Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 23:28
- Nahlásit

Mucholabka
Jak se dělá sono srdce, je v sedaci, nebo nažywo?
nam delali nazyvo, hafan stal nastole a dochtor mu jezdil po hrudniku tim sonadlem

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 23:41
- Nahlásit

Nez du chrnet.. se musim podelit o tu rtw hierarchii a zablesky, ktery pohladi (kurna, sa mi to doma nerube! )
Sadlo lezi na matraci v kuchni. Kremyl prijde - spis priplizuje se s aportkem v hube, aby mi ho mohla vrazit na klin a delat "pod si hrat, pod si hrat, pod si hrat!" Sadlo je ve strehu neb zaujala strategickou pozici a nepusti ji ke me. Nasleduje cihani, xminutove, cumeni si rotvic do ocisek, ona to nejni vyzva k boju, jen Sadlo rika - naval.. odevzdej, neprojdes. Kremylovi se nechce dat hracku - maji ji obe v tlame a Sadlo psychicky vitezi. Kremyl odevzdava hracku TlustyBerte /Sadlu ta ji provokativne klade na podlahu a ted lezej rypak na rypak vedle sebe a cihaj, ktera prvni si prestane ten blbej tenisaK HLIDAT. Miluju rotviky!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 01:49
- Nahlásit

Ahoj, aktualizuju štěně v nouzi a nedá mi to, musím se s někým rychle podělit a tuhle krasivici maličkou je to kříženka novofundlandana

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 06:54
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít. Sem vám to nechtěla říkat, ale PetraK mě nakrkla s těma otravama tak vám to za trest řeknu . Ale fofrem

Erin
Jedu do Osoblahy, to bude f poho, to je za rohem. Jenomže pak jedu eště do Bruntálu Jednak je tam provoz, nevím essi nenabourám. A za druhé je tam ten travič a já musím přímo k tomu rybníku, kde našly ty návnady Asi vezmu jenom jednoho psa a toho ponesu v náručí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 07:13
- Nahlásit

dobrý den!
tady mrholý,je pod mrakem a je zima !

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 07:15
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Tak už jsem zase v rachotě. Ale naštěstí mám zase příští týden 3 dny dovolenou.
Proč je tak hnusně tady? V Dijonu bylo krásný sluníčko a teplota okolo 25.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 07:42
- Nahlásit

Baico
vid! v pondělí bylo krásně a ted jehnusně,pod námi nikdo nebydlí,takže jsem dastyho prudila v předsíni cvičením

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:17
- Nahlásit

čus fšicíí co jedou do Dyžónu!
hele OKAMŽITĚ ,ale OKAMŽITĚ si něgdo vemte tohodle krasafce!!!

asi bé s PP bo píšou že se majitel dle tetování nedohledal,roční zvíře!!!
http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=0

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:20
- Nahlásit

davidkova renata
Já už favorita mám, ale je až v Gdaňsku...uvažuju nad autem, vlakem nebo přepravní společností...

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:20
- Nahlásit

Dobrý den, celý den

tak nám začala topná sezóna, venku je asi 10 stupňů
mám dneska dofču, kvůli tý čůze chlupatý, samozřejmě, že jsme nic nevymysleli a vona si to v noci dvakrát lízala

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:21
- Nahlásit

davidkova renata
hele OKAMŽITĚ ,ale OKAMŽITĚ si něgdo vemte tohodle krasafce!!!
jůůůů, ten je!!! esi si nebude lízat nohu, tak ho klíďo vyměnim za Kytku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:22
- Nahlásit

Tinta76
hele dou ti NO v nouzi?? sem tam chtěla fláknout toho psa,ale zas hovno!!!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:23
- Nahlásit

Tinta76
tak ho klíďo vyměnim za Kytku
tsssssss,to sou kecy,panííí sežente někohooooo,šiš ten je nádhernej!! a ani se nehodí do lynyjí bo je hodnej a přítulnej!

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:36
- Nahlásit

davidkova renata
hele dou ti NO v nouzi?? sem tam chtěla fláknout toho psa,ale zas hovno!!!!!!!!!!!!!!!!
"Neznamy uzivatel nebo uzivatel s nedostatecnymi pristupovymi pravy." mi to hlásí, ještě jsem neměla čas kontaktovat Simonu, ale zatim to teda nebylo nutný ...

tsssssss,to sou kecy,panííí sežente někohooooo,šiš ten je nádhernej!! a ani se nehodí do lynyjí bo je hodnej a přítulnej!
a já bych ho i brala, to bude přesně ten "veselej, hodnej, cvičitelnej, ten co se s nim dá dělat hafo věcí", že jo? bohužel se vobjevil v nesprávnej čas já nevim, komu bych ho vnutila ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:41
- Nahlásit

Mucholabka
V Gdaňsku mám vyhlídnutýho landíka . Pojedem spolu? Ty zaplatíš benzín, já budu řídit a zaplatím auta co cestou rozbiju . Bereš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:43
- Nahlásit

Biluška
Beru.
Nebo je možnost vlak, jede deset hodin.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:46
- Nahlásit

Tinta76
ještě jsem neměla čas kontaktovat Simonu,
ted sem jí psala,prej jí to de,používá nějakej firefoks či co a prej to de i v IE..mi to hlásí chyba 404 soubor nenalezen

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:52
- Nahlásit

Mucholabka
z představy deseti hodin ve vlaku se mi dělá blbě. Ale je fakt, že autem by to asi nebylo rychlejší.

All
Tu sfiňu Bageru asi zabiju Napřed se prošla čerstvě porytýma záhonkama. Hezky se obalila bahnem. Pak si otevřela dveře a prošla domů. Rovnou skočila do postele. Sem ji zmlátila traverzou. Děsně. Vyhodila jsem ji na pelech, sednu k cz-psovi, slyším šustit polštář. Otočím se a ta mrcha se mi hnízdí na polštáři. Zabiju ji a zkrmím, co s takovým čoklem

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:53
- Nahlásit

Dobrý den hnusný den hnusnej podzim se hlásí

davidkova renata
asi bé s PP bo píšou že se majitel dle tetování nedohledal,roční zvíře!!!
tak gdyby byl s PP tak by podle tetování mohli najít chovatele né? a ten by eventuálně mohl vědět komu čokla prodal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:53
- Nahlásit

Tinta76
samozřejmě, že jsme nic nevymysleli

ach bože, chlapi jsou opravdu nemožní! Jak to, že nic nevymyslel? K čemu ho doma máte??

Mucholabka
Nebo je možnost vlak, jede deset hodin

když budete platit vlaky co Bilu cestou rozbije, tak se nedoplatíte.

Doooobrýýýý ráááánooooo na pijááánooo!

Lidi já mám tak úža náladu!!

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:57
- Nahlásit

davidkova renata
hele vono to ale bylo přesunztý z wz.cz na ic.cz, zkuste todle

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:58
- Nahlásit

PetraK
Jak to, že nic nevymyslel?
se mu asi nechtělo přemejšlet ale v noci řval jak tur, když Kytku slyšel

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:00
- Nahlásit

Biluška
z představy deseti hodin ve vlaku se mi dělá blbě. Ale je fakt, že autem by to asi nebylo rychlejší.
To si piš že nebylo, jela jsi někdy to cestou? Rozbitá cestička s obousměrným provozem, kupodivu-divím se že tam nemají jednosměrku, plná zpomalených pšonků, na infarkt nebo vytečení nervů, po cestě minimum benzinek a když ano, tak jsou polské. Jeli jsme tam na výlet a vzdali to v půlce cesty.
Ale chtěla bych to vyřešit během 14 dnů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:00
- Nahlásit

Tinta76

ale v noci řval jak tur,

aspoň že tak. úplně neschopnej teda neni. Držím palce, ať to u dochtora dobře dopadne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:03
- Nahlásit

Mucholabka
cestě minimum benzinek a když ano, tak jsou polské.
No a jaké jiné bys čekala v polsku?

Sem byla v Poznani, to není zas tak daleko a cesta byla v pohodě. Až na to, že sme pokaždé zabloudili ve Wroclavi . Gdaňsk už je od Poznaně co by kamenem dohodil . Asi záleží na tom, kudy jste jeli. Sem se radila s papínkem-kamijouňákem a on mi vybral trasu kudy se dá jet.

Máš tam dalšího Frederika? Se ti doma zabijou a nejspíš zabijou aj tebe, uvidíš Kup si konečně něco normálního, třá buldoka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:06
- Nahlásit

Biluška
Jj, bylo by to línyjí, fakt něco úžasného,mi se tahle linka prostě ohromně líbí, akorát že tohle je poslední možnost, jak ji udržet při životě, protože všichni psi jsou buď mrtví, nebo daleko, případně z nedostatku příležitostí jsou to takové crossy, že už to s linií nemá nic společného. Prostě beru úvěr a jedu pro fenu.

My byli až v Litvě, Lotyšsku přes Polsko a byl to mazec...prostě poláci. Jinak i v Krakowě apod...poptám ten animaltransport, kolik by za to chtěli a uvidíme...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:11
- Nahlásit

Mucholabka
Prostě beru úvěr a jedu pro fenu.
Ti do toho nechci kecat, ale bereš úvěr včil, když můžeš přijít o práci, jo? Na co máš chlapa kurňa? Nahoď nějaké sexy krajky, kup flašku, tchána s tchyňou pošli do kina ať nezavazí a vysvětli chlopovi, že má navalit pár set tisíc Bože, fšechno aby je člověk učil, kam ten svět spjeje

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:35
- Nahlásit

Bacha, vyjíždím, vyhlaste zákaz vycházení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:36
- Nahlásit

Biluška
hele pamatuješ na toho kníra ze slovenska Rena? jak ti ho nedali? nehledal zas znova domov? je to někde nebo víš něco? vedle se objevila holka jejíž kámoška ho chtěla,ale řekli jí,že se už umístil,jenže mám dojem,že to nějak nevyšlo..
Alexa
tak gdyby byl s PP tak by podle tetování mohli najít chovatele né? a ten by eventuálně mohl vědět komu čokla prodal.
no tak mě to neřikej..já to vim,ale nevim proč to nešlo.Pamatuješ na tu čubu s operovanejma nohama? Vlkošedu,taky měla PP a přes tebe jsem zjištovala přece chovku,majitele se stejně nepovedlo dohledat

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:40
- Nahlásit

davidkova renata
já to hledala nedávno tady ... jestli jsem to dobře pochopila, tak ho má u sebe Kaca (znám ještě z erbákovo fóra)

<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání