| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:34
- Nahlásit
leila
Aginka v tom věku vesele brázdila Osoblažsko a socializovala se jako o život ale taky jsme ji pak nesli na rukách...akorát Aginka byla kapku větší...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:43
- Nahlásit
Mucholabka
No joo si pamatujeme mala chodi uz taky na socializacni vychajdy 4h, 3h.. ale tak mam ji teprve 4den a ma chudinka male nozicky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:20
- Nahlásit
leila
Tys tam byla taky? Budu muset kouknou na fotky...nechci zimu, brrr.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:21
- Nahlásit
Brej vecir, zumpo, tady je klid, jak tu neni davidkojc. Nikdo nam nenadava...
Biluška
Už jsem je nechala. Nechala jsem ji jak vyhrát (nad Belinou) tak prohrát (pod Bagetou). Nezabralo ani jedno.
Ty vogo, tak tohle bych ja prubovat nemohla, nechat smecku jen tak si neco natvrdo vyrikavat. Ja je zmlatim dycky vsechny, kdyz maj naky hierarchicky napnelismy a je klid (ted zrovna hara Kremyl, tak cekam, co zase vymysli).
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:25
- Nahlásit
Mucholabka
jj byli jsme tam jste nas brali s sebou pche
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:26
- Nahlásit
Fifi
tak tohle bych ja prubovat nemohla, nechat smecku jen tak si neco natvrdo vyrikavat
No já taky stojím nad nima připravená a kdyby šlo nějak do tuhýho tak jim to zatrhnu. Dosud jsem to vyzkoušela jen jednou na poli Šagy kontra Wanda - tam to zabralo suprově. No a teď podruhé. Napřed jsem je ikskrát trhala od sebe a trestala. Nezabralo to. Tak jsem to zkusila takhle. Taky to nezabralo Té mrše se to fakt prostě líbí, jiný důvod nevidím.
a je zmlatim dycky vsechny, kdyz maj naky hierarchicky napnelismy a je klid
Já taky a funguje to na fšechny. Akorát na tu placatou sfini ne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:38
- Nahlásit
Biluška
Já taky a funguje to na fšechny. Akorát na tu placatou sfini ne
Na buldoky to nefunguje. Na ty funguje jedině prevence. Ze svojich bych asi musela časem vymlátit duši. Stejně tak z bucy prostě nejde dostat zdrhání kanálem. jednou to zkusila a od té doby hned jak ji pustím z kotce, vleze do potoka a zdrhá rulou, co vede pod pozemkem honit krysy. Když ji zavolám, přijde, ale stejně se mi snaží vytrhnout z ruky a utíkat do kanálu Tak než se pustí Bucka, musím dát do kanálu kýbl a musím to časem pořešit sítí. Aspoň to zadrží i ty debilní krysy. Jak v tom kanálu jednoho dne zabloudí, tak bude konec.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:40
- Nahlásit
leila
A jo vlastně, já jsem debil. Vidíš, jak je to se mnou zlý? Za chvíli se začnu i počůrávat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 06:44
- Nahlásit
Kde se zase fšichni flákáte? To nevíte co máte dělat?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 06:47
- Nahlásit
Biluška
Paní ahojte, vám to na ty stránky hodím odpoledne.. ta svině foxteriéří mi rozkousala dráty k pevnému PC kde mám všechny hesla apod... odpoledne to jedu koupit tak do 17 to tam máš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 07:07
- Nahlásit
leila
No toš dobrá . Dráty se vyplatí schovat do takových měkkých rour. Dělají se jako izolace na vodovodní trubky. Je to takový měkký, ale tlustý a štěně se přes ně neprokousne na dráty. A stojí to pár kaček. Taky jsem to kdysi řešila s Kuťasem a Texlem A se všema reparákama, čert ví co ty psiska na těch drátech tak láká
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 07:35
- Nahlásit
dobré ráno zas
dnes tu zima není,vítr je a jsou tu lehce mraky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 08:52
- Nahlásit
Dobré ráno, dobrý den dnes budu v práci chvíli jen
Koukám že za mé nepřítomnosti se tu téměř nic nedělo. Davídková vás hezky pochválí že skoro nepíšete.
Biluška
é mrše se to fakt prostě líbí, jiný důvod nevidím.
essi bys neměla zajet na vlčáry, třá děláš ňákou chybu, essi mi teda rozumíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 08:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus kreténi
uš su připojené,ale stálo mě to prachy ,tagže at mi nigdo nesere!!!
Nestíhám ,tagže nepište!!! ne zas jak vo víkendu dyš ste neposlechleli můdr ,přestože to hlásila!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
uš su připojené,ale stálo mě to prachy
si nemohla bez žumpy vydržet přiznej se. Hele něco sem ti našla: http://www.novinky.cz/koktejl/180158-s-podzimem-pr ijde-invaze-pavouku-varuji-vedci.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:01
- Nahlásit
Alexa
si nemohla bez žumpy vydržet přiznej se
no tak to je úpa jasný,ani by mi nenapadlo to zapírat.-))))))))))))
Hele něco sem ti našla
ty vogo,sem to ráno uš viděla,právě vymejšlim obranný akce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:03
- Nahlásit
heled,pokud nepojede lucka,tak nejedu toho 3 na ten vejlet,bo nemám odvoz
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:11
- Nahlásit
Brý den celý den
lidi já jsem mrtvej čék, šla jsem spát ve tři s vstávala vo půl vosmej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:16
- Nahlásit
DOOOOoobrý ráno na pijááno!
Jak ste se měli, no?? nemohl by někdo prosím vycucnout to podstatné?
Já sem byl pilná jako fčelka Mája krom toho, že sem cárala s čoklidem f polích (kde mě mimochodem nejdříf načtval-ale jako hodně, takže jsem mu prořvala ušní bubny. voba a později převelice potěšil, když jsem mu dala volno v momentě , kdy před námi vyběhl srnce a když jsem pískla ke mně!, tak se smeták na pětníku votočil a přimastil), tak jsem ale hlavně natřela okénko, rozhodla se změnit image našich dveří, takže jsem přetřela fšeckny dveře na chalupě - příští týden už dostanou enem fazónu. a taky jsem vygruntovala dva záhony Evidentě si zasloužím řád práce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:21
- Nahlásit
PetraK
Já jsem se taky rozhodla změnit imič, ale asi až po výplatě a na svojí hlavě, ne na dveřích.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:32 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Řekněte někdo té blbé modré kočce, ať mi nežere sluchátka, chci si je vzít do práce. Už tak mi někam zašantročil špuntík.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:37
- Nahlásit
Mucholabka
Já jsem se taky rozhodla změnit imič,
to huž sem provedla, ty dveře na tom byly ešče hůř než já, a to je dost co říct
ť mi nežere sluchátka, chci si je vzít do práce.
možnán vona chce, aby zvostaly sluchátka doma. Třeba se sama doma bojí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:39
- Nahlásit
PetraK
vona chce
To je on kočka. Teda poloon, nemá kule.
Už zas je žvýká.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:51
- Nahlásit
tak na vejlet nejedu,bo lucka nejede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 10:19
- Nahlásit
Mucholabka
To je on kočka
no tak von se bojí, ve výsledku je to stejnak fučik, páč je jedno ešivá Ti sluchadla sežere kočka nebo kočkoun
sem nevědíla, že když je kocour kastrovanej, říká se mu poloon
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:32
- Nahlásit
Nazdáááár žesťová dechovko!!!
Poslušně hlásím hlásím návrat z Frankrajchu. Číst vás nebudu, protže nejsem cvok.
Jinak výlet krásnej akorát ta akce, na to že to byla evropská událost pro chovatele běloušů, byla dost ubohá. Stačí když napíšu, že tam měli 1 záchod pro 400 lidí a ten už byl v poledne ucpanej.
Závody stáli zaprd, už konečně chápu, proč tam nepustili cizince, protože by jim Baico všem natrhnul prdel. Takže to je stručné info z akce. Další blbá zpráva, že ten holanskej pes, po kterým jsem chtěla štěně, je ve skutečnosti ošklivej, mrňavej a má dostl slabou kostru a není plnochrupej, Což u nich nevadí, ale u nás to problém je. Takže štěně bude, ale z jinýho spojení.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:41
- Nahlásit
eliška se svina jedna malá,počká si až sindy nahlodá kost,pak se jde sindy napít a během chvíle elis ukradne kost eliška a snaží se jí dohlodat,ale ta kost je větší než její hlava ,takže už má 3 na posteli a střeží si je všecky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:47
- Nahlásit
Alexa
essi bys neměla zajet na vlčáry, třá děláš ňákou chybu, essi mi teda rozumíš
No je mi to úplně jasný, už se poohlížím po ňákým fousáčovi . Ale zánět f uchu nemá, se pro jistotu divam každý den
Dneska se zase pokusila porvat s Pumou Jako neklaplo to, páč sem byla ve střehu, ale vyjela po ní. Jenom tak Sem ji vedla ven a Pumice stála v chodbě. Podívali se na sebe, já sem zařvala NOZKUSTESITO, Pumice otočila hlavu a šla pryč. A placatá šmejdka ji normoš zezadu napadla. Teda jenom po ní vyjela, páč zároveň jsem vyjela já po ní a udělala sem jí letecký den Záminku ke rvačce neměla vůbec žádnou, fakt žádnou. Nebylo tam žrádlo, hračky, jiní psi (feny), prostě nic. Pumice se jí de facto podřídila, otočila hlavu, šla pryč a tahle mrcha ji napadla Ať mi někdo řekne, že k tomu má jiný důvod než čistě rvaní se pro radost
All
Je tu něgdo kdo má ponětí proč si Rozárka furt líže kyčle? Má na nich normoš vylízané fleky až do krve a jakmile má sebemenší příležitost tak se zase začne olizovat. Už kvůli tomu chodí s límcem a je z toho děsně nešťastná . Na kůži nic nemá, žádná vyrážka, ekzém, paraziti...nic. Může to být proto, že ji bolí ty klouby? Vet je taky bezradný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:06
- Nahlásit
Nazdar pitomcíííííí, zdravim vás narychlo, sem u kamarátky na kávě, uš mám technickou, knedlíček má jen lehké vady a já nemám komplení povinnou výbavu. Pán mi nakonec vyměnil žárofky sám. Byl hodný. Trochu si vás přečtu, má'na si zatím bude hrát s pézetky na kradení jídla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
Je tu něgdo kdo má ponětí proč si Rozárka furt líže kyčle?
prosim tě, je to naprosto, naprosto postavený na hlavu, já vím a žádám ostatní, aby se mi nesmáli , ale..... Neluša tohle dělala taky, pak se najednou hrozně zhoršila, okamžitě vet, operace-rakovina dělohy, po operaci jako když utne. Já vím, že to zní naprosto debilně, ale kdybych to nenapsala, tak si to budu vyčítat potom třeba. čék neví co se vším souvisí, tak proto to píšu. A už mlčim.
|