| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:13
- Nahlásit
Baico
tak už tam máš meila .-)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:15
- Nahlásit
brezen2008
Ty už máš odpověď
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:26
- Nahlásit
Baico
ty taky
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:33
- Nahlásit
bodre rano
Baico
Ještě musim vychytat to, aby nosil jenom z toho kusu pole, kterej je náš
to bylo psany jeste pred rani kavou, ze?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:38
- Nahlásit
StaHi
taky myslim ,páč nechápu k čemu jí to bude
hnusný ráno,vy zoufalcííí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:42
- Nahlásit
StaHi
Ti to přeložím do češtiny po kávě
Náš táta má pole po prarodičích. To si pronajímá soukromý zemědělec a část nájmu nám dává v naturáliích a jedno z toho je krmná řepa. Vždycky nám vykolíkuje kus pole, který je náš. Bohužel Baico nosil i řepu i z jiný vykolíkovaný části, než je ta naše. Takže ho musím naučit, aby nosil jenom tu řepu z naší části
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:42
- Nahlásit
Dobré ráno všem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:43
- Nahlásit
davidkova renata
páč nechápu k čemu jí to bude
No až to nacvičím, tak budu jenom sedět v autě a dávat povel: Přines řepu a nebudu se lopotit po poli, ne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:54
- Nahlásit
Baico
mi ten preklad prijde upa stejnej, jako puvodni verze!
..ja bych to teda jeste prehodnotila..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 08:57
- Nahlásit
Psíček
bodre rano ..shanel se po vas pan argosek, mmj
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:07
- Nahlásit
Psíček
treba se mu jen styska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:37
- Nahlásit
Brejtro orchestrijóne, jak se daříte?
Já osobně sem namůžená z přetahování s tím naším mastodontem -prej úplně nejlepčejší přetahovadlo je tenisák narvanej do dvou fuseklí a v sobotu jsme byli na poli a stádo srnek nás nechalo dojít neuvěřitelně blízko (pravda vítr šel od nich k nám, ale i tak), stáli jsme tam s Ešusem a jakou dobu civěli, jak se pasou.
StaHi
.. bee narkoza, operace a satelit
chůdě malý hematomový a zrovna na narozeninovou voslavu
davidkova renata
ty vogo hlavně to dobře zapoj at nenastane zkrat abysme pak místo svarby neměli promítání Zelené míle
ježiš vy ste fakt husa!!!
lucYnka XIII
pani - vy máte ale zajímací procházky
jablunka
Cecýlyje uš nevčá na děti,ale dokonce chodí chrápat ke Štěpánovi
mademoiselle je pravá madam!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:25
- Nahlásit
Erin
tezke jest nam muzum nesti brime.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:29
- Nahlásit
Baico
No až to nacvičím, tak budu jenom sedět v autě a dávat povel: Přines řepu a nebudu se lopotit po poli, ne?
já ale nechápu to,že ho chcete učit nosit řepu z vlastního pole!!Z cizího je to přeci vječí užitek!!! šiš to je materyál,todlecto
Psíček
ja ted moc nemuzu dohledavat, ale Blpuška mi pak urcite vysvetli, co mam delat atak ...
jasně,jasně,to je f poho,Biluš má instrukce
hele vidim to tak,že si tady na foře f přímým přenosu řeknem Ano ,bé normál žranice a mejdlo a tak.Z jútúp nám pustěj ten Svarební pochod ,myslim,že ho složil ten manžel vod Bátoryjový(to by i vodpovídalo ).Hlavně se dostafte teda 2.11. páč jinak mi celkem dost naserete a holky taky bo chtěj ten vobřat zas nějakej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
Z cizího je to přeci vječí užitek!!!
Jo táák. Když já sem furt strašná poctifka. Asi budu muset k vám na školení. Mi to nedošlo, že takhle můžeme mív víc řepy doma. Ono mi asi to moje mozkový centrum pro poctivost utiskuje to centrum pro orientaci. To vysvětluje poměrně dost věcí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:46
- Nahlásit
Baico
Ono mi asi to moje mozkový centrum pro poctivost utiskuje to centrum pro orientaci. To
to dost těžko,pani
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
Z jútúp nám pustěj ten Svarební pochod ,myslim,že ho složil ten manžel vod Bátoryjový(to by i vodpovídalo )
Myslíš tenhle?
http://www.youtube.com/watch?v=4HzO6kVH3Sk
Čus lidijové..........
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
šiš to je materyál
aspon ze ten pes ma rozum..
Baico
..stran repy bych ho rozhodne nic nevodnaucovala!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:30
- Nahlásit
Nazdar čéci, vezmu to rychle, nemam čas, máme f práci novýho psa, je to flet (pro Dárka - Fiat), musim s nim na zahradu kopat kaštany.
Lucie - kolik za ten nojbůk chceš? A co je to přesně za model? Prostě řekni cenu a pak se můžem dál vybavovat )))) Má vypalovačku? Jak palcovej monytór?
Stahyjová - vaše Pipka je již sbalena, čeká se mnou na vejplatu, aby mohla odjet k wamyjům. Už du k ešusce pro adres. S příjezdem - do 14 jako tohohle 14? Jako 14/10? To nestihnu...proč jen do 14? A co ten další vejkent?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:32
- Nahlásit
Gerda
musim s nim na zahradu kopat kaštany
NEKOPAT KAŠTANY, NEKOPAT KAŠTANY. Když ho spolkne celej, stojí to moc velký peníze. Beze srandy.
vaše Pipka je již sbalena, čeká se mnou na vejplatu, aby mohla odjet k wamyjům.
tak todle už sou hotový órchije
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:38 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Gerda
Ty to fakt čteš takhle zpátky, jo? Ty vogo, to by mě asi za chvíli jeblo
Dotazy k nojbůku směruj, prosím, přímo na zasmam zavináč seznam.cz - to je můj a vládi mail společnej, já jsem technickej, no, ani nevim co přesně
Jo eště připisuju, že jméno prodávajícího je Vladislav Janeček a klidně mu tykej
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:39
- Nahlásit
Gerda
ste samorejme zvana (skoro) kdykoli.. jde jen o super luxusni pokojik (nejlepcejsi postel v baraku), kterej bracha 14.10. s nejvetsi pravdepodobnosti obsadi a ja vas tam uz pak nejspis nebudu moct ulozit... ale mam i dalsi pokoje, takze jde vlastne vo prt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:48
- Nahlásit
PetraK
Kaštany se tu kopou psům od jaktěživa, vždy je jen koušou, nepolykají. Válí se jich tu po zahradě kvanta, máme tu 4 stromy kaštanový, tak to by psové nesměli na zahradu stran přehršle kaštanůch ))
Lucie Kratochvílová
jen to prolítávám, nečtu )) Ale na mail ti napíšu, dost mě to, děfče milé, zajímá. Díky za nabídku!
StaHi
Hele tak budu mít kde spaát, když prostě přijedu po 14/10, jo? Do stanu už se mi stran zimy moc nechce.....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:48
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerda
mel by to byt tenhle
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:49
- Nahlásit
Gerda
do stanu muset nebudete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:50
- Nahlásit
StaHi
díky, už ho prověřujou moji kamarádi, jestli je pro mě akurátní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:58
- Nahlásit
čus žumpice, sem tu, můžete zrušit zákaz vycházení. Dneska sem přejela jenom jednoho dědka, ale to byl Polák, tagže se to nepočítá
Co je novýho, gdo má na starosti výcuc?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:59
- Nahlásit
Jsem zdechla, mam chripajznu Potrebuju zahrat, Baloon chce akorat v posteli kousat fsecky umely vjecy, co najde. Je mi blbe a za chvili mi zacina anglictina, na kerou teda nejedu, pac bych po ceste chcipla a pak bych este nachcipala celou skupinu.
mejte se tu a prijdte mi na pohrep.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Kaštany se tu kopou psům od jaktěživa
já vim, huž sme se tu vo tom bavily, aj Davídkojc myslím psala,, že kaštany Nuný kope. No ono jde v podstatě jen o to, že kdy žo ten péf nerozkousne a polkne, kaštan nabobtná, neprojde a péf de na operraci, no a páč já sem preventista, tak nekopu
Mathea
mejte se tu a prijdte mi na pohrep
nic ty se neboj děfčico, na pohřepu Ti s Gerdou zapějem a seš zas cobydup na nohouch.
Tak čajík, acylpoš a peřiny. Dobrou s kobrou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:04
- Nahlásit
Mathea
Co kdybys měla pohřep zároveň s Davídkovic svatbou? Páč aby těch obřadů zasejc nebylo moc.
Davídková
Budeš po obřadu Psíčková, Nadbůchová, nebo si necháš dífčí méno? Aby v tom pak jako nebyl zmatek, páč pro jisté tupýdy z Práglu sem Psíčková já, tagže gdybys včil chtěla být Psíčková ty tak já si nechám změnit méno na Novákovou, aby se to jako nepletlo, víš?
|