| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
aha tak jinak http://www.zachrannykorab.sk/Nasli_domov/Pages/Ren o.html výsledek ale stejnej, má nový domov
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:45
- Nahlásit
Tinta76
ahá,tak díky moc,no domov našel teprve 16. tak je to čerstvý,to je fuk,hlavně at mu to vydrží,díík
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
hele pani, poraďte mi, nevim toziž esi se dneska dostanu k vetovi ... vystříhala jsem Kytce chlupy na tom místě a napajcovala na to betadinu, teď jí hlídám, aby to nechala na pokoji, co víc ještě pro to můžu udělat?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:49
- Nahlásit
PetraK
Držím palce, ať to u dochtora dobře dopadne.
moc díky pak poreferuju, ale spiš tam pojedem až zejtra ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:52
- Nahlásit
Tinta76
no já myslim,že ted v zásadě asi nic moc,udělala bych to samý co vy.Moooožná bych jí to pajcla tim fialovým sráčem..genciálkou essi máte.A holt nelízat,no..myslim,že když pojedete zejtra houby se stane,akutní to asi nebé.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:00
- Nahlásit
davidkova renata
díky, se rači ptám, kdybych si na něco nevzpomněla, ale vypadá to, že zas tak blbou paměť nemám
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:06
- Nahlásit
Tinta76
nemuze to mit dobnuty od sametky, vcera jsme prisli uplne obaleny z lesa a lezly jim hlavne kolem zadku. Na ty co prehlidnu me prave timhle vykusovanim upozorni pes, hloda, hloda, dokud mu ji nevyndam a hryzou sfine pekne. Kdyz nemate gatky, tak aspon trencle v pase zagumickovat aby nespadly, ocas protahnout nohavici a nedostane se k tomu. Jestli ji to svedi, tak ji to betka jen podrazdi, ta filaka by byla lepsi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:17
- Nahlásit
Steph
šiš, já jí radši ještě prohlídnu, jak ty sametky vypadaj, hejbe se to? jak jsou velký? jakou maj barvu?
sakryš ta betadina, to jsem netušila, já to chtěla jen vydezinfikovat, to fialový fakt nemám, večer jsem jí na to dávala čistou aloe, ta by to právě měla zklidnit, dám jí to tam znova, až jí to trošku zaschne, má to rozmokvaný pěkně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:20
- Nahlásit
Steph
Kdyz nemate gatky, tak aspon trencle v pase zagumickovat aby nespadly, ocas protahnout nohavici
voni sou s těma spoďárama asi doma dost na štiru, esi sem to dobře pochopila
jau, todle bude asi bolet
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:25
- Nahlásit
PetraK
pani vy ste zlá a abyste věděla, jdu rozdělat pytel se starejma hadrama a něco epesního tam pro kytku najdu
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
Tinta76
http://www.skudci.com/sametka-podzimni
takhle, ale my vetsinou mame takovy hnedo-oranzovy mrchy, je to velky cca jako ty hnusny cerveny klistata, nektery maji i kridylka a behaj do strany. Kladou vajicka hlavne mezi prsty zeshora tak prohlidni Kytce packy, jsou uplne svitive oranzovy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
Tinta76
pani vy ste zlá
sem chtěla bejt ftipná ale tak vono se to nabízelo samo, dyš ste psala, že co se bombarďáků týče, máte doma nouzi vo matryjál
a něco epesního tam pro kytku najdu
ach jo, škoda že Kytka je nefotička bych chtěla vobrázek.
Sem včera chtěla vyfotit Kostižera jak aportuje zvoneček. A ... prt. To se nedá naprosto stihnout, já nemám šanci to chytit v momentu, kdy to má v zobáčku . Tak jsem řekla, hodim to na vídejo. Jenže na vídejo se mi vyprt, že ho to už neba. Sed si mi na prst a dělal Áááno, ano, ano, ano! Pak řek - "Ešče příde Krejčík! "
Tak nevim, mám se bát?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:30
- Nahlásit
PetraK
no negdo ma negdo nema, ja mela taky oboje na snure a jak prselo, jsem dneska pekne f pr... a budu chodit s holou pr..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:32
- Nahlásit
našlááááá, já myslela, že jsme to uš vyhodili ... Kýťa má gaťky a tváří se jak tejranej pes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Steph
, jsem dneska pekne f pr... a budu chodit s holou pr.
no ale to se nám to tu pěkně šíří virus holoprdelnikus!
Minulej tejden sem chodila na vostro já, skrzevá housera, tetkon pravděpodobně v tom stejným čísle jede Jbat, páč má celý stádo houserů, Tinta, ta tak chodí evidentně běžně, tetkon vy pani. No narůstá nám to pěkně
je tu ešče někdo, kdo je dneska BEZ?
Tinta76
Kýťa má gaťky a tváří se jak tejranej pes
aspoň někdo v rodině nosí spodní prádlo
pani, prosim vás, moc prosim, zahrajte si na paparázije a udělejte jednu jedinou fotočkůůů.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:39
- Nahlásit
Steph
tak sametky nemá, těch bych si určitě všimla, jsem jí prolejzala celej kožich, esi nemá třá blechu, ale má ho až na pár lupů, celkem čistej ...
PetraK
aspoň někdo v rodině nosí spodní prádlo
pani, prosim vás, moc prosim, zahrajte si na paparázije a udělejte jednu jedinou fotočkůůů.
to jí mám tejat ještě focenim? chuděru ale možná že ani nebude před foťákem zdrhat, jak je z toho konsternovaná
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:43
- Nahlásit
Steph
To bude tohle,je to moucha,která když naletí na dobrého živitele odhodí křídla a hoduje : http://www.skudci.com/klos-jeleni
Nazdar žesťová žumpo
mám virózku,Tullamorka byla fajná..du zase do duchen,bo odpolko makám,tak snad něco vyležím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
o jí mám tejat ještě focenim?
jo!
ale možná že ani nebude před foťákem zdrhat, jak je z toho konsternovaná
no vidite, nakonec díky mě budete mít jedinou Kytkovou fotku!
Erin
Zdravím Kurváka sem čirou náhodou narazila na tuhle zprávu a málem měla mokrý spodní prádlo, kdybych nějaký měla
Tullamorka byla fajn
tak aspoň, že todle vyšlo, dyš už ste drapla virusa. Dyš tady ešče pobudete v žumpě, chytíte možná i virus holoprdelnikus!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:58
- Nahlásit
nemam cas vas ted cist bo jdu vencit pejska a kocicku, ale toho vlkoseda jsem lupla na no v nouzi doufam, ze me ten kdo dela psi domov lukavice nezabije, ze mu lezu do kapusty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak co ten scípák kokovej?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:13
- Nahlásit
Erin
tak vono nestaci, ze na nas lezou sametky, jeste nejaky Kloše jeleni, kuwa ze bych mela parohy
PetraK
no a k tomu fsemu zjistim, ze mam virus holoprdelnikus, jdu do lesa pockat na myslifvce, at me račejš picne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:24
- Nahlásit
Steph
jdu do lesa pockat na myslifvce, at me račejš picne
myslifce už má vobšancovaný tady Davídkojc, chodí s nima na poset a tam je dycky znásilní. Musíš poprosit někoho jinýho.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:39
- Nahlásit
PetraK
myslifce už má vobšancovaný tady Davídkojc
sakra musi bejt takova nymfotatka, aspon jednoho, klidne jednovokyho by mi mohla na chvilku nechat neee? Ikdyz to bych asi umirala dlouho, nez by se trefil, tak račejš jednonohyho, ten muze strilet v sede - se klidne prikrcim a ten by stejne na poset nevylez!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:54
- Nahlásit
Sem tu, kdo nutně potřebuje nakoupit, oběhnou úřady a tak tak má asi deset minut než zase vyjedu na silnice
Musím si vám postěžovat jaké máme akční úřady. Náš místní šerif (jako starosta) po mě chtěl poplatky ze psů 1600,- . Podle vyhlášky co byla na stránkách (obecních, oficijálních) se mělo platit 60,- za prvního a 100,- za každého dalšího. Sumasumárum jich mám jedenáct (ofiko) tagže ať počítám jak počítám vychází mi to na 1060,- . Tož sem vznesla dotaz na krajský úřad proč mám platit o 440,- káčé víc než mi nařizuje vyhláška. Obratem mi bylo vysvětleno, že PLATNÁ obecní vyhláška mi nařizuje platit 100,- za prvního a 150,- za druhého, čili celkem 1600,-. Ještě mi grátis sdělili, že se mám řídit PLATNOU vyhláškou a nikoliv STAROU, NEPLATNOU, UMÍSTĚNOU NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH OBCE. Kde mám najít platnou už mi ovšem neřekli Bože, já snad prodám barák a emigruju do Antarktídy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:11
- Nahlásit
Steph
tak račejš jednonohyho
seš skromná!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:15
- Nahlásit
Biluška
hm, já mám platit 1900 za dva. Asi se stěhuju k vám na vesnici
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:15
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Biluška
Kde mám najít platnou už mi ovšem neřekli
my máme prý platnou vyhlášku ohledně pohybu psů taky na webovkách.... mno a tam je stále ta stará, která od letošního roku neplatí. Zřejmě nestíhají aktualizovat...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:33
- Nahlásit
PetraK
že ste to vy, pani, tak tady máte Kytku v bombarďákách
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:35
- Nahlásit
Tinta76
no tvari se vylozene nadsene
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:41
- Nahlásit
brut
Biluška
vite co maji na uradech prace, obzvlast ty na vesnicich a Vy uz byste chteli v rijnu aktualni vyhlasku a sumu za poplatky v Praze nekomentuju, jsem se sem musela prihlasit kvuli babcinymu bytu, ale bestie jsou porad vesnicky, bych se za 4 nedoplatila
|