Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
heled tak to co jsi psala mě,napiš i sem,za to se stydět nemusíš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:23
- Nahlásit

jinak mi jsme asi 2x zmokli turch na vychjadě s dastym odpoledne a a pak za hodku zas
makal jak šroub
jen mi někdo vysvětlete,proč při aportu na peška jančí jak pako a na větve vůbec a udělá to napoprvý ????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:31
- Nahlásit

jak se psi ždímaj,hlavně na konci pro jablůnku
http://www.youtube.com/watch?v=R8ho6X4S3d4

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:41
- Nahlásit

brezen2008
ja uz to psala i na zviretnik do diskuse, ale muzu skopirovat i sem nestydim se jen jsem nemela pocit, ze vas to tu bude zajimat

jde o tento clanek
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-meli-skoncit- na-taliri-dcf-/p_zviretnik.asp?c=A090930_210454_p_ zviretnik_dru

Kopiruju svuj prvni prispevek
Sl. Denisa byla za sve kratke cinosti v "zachranovani" zvirat vyhozena ze dvou organizaci zabyvajicich se zachranou kocek (jednou, protoze jeji vinou zemreli kotata, podruhe kvuli penezum), pote si zalozila Toulave Tlapky, pred nedavnou dobou se na verejnost dostali podrobnosti o jejich praktikach. Samotni dobrovolnici TT na strankach priznali, ze Denisa peci o zvirata nezvlada, brala vic zvirat nez se o ne dokazala postarat, nezajistovala jim veterinarni peci a z techto duvodu velke mnozstvi kocek a nejaci pejsci zemreli. Clanek o tom, kde to dobrovolnici priznavaji a snazi se to resit byl uz samozrejme odstranen a ti co si dovolili neco rict uz v tlapkach nepusobi. Denisa tehdy slibila, ze nebude prijimat dalsi zvirata, ze tem co uz nashromazdila zajisti veterinarni peci, krmeni, atd. Bohuzel se tak nestalo, dobrovolnici, kteri byli ochotni pomoci s napravou odesli, protoze s Denisou neni rozumna rec. Takze vse je pri starem. Na kockarskych webech uz nikdo od sl. Denisy neuverejni ani carku, tak to ted zkousi pres pejsky. Pejskari ji jeste neznaji, mozna se nekdo najde a srdceryvny clanek pomuze k dalsim penizkum. Pokud mate pochybnost jestli nejde jen o pomluvy jak tvrdi slecna Anezka, zeptejte se kohokoliv z kockarskeho prostredi.

Reagovala jsem jeste nekolikrat, najdete me vzdy pod nickem lucYnka

a jeste jeden ohledne civavaka Bena
Anezko, nevim proc mi tykate osobne se nezname, ale budiz. Minuly rok zemrel na statku civavak Ben, ktereho majitel tezce onemocnel a musel do nemocnice. Nekolikrat jsem Denise nabizela, ze ho vezmu k sobe. Na statku mela zrovna Denisa nesocializovane westiky z jedne mnozarny a asi 60 kocek. Coz musi byt pro stareho pejska plemene civava zvykleho cely zivot v byte se svym majitelem opravdu "raj". Jeden z westiku nakonec Bena zakousnul. Mam jeste od Denisy emaily kde to sama pise. Emaily mohu zajemcum preposlat. Muj mail lucia13uk@seznam.cz

V teto debate nema smysl dale pokracovat, respektuju prosbu o nereseni techto veci tady. A nema opravdu smysl to rozebirat verejne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 20:02
- Nahlásit

lucYnka XIII

TO JE NÁŘEZ!!

Děkuju za info.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 21:40
- Nahlásit

brezen2008
Prosím tě, aby si bez mého svolení nevkládala na forum moje fotky, z mnoha důvodů fakt nestojím o osobní identifikaci. Tak že prosím smaž i ten odkaz z minulé stránky. Děkuji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 22:45
- Nahlásit

Fifi

tak jsem smutně překoukla Skřivánky , protože Brtnik nic

může mi někdo ale vysvětlit, jak může jedna křížená fenka pinče porodit:
2x rotvajléra
1x bígla
a
1x faraona?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 23:06
- Nahlásit

PetraK
Děkuju za info.
neni zac
Me to tak neuveritelne sere, hlavne, ze s tim nejde nic udelat. Je to furt dokola, udela jeden pruser vyhodej ji z Podbrdska, udela dalsi vyhodej ji z Umeni na pomoc zviratum, zalozi si svoji organizaci, tam se to provali, chvili pocka a protoze u kocek si neskrtne tak ted to zkousi pres psy. Ja to nechapu jak muze byt nekdo tak neuveritelne splachovaci. Vona je horsi nez Cunek, po kazdym pruseru se vrati a tvari se, ze se nic nestalo.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 01:40
- Nahlásit

Simvas kdy je ta avizovana svatba. To je dneska, nebo az za mesic? Ja abych si stihla spichnout saty. Zitra bych si mohla vzit leda teplaky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 01:43
- Nahlásit

brezen2008
simte az budes mit tu plesatou kocku tak hlavne at nema kotata, bo se ti narodi tohle

StaHi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 05:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
za mesic

Biluška
vstavat a makat!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 08:31
- Nahlásit

čau všem
hyenko máš vedle SZ
lucYnka XIII
já mít kočku nebudu,bo dasty by sí dal k jídlu

koukám že dnes bude venku i sluníčko

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 08:51
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno!

Máme pátek to přeslavný jest den,neb půjdeme ven!

lucYnka XIII

Je škoda,že není moci, která by takovým lidem opravdu zakázala nějakým způsobem dál pracovat se zvířaty

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:16
- Nahlásit

PetraK
Je škoda,že není moci, která by takovým lidem opravdu zakázala nějakým způsobem dál pracovat se zvířaty
Bohužel lidí, kteří mají potřebu pomáhat ne kvůli soucitu a snaze něco zlepšit, ale kvůli vlastním potřebám je stále hodně a nejen mezi "útulkáři". Větinou jsou výsleky podobně jako u výše zmiňované paní......

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:20
- Nahlásit

Hyena

já vím,. Jen je mi líto, že není účinné páky, jak tim v tom zabránit. Těm zvířatům se totiž de-facto pomoc tím pádem nedá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:22
- Nahlásit

Nazdar lide v třeskutém mraze stále hřejivě vlídný!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:23
- Nahlásit

Hyena
ahoj, nechceš - potažmo kdokoliv tu další...no skoro kdokoliv...zejtra na procházku? 15 - 20 km ze Všenor do Řevnic? Zatím du já s Benjim (už mě skoro nic nebolí) a kamarádka s kokřicí...Sraz ve Všenorech na nádru v 8:38 (u vlaku v 8:11 z hlaváku). aby nám nezakrněly svaly...měj se!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:26
- Nahlásit

jo a kdyby se někdo chtěl přidat - budu ráda - jen upozorňuju, že jdeme rychle, žádný jako 5P 20 km za 20 hodin nebo jak dlouho to tu někteří šli
trasa kopcovatá, leč romantická!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:33
- Nahlásit

čus truchlencííí,jež rozsmutnifše sebe f tiché se slzy celí rozplýváte
nestíhám,nepište kreténi!!!
lucYnka XIII
hm,to je nářez,co jí zabít?

FŠICÍÍ HÉÉÉLP
hele potřebuju pro známýho nějakej vodkaz nebo typ na skládací porodní boxy... pro psy teda.. může se nějakej schopnej agent pokusit to vygůglit??Bo já nic nenašla,neumim hledat.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:44
- Nahlásit

Lucie od Arta
Magore

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:49
- Nahlásit

Lucie od Arta
žádný jako 5P 20 km za 20 hodin nebo jak dlouho to tu někteří šli
takže vlastně řikáš, že všichni kromě Bajkonurky a mě s tebou můžou jít na prochásku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:53
- Nahlásit

Gerda
a mě,já jdu 10km snad 5 hodin,prostě lážo plážo

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:56
- Nahlásit

Lucie od Arta
žádný jako 5P 20 km za 20 hodin nebo jak dlouho to tu někteří šli
Aby jsme si tě s Gerdou nepodaly!!! My nejsme totiž žádný závodnice a každou procházku si vychutnáváme!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:57
- Nahlásit

Lucie od Arta
Bohužel budu celý víkend mimo Prahu. na jednodenní výletu budu k dispozici spíž až tak v listopadu, až bude hnusněji.
davidkova renata
nebo typ na skládací porodní boxy... pro psy teda Nána bude konečně rodti ty línije???

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:01
- Nahlásit

GerdaBaico
dybyste šly se mnou, aspoň se neztratíte.
já taky nejsem závodnice (hyena by vám navíc řekla, že jsem hroznej pesimista, co každýho kolem demoralizuje, že?), ale ráda se vracím za světla a pokud možno ten samý den, co jsem vyšla. Takže vy dvě můžete samo jít taky, budu moc ráda, ale odpo mám návštěvu- takže vás tam kdyžtak někde nechám.ale poďte
Hyena
mi se právě na posl.chvíli uvolnil víkend, jinak u mě taky zabitý...

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:02
- Nahlásit

davidkova renata
A myslela si něco takového nebo co?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:05
- Nahlásit

Lucie od Arta
hyena by vám navíc řekla, že jsem hroznej pesimista, co každýho kolem demoralizuje, že?),
A tak zlý to zasejc nebylo.... i když je fakt, že jsme si tě s Aničkou překřtily na " pesimistku", ale to bylo před K3 a to hrabalo i nám a dost.....
Ale gerdě a Baico tě vřele doporučuji, protože mohu dosvědčit, že se neztrácíš )

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:05
- Nahlásit

Baico
Pani, je na nás sprostá, s tou ven určitě nepudem, že ne? Už ste zpět z francie?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:07
- Nahlásit

Gerda
Pani, je na nás sprostá, s tou ven určitě nepudem, že ne?
nejni, vona je jenom dobře informovaný realista

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:10
- Nahlásit

Hyena
ztrácím - potmě na asfaltce na jiném kopci než byla K3...tam,co vy...jako představa,že to prožiju znovu a v Brdech navíc
Gerda
ani když mě Hyena chválí????

<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání