
....podzim Konopiště
tak i tam se těšim na vás. Ať ste zdravý všichni.
davidkova renata,jablunka
hele mymynto už dorazilo vosobně
a kdy přitachtí ženich?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:13
- Nahlásit
Walda
Sem nějak nepochopila jestli si dal vylágoš psovi, nebo majitelovi? Já bysem zmlátila majitele . Nejspíš by dostal hrozně, možná i strašlivě
Pokaždé když něco takového čtu tak děkuju bohu že bydlím kde bydlím a při venčení nás ohrožují jenom divočáci, lišky a agresivní havrani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:15
- Nahlásit
Ženich už je připravenej v zákulisí, ale je z toho krapet nervózní tak si musel napřed odskočit .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:21
- Nahlásit
Čaudy všici, to bych se pos**la, ted´ jsem dojela od veta sisa, jezevčice trpaslice má eklampsii, už včera se mi nezdála, jela jsem na pohotovost, tam mi řekli, že to eklampsie není, můj vet ke kterýmu jsem jela ráno, fena byla stejná mi řekl, že to eklampsie je, asi je ptž po aplikaci kalcia do žíly je fenka lepší.
Veterinářů na pohotovost napíšu hezký vzkaz do knihy návštěv, stálo mě to 600kč a k ničemu, štěstí, že v noci nedostala křeče a neumřela mi
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:24
- Nahlásit
Nazdárek všichni,právě je ze mne porodní bába,tak třeba bude i svatební dáreček máme dost velkou pauzu od 5-9 tři kluci a dál nic.Přitom mamina je naprosto v pohodě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:25
- Nahlásit
kejtlin
Někteří veti by se měli dobrovolně nechat utratit . Pro jistotu radši většina
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:26
- Nahlásit
Pentas
Pane to gratulujem F klidu, mě bylo nedávno vysvětleno, že je normální i dvouhodinový interval mezi štěńaty. Ale řekni jí ať rodí radši holky, kluci se blbě prodávají
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:32
- Nahlásit
Biluška
někteří veti by se měli nechat dobrovolně utratit. Pro jistotu většina
já jim napíšu do knihy návštěv nějaký vzkazík, aby věděli, že pochybili.
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:33
- Nahlásit
Biluška
musel napřed odskočit
Gerda
ahoj pani a zdravíme i Mařenku hovnožroutkovou
kejtlin
to je prasárna od pohotovostních ..ať je trpajzlika brzy v pořádku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:36
- Nahlásit
Kačaba
musel napřed odskočit
Neboj, čekám u dveří a Pumu jsem nechala pod okýnkem, kdyby ho náhodou napadlo vzít roha
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:37
- Nahlásit
uš jedouuuuuuuu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:40
- Nahlásit
Pentas
A nemůžete pane už dát nějaký fotky teď? Eště nikdy sem neviděla čerstvě narozený běloušky....
kejtlin
co je to eklampsie??????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:43
- Nahlásit
Kačaba
to je prasárna od pohotovostních
je, už proto, že tam byla mladá doktorka a nebyla si moc jistá, řekla, že je to hypoglykemie, já se jí ptala jak to může vědět, když jí nezměřila hladinu cukru, že prý má všechny příznaky, píchla jí glukózu a trochu kalcia pod kůži, na to jsem se zeptala, zda to není hloupost, to zvíře si z toho nic nevezme, tak se na mě jen divně podívala a nic neřekla. když nevím, tak někoho zavolám.
můj vet mi řekl, že asi věděla, ale neuměla píchnout kalcium do žíly, že to není sranda, když to píchne rychle, tak ji muže zabít.
|