| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 17:20
- Nahlásit
Fifi
To se povedlo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 18:21
- Nahlásit
Mucholabka
Jak se dělá sono srdce, je v sedaci, nebo nažywo?
Naživo,trupko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 19:37
- Nahlásit
Tagže pro zasvěcené...spad mi mobil do kýble s vodou a co byste řekli...nejde! Du někoho brutálně zabít abych si zlepčila náladu a přišla na lepčí myšlenky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
no ale zase lepší než když ti spadne do záchodu . Líp se loví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 19:42
- Nahlásit
Biluška
ale nejde úpa stejně!
co ty prášky ??????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
Hele, lepsi, nez kdyby ti tam spad pc ci nojbucek. Ty delas naky vlny, zabal se do zorba a kutalej se zvesela po Prahe - nic nerozbijes a nevyhoris a neupustis.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 19:58
- Nahlásit
tak se nám zvedl nájem od ledna 2010
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
nefim, nebyla tu můdr asi jí budu muset namajlit, ale to zase bude křičet, že má milijoun majlů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:13
- Nahlásit
Biluška
ale byla,na minulý straně!
můžu ti asik poslat nějakej tramal, essi se to bude Roze hodit,byl pro ovčandu co ho už nepotřebuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:41
- Nahlásit
Fifi
JIPIJAJEEEEEJ - byla to ona
tož jen houšť s takovejma zprávama. Ať se můžem radovat. Jen.... Psíkojc drapne nerf potom.
davidkova renata
Tagže pro zasvěcené...spad mi mobil do kýble s vodou
tak já nevim, že ste to ešče nevzdala!! To už je váš druhej pokus naučit mobil plavat a zas to nevyšlo Kašlete na to, zkuste ho třeba naučit skok z výšky. V kterym patře bydlíte?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:44
- Nahlásit
PetraK
v prvním bydlí,to nic není
paní zejtra držte palce,budu volat po té 9
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:47
- Nahlásit
brezen2008
v prvním bydlí,to nic není
tak to má dobrý ale. Začne nejdřív na chodbě v přízemku a až jim to půjde tam, přesune se dom. Až vypiluje první patro, poprosí sousedy, no a za chvíli je na střeše
paní zejtra držte palce
držim!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:48
- Nahlásit
PetraK
Jen.... Psíkojc drapne nerf potom.
Jestli myslis majitele, tak ty jsou pouceny snad nadozivoti. Zdrh se uskutecnil v sobotu, cikovna terierka se prosla cca 14 km a esli myslis Psicka pochrbenyho, tak tomu to uz muze bejt sumak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:51
- Nahlásit
Fifi
Jestli myslis majitele,
ty ani tak ne, ale věřím, že to bylo na mrtvici. Hlavně, že se našla.
esli myslis Psicka pochrbenyho, tak tomu to uz muze bejt sumak
no toho právě že. Minule byl z toho radování se celej přepadlej, až ho to přepadlo taky a ironicky volal supééér . To mi mrzí na něj. Takovej velkej kluk a neumí se radovat, dyž se něco povede.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 20:56
- Nahlásit
PetraK
Takovej velkej kluk
Ho znas? A holt, kazdej proziva radost a smutek z neceho jinsiho, nekoho potesi uz jen to, ze dobehne na wc..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:05
- Nahlásit
Fifi
znas?
no ne tak úplně jako
nekoho potesi uz jen to, ze dobehne na wc..
tak todle, todle můžu říct, žě mě potěší spolehlivě a několikrát denně. Sem ten týpos co si řiká: "ešče todle, ešče todle udělám...." a pak se plížím s nohama do vánočky chodbou a modlim se, aby nikdo nešel
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:19
- Nahlásit
Brý večír
Kytka si vykousala na stehně srst, tak pět cenťáků v průměru kolo, mě asi švihne uš ... kydla jsem jí na to aloe, esi se to do zejtra nezklidní, sfištíme k vetoj ... akorát nevim jak to udělat, aby to nechala na pokoji, límec nemám, zavázat to nejde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:21
- Nahlásit
PetraK
To už je váš druhej pokus
omyl,čtvrtej
Fifi
a esli myslis Psicka pochrbenyho, tak tomu to uz muze bejt sumak
hm,čekaj ho horší vjeci neš smrt..sem se tudle rozhodla,že si ho tadyk na foře vemu...jakože zamuže ,svarba bé prej 2.11. určila erin
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:23
- Nahlásit
Tinta76
Kytka si vykousala na stehně srst,
vy ste taky terno pro veterináře, co? No jak to pořešit nevím . nějakej návlek jedině - nemáte kus prubanu doma? Tak z toho jako udělat gaťky nějaký. Ale to asi taky moc nepomůže co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
omyl,čtvrtej
hm, ale todle vám vyloženě teda nejde. Zkuste rači ten skok z výšky. a můžete to zkusit s klikrem. pude to ráz-dva
sme dneska byli dělat po sto letech hopiky-hop. Nevim proč tam chodim, nejsem masochista a nebaví mě dělat ze sebe debila. Mávám rukama jak větrnej mlejn v Rudici a chudák hošíček neví kam má běžet
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:28
- Nahlásit
PetraK
pruban nemáme stejně je to ale na místě, kde je vlastně konec psa, tak by to koukalo ven
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:31
- Nahlásit
Tinta76
a z normoš kalhotek něco vyrobit nende? Já nevím, kde to má, tak jen navrhuju.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:32
- Nahlásit
K tomu vykusovani, jak ste si tu psaly nehezky historky, Sadlo si obcas hloda hnat 3x operovany. Ne, ze si vykusuje decentne mistecka do krve, ona si to koleno uchopi az na stolicky a parkrat zvejkne (ovsem decentne). Jakoze - "bolii, neser" Tuhle vlohu (by to dobre prenasela!) ma od mala, jak ji neco boli, zaboli, pichne, jde proti tomu - vosi hnizdo, elektrickej vohradnik, apod.
PetraK
Nevim proč tam chodim, nejsem masochista a nebaví mě dělat ze sebe debila. Mávám rukama jak větrnej mlejn v Rudici a chudák hošíček neví kam má běžet
To je ten AIRŠÚS syndrom, jak uz ti psal nekdo, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:36
- Nahlásit
PetraK
můžete to zkusit s klikrem
hm...
Tinta76
tak jedině na noc koš,podlepenej aby se nedostala jazykem kam potřebuje,ale je to brutál asi že jo??
PetraK
nebaví mě dělat ze sebe debila.
chápu...zbytečná práce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:37
- Nahlásit
Tinta76
akorát nevim jak to udělat, aby to nechala na pokoji, límec nemám, zavázat to nejde
Zkus nakou volnou pletenou ci napinaci fusku objetovat, ustihnout ji spicku a navliknout, zavazat konec primerene volne sirsi gazou nad ranou (tesne pod kycli) a pod ( nad kolenem) a hlidat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:38
- Nahlásit
PetraK
no má to zeshora na zadní straně stehna, tak trošku jako že vedle vocásksu (teď víte ještě věčí prt, co? :lol ... jako z normoš kalhotek by asi něco vyrobit šlo, což vo to, ale jaksi máme nouzi vo meteriál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:42
- Nahlásit
davidkova renata
chápu...zbytečná práce
taky chápu - půjčka za oplátku
ale jaksi máme nouzi vo meteriál
máte dlouhodobě housera asi, že jo? páč to pak nemá cenu mít kalhotky, dyš je člověk stejnak nevoblíkne
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
tak jedině na noc koš,podlepenej aby se nedostala jazykem kam potřebuje,ale je to brutál asi že jo??
no brutál to teda je, to bych jí asi udělat nemohla, ale to stejně neklapne, vona koš umí sundat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:47
- Nahlásit
Děkuji všem za rady, já to asi nechám koňovi ... budu jí hlídat, než přijde manža dom a ten ať si pak poradí
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:49
- Nahlásit
Tinta76
než přijde manža dom a ten ať si pak poradí
a to je genijální řešení. Používám ho též velmi často
|