Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3420 . 3421 . 3422 . 3423 . 3424 . 3425 . 3426 . 3427 . 3428 . 3429 . 3430 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 18:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Mě tohle dělaly kočky,když začly mít porodní bolesti.Vlezly mi do postele a kousaly mě do rukou a u toho mňučely jak urvaný.Jedna mi dokonce prokousla ruku....byla drajvová.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 18:29
- Nahlásit

Alexa
Biluška
jablunka
no jako teď sem jí vysomrovala tvaroch aktývija, tak ten láduje, ale chodí ke mě, mňučí a já nevim, co chce. Nepřijde mi březí, je docela ubená. Vypadá jinak zdravě, krásná srst, čistý oči i nos, něvidno žádného probléma....Ale furt mňučí, dyš tam sem a chodí ke mě, dyš na ní šáhnu, kousne mě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 18:55
- Nahlásit

Gerda
Taky může mít něgde koťata a chce to naznačit.

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:00
- Nahlásit

Hele nevite vo nekom pro dva frbuli? Teda staci i pro jednoho.. rok a pul a dva roky, pes a fena, pekny, mlady zvirata. Foto dodam zitra, jen kdyby nekdo predbezne..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:23
- Nahlásit

Biluška
Mám teorii, že ho buď něco bolí a snaží se mě požádat o pomoc (ovšem trvá to už asi pět let), nebo je prostě degen.
anebo může mít fsteklinu u koček to nejni ojedinělý

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:10 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

davidkova renata
anebo může mít fsteklinu u koček to nejni ojedinělý
pani nemelte blbosti u kocek se vzteklina v cechach uz nekolik let nevyskytla - dokonce se vetsinou kocky proti vztekline neockuji a nedporucuje se to -ja svoje taky nemam i kdyz jinak maj nadstandardni ockovani na vselikere choroby, ale vzteklinu bych jim pokud nepojedem do zahranici nedala.

Gerda
1. kdes prisla ke kocce?

Hele nemůže bejt ta naše kočka nějaká debilní? Nasypala sem jí granule, vona na mě furt děsně mňouká, tak sem myslela, že se na ně těší, dala sem jí je z ruky, vona přiběhla, kousla mě a zase vodběhla, ale furt ke mě chodí a děsně mňouká, nevim, co chce. Asi chce něco jinýho než grancle. Přišlo mi, že chce pohladit, ale vona jen kouše sviňa jedna....

To tezko rict, chybi souvislosti k analyze situace.
Je kastrovana? Jestli ne muze se mrouskat, ale muze to bejt milijon jinych veci. Jak dlouho ji mas? Je ockovana, odcervena? Neni churava? Kolik ji je? Jindy granule zere? ............

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vidíš, já dycinky svoje kočky očkovala i proti fsteklině, i proti hafo dalším nemocem...

Mám kikofné pejsky, spapali potkana. Nevím kdo ho ulovil, ale půlka se naěla u Aginky v kotci. Asi ho ulovila Bucka a pak jí ho Agina vzala a odnesla do pelechu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani nemelte blbosti u kocek se vzteklina v cechach uz nekolik let nevyskytla
pšššššššt!!! vona je gerda trošek hypochondr
Jinak teda nevim esi máte kočky doma,ale mne by nenapadlo jí neočkovat proti vzteklině U psů se nevyskytla zřejmě eště dýl,ale netroufla bych si neočkovat!
edit
hele to se jedná o tu venkovní v práci jaxte tudle řešily spolu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:25
- Nahlásit

Mucholabka
Vidíš, já dycinky svoje kočky očkovala i proti fsteklině, i proti hafo dalším nemocem...
ja je mam taky proti hafo nemocen, ale vzteklinu ne
oni kdyz chodej ven tak asi se vzteklina ockuje, ale u bytovych je to zbytecne a jetam velke riziko postvakcinacniho sarkomu

Mám kikofné pejsky, spapali potkana. Nevím kdo ho ulovil, ale půlka se naěla u Aginky v kotci. Asi ho ulovila Bucka a pak jí ho Agina vzala a odnesla do pelechu.
no vidis usetris za mafo

Gerda
jeste me napadlo, ma tam nekde zachudek? Jestli ne dej ji tam nejakou bednicku, nebo starej pekac, nebo suplik a pokud nemas stelivo nebo i obycejnej pisek, tak aspon natrhej noviny voni potrebujou hrabat

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifijová

hele pani kde je Jonáš a spol???

a

Může mi někdo říct, jestli vyráběj traverzu maxi-mini?? Potřebuju jí evidentně na Kosťu. Už jasně pochopil, že mi ten zvonek má mrsknout do dlaně. A víte co dělá? Když nejsem u stolu, tříská se zvonkem o stůl, když se dořítím, že teda budem cvičit a v ruce mám petrželovou nať (na tu je úchyl), tak flákne se zvonkem a jde číhat pod stůl - kde mám tu ruku s tou bylinou. Jestli čeká, že to tam vyraší to nevím, ale asi mi brzo dojde trpělivost a zmlátim ho. Jen nevim čim, aby to bylo dostatečně účinný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:28
- Nahlásit

jablunka
Taky může mít něgde koťata a chce to naznačit.

to mi napadlo jako první.
hele pani,Marí-Sesil je božácká

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:30
- Nahlásit

lucYnka XIII
jeste me napadlo, ma tam nekde zachudek
dyk ti píšu,že to je ta parková venkovní z práce jaxte vo nich už mluvily.
ale u bytovych je to zbytecne
tak u vztekliny třeba i jo,ale bacha!! Kdysi jsem s mámou měly 4 kočky(furt sme teda nějaký měly) nikdy v životě nebyly venku,bydlely jsme v 5. patře.2 pošly na kočičí mor...chytly to z bot co se válely v předsíni a ony je olizovaly!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak teda nevim esi máte kočky doma,ale mne by nenapadlo jí neočkovat proti vzteklině
mam v byte jen ta jedna chodi na spagatku ven :d
ono se to nedoporucuje prave kvuli tomu postvakcinacnimu sarkomu - kocce se po par mesicich muze vytvorit v miste vakcinace nador, ktery je hodne agresivni a ty vzteklinovy to hodne vyvolavaj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:32
- Nahlásit

PetraK
Jen nevim čim
novinama..jako pejska dyš se pochčije f obýváku
Případně můžete traverzu mini simulovat párátkem a dyš vám to ulítne,budete mít k večeři španělskýho ptáčka či drůbeží ražniči

du spát,nepište!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
pošly na kočičí mor...chytly to z bot co se válely v předsíni a ony je olizovaly

ty vado! člověk může přemejšlet nad stofkou věcí a všechno kolikrát stejně nedomyslí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

[/b]lucYnka XIII
ty vzteklinovy to hodne vyvolavaj.
japato?? a jiný? a u psů?
petraK
všechno kolikrát stejně nedomyslí

jo,to by tě nenapadlo ve snu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
simulovat párátkem a dyš vám to ulítne,budete mít k večeři španělskýho ptáčka či drůbeží ražniči

a todle neni marný! já mu sice furt slibuju, že z něj udělám pípanátky, ale se španělákem je sice víc práce, nicméně chuťově je lepčejší . Minimálně ptícohubku z něj můžu udělat jedním tahem

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
tak u vztekliny třeba i jo,ale bacha!! Kdysi jsem s mámou měly 4 kočky(furt sme teda nějaký měly) nikdy v životě nebyly venku,bydlely jsme v 5. patře.2 pošly na kočičí mor...chytly to z bot co se válely v předsíni a ony je olizovaly!
jj kocici mor je svinstvo, ja ale psala, ze jsou nadstandardne naockovane jinak, jsou proti moru, herpesviru, kalici, kocici leukoze a chlamydiim maj i testy na FIV FeLV kvuli tomu, ze tu mam obcas nejakou na depozitovani, tak jsem je dala proti vsemu moznemu, ale ta vzteklina pry nehrozi

dyk ti píšu,že to je ta parková venkovní z práce jaxte vo nich už mluvily.
to jsem si precetla az kdyz jsem odeslala odpoved

a voni furt nejsou vykastrovane? Chtelo by to kontaktovat Mecholupy, oni je vykastrujou a pustej zpet, je to jejich povinost je kastrovat, kdyz jsou na uzemi Prahy.

Gerda
a ma nalite ceciky? Kdyby porodila bude mit velke prsa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:37
- Nahlásit

davidkova renata

apato?? a jiný? a u psů?

no má pravdu, přecedkyně, nedávno jsem to četla . Kočenka na to uhynula . Proč a jak to je, to nevím, ale je to tak. U psů nevím jak to je, ale třeba teď jak byla v akutním ohrožení života Ešusí mamička, tak - páč pes jinak po všech testech naprosto zdravej, tak doktor NEVYLUČUJE, že by to i přííííípadně, mohlo být z očkování . očkovaná byla půl roku před tím. Je to nepravděpodobný, hodně moc, ale vyloučit to zcela nemůže .

No a teď co, vočkuj nebo nevočkuj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kdyby porodila bude mit velke prsa.
to neni pravda!Baiko má taky hodně velký prsa a neporodila!!!
a voni furt nejsou vykastrovane
prej mluvila s tou paní,slíbila,že přijede,nepřijela ale a už se neozvala,gerda si číslo neuložila.-(((

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kdyby porodila bude mit velke prsa.
toto neplatí zcela vždy. já neporodila a zničehož nic.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:43
- Nahlásit

lucYnka XIII
vidíte,další!!! nešiřte panyku,pani!
PetraK
očkovaná byla půl roku před tím. Je to nepravděpodobný, hodně moc, ale vyloučit to zcela nemůže .

No a teď co, vočkuj nebo nevočkuj

hm,no myslim,že zdravej organismus tak reagovat nebude a taky myslím,že tato možnost je procentuálně daleko menší než možnost čapnutí nějaký tý choroby pokud se očkovat nebude..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
japato?? a jiný? a u psů?
jakto to nevim, jiny myslim taky, a jestli i u psu to netusim. Ja o tom slysela jen v souvislosti s kockama. Na kocicim foru to nekolik kociceck melo

PetraK
ty vado! člověk může přemejšlet nad stofkou věcí a všechno kolikrát stejně nedomyslí
Kocici mor je uplne nejzakladnejsi ockovani, je to v zakladni trojkombinaci asi neco jako psinka u psu, tim se ockuje standardne.

Simte pticu nezer je malinkej z neho se nenajis.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:51
- Nahlásit

davidkova renata

přesně tak! už sem se bála, že skrzevá velký prsa, budu muset jít hledat po bytě batole!!

hm,no myslim,že zdravej organismus tak reagovat nebude a taky myslím,že tato možnost je procentuálně daleko menší než možnost čapnutí nějaký tý choroby pokud se očkovat nebude..

no jasně že- vočkuj. Jen prostě, mě překvapily dvě věci, že i s odstupem šesti měsíců by to teoreticky mohlo nasekat takovou paseku. a druhak - že to vet připustil. No a zdravej- podle všech možnejch a nemožnejch testů, je právě Babetka ten nejzdravější péf co může bejt. Fakt. Dělali jí testy na snad úplně všechno- tu zmiňovanou babesiósu taky - v Německu. Prostě Ešusí mamička je fit. Jen.... si požírala a nevyráběla kref. A nikdo neví proč. Tetkon už snad joooo- páč přeci jen hošíček je silný hošíček energetik a tak jí snad něco předal, ale jde to pomalu. Hodnota co mají mít je 6. Ona měla něco málo přes 1. Po naší transfůzi měla 2,7 nebo tak nějak a jede to dáááál . Doufám, že to vydrží. už i přibraláááá, lalallááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
Simte pticu nezer je malinkej z neho se

vim. Třeba kolega si na firemní večeři dal křepelk- vůl jeden. byl celej večer vo hladuuuuu ale..... mám ráda jednohubky

ale nevim, esli bych se spíš neměla začít bát, právě mě sdělil:
"Sem Kostičiiiik! Budu tě sejřit! Budeš vodička! Tak co? Ta sere!Dáme si nechty! Ríííšo, Bořita, budeš křičet!"
víc už jsem nestihla zapsat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
No a teď co, vočkuj nebo nevočkuj

jj ja jsem taky pro ockovani jen treba ta vzteklina u bytovych kocek mi prijde jaksi navic a hodne rizikova

jenze to nejsou zadne kocky

prej mluvila s tou paní,slíbila,že přijede,nepřijela ale a už se neozvala,gerda si číslo neuložila.-(((
cislo bude tady http://santakocici.unas.cz/ pod kontakty, nebo kontaktujte Mecholupy
http://www.upozpraha.cz/kontakty.html

ja bych to klidne vobvolala, ale stejne budou chtit cislo na gerdu kvuli podrobnostem bo ja vim prd
chce to ale co nejdriv uz se docela vochlazuje a pro vykastrovanou kocku neni moc dobry po voperaci zima

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 21:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
jenze to nejsou zadne kocky

no tak děkuju mockrát. Vim, že nejsem zrovna sněženka, ale takhle mi to naservírovat???

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 21:15
- Nahlásit

Su umřitá, du spat. Co furt píšete blbouni?? To se nedá vydržet tohleto
Zítra jedu do Opavy, nigdo tam nejezděte

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 21:18
- Nahlásit

Běžte chrnět, co tu ještě strašíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 21:28
- Nahlásit

Biluška

Zítra jedu do Opavy, nigdo tam nejezděte

u mě f poho

<< 1 ... 3420 . 3421 . 3422 . 3423 . 3424 . 3425 . 3426 . 3427 . 3428 . 3429 . 3430 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání