| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:12
- Nahlásit
PetraK
No asi se nám budou smát oběma, ale já si myslím to samý. Podle mě totiž má metastázy v pánvi. Nádory na mléčné žláze má určitě, ty jsou potvrzený. Po dalších vyšetřeních a operacích jsem ji odmítla tahat. Si myslím, že ji bolí něco uvnitř a ona si myslí, že to vylíže zvenku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:14
- Nahlásit
Biluška
Si myslím, že ji bolí něco uvnitř a ona si myslí, že to vylíže zvenku
ano. Nellča ani metastázy neměla, operace vše zdárně pořešila, ještě tu s námi byla do loňska, ale takhle přesně reagovala.
Je mi to moc líto, opravdu. Ach jo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:41
- Nahlásit
Dobré odpůldne vespolek
Hlásím návrat z chaty. Procházkovali jsme, stopovali zvěř a natírali štít. Prostě super víkend
Ebony
teda holky pořádně vyrostly .... a co Jasmínka? Placatka je moooc dobrá, se hodí k Rufuskovi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 12:50
- Nahlásit
tak já právě zblajzala celej polárkovej dort,mnam mnam
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:24
- Nahlásit
ahoj holky, mám depku, uš sem si dala i zákuseček a nepomohlo to
víkend byl nádhernej, mohli sme se furt procházkovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:25
- Nahlásit
čus,co je to za hnusný počasí najednou?!
Biluška
Si myslím, že ji bolí něco uvnitř a ona si myslí, že to vylíže zvenku
se to blbě řiká,ale nenechte jí tejrat,pani ,aby strávila zbytek života v límci a bolestech všeho možnýho..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
Neboj pani, nenechám. Nemá ten límec furt, jenom když je sama a v noci. Když jsem s ní tak jí ho sundávám. Průšvih je, že ona má ještě evidentně chuť do života. Těší se na procházečky (schválně píšu procházečky, páč skoro nic neujde, ale ty malé vycházky k sousednímu baráku a zpět má ráda), těší se na žrádlo (ze kterého vydrbe maso a vykašle se na přílohu ), prostě se jí tady zatím líbí. Ale ty uši ji hodně bolí a pánev nejspíš taky
gabifi
Zkus eště jeden zákuseček, eventuelně eště dva, to zabere určitě
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:32
- Nahlásit
Biluška
Nooo tak takovou hadici mame na jinych dratech, ale koupime to i na ty druhe Jinak nechces misku se stojanem??? vyska 40cm - nastavitelna obejm misek nevim ale je to moooc - na velkeho psa... ja to mela na Alfa kvuli tomu jicnu, ted je mi na nic pac mala se do te misky vleze cela
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:33
- Nahlásit
leila
Jasně, že chci, u nás se upotřebí fšechno . Tohle se bude líbit Rozárce, mívá misku na židli a padá jí to
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:35
- Nahlásit
Biluška
Tak super Jedeš někdy přes Ostravu, nebo ti to po doočkování malé mám přivézt??
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
gabifi
mám depku, uš sem si dala i zákuseček
kvůlivá tomu depky miluju, si můžeš beztrestně nacpat nácka něčim sláátkim
ČAO ŽUMPO, JAK TU DUPOU KRÁLICÍ????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:47
- Nahlásit
Biluška
Těší se na procházečky (schválně píšu procházečky, páč skoro nic neujde, ale ty malé vycházky k sousednímu baráku a zpět má ráda), těší se na žrádlo (ze kterého vydrbe maso a vykašle se na přílohu ), prostě se jí tady zatím líbí
no..tak todle je přesně ten průser ,nikdo neví jak jí je a jak moc jí co ve skutečnosti bolí ,některej pes to prostě nedá tak znát a když lehne,tak ale do tý doby už prožil peklo a to je to co mne děsí ve snech..
Jimmi
, JAK TU DUPOU KRÁLICÍ????
jak fsteklí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:47
- Nahlásit
gabifi
paní já se nadlábla celým polárkáčem,ale z depky to nebylo,tu jsem už měla o víkendu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:49
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/180196-policista-na-su mpersku-zastrelil-v-sebeobrane-psa.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
no..tak todle je přesně ten průser,nikdo neví jak jí je a jak moc jí co ve skutečnosti bolí,některej pes to prostě nedá tak znát a když lehne,tak ale do tý doby už prožil peklo a to je to co mne děsí ve snech..
I kdybych věděla, že má nevim jaké bolesti tak dokud chce být tady tak bych ji asi stejně nedokázala nechat utratit. Něco jinýho je když ten pes dá najevo, že už chce jít, ale ona evidentně nechce. Tak to holt zkusíme pořešit těma práškama na bolest a uvidíme
leila
Jedeš někdy přes Ostravu, nebo ti to po doočkování malé mám přivézt??
Jezdím tam skoro furt. Asi tam budem zítra odpoledne kupovat novou Miňonku, ale netuším jak na tom budem s časem. Nejspíš dost bledě,tak jako furt . Pak tam určitě budu příští čtvrtek, bo tam mám kanysku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:58
- Nahlásit
Mucholabka
Pokud novinky nekecají a bylo to opravdu takhle tak to museli být docela zmagoření psi
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 14:02
- Nahlásit
Biluška
Potřebuji abys tu byla odpoledne Pokud tu budeš odpoledne můžu ti to hodit pokud ne tak ti to hald dovezu po světovce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 14:07
- Nahlásit
Biluška
práškama na bolest
a jaký máš? nepotřebuješ něco napsat..lickýho třá?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 14:17
- Nahlásit
davidkova renata
a jaký máš? nepotřebuješ něco napsat..lickýho třá?
Zkoušíme Movalis,zatím to nevypadá, že by zabíral. Kdyby ne tak zprubnu Rymadyl a pak sem s rozumem v koncích.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 14:18
- Nahlásit
brezen2008
Jimmi
Biluška
tady mi dycinky dobře poradíte....prostě se mám nažrat depka nedepka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 14:37
- Nahlásit
Biluška
Zkoušíme Movalis
to je na hovno v tomdle případě!Písni můdr nebo jinýmu felčarovi,já to jsem schopná snad sehnat.du dřít taxe pak vyjádři a máš emila
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Zář 2009 14:51 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý vodpoledne přeju
spánková krize zdárně překonána, ale stejně se těšim do hajan
Biluška
myslím, že něco na bolest tohodle charakteru bohužel pro psa neseženeš, všechno, co je normálně dostupný, nezabere/nezabírá ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 15:09
- Nahlásit
Biluška
Já mám zítra volno. Asi pojedu do Opavy, ale nevím v kolik...jestli do Ovy pojedete až odpo, tak byste mě mohli vzít z Opy, ať nemusím vlakem, co ty na to?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 15:11
- Nahlásit
Jak se dělá sono srdce, je v sedaci, nebo nažywo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 15:29
- Nahlásit
Mucholabka
pokud si dobře vzpomínám tak sono dělali naživo. Pak dělali eště ékágé, nebo cosi takovýho a to se dělalo v narkoze, páč ten pes byl neuklidnitelný a furt dělal čurbes. Essi to de u normálního psa naživo, to netuším, ale snad jo.
.jestli do Ovy pojedete až odpo, tak byste mě mohli vzít z Opy, ať nemusím vlakem, co ty na to?
jasně. Určitě pojedem odpo, nejspíš budem tak kolem třetí odjíždět z Krnova, ale to je zatím ve hvězdách.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 16:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Zumpice, kdopak chcete stenitko?! No, jen se priznejte! Ve Skrivanech maji neskutecne krasnou nadilku - PET pidistenatek pincoidnich kratkosrstych, uzasny barvy a velikost tak do kapsy! Malem sme si z nich s Matheou cikly. A taky pribyla drsna foxice Dadla, terieri osobnost kazdym coulem - Biluse, nechces ji do linii??
Tak edit, mrkla sem na nalezence, a jedna foxice se nedaleko odsud pohresuje, pani jsem dala echo a uz vyrazi do Skrivan, dle popisu by to mohla byt ona. Drzte palceeeeeeeeee!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 16:23
- Nahlásit
Fifi
rsna foxice Dadla, terieri osobnost kazdym coulem - Biluse, nechces ji do linii??
Essi to nebude ta ztracená a essi je vykastrovaná tak chci. Ale jedině essi je vykastrovaná, páč nevykastrovaný foxi maj děsně divoký štěňata
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 16:37
- Nahlásit
Biluška
Ja pevne verim, ze to JE ta ztracena! Sem jak na jehlach. Fenuli okavidne pobyt mezi tolika fenama prilis nevyhovuje, je nasrana a docela drsne si haji svuj osobni prostor, pro rvacku nejde daleko. AT je to ONA!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 17:13
- Nahlásit
JIPIJAJEEEEEJ - byla to ona a uz je fenule doma, se tu tlemim jak mesicek na hnoji a mam straslivou radost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 17:17
- Nahlásit
Fifi
Ste dobrá paní, posílám vám gratulacu
|