| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 08:36
- Nahlásit
Fifi
Nejhorsi jsou trpajzlici! "Semito" odruda je nejhorsi!
Viď?!!!
I s obedem ste to meli, skvele.
Css,vobjed sme nečekaně dostali u Svobodů(řízek a salát),ale já měla sebou nasmaženo asi mylyjoun bramboráků.Tohle měl Štěpánek jako svačinku.
StaHi
prej bezi ..UP2 se zeme dotejka maximalne jednim hnatkem
No a některý fakt skoro levitovali,jenže na to,aby sme to vyfotili,máme foťák pořát pomalej.
..a k Ceece, ste vopravdovskej psicholok!
No ,je fakt,že nám to docela jde.
brezen2008
paní vy jste kouzelník,vona se u vás má jak v bavlnce
Díky,to doufám.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 08:41
- Nahlásit
tak jsem si pustila film - sněženky a machři a už aby tu byl sníh
nejlepší mám scénku,když suchánek sjíždí ten kopec a udělá holubičku
dastík už tolik nekulhá a zas by lítal o závod s větrem
neesi - jdu sesmolit nějakej normální meil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 08:43
- Nahlásit
eště sem vám chtěla ukázat,jak to u nás vypadá,gdyš Tedík dostane povel místo.............je jedno,že je to Milouškův pidi polštářek,povel byl splněn.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 09:05
- Nahlásit
jablunka
paní ten chrt je nějakej smutnej ztoho vašeho povelu a má dlouhýýýýýýýýýýýýýýýýý nohy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 09:54
- Nahlásit
brezen2008
má dlouhýýýýýýýýýýýýýýýýý nohy
Mi spíš přijde že má dlouhýýýýýýýýýýýý drápy. A čumák.jablunka
Paní, zkraťte mu čumák.
Ale občas si přijdu fakt jak debil, nedávno jsem koukala na ovčáka a přišlo mi, že má malinkou hlavičku. Jsem už postižená z těch svojich zabijáků.
Bucka, jak je teďka vyžraná, má obrovské tělo a taky vypadá, že má menší hlavičku. Na výstavě jí naposled vytkli, že má hlavu moc velkou to bylo tím, že byla blbě připravená a málo natrénovaná, přihlásila jsem ji jen z náhlého pohnutí mysli.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 10:16
- Nahlásit
Mucholabka
Mi spíš přijde že má dlouhýýýýýýýýýýýý drápy.
Drápy má dlouhý tak nějak přirozeně,má je minulej tejden zkrácený a nejde to ani vo fous víc.
Paní, zkraťte mu čumák.
Ani za nic.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 10:39
- Nahlásit
jablunka
dejte tomu psovi poradnej pelisek, tam se nemuze vejit chudak
a dlouhej je nejak celej
StaHi
zajdete si s tim radsi k doktorovi, to neni legrace
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Zář 2009 10:48
- Nahlásit
Neessi
Dík.To je nějaký španělský plemeno,co?
já nevim, voni nejsou moc veliký ... tudle Hyena povidala, že to vypadá na huculy ...
jablunka
je jedno,že je to Milouškův pidi polštářek,povel byl splněn.
ten je miloučkej
brezen2008
paní, vy ste mi nanapsala, co to maj vlevo v tý misce! vypadá to jak amarouny
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 10:54
- Nahlásit
Tinta76
to je voda a vtom jsou kamínky aby se neutopili,já to mám taky tak
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Zář 2009 10:59
- Nahlásit
brezen2008
ahááá nějaký barevný a průhledný - skleněný?
a vy máte nějaký tydle slizký potvůrky na prodej?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 11:18
- Nahlásit
Tinta76
jo jsou sklenený,já mám obyč
heled na tom forum,určitě někoho seženeš,kdo ti prodá,jsou od 20kč až do 500 za nějaký moc nesežitelný
já je dostala zadaro,bo měli jít sežraný opičkám,tak jsem 2 zachránila
miminka už nemám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 11:21
- Nahlásit
Tinta76
nejsem si jistá jestli mimo prahu v nějakém petku máme
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 12:34
- Nahlásit
Taxem si vyjela statistiku a je to docela nářez.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=stat s&top=1&days=60&lst=2
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 12:43
- Nahlásit
jablunka
já mám asi jenom kolem 8000
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 12:47
- Nahlásit
jablunka
to docela nářez
To je videt, jak moc je Davidkojc vytizena. Ale ted s tim jejim rozbitym pc maj treba sanci i jini.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Zář 2009 12:49
- Nahlásit
brezen2008
OK, já teď koukala, že je maj i v Děčínskym útulku
jablunka
je to docela nářez.
no pani ... dyš je téma s nejvěčim počtem příspěvků "pro davídkovou renatu" tak čistě logicky uživatel davídková renata může mít počet příspěvků docela velikej
ale že vy ste se vešla do první desítky ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 12:55
- Nahlásit
Tinta76
ale že vy ste se vešla do první desítky ...
No to mě zarazilo nejvíc,ale je pravda,že můj první rok na cz psu byl hodně aktivní.
Fifi
Ale ted s tim jejim rozbitym pc maj treba sanci i jini.
To jí dožene PetraK.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 13:45
- Nahlásit
Tinta76
Hyena povidala, že to vypadá na huculy ...
tak je slepá.Podívej na ty nohy,to jsou španělácí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Zář 2009 14:23
- Nahlásit
Neessi
co maj s nohama???
maj taky konící taky nějakýho "vůdce smečky"?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 14:32
- Nahlásit
Tinta76
co maj s nohama???
maj taky konící taky nějakýho "vůdce smečky"?
jsou to takové ty "suché" typy
Vůdce mají hřebce a nebývá to žádný miláček !
My se teď vrátily s dcérou z Lemberka,k vám vyrazíme jindy ,ale bude to brzo. Málem jsme jely do Slatiňan do muzea koní na zámek,ale rozhodnutí padlo pozdě a navíc jsem neměla žádné dobrůtky pro jablůňkovic psáky a pro Mauglího (asi by mi to neodpustila,že se nestavím,když jedu kolem )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Zář 2009 14:38
- Nahlásit
Neessi
aha, no já tomu prd rozumim, že jo ...
no jako my když jsme k nim došli (stáli přímo na cestě, na naší červený trase), tak jeden konik (ten tmavej na poslední fotce) zvedl hlavu a popošel k nám a tvářil se fakt nekompromisně, jako neměli jsme z něj dobrej pocit, tak jsme je vobcházeli lesem a ještě jsem mu radši povidala, že dyš pudou tak kilák po červený dolu, tak tam potkaj todle:
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Zář 2009 14:40
- Nahlásit
Neessi
My se teď vrátily s dcérou z Lemberka,k vám vyrazíme jindy ,ale bude to brzo. Málem jsme jely do Slatiňan do muzea koní na zámek,ale rozhodnutí padlo pozdě a navíc jsem neměla žádné dobrůtky pro jablůňkovic psáky a pro Mauglího (asi by mi to neodpustila,že se nestavím,když jedu kolem )
ve Slatiňanech jsme byly nějakej ten rok zpátky, ukecala jsem manžu, když jsme byli v Pardubkách, že tam maj nádherný koně, jako byl z nich unešenej i von, že dokonce svolil, že se pudem podivat i do muzea
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 14:56
- Nahlásit
Tinta76
ten tmavej na poslední fotce) zvedl hlavu a popošel k nám a tvářil se fakt nekompromisně, jako neměli jsme z něj dobrej pocit,
a dobře jste udělali. Občas jdou hřebci i po psech -větších!
I na té fotce je vidět,že je nastraženej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 15:15
- Nahlásit
jablunka
Neessi
holky díííííííííííííííík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 15:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Neessi
Málem jsme jely do Slatiňan do muzea koní na zámek,ale rozhodnutí padlo pozdě a navíc jsem neměla žádné dobrůtky pro jablůňkovic psáky a pro Mauglího (asi by mi to neodpustila,že se nestavím,když jedu kolem )
Měla ses vyprdnout na dobrůtky a měli ste přijet,to by ste mi udělali radost.
brezen2008
Není zač,ale je to jen to co si myslím já.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 15:26 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
ten tmavej na poslední fotce) zvedl hlavu a popošel k nám a tvářil se fakt nekompromisně, jako neměli jsme z něj dobrej pocit,
a dobře jste udělali. Občas jdou hřebci i po psech -větších!
I na té fotce je vidět,že je nastraženej.
ja se konu docela bojim i kdyz jsou v ohrade nebo je ma majitel na voditku kdybych je potkala takhle venku a on by na me kouk asi bych se pos... strachy
Co by moh clovekovi udelat? Kousl by ho nebo by mu slap na nohu?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 15:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
Co by moh clovekovi udelat? Kousl by ho nebo by mu slap na nohu?
Může tě kopnout.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 15:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
Může tě kopnout.
Nebo kousnout. A ze to nejni sranda. Znam malou ponynku, ktera vladne stadu a nepusti do ohrady ciziho cloveka. Normal ho vykope a vykouse z vybehu, lepsi nez hlidaci pes.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 16:07
- Nahlásit
Kdo mě přestěhuje někam, kde nejsou lidi?
Dopoledne jsem byla s fenkama u vody-u řeky Odry. Byla jsem s nima na úplně úžasném plácku s parádním vstupem do vody, takže mohly aportovat, Bucka se prokopávala do nějaké nory, pohoda. A asi za 15 minut přijeli nějací zk..... rybáři, autem zajeli málem až do vody (aby nemuseli moc chodit), pustili nahlas autorádio a místo pozdravu týpek řekl Ježiš. Tak jsem řekla DOOOBRÝÝÝ DEEEN, tak týpek řekl hmmm. Kolem Odry je ještě asi milion plácků, kde se dají chytat ryby, ale Sportovci prostě museli zakotvit tam, kde byli na volno dva picbumové. Mávali prutem, Buca z toho měla dobrý den a myslelal si že bude kousy kous do pána, že by mě tím prutem moh třeba zabít a že ona mě zachrání a zachraňování ji bude bavit, tak jsem ji chvilku nechala skákat chlapovi po zádech a když to na rybáře nemělo moc účinek, radši jsem ji přivázala. Házela jsem Agině aporty do vody a až po dalších deseti minutách týpkovi došlo, že tam ryby asi moc brát nebudou, navíc mu Aginka chtěla aportovat návnadu, kterou furt mrskal do vody. Jak může někdo chytat ryby tam, kde skáčou do vody psi? Když má odra x milionů kilometrů, dva pěkně dostupné břehy a spoustu upravených míst kde se dá posedět, oni se prostě musí připařit a ani nepozdraví, hovada, to je na tom to nejhorší, kdyby se zeptal, kdyby řekl že se tam dobře chytá, tak se s ním rozumně domluvím a půjdu se psama dál.
když jsem došla domů s fenama, vzala jsem na procházku Frederika. Po nějaké hodince jsem se s ním vracela domů, byl už otupený a unavený. Jel kolem cyklista-cca 14 let, naproti němu traktor. Idiot udělal smyk těsně před traktorem, pak vjel na chodník, jel mi naproti a udělal smyk asi deset cenťáků od Frederikovy tlamy (měl koš). Nejdřív jsem se pochcala, pak jsem si kákla a pak jsem ho "zkopala do kuličky". je úžasné, že si tím dokazuje svoji nezranitelnost, ale já kurva toho psa rok a půl učím že cyklisti nejsou na světě proto, aby je zabíjel, půl roku jsem ho učila, že když ho vezmu ke kolu má běhat a ne mě rvát za nohy a ten pi... na něho takhle "útočí". Fakt paráda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 16:14
- Nahlásit
Mucholabka
Ti řikám furt, odstěhuj se sem . Du ven se psama a nepotkám ani nohu. Jdu do obchodu a potkám akorát Božku. Když potkám Božku a Lídu tak si řikám kolik je dneska venku lidí
|