| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:06
- Nahlásit
davidkova renata
hele dyby si jí nevyzvedli,měla bych zájem,potřebuju nějakýho normálního psa už konečně ,vyrovnaný povahy nejsou pro mě ydeální
Si ji asi vyzvednou, už tu bydlí po několikáté a pokaždé si pro ni přijeli. Ale to neva, seženu ti jiného, stejně nadějného, psa
Tihle lidi taky chtěli eště normálního psa tak si koupili komondora . Zatím je to velké štěně, ale vůbec se to nevyvíjí správným směrem Nekouše, neutíká, neloví.... úplně na pytel A to intronét fšude slibuje jak sou komondoři zlí a nevypočitatelní Ale už jsem ji naučila žebrat v kuchyni tak jim třá aspoň trošku zkazím a budou rádi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:09
- Nahlásit
Biluška
Mám pocit že o tom komondorovi jsem taky už slyšela, fena, že?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:09
- Nahlásit
Gerda
Jo a na hostíku maj černého švýcarského ofčáka
To jsi tumu klukoi neřekla, že ne? To by pravověrného ovčákáře mohlo urazit.
A do kolen šel i rozhodčí
Takhle my jsme zbourali Baudyš po stopě. Jsme dočuchali, já ho pochválila,vracíme se a já na psa: Přines kolík! A Bajkonůr doběhl k nášlapu, vytáhl kolík ze země a donesl ho. říkal, že něco takovýho fakt ještě neviděl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:11
- Nahlásit
Baico
Na ZVV 1,
Drzim palce!!! Tuze moc, at to klapne!
Gerda
černého švýcarského ofčáka, von vám vypadá jako Bajkonur-negr!
To de?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:12
- Nahlásit
Fifi
fšecko de, když se ceeeeee
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:15
- Nahlásit
Fifi
Drzim palce!!! Tuze moc, at to klapne!
Jdeme 21. listopadu, před tím si ješt hodíme trénink v Jílovém u Alexy. Ale jen podle ZM.
davidkova renata
pani,eště naserem hodně lidůch
No právě, to mě taky hodně motivuje!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:17
- Nahlásit
Mucholabka
Mám pocit že o tom komondorovi jsem taky už slyšela, fena, že?
Jj, fenečka. Naprosto boží mazlivka. Killerka Orina je nasraná, páč se jí to telátko nebojí a nenechá se zkilovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:20
- Nahlásit
Baico
To jsi tumu klukoi neřekla, že ne?
to byla žencká, úpa normální, to je jasný, že sem jí to řekla, davítková taky, sme to na ní halekali z tribuny. pak tam přišekl pan Hlaváček z Břevnova, a smál se, dyš sem mařeně řikala - hele dívej se na toho malýho pejska, jak pěkně brání, koukej se to taky naučit!
Pan Bajkonůr je nejlepší, proč by jako neměl umět přinést kolík, ne? ))))) Kdy to zvv máte? jasně že do toho jdi, koukala sem na tvoje stránky, jak tam píšeš, že budete dělat zop nebo něco takovýho, že to jako bude úspěch a vůbec si se do výcviku mco nehrnula, což by třeba teď, po tomhle zjištění, co všechno pan Bajkonůr dokáže, byla veliká škoda. I kdybyste nedejbože napoprvý zkoušku nedali, neděje se nic, nicméně nepředpokládám, že byste nedali něco, co ty si usmyslíš ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:27
- Nahlásit
Biluška
, fenečka. Naprosto boží mazlivka
tak at si jí nechaj ,bože co už si má čék koupit aby měl normálního!! psa??!!!
Baico
No právě, to mě taky hodně motivuje!!
pani to je jediný co mě motivuje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
to byla žencká, úpa normální, to je jasný, že sem jí to řekla, davítková taky, sme to na ní halekali z tribuny
No tak to si umím představit
Kdy to zvv máte?
Jdeme 21. listopadu, zase to budeme dělat doma ve Zlosyni.
I kdybyste napoprvý zkoušku nedali
Tak ho prodám, ne? To je jasný jak facka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:30
- Nahlásit
davidkova renata
pani to je jediný co mě motivuje
Nojo, vy na žráflo moc nejste, tak si musíte najít jinou motivaci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
,bože co už si má čék koupit aby měl normálního!! psa??!!!
No ty čuvači se mi jeví docela slibně Příště asi půjdu jedině do čuvače. I když pumi má taky docela dost velký potenciál .
Zato takové jistoty jako třá foxteriér, nebo komondor mě naprosto zklamali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:39
- Nahlásit
Biluška
když pumi má taky docela dost velký potenciál .
to je malý,potřebuju tele
helejte lidijové,já du teda ven,vemu to ke kryčovi co ale stejně neni eště doma,vočíhnu situaci a uvidim.F 5 přesně má ke kryčoj doject lucynkanebojaxemenuje a vzít si fšecko to hnusný maso.Ty voe,essi todle klapne,taxe dám k SÍAJEJ bo je jasný,že mám vlohy pro diplomatyckou a výzvědnou práci.
Dršte nám fšícííí palce,gdo chce,může mi průbježně volat na mobil jak to vypadá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Zdravím všechny a držím palce všem zainteresovaným v akci Vetamix!!! Kuřata jsou v akci pořád
Tak jsem dneska chtěla bejt cestou na středisko hezky oblečená.
Oblékla jsem dítě, oblékla jsem si sukni, malovaný triko a šla čistit kočárek. Byl by býval lepší jiný postup, ale budiž. Měla jsem cukání vyndat i stopku, ale je ták hnusná, že jsem se rozhodla, že zas tolik za dámu bejt nemusim a nechala jí v kapse. Jinak jsem z kapes vyndala i odměnový míčky a náhradní obojek, vložila plenku, aby to vypadalo, že se o dítě starám, hadrem umyla většinu psích tlapiček tvořící zajímavý, avšak nepůvodní, design kočárku. Vložila jsem dítě, obula si lodičky, narazila ovčákovi košíček na tlamičku (háraj nám holky, tak využívám každé příležitosti mu dát oddych) a vyrazila.
Hned za dveřma mi úplně podupal lodičky a začalo mi být děsný vedro v tom úžasnym ponču. Vrátit jsem se nemohla, protože holky už takhle vypadaly, že se doma přeskočej, tak jsem se rozhodla, že to vydržim. Cestou jsem potkala pána venčícího ovčáka, s našim ovčákem si zjevně do oka nepadli a tak jsme se s pánem vydali každý svým směrem, já chválíc Cira, jak to pěkně zvládnul, že jen vrknul a ihned se zkáznil, on nadávajíc psovi, že vrknul.
Pak jsem ho přivázala před střediskem. Možná trošku připravil pernou chvilku majitelům toho auta, jemuž byl nadosah. Inu co, po návratu tam auto nebylo, krev taky ne, pes ano, tak snad vše dopadlo dobře. Vykračuju si to vsí domů, Ciroušek vzornej jak andílek, tak mu v povznesené spokojené náladě asi 300 m od baráku sundavám košík a pouštím na volno. Ten hajzl vlkošedej se mi (poprvý, a to tam chodíme několikrát tejdně) pod vratama serval se obsousedovic psem. Nechala jsem kočár kočárem, vrhla se po Cirovi, mrskla po něm svojí kabelu. Sousedův pes měl rypák od krve, ale vypadal v pohodě, a když jsem šla kolem cca o půl hodiny pozdějc rafinovaně předstírajíc úklid listí a nutnou potřebu posbírat něco ještě za sousedem (vzít s sebou Cira mi nepřišlo zrovna taktické), tak na mne spokojeně štěkal za plotem a nebylo na něm nic znát, jen ten čmuchák nestrkal pod plot.
A tím dnes skončil můj povznesený pocit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:42
- Nahlásit
davidkova renata
to je malý,potřebuju tele
Toš jedině ten čuvač, ten se mi jeví skoro jako sázka na jistotu
Dršte nám fšícííí palce,gdo chce,může mi průbježně volat na mobil jak to vypadá
Jistě paní, budu průběžně sledovat konec triléru a kousat si nehty, páč jsem si uvědomila, že popkorn nežeru
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:43
- Nahlásit
davidkova renata
Podle týhle vobjednávky vetamixu se natočí akční film. Kam se na to hrbe všechno s Brusem Welice a pododnými týpky.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:03
- Nahlásit
Podle týhle vobjednávky vetamixu se natočí akční film. Kam se na to hrbe všechno s Brusem Welice a pododnými týpky
kurnik co furt máte. já odebírám vetamix v mini sukni a triku s hlubokým výstřihem. Ještě se mi nestalo, že by přijel pozdě, dycynky fšecko vyloží a zanese na místo a ještě se snaží bejt ftipnej. Minule přijeli dokonce dva.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:09
- Nahlásit
monika
Ještě se mi nestalo, že by přijel pozdě, dycynky fšecko vyloží a zanese na místo a ještě se snaží bejt ftipnej. Minule přijeli dokonce dva.
jo tak teď mám teprve tu správnou deprézi, že mi už dvakrát nepřijeli. Děkuji
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdar tromboni
právě jsem se vrátila z Prahy a koukám že akce vetamix ještě neskončila To je jak mýdlová opera už to běží od minulýho týdne občas nějaká zápletka a konec v nedohlednu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:15
- Nahlásit
Baico
Mrkni
- prej 2 bílé německé ovčáky pes jménem Amundsen a fena Sněhulka oba asi 5let), - to je docela eklhaft. Zahnojeny az hruza, pritom krasny svycaraci. Kurna Více info Tutaj. - tak kdyztak preposli na belouse v nouzi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:48
- Nahlásit
Fifi
Někdo sháněl na ifauně švýcarku, že se mu ztratila taky snad byla 4-5 letá, jsou tam spolu odmala? Jestli třeba tu fenu někde někdo nesbalil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:53
- Nahlásit
Ta co se ztratila je 10ti měs.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:55
- Nahlásit
kejtlin
Jestli třeba tu fenu někde někdo nesbalil.
Netusim, ja to jen nasla na netu. Jestli ji podle fotek poznaji, aspon vedi, kam jet.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 16:52
- Nahlásit
Tak jsem se byla pána zeptat, jestli Cir holčině neublížil a má tam sice šrám, ale malej pán si toho ani nevšimnul a popřál mi, ať se nám tu hezky bydlí . Pesina klasickej ploťák jako náš Cir, ale mazlivá béruška. Jsem fakt ráda.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 16:56
- Nahlásit
Jo a už mám vetamix , křidýlka krásný, rozdíl je vidět na první pohled
kejtlin
budu objednávat příští týden, tohle byla reklamace
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 17:09
- Nahlásit
kachna_
Jasně takže vezmu na zkoušku ty kuřata v akci 2+1 a 2 ks hrubomletýho hovězího 2 kg.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 17:46
- Nahlásit
Tak co pražská akce vetamix????Huž mám vokousaný všecky nechty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 18:39
- Nahlásit
tagže požooooor fšicí co sou napnutý jak guma vot trenclí
Akce vetamyks je ukončena!!!! Sice byly nějaký nejasnostě,ale konec dobrý fšecko dobré.-)))))Ten řidič byl asi na drogách bo co ,páč nakonec tam nebyl eště ani f půl 5! zato tam byl kryč,já,bapka,lucynka s kámoškou a její votec.F autě.Uš sme to chtěli rospustit gdyš f tom zahlédnem kýžený nákladák,an si to sere určenou ulicí.Z neznámých důvodů zabočil přesně na rohu a odjel neznámo kam .Kryč věštěcky pravil,že je jednak asi blbej a dvanak se brzo vrátí bo tam nemá kam ject .a taky jo..za chvíli se přiřítil jak na relý Monte Karlo.Pak už to celkem šlo,akorát na otázku,zda chce vracet ty přeprafky nedůtklivě odpověděl,že to je jako jasný bo jedna je za 100 a to by si nevydělal ani na slanou vodu.Chápavě sme přikývli a omylem mu nevrátili jen jednu Jinak ale vypadal tak,že minysukně a triko s vejstřihem bych si vzala spíš dyš pudu vysypat koš..to by mělo větší smysl Myslím,že vetamyks příště nevemem ,je to moc vyčerpávající
Alexa
hele se pochlup jaxi dopadla včera na závodech!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:30
- Nahlásit
Alexa
Jo, pochlup se! My dopadly bezvadně, Maryje u vás skládne ZM, ještě si k tomu sama vystřelí z děla, a Nána tě pokouše, až budeš v domovjě důchotcůch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
minysukně a triko s vejstřihem bych si vzala spíš dyš pudu vysypat koš..to by mělo větší smysl
U mě taky, kdybych chtěla psychycky rozložit ten kontajnér.
|