| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
Ten řidič byl asi na drogách bo co
to my všichni taky, z toho napětí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
Akce vetamyks je ukončena!!
ty woe to bylo lepčí jak Arný s Brůsem dohromady, kdy bude dvojka?????
Gerda davidkova renata
pochlup se
myslíte jak doběhla k metrovce opřela se o ní předníma tlapičkama a otočila ke mě hlavinku "paničko pomóóóc taková velikánská překážka to nedokážu přeskočit???nebo jak místo makety s figurantem si šla pokecat s fotografkou a divákama pak se šla kouknout na rozhodčí a když je fšechny pozdravila tak teda ta votrava šla skouknout figuranta. Né byla dobrá nikoho nesežrala a překvapivě jsme skončily z 11 4. A bylo tam 5ti měsíční žíhaný miminkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:52
- Nahlásit
Alexa
kdy bude dvojka?????
dvojka dycky stojí za howno
myslíte jak doběhla k metrovce opřela se o ní předníma tlapičkama a otočila ke mě hlavinku "paničko pomóóóc taková velikánská překážka to nedokážu přeskočit
ale ale,tos ani nepsala Náhodou to je pěkný umístění,deprivantovi gratulujem!!!
By mi teda zajímalo,co dělali ty co skončili za váma
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
ale ale,tos ani nepsala
no ono toho bylo víc, ale todle byli takový největší perly, ale za hladký měla i potlesk.
deprivantovi gratulujem
že děkujem
By mi teda zajímalo,co dělali ty co skončili za váma
no jasně že byli horší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:01
- Nahlásit
Alexa
no jasně že byli horší
no to jasně,ale podle popisu činnosti deprivanta co byl 4. by mi teda zajímal popis činnosti toho co byl třá poslední ..ten se snad vůbec nedostavil ne?
ale za hladký měla i potlesk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:02
- Nahlásit
Alexa
Hele to je moc pěkný umístění! Gratuluju, aji deprivantu. Mohli bysme si u vás udělat ty zzo nanečisto? Že bys to povelovala, aby si to mařka vyzkoušela úplně celý na vašem place, pěkně proložený šunčičku (tu minulou nám sežral Dolfi na překážce), na skupinu bys mi tam odložila deprivanta a aleksu, davítková nandu a eště nějakýho dobře odloženýho psa, kerej se nezvedá, šlo by to?
Jinak je deprivant moc šikovnej, že tě takhle krásně znemožnil )) Dyby nebyla blbá, mohli ste mít první místo a pohár!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:05
- Nahlásit
Gerda
Mohli bysme si u vás udělat ty zzo nanečisto
určo!to se běžně dělá přeci A essi bé nějakej známej rozhodčí,tak ti hned řekně,že bys to měla dybys to chtěla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
sem ti řikala, že bysme se měli začít kamarádit s ňákym rozhodčim! Dyš se umístila i Aleksa s deprivantem, chci se umístit taky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:11
- Nahlásit
Gerda
bysme se měli začít kamarádit s ňákym rozhodčim!
neboj,to doladíme!uš skoro kamarádíme se součcima,ale chtělo by to nějakýho solistu..budu na tom makat,to nemůže bejt těšký ,někoho vyštracháme at seš taky umístěná konečně uš! F poctatě jinou možnost na umístění ani nemáme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:11
- Nahlásit
Gerda
chci se umístit taky!
neboj brzo se dočkáš, určo tě umístěj v ústavu ňákym
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:21 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
.ten se snad vůbec nedostavil ne?
blpko
náhodou měla za včecko ostatní za 10 přišla o hodně bodů na tý překážce, pak si kolem mě uďála kolečko s aportem - bych jí zabila sviňuchu jednu zrzatou a za předbíhání při chůzi, no a na 3 nám chybělo přesně těch 7 bodů na obraně.
poslední dostal celkovou dis za bázlivost a předposlední dis za obranu za klacek
Gerda
Mohli bysme si u vás udělat ty zzo nanečisto?
jasně akorát deprivanta neriskuju aby Máňu nespapal
davidkova renata
jo a ještě jsem zapomněla fčera, tak ti to varování sem dám dnes, gdyž se ti ta svadební noc blíží:
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Teď se mi to konečně povede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mucholabka
je krásnej!!!
ten škvrčíček je už Tvůj? Huž ho máš doma??? A jméno? Mussolini či jak?
Má to koukám pindíka, to bude Ferdoslávek moc rád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:28
- Nahlásit
Alexa
na 3 nám chybělo přesně těch 7 bodů na obraně.
to je k nasrání..si přectaf,že mě by chybělo tak maximálně 97 na první místo f ííípu
dis za bázlivost a předposlední dis za obranu
hm,tak mě Nána by to dostala za to,že je celkove disdebil ,fčera mnou opjet smýkala jako dyš myslivec mydlí myš mejdlem
P.S. vobrázek se bé líbit psíkoj,dneska se něgde rozněžoval,že bé přebalovat mymynto )))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:29
- Nahlásit
Mucholabka
Krásný pit´átko
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
fčera mnou opjet smýkala jako dyš myslivec mydlí myš mejdlem
sem slyšela žes jí to fčera kazila, že eště že ten čokl ví co má dělat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:34
- Nahlásit
PetraK
Asi Fricek, nebo co, já fakt nevím
Ferdovi to říkat nebudem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:38
- Nahlásit
Alexa
jasně akorát deprivanta neriskuju aby Máňu nespapal
při vodložení?????
davidkova renata
že bé přebalovat mymynto
hele ta svarba je vo víkendě, kdy nemůžu bejt na foře...nemohl by bejt už zejtra?
Mucholabka
to je tvůj novej dalmatínek?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:38
- Nahlásit
Alexa
sem slyšela žes jí to fčera kazila
gdo mě zas pomlouval??????????? Nic moc nefim,akorát by mě zajímalo kolik bodů jí stálo to mý opomenutí zařvat na fíka aby se laskavje zastavil ..bo měla 110 ze 130 za kontrolák,tak to nejni špatný dyš něco srazili mě asi..
Mucholabka
júúúúúú ten je vočklivej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:40
- Nahlásit
Gerda
hele ta svarba je vo víkendě, kdy nemůžu bejt na foře
no zejtra né,nejsu připravené!!!! může bejt f pindělí ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
davidkova renata
by mě zajímalo kolik bodů jí stálo to mý opomenutí zařvat na fíka aby se laskavje zastavil
dyť sem to za tebou volala, že si měla říct stůjte! ty rouro! Vona hned vyběhne - ale děcka, řeknu vám, jak ta mamka utikala ))))) Sem jí to řikala uš na tý cestě- mamko, ty blázne, víš, že musíš celou cestu utikat, jo? )) A taky jí lidi radili, aby si na to sundala bundu, že se jí poběží líp, a vona ne, že to nemá cenu...a pak pelášila jak laňka...ochrnutá...a nána jak běžela, tak lidi řikali - ty vole, to bude dělo....no moooocinky pěknej kontroláček to byl )))
Já si vlastně myslim, že ty body jí sundali za to, jak vypadala v bjěhu....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:44
- Nahlásit
tak akce vetamix - neměli kuže,ale nemám kuřata,mám jwen jedno kuře a 2x křídla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:46
- Nahlásit
Gerda
Já si vlastně myslim, že ty body jí sundali za to, jak vypadala v bjěhu....
)))))))))))))))))))))))))))) ty si debil,to by mne přece okamžitě diskli za veřejný pohoršení
a jako uš si nepřeju abys popisovala jaxem bježela!! Piš laskavje k věci a doufám,že fšecky OT nějakej pilnej moderizátor smaže!!!! Uš mě to nebaví,todlecto!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:48
- Nahlásit
brezen2008
neměli kuže,ale nemám kuřata,mám jwen jedno kuře a 2x křídla
japato????? dyk kuřata byly!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:49
- Nahlásit
Gerda
Jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:53
- Nahlásit
davidkova renata
doufám,že fšecky OT nějakej pilnej moderizátor smaže!!!!Uš mě to nebaví,todlecto!!
hele to bylo pryč než bys řek borůfkovej koláč ))) Dyš essi řekne, že to k sobě nejde a že ti pes pokouše pacienta, tak je to prostě pravda a šecko vostatní de stranou. Jen mě mrzí, že se teď k tomu nemůžou vyjádřit ti, co kanysku s vobranama dohromady uměj...je to srabácký, vodmáznout to celý, stačilo počkat na stranu 12.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
nevím,třebas to mi dala špatně lucka,nevím....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:06
- Nahlásit
Gerda
Dyš essi řekne, že to k sobě nejde a že ti pes pokouše pacienta, tak je to prostě pravda a šecko vostatní de stranou.
sim tě dyt vona to musí vědět nejlíp ,má zkušenosti jak s kanyskou tak s vobranama přeci ,jednou na to koukala dyš to jiný dělali tak ví,ne? se ti divim,že to nevíš Já z toho mám prču bo je jasný,že vona ví kulový jak vo kanysce tak vo vobranách,její psi nemůžou ani pomyslet,že by dělali jedno nebo druhý ,tak asi trošek závidí,no
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:11
- Nahlásit
tak akce vetamix - neměli kuže,ale nemám kuřata,mám jwen jedno kuře a 2x křídla
Se z vás poseru, fakt. Tohle prostě nemá obdoby. O tom se nebude točit triler, to bude komedie co překoná aj slunce,seno...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
hele teď bys měla začít s tím Ípem, víš co bys nasrala lidí
brezen2008neměli kuže,ale nemám kuřata,mám jwen jedno kuře a 2x křídla
no ale zase kuře se 4ma křídlama se taky jen tak nevidí
|