Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:43
- Nahlásit

Biluška
tak už máme novou vyhlášku na stránkách ..... moc zajímavou. Dokonce i s mapkama, aby lidi věděli, kde myslej zastavěná část města ( sem si do dneška myslela, že je to jasný, ale zřejmě tomu nerozumím). Máme jedinou povinnost, ve městě musí být psi na vodítku a označení viditelně buď známkou místní nebo jinou, podle které se zjistí odkud pes je.... nemáme určený čip, tetování ... o košíku ani nemluvím.
Za to máme 7 venčících ploch, kde psi smějí být na volno ..... docela dobrý na to, že jsme malý město

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:45
- Nahlásit

Steph
nám tentokrát změnili i dobu placení poplatků za psy... byla do koce března a od příštího roku je do konce května.... a už je to taky na stránkách. Tentokrát jsou nějaký akční....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
jééééé paniiiii!! Vy ste čikovná!! víte to??
A Kytí to moť tlutí! Moť tlutí!! (todle mi řikal kdysi Tinťon, dyš mi narval mikinu asi tak 60x větší než sem já )

tváří se ale fest ublíženě, Kytička chudinka . No jo, si nemá blemcat haxnu, trůba jedna.

máte dobře vymyšlenou barvu koberce!! na něm se chlup špatně hledá

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Brej hnusnej den. Jdu vas citove vydirat. Skřivánci hledající domov - jsou to malinkaty pincoidi, roztomilost sama. Víc bude na webu vecer, tak zatim jen foto - pls, rozhodte site, idealni bytovej kapesni psik.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:57
- Nahlásit

Fifi
Jdu vas citove vydirat

a du zas pryč!

Tinta76
# Zasláno: 30 Zář 2009 12:58
- Nahlásit

PetraK
mě větinou řikali "učinheš"

ale byste se i divila, když se pěkně vyluksuje, jak je to hned vidět

Kytka rači ani nechodí, dyš chodí, tak kulhá, asi má pocit, že ještě kromě výrazu nějak musí naznačit, že jsou jí ty bombarďáky tuze nepříjemný

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:00
- Nahlásit

Fifi

PROSIM VÁS, NEMŮŽETE JÍT CITOVĚ VYDÍRAT ROVNOU BRTNIKA??? Ty sou!!! Chci toho pupika s bílou čárkou přes hlavu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:03
- Nahlásit

Tinta76

"učinheš"

tak to sem nepřeložila , prosim nápovědu, džíponština mi moc nejde

ešče tak umim "akulát, akulát!" a "čimvicpruhutimvicadidas."

ale byste se i divila, když se pěkně vyluksuje, jak je to hned vidě

nedivila, nedivila, sme takovej taky měli. A tetkon v jednom pokoji máme zrzatej a tam neni vidět dokonce ani Ešus, dyš si lehne

Kytka rači ani nechodí, dyš chodí, tak kulhá, asi má pocit, že ještě kromě výrazu nějak musí naznačit, že jsou jí ty bombarďáky tuze nepříjemný

to je fáze č. 2. Za chvíli přijde fáze č. 3 -bude stát před barákem a bude mít transparent: ZAVOLEJTE KUBIŠOVOU!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:07
- Nahlásit

PetraK
Chci toho pupika s bílou čárkou přes hlavu.
To je Jonáš.
PROSIM VÁS, NEMŮŽETE JÍT CITOVĚ VYDÍRAT ROVNOU BRTNIKA???
Klido pido, ale kdyz by sis tohle prinesla domu, ani by si toho nefsim, bo to jsou opravdu psí bonzaje.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:11
- Nahlásit

Fifi
to mi nedělej ... jeden hezčí než druhej , další pes by doma neprošel...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:17
- Nahlásit

Fifi
, ani by si toho nefsim, bo to jsou opravdu psí bonzaje

bohužel fšim :-/ a přitom to by byl kámoš pro Ešusa nejlepčejší. Fčéra na hopikání byl čibabák, Ešus z něj plakal nadšením. Ačkoliv tetkon mi dochází, že to by nešlo vlastně. Nešlo, on se opravdu neumí k takovým mrňouskům chovat. Je hroznej hromburác . Není si vědom své síly a velikostního rozdílu. Udělal by z něj v radosti plakát

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:22
- Nahlásit

PetraK
Není si vědom své síly a velikostního rozdílu. Udělal by z něj v radosti plakát

I prd, by se naucil, znamy maj 60ti kg rotvajleri hovado nuklearni temperamentni a k nemu trpaslici josefcici. Proste tyhle vymluvy neberu, koukej Jonaše Brtnikojc poslat mailem a udelej smutny oka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:25
- Nahlásit

Fifi
I prd, by se naucil,

pani obávám se,že nikolivěk. Jeho představa hry je - plácnu tě po zádech a kopnu Tě do hlavy , neumí ovládat svý tělo. Naposled když si hrál se štěnětem staforda - co ešče nebylo nerozbitný, museli jsme to rozpustit . Nechci, aby někomu ublížil. Teď mi došlo, že k němu se vlastně asi ani štěndo pořídit nikdy nedá!!!!!!!!!!! To ne!!!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:29
- Nahlásit

PetraK
Jeho představa hry je - plácnu tě po zádech a kopnu Tě do hlavy
Brut ještě do všeho strká čumákem a taky se to naučil. Však oni jsou prcci docela gumový a pokud si na ně nelehne 80kg hovádko, tak i vydržej. By si měla vidět hry pirani a zatím všichni přežili a bez zranění... to je proti ní ještě Brut miláček a jemňoučký stvoření. Ona loví všechny za nohy, vláčí za ocásek, za krk...ťape po nich, lehá si na ně.... nesmíš se tak moc bát...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:32
- Nahlásit

isdpch
Nazdar, nechces stene?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:35
- Nahlásit

brut
Však oni jsou prcci docela gumový a pokud si na ně nelehne 80kg hovádko, tak i vydržej.

no to právě udělal tomu stafordíkovi tancoval kolem něj, stoup si vedle něj na hlavu a převalil se. chůďátko tak plakalo!!!!!! Tohle udělat něčemu víc křehčímu, tak ten plakát z něj fakt je. Vim co mám doma. V pátek jsem si šla málem nechat dělat novýn poprsí, páč jsme si hráli na trávníku a von mě z ničehož nic nakopal těma svejma hnátama vodrápanejma. Pazhřivec Bolelo to jako sviňa.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:38
- Nahlásit

PetraK
no to právě udělal tomu stafordíkovi
kolik má Ešus kilo? Brut 35 a taky si lehá na mrňata... přežili všechny..... piraňa má sice jen 18,5, ale s rozběhem a saltem v rychlosti se její váha znásobí.... vidíš a i Králíček je stále živý, možná až moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:40
- Nahlásit

PetraK
si šla málem nechat dělat novýn poprsí
Me objednej rovnou taky! Kremyl provedl dnes analni vitaci sondu velmi dukladne, ale vzala to zepredu . Naposled se mi takhle zatmelo, kdyz jsem si nesikovne drepla na ram kola.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:40
- Nahlásit

brut
Králíček je stále živý, možná až moc

tak nám ho puč. Můžeš si bejt jistá, že mu uberem kysliku

ešus má tetkon přesně vím- 31,7 kilo. Sice je samej sval, ale má myslim moc. Tak asi musíme zhubnout. Voba.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:41
- Nahlásit

isdpch
stran psů jsme fůl fůl dabl fůl, to se týká i ptactva a ryp ..
Tak kotatko?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:42
- Nahlásit

Fifi

velmi dukladne, ale vzala to zepredu
jáááááááááááááááááááááááááááu, kuwa to ale bolí. vim vo čem píšeš (chlapi ať si nestěžujou, že prt víme vo čem to je!). Rám je taky libovej

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:43
- Nahlásit

isdpch
kdyby měl někdo ještě nějakou svěží myšlénku
tu mám ..... potřebovala bych hospodu, ale až v listopádu, páč od příštího týdne budu víc mimoň než jsem doteď

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
tak nám ho puč. Můžeš si bejt jistá, že mu uberem kysliku
je zvyklá a navíc se už umí docela úspěšně bránit ( teda Brutovi na Al zatím nevymyslela nic)

Fifi
Kremyl provedl dnes analni vitaci sondu velmi dukladne, ale vzala to zepredu . Naposled se mi takhle zatmelo, kdyz jsem si nesikovne drepla na ram kola.
ojojoj .... malý, kompaktní pejsek, že?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
kuwa to ale bolí.
Docela jo. Sadlo maslo.
Ale ona je s timhle uchylna, fakt normalne narve rypak lidem do rozkroku a nasava - slabsi kusy se vzdy nejiste chichotaji "ja uz se dneska myl/a", my, co ji zname, ji proste podrzime a je to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:49
- Nahlásit

Fifi

fakt normalne narve rypak lidem do rozkroku a nasav

ach ta úleva!! Sem myslela, že jen Ešusák je ouchyla , kontroluje podvozky běžně. Bohužel takhle i při procházce. Na ulici. ženskejm. Výhradně. Brtnik má dycky radost

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:50
- Nahlásit

isdpch
nevím, má to smysl .
no kdyby este Certa sezral Ricinky, tak byste pak nemeli ty dabl fůly.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:50
- Nahlásit

isdpch
by sežralo ptáka, pak rybu, pak by koťátko sežral Čert
a co králíka? S tím má už Čert zkušenosti a hlavně by přežila ryba i pták

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:51
- Nahlásit

Fifi
no kdyby este Certa sezral Ricinky, tak byste pak nemeli ty dabl fůly

no vidiš. Dáš jim kotě a hned je místo pro dva Skřivánky

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:54
- Nahlásit

isdpch
se z vás poseru

ušetříte za Gutalax!

hospoda bude určo v říjnu i v listopadu

a budou heligonový balónky?

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 13:57
- Nahlásit

isdpch
hospoda bude určo v říjnu i v listopadu, tak se snad potkáme
v říjnu to fakt nestíhám... od příštího týdne budu skoro pořád pryč . Ale na listopad se těším, už jsem vás neviděla děsně dlouho....

se z vás poseru ... rači du
pro králíka?

<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání