| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 15:41
- Nahlásit
StaHi
prosty pobijec much..flaajbooj!'
dám si ešte jednu s velbloudem a du si barvit tykef
loučení se svobodou bé potřebovat hlavně psisko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 15:42
- Nahlásit
argosek
kde je pan psicek?
Nevim, asi pořád mezi šťastně zesnulýma
to nejde, ja uz mam od slecny bilusky slibenu ctvrtku chalupy a dve dcery k tomu.
To sem zrušila gdyž jste nepřijel na trek Ale dám vám eště jednu šanci, asi budem dělat silvestrovský trek, toš si můžete napravit reputaci
lucYnka XIII
ja uz mam vybrane saticky, jeste si je musim uśit a sehnat diody
Ty růžový sou nejhezčí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 16:11
- Nahlásit
tak venku bylo krásně ,byli jsme za páníčkem,pak jsme šli do krpálu,kde mě dasty táhnul na postroji po trávě,pak jsem jim nechala volnejpohyb,potkali jsme 2 obří dogy a stejnou kopii dastyho,taky psa ,pak jsme došli na náš kopec a tam bylo dětí,bo pouštěli draky
ted tu všici už spěj na posteli
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 16:13
- Nahlásit
Biluška
ja nemoh pac jsem melklistovoumeningoencefalitidu a v dobe konani treku jsem byl v nemocnici. navic mam ted rucicky a nozicky jako kostra a jeste nekolik tydnu, nebo mesicu se budu valet v posteli, jelikoz kdekoliv jinde boli me po chvili hlava.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 16:41
- Nahlásit
argosek
melklistovoumeningoencefalitidu a v dobe konani treku jsem byl v nemocnici
pořád vám řikám,že pohlavní choropy sou sfinstvo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 16:56
- Nahlásit
argosek
ja nemoh pac jsem melklistovoumeningoencefalitidu a v dobe konani treku jsem byl v nemocnici. navic mam ted rucicky a nozicky jako kostra a jeste nekolik tydnu, nebo mesicu se budu valet v posteli, jelikoz kdekoliv jinde boli me po chvili hlava.
Toš to ste pane velkej chudinka, to vás moooooc lituju a odpouštím vám. Ale silvestrovskej trek s náma dáte ne? Páč ten se bude z větší části odehrávat u stolu a chodit se bude jenom hodně symbolicky, nejspíš kolem zahrady
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 17:06
- Nahlásit
davidkova renata
a ja vam neveril . ale aspon mam ponauceni - az me priste budete lakat na mrkvovojablecneho kubika, reknu ne!
Biluška
to zni lakave
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 17:14
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
jsem melklistovoumeningoencefaliti navic mam ted rucicky a nozicky jako kostra a jeste nekolik tydnu, nebo mesicu se budu valet v posteli, jelikoz kdekoliv jinde boli me po chvili hlava.
Žencký dneska ti samečci prt vydržej!Nasadit si to do bejváku a uš celej zbytek života kmitáme kolem nich...navíc je ještě bolí hlava tss gde to sme??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 18:10
- Nahlásit
Erin
tss gde to sme??
V pérdeli sestro, v pérdeli. Naštěstí v tom nejsme sami a můžeme si vzájemně pomáhat. Třá tímto:
PŘEŠKOLOVACÍ KURZ PRO MUŽE
Cíl kurzu:
Školení, které by umožnilo mužům využívat tu část mozku, o které nemají ponětí, že vůbec existuje.
Část 1: Povinná
1. Naučit se žít bez své maminky (2000 hodin).
2. „Má žena NENÍ má matka“ (350 hodin).
3. Pochopit, že fotbal není víc než sport, že být vyřazen z Mistrovství světa není úmrtí (500 hodin).
Část 2: život ve dvou
1. Mít děti a nežárlit (50 hodin).
2. Neříkat volovinky, když manželka má na návštěvě kamarádky (500 hodin).
3. Překonat Syndrom vlastnictví dálkového ovládání (550 hodin).
4. Nemočit mimo mísu (100 hodin). Praktická cvičení na videu.
5. Pochopit, že boty nedojdou nikdy samy do botníku (800 hodin).
6. Jak dojít ke koši se špinavým prádlem a neztratit se (500 hodin).
7. Jak přežít nachlazení bez agónie.
Část 3: Volný čas
1. Vyžehlit košili ve dvou etapách za méně než dvě hodiny (praktická cvičení).
2. Trávit pivo, sodovku nebo jakékoliv jiné pití bez krkání u stolu (praktická cvičení).
Část 4: Kurz vaření
1. Úroveň 1- začátečníci: Elektrospotřebiče:
ON= zapnuto, OFF= vypnuto
Úroveň 2- pokročilí: Má první polévka z pytlíku bez připálení hrnce. Praktická cvičení: Uvést vodu do varu před vložením těstovin.
INTENZIVNÍ KURZ
Pro složitost pochopení témat budou mít kurzy maximálně 8 účastníků.
Téma 1: Žehlička: od pračky až do prádelníku, ten záhadný proces.
Téma 2: Nebezpečí při plnění zásobníku na led a jeho přenosu do mrazničky (ukázky s pomocí diapozitivů).
Téma 3: Já a elektřina: ekonomické výhody přivolání odborníka opraváře i v případě sebemenších závad.
Téma 4: Poslední vědecký objev: vařit a vyhazovat smetí NEvyvolává impotenci nebo ochrnutí (praktická cvičení v laboratoři).
Téma 5: Galantnost: proč není zločin darovat květiny i když už ses s ní oženil.
Téma 6: Původ věcí: Toaletní papír se nerodí vedle toalety? (přednáška o spontánním zrození věcí).
Téma 7: Fyziologická přesnost: Jak zvednout poklop toalety krok za krokem (Video konference z Harvardské Univerzity).
Téma 8: Znalost Ekologie: Není potřeba třepat s peřinou po vypuštění střevních plynů (cvičení reflexů v párech)
Téma 9: Základní informace: Mohou muži při řízení žádat o informace, pokud se ztratí bez ohrožení, že vypadají jako impotenti? (Svědecké výpovědi)
Téma 10: Čistící prostředky: dávkování, spotřeba, použití. Praktická cvičení aby se předešlo nevratným škodám v domácnosti.
Téma 11: Pračka: ta velká záhada v domácnosti.
Téma 12: Zvláštní zařízení: Základní rozdíl mezi košem na prádlo a podlahou (Cvičení muzikoterapií v laboratoři)
Téma 13: Spolujezdec: Muž na místě spolujezdce: Je všeobecně možné, aby nemluvil nebo se prudce nehýbal když ona řídí a/nebo parkuje?
Téma 14: Hrnek od snídaně: levituje sám do dřezu? (cvičení řízená Davidem Copperfieldem).
Téma 15: Tajemství osobní hygieny: analýza anatomických, fyziologických a/nebo psychologických příčin, které neumožňují utřít po sobě vanu po koupeli.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 18:28
- Nahlásit
Biluška
Nafotila jsem dneska nejake fotky na prochajde
http://lucynkayvanko.rajce.idnes.cz/na_prochazce_4 .10.09/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 18:33
- Nahlásit
Čus žesťovky, co děláte? Bolí mě záda, vstávala jsem ve 4, pak jsem dělala vedoucí zkoušek a potom jsem stříhala větve a ze dvou stromů jsem udělala košťata...odpočinkový víkend...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 18:38
- Nahlásit
Mucholabka
ja vstala asi v pul jedenacty, sla s kockou a psem, pak delala bramboraky, pak se nima desne precpala a ted je travim a cekam az se vrati mamka z nakupu se zmrzlinou a shovezim zadnim(hov. zadni je pro kocky a Skubyho - bo je dnes mezinarodni den zv. - tak to budou mit k svatku, doufam ze to budou zrat bo kosour vobcas dela, ze hovezi je ble ble), pak mamka dodela takovej bezva kolac a budem se cpat bo ma tatka svatek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 18:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ta kočka ve výtahu je teda drsoň, jak jsi ji to naučila? TO je nějaká IQ kočka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 18:56 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Mucholabka
Ta kočka ve výtahu je teda drsoň, jak jsi ji to naučila? TO je nějaká IQ kočka.
ja ji to neucila, to ona sama, zacala utikat z bytu a protoze samotnou ji na sidlisti nepustim a ona chtela ven, tak jsem koupila ksiry a flexinu a chodime kazde dopoledne ven. Tape jak pejsek celou prochazku, do vytahu se nejdriv bala, ale ted uz jezdi v pohode.
IQ jeaz moc je vychcana jak mraky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:17
- Nahlásit
Biluška
Jak zvednout poklop toalety krok za krokem (Video konference z Harvardské Univerzity).
lucYnka XIII
ty voe,bomba dvojka!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:20
- Nahlásit
argosek
az me priste budete lakat na mrkvovojablecneho kubika, reknu ne!
šiš vy to furt nechápete...pohlavní choropu nechytnete po požití mrkvovojablečného Kubíka!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
[i]šiš vy to furt nechápete[/i
asi chyběl ve škole, když to probírali...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:22
- Nahlásit
Lola1
asi chyběl ve škole, když to probírali...
a todle sou důsletky záškoláctví!!!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 21:00
- Nahlásit
Lucie od ArtaJá jsem natvrdlá, mě to neseplo, ale trek zbližuje, tak že mi vůbec nepřišlo nic divnýho a navrch jsem ráda, když se ke mě hlásí sympatičtí lidé
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 21:23
- Nahlásit
davidkova renata
loučení se svobodou bé potřebovat hlavně psisko
no to jo ...ale moh' bejt mejdan
..hele a technicka, v kolik vypukne obrat?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 00:27
- Nahlásit
Cus bus, kocicatko rano nalezeny ve stodole, zivy a spokojenejsi (bo se nazralo a napilo, ale stejnak, vocicka usmoleny). Mathea ho (teda asi ji - gule u kocek poznam az v dospelejsim veku) s laskou odvezla do azylu S, timto ji dikuju! Krasny celocerny hravy kůtě, majinkaty (se v nich nevyznam, ale pry asi mesicni a kousek), nekdo ji sem musel pres plot hodit, asi aby se "toho" zbavil. Bo samo to plot nepreleze a podlizt nemelo kudy.
StaHi
Potesbuh, tak hematomek, supikydupiky a klokana odoperovat. chjo, a kde si to zpusobil, bulinek blbinek netuchas?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 01:53
- Nahlásit
Fifi
tak to vubec netucham, ale von je takovej sebedestruktor, ze se tra rozebehne a nijak ho netrapi, ze v nejvetsi rychlosti potka strom (vidi dobre, jen ma asi rad 'andelicky')
..klepnout uchem moh kdykoli o cokoli, je to zbrklous
..blby je, ze tomu nijak nedokazu zabranit do budoucna (na retez, ci do kotce ho nedam v zadnym pripadku, jednak je mi 'vezeni' krajne proti srsti a dvanak, von by si stejne nasel zpusob, jak si ublizit i tam)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 05:53
- Nahlásit
dobré ráno všem
neumím vkládat obrázky,/ bo jsem na to tupá / a tak Vám všem posílám písničku :
http://www.youtube.com/watch?v=vKz0lRG6cVM
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 06:07
- Nahlásit
Dobré ranko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 07:01
- Nahlásit
Fstávat, neflákat se, cvičit. Gde je Lucka s nějakým fešným předcvičovatelem?
Jedu do Vápenné, vůbec nevim kde to je, asi někde u Zlatých Hor. Tož gdo tam bydlí tak bacha.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2009 07:24
- Nahlásit
Dobrý den, celý den
Biluška
s nějakým fešným předcvičovatelem?
Kde je Lucka netušim, ale předcvičovatele máš tady, fešnej je snad dostatečně http://www.youtube.com/watch?v=ax3d8OEfWEA&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 07:25
- Nahlásit
Tinta76
bléééééééééééééé, se mi hned po ránu zvedl žaludek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 07:43
- Nahlásit
Dobré ráno přátelé
Jak se o víkendu nedostanu k poči, tak mě vždycky v pindělí čeká překvápko. Je samozřejmostí, že se s Gerdou Davítkoujc postaráme a mjůzik na svatbě. A uděláme jí spešl cenu, když je to ona. Sice kvůlivá tomu budeme muset přerušt evropské turné, ale co bychom pro ni neudělali.
Jinak mi pan Bajkonůr včera udělal radost. Odčuchal super cizí stopu v tom strašným větru a to ještě téměř na hlíně.
A odpoledne prokázal, že umí používat i hlavu. Byly jsme sklízet řepu a já mu ty mrňavé házela místo aportu. A jednou se mu tu mrňavou nepodařilo najít, tak si sám od sebe vykopal jednu velikou a donesl jí. Pak už stačil jen dát povel, přines řepu a nosil nám jednu za druhou. Ještě musim vychytat to, aby nosil jenom z toho kusu pole, kterej je náš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:05
- Nahlásit
Baico
paní,prosímtě pošli mi na můj meil,tvůj. Dííííííííííííík
odepíšu z práce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:07
- Nahlásit
Krásné hnusné pindělní ráno.
Pro zlepčení nálady jeden ze života:
Manželský pár se rozhodne na chvilku uniknout tuhé zimě a strávit týden na jihu u moře. Z pracovních důvodů se stane, že manželka může odletět až o den později. Manžel odletí podle plánu. Po příjezdu se ubytuje na hotelovém pokoji, vytáhne laptop a posílá mail svojí manželce. Přihodí se mu však hloupá chyba a při zadávání e-mailové adresy vynechá jedno písmeno a mail se tak dostane do e-mailové schránky jisté vdovy, která právě doprovodila svého muže do hrobu.
Vdova si právě v počítači prohlíží poštu, zda-li jí nedošlo nějaké vyjádření soustrasti od přátel a známých.
Ve chvíli, kdy vejde do pokoje její syn, žena už leží v bezvědomí na zemi.
Zrak mu padne na monitor počítače, kde čte:
Komu: Mojí opuštěné manželce.
Od: Od tvého muže, který odešel dřív.
Věc: Dorazil jsem.
Nejdražší, právě jsem v pořádku dorazil a už jsem se tu vcelku zabydlel.
Ujišťuji Tě, že je vše připraveno na Tvůj zítřejší příchod.
Přeji ti šťastnou cestu a čekám Tě. Miluji Tě, Tvůj manžel.
PS: Tady dole je čertovsky teplo
|