| Autor |
Zpráva |
baruska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 21:42
- Nahlásit
Omlouvám se že vám lezu do hovoru, ale nemohla bych taky poprosit o tu vaši dietu ?
Potřebovala bych něco zhodit ( jen pár kil špeku) bo jsem před rokem přestala úspěšně kouřit, ale místo toho jsem začala žrát - taky úspěšně. Na vycházkách s čokloidy po našich kopcích se mi sice lépe dýchá ale špatně se to nosí. Dík
moje email : eva.zizka@seznam.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 21:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
baruska
bo jsem před rokem přestala úspěšně kouřit, ale místo toho jsem začala žrát
ehm, ehm. Chceš zklamat??
Před šesti lety jsem přestala kouřit a dovolím si říct, že ani nezačala extrémně žrát. Páč třeba sladký mě moc nebere. A??? KIla si tak letí a letí a letí. Důvod? Když kouříš - tělo potřebuje vydat energii, aby Tě zbavilo toho hnusu co do sebe natahuješ. Když kouřit přestaneš, nemusí Tě po určitý době ničeho už zbavovat, tudíž-... nevynakládá tolik energie. Pokud chceš zhubnout, musíš se hýbat, hýbat, hýbat. A i tak ti to bude možná k prdu. Hýbu se hýbu s mým psem energetíkem a ............. pjoumatiku stejně mám , MUSÍŠ SE EVIDENTNĚ HÝBAT VÍC!!!
další věc - jakO přestafší nekuřák si začni hodně moc a moc cídit chrup. Proč? páč když kouříš, máš v puse prostředí nepřátelský baktériím a spol. Když hulit přestaneš - nepřátelský prostředí neni a .... ať žije krvácivost dásní třeba. Rozhodně to nepíšu, abys zase začla kouřit- TO VŮBEC NE, KAŽDEJ, KDO TO DOKÁŽE JE KING. UŽ JEN PROTO, ŽE JÁ 6 LET NEKOUŘIM , píšu to proto, abys věděla, co na Tebe čeká, nelekla se a nevzdala to. PÁČ PO URČITÝ DOBĚ TO POMINE.
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 22:15
- Nahlásit
To už všeeechno mám, myslím pjoumatiku, krvácivost dásní, atd.
Těch 6 až 12 km chuze denně nestačí ? Víc už chodit nemůžu, musím chodit do práce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 22:24
- Nahlásit
baruska
musím chodit do práce
no jo to musíš, ale- ešivá chcceš udržet tajli, tak už nikdá nežer a cvič asi tak 165 hodin denně.
Ne já to přetahuju, páč navíc po fotrovi mám genetickou výbavu vypadat jako vyžranej křeček jen, prost buď připravená na to, že tělo bude střečkovat - zdravotně (mojí kadeřnici třeba začly zlobit hroně, ale fakt hrozně klouby a pak to přešlo,páč´tělo si prost vymejšlí) a nebo prostě nepude a nepude zhubnout. Nějakou dobu.
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 22:38
- Nahlásit
Tak na cvičení jsem asi líná kůže,rychlá chůze, chození po kopcojch s hafonama a pak možná ještě běh bych zvládla, ale od té doby co mám mladou 50ti kilovou žabijáckou bestii, co mě po rozběhu ihned loví a bere to jako obrovskou srandu jsem to vzdala do doby než jí zklidním, ale nevím estli pak už nebudu moooc stará
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 22:53
- Nahlásit
baruska
ale nevím estli pak už nebudu moooc stará
hele... s čoklem nemůžeš bejt stará nikdy. Víš? ?? Můžeš bejt tenká, tlustá, zdravá, neduživá,..... ale stará,stará nemůžeš bejt nikdý. páč ten vůl chlupatej prostě halt nedovolí
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 23:07
- Nahlásit
Tak třeba si pak nevzpomenu co jsem to vlastně chtěla
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 23:18 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
PetraK
heled tohle jsem nasla na toho tvyho ftaka, mozna to zabere, jestli ne maj i elektricky
a uzsi nasla to batole doma, skrz ty velky prsa?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 02:09
- Nahlásit
rozcvickaaaa
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 02:12
- Nahlásit
Pro breznovu Elisku k vcerejsimu svatku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:08 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
čus baby, dneska necvičím, bolí mě celej čovek To mám z toho, že se mi do postele nasáčkovali fšichni (ale fakt fšichni) čokli a utiskovali mě
Jedu do Opavy, prší, sem nevyspaná a nakrkaná.... nejspíš nabourám hned za barákem a budu brzo zpátky
Edit: no ale vy pochopitelně děte dřít, sem vám to zapoměla napsat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:27
- Nahlásit
Biluška
Já taky necvičím, včera jsem šplhala po stromě a stříhala větve. Předevčírem taky a dneska taky budu, a musím nasbírat jabka pro svoji šéfovou, třeba mi pak zvedne plat nebo tak něco...když jsem jí řekla že je dávám psům tak řekla že je ode mně koupí (no jo, lidi z bytu), už mám ruky vytahané jak opica, ještě že mám sedavé zaměstnání.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:28
- Nahlásit
dobrý den - celý den
lucYnka XIII
to je krásnej dort,ale paní tu jedničku musíte smazat,eliška už má totiž 5 let
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:31
- Nahlásit
Dobré ráno !!!
Dneska je krásný den, neb mi po 14 dnech vyndají stehy z huby a až do konce týdne mám dovolenou
Včera mi volala chovatelka, ať mám Baica do tá Bratislavy čistýho, ať nedělá ostudu. Tak včera chudák prošel činčací hodinovou kůrou a dneska budeme ještě česat a česat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:31
- Nahlásit
Vy tady někdo jedete do Blavy? Napdalo mě že se mi taky chce, ale nevím jestli se mi chce Leda by mě vzal někdo s sebou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:42
- Nahlásit
Mucholabka
Vy tady někdo jedete do Blavy?
JJ, ale taky nejedu po vlastní ose, ale s chovatelkou. A navíc jedeme z Průhonic, takže tě nemáme ani při cestě. Ale třeba jede ještě někdo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:44
- Nahlásit
Baico
Do Brna bych byla schopná se dopravit říkám, ještě nevím jestli se mí chce, ale poptám lidi jesti někdo nejede.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
jenze to nejsou zadne kocky
tak tos posrala:confused očkej ty ti daj
baruska
máš to tam
čau kreténi,jaxe máte?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:21
- Nahlásit
davidkova renata
Prosím tě, nemohla bys mi taky poslat tu dijétu??? Díky moc (zasmam zavináč seznam.cz)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
snad to došlo..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
heled tohle jsem nasla na toho tvyho ftaka, mozna to zabere, jestli ne maj i elektricky
chcu tu zelenou ručičku, jak nebude aportovat, bude baci-baci
rozcvickaaaa
fuj.
se mi přitížilo teda
Pro breznovu Elisku k vcerejsimu svatku
žjo, vy ale umíte dorta: ÉÉÉÉÉLIŠKO dodatečně šécko nej !
davidkova renata
čau kreténi,jaxe máte?
blbě. páč fčera proběhla ochutnáfka vína. Málo spánku, moc vína = kocovína
a jinak Brejtro ve spolek
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:38
- Nahlásit
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/ext erni
dva frbulici, kdybyste o nekom vedeliiiiii...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:20
- Nahlásit
Mathea
Do pr.........a to si je panička nemůže vzít sebou????
No nic,rozhodím to....už je to na adopci.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, došlo, díky ale s tim mlíkem, to bude prdel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ale s tim mlíkem, to bude prdel
U mě spíš problém......nebyla sem schopná vypít víc než dvakrát po sobě.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:05
- Nahlásit
jablunka
Panicka bude nejaka skvostna nana, kdyz se zbavuje tri mladejch psu.
ja uz sem je hodila na frbuliky v nouzi.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:07
- Nahlásit
a to este samozrejme vyhrozovala utracenim....no hnus, jako dycky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:12
- Nahlásit
Dobré ráno brontosauříí a vostatní havjěti!
Maryje už nemá ráda pana jakuba, von jí podvádí se slečnou Coffee. To je mladá výmarka, co nosí vykasaný tričko. Mařena jí chtěla zmlátit, ale řekla sem jí, že jí nemá mlátit, že si má jít rači vojíždět Popelku. Pan Hugo, ten náš novej pracovní pes, je děsně chytrej, rozumí větám. Kočka už nevylezla, voteklá mi nepřišla, jako že by měla mít mlíko, všechno žrádlo je pěkně snězený. Asi vyleze zase večír. Zbyla ze tří už jen jedna, ostatní se někam zdejchly.
Dneska mě nic neba, du zase pracovat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:14
- Nahlásit
Mathea
Panicka bude nejaka skvostna nana, kdyz se zbavuje tri mladejch psu.
a to este samozrejme vyhrozovala utracenim...
Píííííííí.a!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:46
- Nahlásit
Hurá, jedeme do Blavy s Marcelem ve čtvrtek, budou mít klubovku bulíci.
Na ifauně chce někdo nechat operovat kýlu březí feně. To jako nemůže počkat? Asi by se jim blbě prodávaly, kdyby zájemci viděli tu kýlu :grr:
|