| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:00
- Nahlásit
Gerda
bezva a já nic nevím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:10
- Nahlásit
Tak děfčata a ti druzí! Loučím se s vámi a přeju krásný víkend!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:16
- Nahlásit
Baico
tobě taky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:18
- Nahlásit
Baico
JOOO, PO VÍKENDU UŽ BUDU MÍT PSA
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:19
- Nahlásit
Zdravíme psy, psovody a andulkovody
Byli jsme venčit s kamarádama, jejich mimčem a velšteriérem. Zemřel kvůli tomu králík (chováme i králíky na maso a jednoho jsme jim prodali ). Venčíme, krafeme, Mája na vodítku,takže nesleduju psy, najednou kamarád hvízdne, že eště dneska neslyšim na levý ucho. Cir s velškou přiběhnou a asi 5 m od nich odkluše stádo srn.
Kamarád nám potom vysvětloval, že mu nejdřív přišlo, že vidí nějak moc hnědejch psů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:42
- Nahlásit
čus babizny, uš sem tu . Doufám, že se neflákáte a dřete, to že je pátek není žádná omluva
Sem byla cvičit pesá v Holomócu, páč tu u nás nemáme tramfaje Řeknu vám, je to bordel, jet sto kiláků tam, povozit čokla v tramvaji, přejít s ním pár semaforů a jet zase sto kiláků zpátky No gdo jinej má tak otřesný pracovní podmínky jako já?
Dělá něgdo výcuc? Nemám čas vás dočítat musím jít zmlátit ten zbytek čoklů co nebyl na výletě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 15:54
- Nahlásit
Nažďár žumpáci
VŮBEC,ALE VŮBEC NESTÍHÁM!!!
Je tu něco,co by mi nemělo uniknout.....kromě moči samozřejmě.
Já mám pozitvní zprávy.....Cecýlyje uš nevčá na děti,ale dokonce chodí chrápat ke Štěpánovi do postele a uš má svůj první zimní kabát.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:05
- Nahlásit
Biluška
Nakonec jsem se rozhodla pro jinou
Ale je to sestra té druhé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:20
- Nahlásit
Mucholabka
No o je o fousíček hezčí než ta první. Ale jenom o chloupek. Počkej na ten masakr až se ti do sebe pustí fšechny tři Jak se menuje tahleta?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:29
- Nahlásit
jablunka
hezkýýýýýýýýýýýýýýýý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:31
- Nahlásit
jablunka
seňora sésilia je prostě úúúžasná, samo že mistr mauglí též! Bodeť by nešla zrovínka k němu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:31
- Nahlásit
Biluška
Počkej na ten masakr až se ti do sebe pustí fšechny tři
Nepustí, nemůžou. Však už teď mívám i šest psů, a prostě už je mít nebudu, budu mít jen svoje. Ještě jich nemám dvanáct
Jméno už má, ale nelíbí se mi, tak bude buď Zika, nebo Odra.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:39
- Nahlásit
Mucholabka
tak budeš mítjen co teda? Ferdíka, Buclíka, Anežku a tudlentu Ondru?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:41
- Nahlásit
Gerda
Jo, s těma jménama je to tak nějak plus mínus, ale počtem to sedí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:50
- Nahlásit
Mucholabka
takže chlápek jen jeden?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:57
- Nahlásit
Gerda
Dalšího psa s kulema zatím nechci. Fenečky jsou lepšejší. Pes s kulema je nadržený a místo aby mě vítal, mě chce ojet.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:58
- Nahlásit
čus babizny!!! nakóknu a zasejc du, musím vařit a dělat úklit
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 17:38 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Hyena
to sem já. Artík je neboštík, když sem tady začínala, měla jsem jeho...a pak jsem to kapitálně posrala,ale jelikož mě tam nahoře maj asi přece jen rádi, poslali mi Benjiho...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 17:55
- Nahlásit
Lucie od Arta
Hele proč posrala? Když je něco daný.....
Právě jsem sežrala koblihu s čukuládou,musím se psychicky připravit na tu davídkovic dietu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:06
- Nahlásit
jana33
Právě jsem sežrala koblihu s čukuládou,musím se psychicky připravit na tu davídkovic dietu
to je jasné, tělo má mít sílu bránit se obezitě. Taky bych se měla jít připravit....na noc asi...to je čék kolikrát až 8 hodin bez jídla.
Lucie od Arta
Hele pani, dyš se na nás vyprt walda stran procházky a vy máte ty prochajdy tak pěkně zmapovaný, nemohla bys nám naplánovat něco společnýho, kam vyrazit někde v okolí prahy, že bychom šli zas vjěčí skupina? Já už šla ten tvůj kopec Klepec, bylo to fakt moc hezký...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:20
- Nahlásit
Lucie od Arta
Hele,Artíka je mi moc líto. Ale to je fakt mžik. Mě takhle čubina vlítla pod auto cca v roce, naštěstí jelo pomalu. Ale ten okamžik, kdy jsem slyšela z druhé strany ránu a nevěděla, co tam najdu, ten se nezapomíná. Jináč jsem koukala, že tam máte v kámoších Ahleynku- což je od minulých Kralup oficiální a jediný Hyenin potomek No a Benji je naprosto úžasnej kokr. Takovej smíšek.... ten ti jasně potvrzuje, že si nahoře rozhodně nemyslí, že by si něco posrala )
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:30
- Nahlásit
jana33
já to fakt beru a nepřestanu brát jako svý selhání, ten pes tam prostě navolno neměl co dělat, já blbka namachrovaná si myslela, že ho odvolám, kdyby něco...Jako jednoznačně moje chyba,žádnej osud, pani...
Gerda
ale klidně. se mnou je jedinej problém a to nedostatek volnýho času...ale podzim bude lepčí, to máme jen jednu zkoušku a jednu výstavu...
a vůbec, pani, pojďte zejtra, ono to s tím tempem nebude tak vražedný, vona kámoška, co jde, taky neni žádnej canicrossař
FŠEM - POŠLETE MI TAKY TU DIETU!!!DÍKY!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:42 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Lucie od Arta
POkud má člověk těm našim blbcům aktivním dopřát něco radosti ze života, tak to riziko, že se zrakví je tam pořád. Ale podle mě je to furt lepší než je odsoudit k " bezpečnému" životu na flexině. Mimochodem, jsem ráda, že sem tě našla tady v žumpě
P.S. Na co potebuješ dietu????
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:46
- Nahlásit
Hyena
se neunesu do kopce, na to , dyť já toho svýho chudáka strhám
no a k tomu pouštění - jasan, ale pustit psa kousek od trati už si v životě nelajsnu - zvlášť loveckého psa s velmi výrazným lov.pudem...
hele, já se k tobě tak nějak hlásila, na trekku, že sem měla pocit, že se jako známe virtuálně, páč tu už párkrát debata o DT a opascích a takovejch koninách byla - takže jestli sis myslela, že jsem divná, já měla pocit, že se jako vlastně známe
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:48
- Nahlásit
Gerda
Já už další pipi nechci...už by byla chudák
....!!! ...jak to vypada s tou mou?
davidkova renata
sežente mi tydlety boksy
koukam, ze pripravy nezanedbavas, tati.. dej si je na seznam vitanejch svarebnich daruch!
..ja to taky neflakam, mam prvni navrhy na dortu:
..hele a prosimvas, poslete mi na stahi na centru taky tu dyjetu (neci to pro sebe ani vomylem.. fcera mi ten muuudrin kalkulator docela vynadal ..ale mam pomateny kamosky, co se chcou mucit)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 19:11
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ty jdeš zítra do Lysý?
esli jo a potkáš tam trojici tvořenou majitelem, ublíženě vypadajícím NO a strakatym hopíkem (vypadá jako bretaňský ohař), co se ty dva úspěšně snaží zamotat, tak ti patří ke mně (já nejdu, hlídám dítě). Ale hlavně - prosím vyfoť to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 19:52
- Nahlásit
Lucie od Arta
Už ti to poslali?
Ad Artík - je jasný,že si to člověk bude vždycky vyčítat,ale to bys nemohla loveckýho ani jinýho psa pustit nikde,kde je do okruhu kilometru silnice,trat, vždyt pro ně to nic není.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 19:58
- Nahlásit
Gerda
Ahoj, nescháněla jsi náhodou nojbúka? My budem teď jeden prodávat, protože máme dva nové, je rok a půl starý, kupovaný za 15.000,--, je bez záruky, protože Vláďa si ho kupoval jako živnostník s roční zárukou, která teda vypršela, za kolik bys ho koupila?
Nebo někdo jiný má zájem?
Kdyby se tu nikdo nenašel, tak si ho necháme, normálně fachá akorát mu umeju fasádu a jinak je hezkej, značka hp 6720S )))
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 20:06
- Nahlásit
kachna_
co je v lysý? nejdu...jdu na vejlet.takže fotky nebudou,ale tu tvojí čubís si pamatuju z útulku, hodně vážně jsem o ní přemýšlela, ta by byla na loveckej výcvik jak dělaná a na dogtrekky taky jana33
neposlaly.chtěj abych jediná z nich zůstala tlustá!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 20:19
- Nahlásit
Lucie od Arta
na loveckej výcvik by byla naprosto skvělá. To mě mrzí, že jsem tě předběhla (já to neumim a tak jenom kravíme, ale už mám v mražáku kůži na vlečku).
Alespoň dlouhé výlety s náma má
V Lysý je 'dogtrek' 35 km Polabím
|