Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3519 . 3520 . 3521 . 3522 . 3523 . 3524 . 3525 . 3526 . 3527 . 3528 . 3529 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:18
- Nahlásit

Alexa
paní vy si to plette,tam je jsou jenom křídla,asi 20

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:24
- Nahlásit

brezen2008
tam je jsou jenom křídla,asi 20
tak já myslela že bude další sasrak na davitkojc fóře a vono prt

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 22:12
- Nahlásit

Alexa
Dvacet křídel ažádný tělo je ti malej zázrak?????

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 22:17
- Nahlásit

davidkova renata
brezen2008

ja mam taky dvoje kridla misto kurat jase z toho poseru, zadny kridla objednany nebyli, tak proc nam je tam nahazeli??? Ato jsem cestou vykladala jeste sest kurat, buhvi kolik tam misto toho bylo kridel. Boze a jasi rikala, ze to jakztak zdarne skoncilo.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 22:19
- Nahlásit

Trekaři mě zasejc dostali, tak se pobavte taky :
Jak dělá kravička Pepíčku? Bůůů.
A jak kozička? Méééé.
A jak svině? Dobrý den,pane řidiči,vaše doklady prosím.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 22:20
- Nahlásit

Alexa
Jo a co to tam bylo za pětiměsíční žíhaňátko?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 23:29
- Nahlásit

lucYnka XIII a spol

ad vetamix- lid objevil emeriku, takže stále víc lidí krmí syrovým, takže vetamix nestíhá neb lid granulářský se obrátil na víru syrovou. takže třeba krávy taky nejsou - takže jsem hovězí syrový nedostala stejně jako hovězí srdéčka a hovězí hrubomleté. kuřat byl plný počet, ale o bylo o týden dříf a to jsme asi vzali pipiny poslední

Erin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 23:48
- Nahlásit

lucYnka XIII

jase z toho poseru, zadny kridla objednany nebyli, tak proc nam je tam nahazeli???

Aááá pražandy maj problémek.....holky já být tím řidičem tak vraždím.

Já si svou dodávku navedu ke své garáži...pán nacouvá a a jen podává bedýnky podle dodáku,já je fláknu(masénko) na zem v garáži na starou kapnu a bednu podám zpět(s úsměvem) chlápkovi nechávám kilo diškrece(abyne ty chlapi vod rodin sou servaný jak veverky) a mám dycinky maso jak ze žurnálu.
Poučení:úsměv nic nestojí a vrací se zpět,..a dej a bude ti dáno

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 01:09
- Nahlásit

Erin
Já si svou dodávku navedu ke své garáži...pán nacouvá a a jen podává bedýnky podle dodáku,já je fláknu(masénko) na zem v garáži na starou kapnu a bednu podám zpět(s úsměvem)

nam taky jen podaval bedinky a usmivali jsme se na nej

stovku jsem mu nedala, to by mi byli naprd kurata v akci, kdybych dala stovku navic vyjde me kure jako v lidlu

je fakt, ze do telefonu byl prijemny a ochotny se dohodnout, ale proc nam dal kridla? kdyz jsme zadne nechteli?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:16
- Nahlásit

Tak žumpice, kde se flákáte? Vstáváme, vstáváme a makáme

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:34
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Chtěla jsem gratulovat k úspěšnému ukončení akce Vetamix, ale pak jsem to dočetla do konce Budete ty křídla reklamovat? Žeby z toho akčního filmu byl i seriál

leila
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:40
- Nahlásit

Biluška
Paní od kdy se můžou skláadat canis zkoušky, jsem malá úplně natchnutá jak hezky se chovala ve školce , ale možná že se ještě zvrhne
Jinak ted nebudu cely vikend na internetu, jedu hlidat krakeny k dedovy, to bude veslo ( 8stenat, 11 dospelaku a 2 haravky), tak se budu snažit trošku prozkoumat RS aby ti ho tam začátkem roku mohla hodit

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:43
- Nahlásit

Biluška
čus, fstávám, ale ode dneška už nepracuju
Budu mít aspoň čas číst, co se tady naplká, večer jsem nestíhala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:45
- Nahlásit

leila
tuším, že od deseti měsíců, se mrkni do zkušebáku, si to nepamatuju . Kdy budeš u netu? Potřebuju helfnout s těma vizitkama, pak tu mám fotky k těm psům co ještě nemají (teda jenom ke Kazbundě a setrům) a ono celkově by se ty stránky mohly dodělat . Chybí nám tam pořád spousta věcí

Armánek ti vzkazuje, že máš Identitu přivézt, že chce novou babu, ty staré domácí už ho nebaví

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:48
- Nahlásit

Biluška
Já už makám, náááhodou.

Ten malý pucek nechce granule. Žere maso a prasečí nožičky
Agina asi neví, že to je pes, podle mě ho má za krysičku. Dává na něj nohy a dělá vše pro to, aby ho zlomila. Ale pejsek vypadá odolný a hrozně se rve s mojí rukou A Bucka se ho snaží kojit, ale pořád jí to moc nejde. Sama se divím, že po hárání nemá falešku, má cecíky úplně suché. Ono jí ty štěňata asi fakt pomohly.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:48
- Nahlásit

dobré ráno všem
kuře bylo jedno sežráno a křídla dnes večer,no jsem zvědavá
gerdá tobě to přinesu k polednímu - 2 sumečky a ještě něco 2x

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:50
- Nahlásit

Mucholabka
heled,kolik dáváš denně na váhu psům jednomu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 07:52
- Nahlásit

Mucholabka
A Bucka se ho snaží kojit, ale pořád jí to moc nejde
V porodnici mi dycky říkali "nebojte, to se rozkojí" . Tož neboj
Ti du zavolat když už teda dřeš, musím ti něco povědít

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 08:03
- Nahlásit

isdpch

jo, jsem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 08:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Krásné slunečné ráno, to máme dnes krásný den, zítrta už je zase volno tralalatralala

Hyena

Jo a co to tam bylo za pětiměsíční žíhaňátko

jé to jsem se při tom muckání zapomněla zeptat, byl to 5ti měsíční pejsek a byl moc pěknej, ňákej fon asik
isdpch
kdo se vdal,
měla by se vdávat davítkojc, ale teď f tom mám zmatek, původně měla termín 1. 11. a fčera ho nějak měnily na 2.11 bo co

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 08:25
- Nahlásit

isdpch
nemůžu se ti dostat na člena, můžeš napsat mejla?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 08:38
- Nahlásit

Dobrý den pracující dezoláti a nepracující nemrgelové...
Poslouchám si písinky, protože dnes nemáme poradu.
Je krásný a studený den.
Blbís mi ráno poblil černou podprdu, z toho jsem pochopila, že tuhle ne a mám tu hezčí, bílou.
Pak mi poblil kozačky, jenže druhý nemám, takže i když jsem asi dostala palec dolů za módu, musela jsem je vyčistit a jít v nich.
Nejedete někdo o víkendu směr Oryjent?

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 08:44
- Nahlásit

Alexa
jé to jsem se při tom muckání zapomněla zeptat, byl to 5ti měsíční pejsek a byl moc pěknej, ňákej fon asik
Žiš, toje materijál... a von vodkud???? Taková zásadní infromace a nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 09:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čau kreténi s poblitejma potprdama a zbytek
máme hásky a je zejtra volno jak pravila aleksa

gerdoooooo
zlatovláska zrušil vobrany bo sou fšicíí na hřbitovje,no já tam nebudu,příde mi to ryskantní,tagže jedu na koníííícííí s váma..nakonec se na ten hřbitof možná stejně dostanu

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

davidkova renata
na hřbitovje,no já tam nebudu,příde mi to ryskantní
že by si tě tam nechali????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:05
- Nahlásit

Alexa
že by si tě tam nechali????
přesně

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
JJ a já vás chtěla ukecat,jestli minepřijdete dělat společnost na Břevnov. vypadá to, že čuba bude schopna jít.(ťuky ťuk)

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:29
- Nahlásit

Nazdar dlužnícíííííí! Dnes se mi schvaluje úvěr, tak na mě myslete, aby mi teho půlmegáča, co z něj bude po splacení megáč a kus, schválili.

davidkova renata
Hele v tom případě tě zejtra vyzvednu v 9.30 na parkingu a jedem k nemocnici pro Káču s Amálkem. Upeč guláč, vemu kafe a Pihloně květinu. Musim u tebe nechat poklop, Nána pude do kufru, jedna z vás s Mařkou a Amálkem dozadu, nebo Nána zůstane s Máňou vzadu s tebou a Káča si veme Amálka dopředu.

březen
Dárku, já sem si blpka nevyzvedla prachy v bankomatě, takže ti to zaplatim po víkendu, až půjdeš venčit čokly, nevadilo by ti to? Je to asi 70 korun.
Pokud vadilo, hnedle skočim k bankáču.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:40
- Nahlásit

Gerda

Už vyrazila k tobě přese mě ))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:47
- Nahlásit

Tak děcka, tak mi to schváli, a víte, co? Vypadá to, že bez ručitele, eště se to do 14 dnůch potvrdí, jesi potřebuju ručitele, nebo ne )) juchůůůůůůůůů, te´d od vás musim vymáhnout 240 litrů, to je míň neš půlmegáč, takže dybyste byli tak laskavý am ohli začít hbitě šetřit.

<< 1 ... 3519 . 3520 . 3521 . 3522 . 3523 . 3524 . 3525 . 3526 . 3527 . 3528 . 3529 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání