| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 21:50
- Nahlásit
Biluška
A vůbec, přivez ji brzo
Příští týden.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 21:55
- Nahlásit
Mucholabka
prosímtě a vona bude nějakej přínos do českého chovu, nebo proč zrovna votamtud? to není dost těhle v ČR ? jako myslím krví
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 22:04
- Nahlásit
brezen2008
Takoví v čr nejsou. Jen můj Fred, jeho sestry, a ještě minimum dalších.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 22:35
- Nahlásit
Simvas nejak jste mi nasadili chrobaka do hlavy. Voni existujou i jini ovcaci v nouzi nez tohle?
http://ovcaci-v-nouzi.ic.cz/
Me tihle jdou upne v poho otevrit a mam IE, ale je fakt, ze mi do nabidky nejdou nahravat fotky, celej net se sekne a spadne, tak je tam davam normos, ze skopiruju z utulkove stranky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 22:40
- Nahlásit
PetraK
tak co ten scípák kokovej?
dneska jsem byla na vyteru z krku a nosu za tyden se uvidi jestli chcipnul nebo zije dal
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 22:51 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
lucYnka XIII
esi jsem to spravne chapla, jsou jen tyhle stranky, ale driv byly na jinym serveru (a esi spravne dedukuju, tata davitkojc si presunu nevsimla, neprepsala adresu v zalozce a tak ji to nefungalo)
ed: cili v tomdle pripadku o prohlizec nejde (mne bezi ohniva liska na macu a stranky taky normos otevru)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 23:03
- Nahlásit
Zdarec lidijové, bejt bezdomáš je fakt hustý...ale huš se začínám aklimatizovat. Včera jsem vyzvěděla na jiné pejskařce, kam se dá sčoklem na pivo, ale stejně už se těším domů......
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 01:53
- Nahlásit
vstavat a cviciiiiiiiiiit
dneska jsem vas sehnala profesionalni cvicitelku, tak hezky fsichni podle pipiny ...
kdo poctive cvicili muzou si vzit snidanu
holandskej kamijon
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 02:36
- Nahlásit
Kdyby vas psiska stvali tak ¨tady vam je popravej
Inzerát:
Pomůžu Vám zhubnout. Sním za Vás vaše obědy a večeře.
Student filosofie Novák, tel. 777 123 456
Nezaměstnaný hledá ženu, co neumí šít, vařit a ani prát. ZN.: Nebude mít co ani z čeho !!!!
Přijde indián na matriku:
Chtěl bych si změnit jméno!
Proč jak se jmenujete?
Velký vlak co dvakrát zahouká když jede okolo.
A jak byste se chtěl jmenovat?
Tutút.
Jdou dva chlapy kolem propasti a vidí na zemi ležet kus kolejí. Tak ho společnými silami hodí do propasti. Najednou z ničeho nic kolem nich děsivou rychlostí proběhne ovce a skočí do té propasti. Asi za hoďku jde kolem pasáček a zeptá se chlapů: "Hoši neviděli jste tady někde mojí ovečku?" Chlapi na to: "Vy nám to asi nebudete věřit, ale teďka zrovna jedna ovečka skočila támhle do té propasti." Pasáček se zamyslí a radostně prohlásí: "Tak to určitě nebyla moje ovečka. Ta moje byla totiž přivázaná ke kolejím!"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 06:06 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
davidkova renata
hele je to na 13 dní,těch 10 bylo krušnejch bo sem rozežraná,ale už f tom jedu 5 tejden a dobrý,dokonce žeru co chci jak chce jana33)),základ je dodržet ten čas a množství aspon ten jeden cyklus.Vo víkendu žeru dycky prasárny a f tejdnu pak se snažim spíš tak dietně,ale dá se to,dokonce nemám už vůbec hlatČas teda dodržuju plus mínus furt.tak pište esi chcete,trupky
Žádám o zveřejnění dyjéty,aby tady fšechny věděly,co je to za hnus !Mně teda stačí,když mi po ránu Davídkojc líčí tu syrovátku,bo co a udělá se mi tak šoufl,že nemám celý den hlat !
Vzhledem k tomu,že se Renča chce stát neviditelnou ,bo při svý vejše ajfelofky už nemá víc jak pár deka a to co na ní de zvážit je jen voblečení ,tak varuji ostatní ,aby i u nich nedošlo ke stejnému efektu,páč pak byste neměly sílu ani na údery prstů do klávesnice a žumpa by zanikla,což by bylo škoda a někerým by to udělalo radost
Tady si přepočítejte svou váhu : http://www.hubnuti-jak.cz/bmi/index.php
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 06:55
- Nahlásit
Fstávat, makat a v Bruntálově nevycházet, jedu tam
lucYnka XIII
Sem si zacvičila, můžu dostat džogurt prosím? Raději bez živých kultůr, si furt nějak pamatuju ty Muchošiny
Mucholabka
Příští týden.
No dobře, přijedu se na ni podívat, essi je tak očklivá aj ve skutečnosti tak ju budu mít ráda, páč za to nemůže že je očklivá . Ale essi je aj kilerová tak ju ráda mít nebudu, páč za to může a bacat jiný pejsky je ošklivý
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 06:55
- Nahlásit
dobré ráno všem
prosímvás na co diety? nejlepší je pořádná vychajda každej den se psema a to jdou kila hned dolů
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 08:12
- Nahlásit
gerdi
jenom píšu že já na vychjadu tuhle soboru nejdu,nemám odvoz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 09:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
máš na jasíkju vzaz,přečtu si ho až večír
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Říj 2009 09:25
- Nahlásit
Dobrý den celý den
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 09:29
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno.
teda bylo , než jsem si přečetla ten článek, na který jsem házela odkaz vedle .
lucYnka XIII
seš tu ešče? Dojdi si do lékárny koupit můj oblíbený florsalmin a kloktej vo sto péro. Vím o holce, který právě toho pozlacenýho hnusnýho koka Florslamin zlikvidoval.
Neessi
je to šílenost což? Pro mě je problém už s načasováním - v sedum mi ešče žaludek nebere a pít první den jen mlíko, tak mám do konce života průjem Tak jedině to nahradit vodou??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 09:49
- Nahlásit
Custe dijetarky proletarky. Mam bmi index v norme, tudiz na naky diety prdim.
A kuknete - skrivanci uz jsou na webu . Tak plisinky plis, posilejte dal.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:04
- Nahlásit
Dobré ráno po dovolené, takže hnusné ráno všem, co jsou také nasratí, že už nejsou domki na kanapátku s filmečkem a papáníčkem.
Píšete jak úchylové, rozhodně vás nebudu číst. Je něgdo schopen výcucu? Ste tady furt nemocný, nejste normální, jak můžete bejt furt nemocný? Dyť je to vostuda, žapky! Naprosto souhlasim s můdr stran tý davítkový dyjety, ta žencká už skoro neni vidět, plandaj na ní elastický džíny, prosvítá krs ní slunko. Neřikám vůbec, že má bejt čék tlustej jak já, ale něgde by i to hubnutí mělo mít hranici, bo pak už je to dyjagnóza stran poruch příjmu. A navíc je f ohrožení kardyjovaskulární chorobou.
Dovolená se mi báječnicky povedla, Maryje je ňáká moc živá, furt běhá a něgde něco koumá, honí se po louce s panem jakubem, je extra zlá na čuby ze sídliště, ale je to kompenzováno fakt její extrémní potřebou pohybu, sem spokojená, čupka lítá jako šůs. Fčera si dokonce až z louky nesla domů klacek, vypat jí z huby jen ve chvíli, kdy spatřila pana bruna, co šel kolem solárka. UPEKLA SEM 5 NOCH ŠTRŮDLU S VLASTNORUČNĚ NASBÍRANÝMI JABLKY!!! A MAM JE TU F PRÁCI.
Můžete něgdo teda cucat výcuc od minulýho pátka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:19
- Nahlásit
HÍÍÍÍÍÍÍÍÍLFE
potřebuju pomoci. mám v emilu fotky té ukradené papilonky, co jsem právě vyhodila na fóru, ale nemůžu se dostat na rajče. Prosíím, nemůžu někomu emila postal a nemůžete to dostat na rajče a pak sem??
Díky moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:20
- Nahlásit
Gerda
čus dovolenkářko
čupka lítá jako šůs
řika se JAK EŠŮS!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:23
- Nahlásit
PetraK
prosíím, nemůžu někomu emila postal a nemůžete to dostat na rajče a pak sem??
pošli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:26
- Nahlásit
Tinta76
dík, jdu na to.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
ale nebude to na rajčeti neva snad ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:33
- Nahlásit
Tinta76
to je buřtik, přeciž, kde to bude, jde o to, aby se to tu dalo vyhodit a já pak rozešlu odkazy na sem, kde budou i obrázky.
Dííík moc
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:38
- Nahlásit
PetraK
máte to tam
Jinak bombarďáková modelka Kytka - POZOR!!! - byla z toho tak hotová, že celou noc prospala v posteli vedle mě! Normálně jako maximálně tak u nohou (a to se ještě nesmíme moc vrtět), teďkonc spala celou dobu vedle mě a vyžadovala hlazení dokavad neusnula
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 11:57
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Včera jsme měli štěstí neb se srnka rozhodla páchat sebevraždu před naším autím. Nedřív dostala menší ťukec do pérdele a pak nám skočila na auto. Odběhla ve chvíli, kdy pochopila, že jedeme krokem. Já se ale klepala ještě dvě hodiny....
Neessi
napíšu mejlík
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:00
- Nahlásit
Jinak dijetu nechci... jak je tam mlíko, tak je mi předem blbě. Navíc sem v limitu ohledně váhy a jsem spokojená, takže zůstanu u svých sladkých snídaní, buchtiček k odpolednímu kafíčku, knedlíků k obědu a řízků k večeři ( že jsou knedlíky bramborový nebo z tvarohu, řízky jen z bílého masa je nepodstatný )
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:06
- Nahlásit
Prosím pošlete mi taky návod na dietu jsem nějak prostorově výraznější než jsem bývala mail hanca.w@centrum.cz
kuju kuju vděčnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:10
- Nahlásit
Tinta76
Jinak bombarďáková modelka Kytka - POZOR!!! - byla z toho tak hotová, že celou noc prospala v posteli vedle mě! Normálně jako maximálně tak u nohou (a to se ještě nesmíme moc vrtět), teďkonc spala celou dobu vedle mě a vyžadovala hlazení dokavad neusnula
tak to je naprosto jasný, abys se srovnala, musí chodit už nafurt v bombarďákách. A možná, dyš jí navlíknete i potprdu, bude moct dělát nějaký to ÍPO!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:35
- Nahlásit
kdyby došli myslifci na posedu, daj se ešče sehnat zloději v chatce :
http://www.novinky.cz/krimi/180312-zena-si-uzivala -sex-se-zlodejem-v-domneni-ze-je-to-jeji-pritel.ht ml
|