Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 08:53
- Nahlásit

Mucholabka
.přece nechceš být vegan a skončit takhle
No to neci, by mi bylo fšechno velké . Ale když budu snídat šokoládu tak mi to určitě nehrozí

To my jdeme radši po dvou, za prvé bych tři pity neutáhla a za druhé by se servali, sotva bych to vytáhla z kotce.
Kilerka Orina se včera taky servala Na vycházce se eště nikdy neprala, tak jsem ji vzala s ostatníma a to byla chyba Napřed se chytla s Armanem, ještě před brankou. Jenže to se nestihla porvat, páč jsem ji hned drapla. Hodila jsem ji pryč, ona prolítla brankou a rafla se s Bagetou. A už jsem je od sebe nedostala, sfině jedny. Zmlátila jsem je jakousi větví co tam ležela, ten klacek jsem rozlámala na tři díly (o Orininu hlavu) a stejně nepustila. Teprve až přišel Mášenek (zvedl ho od televize ten řev jak jsem po nich vřískala, ať se už konečně zabijou a mám klid) tak jsme je dostali od sebe. Prodám tu sfini někam do lýnijí a pude rodit do kravína, už mám toho gejmu plný zuby

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 08:56
- Nahlásit

Biluška
Prodám ti páčidlo a kup si kotec.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 08:59
- Nahlásit

Biluška

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 09:14
- Nahlásit

Mucholabka
Fůj ty si trupka . Eště, že už sem po snídani. A měla sem živý jogurt

Prodám ti páčidlo a kup si kotec.
Páčidlo netřeba, ona pouští. Jenomže když jsem na ně sama tak je nemám jak odtáhnout. Třá s Armanem, nebo s Belou je od sebe sama dostanu. Ale s Bagetou ne, ta má asi taky gejm
Kotec asi vyfásne Zatím je doma v kleci a dobrý, ale sere mě s tím svým rvaním. Mi řekni proč začala až teď ? Rok byl klid, essi se za ten rok porvala dvakrát, nebo třikrát tak je to moc. A teď dvakrát-třikrát denně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 09:19
- Nahlásit

Biluška
Kolik jí je? Třeba dospěla. Mi se Buca s Ferunem taky první rok snesla. Pak se stačí chytit kvůli jedné kravině a zalíbí se jim to, chtějí si to vyříkat jednou pro vždy a je konec.

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 09:28
- Nahlásit

Ebony
lucYnka XIII
Dík za info...

Mucholabka
jj. svátek si užijeme, pěkné fotky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 09:54
- Nahlásit

Mucholabka
Kolik jí je?
Těžko říct. Když k nám přišla tak zaručeně byla dospělá. Ale bůhví jestli jí byl rok, nebo tři. Já ji mám rok. TAkže je jí dva-čtyři.

chtějí si to vyříkat jednou pro vždy a je konec.
Už jsem je nechala. Nechala jsem ji jak vyhrát (nad Belinou) tak prohrát (pod Bagetou). Nezabralo ani jedno. Je fakt, že ona se nesnaží toho protivníka zabít. Jak ho dostane na lopatky a nebrání se tak ji přestává zajímat a jde pryč. Ovšem za chvíli ho klidně napadne znova. Přijde mi, že to dělá čistě pro ten boj samotný, ne pro postavení ve smečce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 11:55
- Nahlásit

Štěňátka uš sou pryč Fňuk fňuk. Pupice to obrečela a já skoro taky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 12:16
- Nahlásit

Biluška
Jsem z5. Byla jsem s Ferdíkem na kole a u vody, ani mě moc nezabil, má nějaké dobré dny. Všichni tři odešli dneska?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 12:39
- Nahlásit

Fero se potápěl

Měl koš a chtěl aportovat klacek, pořád ten klacek nořil hloub a hloub, protože mu nešel chytit, tak se nořil za ním...ten pes je ichtyl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 12:55
- Nahlásit

Mucholabka
Jeden v sobotu a dva dneska. Je mi smutno, musím fofrem nakrýt nějakou schopnou lýnyjovou čubu. Třá Orinu s Frederikem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 12:56
- Nahlásit

Biluška
Zrovna tvořím video, hned jak to bude možné ho sem hodím, zjistíš, že to je ten nejlepší pes pro Oru

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 12:58
- Nahlásit

Mucholabka
To si myslím, štěňata budem prodávat rovnou se zbrojním pasem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 13:00
- Nahlásit

Biluška
Asi to kvůli tobě nestihnu do práce, ale schválně počkám než se to video uploaduje...ať si tady pak někdo chodí stěžovat že má doma Decibela :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 13:02
- Nahlásit

Mucholabka
já si na decibely nestěžuju, to akorát Děda, Janika a moji sousedi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 13:07
- Nahlásit

Biluška
Tady máš odkaz
http://www.stream.cz/video//366436-

Zatím to ještě asi nepojede, bude to chtít pár minut, ale už musím do práce. Pusť si zvuk.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 14:02
- Nahlásit

Mucholabka
dneska je volno tak nemusis do prace

Frederik je chudacek. Nejdriv se malem utopil, jak je videt na fotce a potom se desne nastval bo ho voda preprala tak na ni ve videu steka a vyziva ji k boji. Jenze je vetsi a netece z ni kref tak nevi jak ji zlikvidovat. Je to chudacek, dyt to povidam.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 15:02
- Nahlásit

Tady máte dnešní dopolední "koniny" http://samanka.rajce.idnes.cz/Konske_tanecky/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 15:09
- Nahlásit

Neessi
Jůůů, koník.

lucYnka XIII
No fajn, tak to balím a jdu domů. Jenže u nás to je kapku zvláštní. Kdybych dnes nebyla v práci, tak zítra na mě vyběhne šéfová s prstem na tabulce čísel-Ty jsi včera nesplnila plán! Jak jsem mohla když jsem tu nebyla? To je mi jedno, nesplnila jsi...ona je totiž trošinku jako ti lidi kteří postrádají přirozenou autoritu, proto si jí u psa musí vynutit tím že ho nepouští na gauč a nepouštího ho prvního do dveří, šahají mu do žrádla a dělají podobné blbosti...tak podobně zachází se zaměstnanci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 15:38
- Nahlásit

Mucholabka
Oni ti v práci šahají do žrádla? Ty seš eště větší chuděrka než Frederik
Sem taky kdysi měla takovou šéfovou. Vždycky vystartovala a ječela "snižuješ mi autoritu před děckama". Jednou mi ruply nervy, řekla jsem jí, že nikdy žádnou autoritu neměla a šla sem podnikat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 16:31
- Nahlásit

Biluška
Jo, do žrádla mi šahají, nesmíme jíst u PC včera jsem polila klávesnici džusem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:18
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, do žrádla mi šahají,
Tak tam bych teda nedělala . Dej jim výpověď a začni se konečně naplno věnovat lýnyjim

leila
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:42
- Nahlásit

Mucholabka
Hele budeš někdy teď s Janou od pudlů?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

leila
jsem s ní každý den, možná tady ještě někde bude, proč?

Jo, je tady, mám něco vzkázat?

leila
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:59
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, je tady, mám něco vzkázat?
Prosim optej se jestliva je ve stredu ten trenink, ze bychom s malou dorzaily socializovat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:18
- Nahlásit

nejni tu nekdo kdo umi s estrankama, potrebuju poradit, jak vysvetlit nekomu kdo neumi html jak vlozit na stranky odkaz, je tam na to pry nejaka ikonka, a ja nevim kera umim to jen pres zdrojak

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:23
- Nahlásit

Jestli mi nějaký dobrodinec nebo pošetilec nevymění směnu tak cvičák nebude, až příští týden. Jana

leila
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:25
- Nahlásit

Mucholabka
Dekuji za zjisteni No tak malou uvidi az na OSRe :-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:27
- Nahlásit

leila
Nevím co je OSRe, ale asi jo to bude hrzoně mrzet. My se s kolegyní domlouváme, že bychom moji smečku vzali v sobotu na SMRK nebo Lysou, to ta tvoja asi nezvládne, že?

leila
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:28
- Nahlásit

Mucholabka
no OSRA je agi zavod o vikendu
Jinak tak doluhe prochazky mala jeste na 100% neda i na obyc ji jeste nosim na rukach a chodi jen cast cesty... co bychom po ni chteli ma 8tydnu

<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání