| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:31
- Nahlásit
brezen2008
no jasně, přesně tak to udělám, ale nebude to chlebíček, ale něco moc slatkýho, asi ňákej kolááááček
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:39 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
mi se líbí, jak sou na těch domááácích pekárnách časovače. Že jako večer nasypeš ingredyjence, vona se sama v noci zapne a ráno máš čerstvej chleba.
Dokážete se přetstavit, jak se pekárna ve tři ráno sama zapne, začne hnětat, pískat, rachtat, psi začnou ječet.....a vy v klítku spíte a vzbudíte se aš na ten hotovej chleba?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:41
- Nahlásit
Gerda
Si bekaná gdyž nechceš Lilátko . Radši to Bíbu ani nebudu řikat, byla by smutná Ale ňákej dárek ti dát musím gdyž máš ty narozeniny tak ti dám Orobulku, chceš?
Té nohy vedle si nevšímej, to je Martínek, toho ti nedám páč nejni muj (naštěstí ).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:42
- Nahlásit
gabifi
Dokážete se přetstavit, jak se pekárna ve tři ráno sama zapne, začne hnětat, pískat, rachtat, psi začnou ječet.....a vy v klítku spíte
Jasně. Bysem ji dala do sklepa, tam už stejně dělá rachot Samara tagže bysem o ničem nevěděla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:44
- Nahlásit
gabifi
Dokážete se přetstavit, jak se pekárna ve tři ráno sama zapne, začne hnětat, pískat, rachtat, psi začnou ječet.....
jo, přesně to si dovedu přectavit, taky eště to, jak nespíš dál, ale strašně se lekneš, bo ten zvuk neznáš, vyletíš z postele s takovym tim - cojecojecojecoje kdo tam je?????!!!!!!
Biluška
Si bekaná gdyž nechceš Lilátko
Ale tak jí pošli, no, celej den se smiřuju s tim, že budu mít nejhnusnějšího psa na svjětě )))))))))) ošklivej, ale za to s nejvážnějším a nejdůstojnějším výrazem )))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 18:52
- Nahlásit
Gerda
ošklivej, ale za to s nejvážnějším a nejdůstojnějším výrazem
Bíbu není ošklivá, Bíbu je nejkrásnější mimozemšťan na téhle planetě
Ale s tou druhou půlkou věty máš naprostou pravdu, je to ta nejváženější čínská pisezna co existuje
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 19:00
- Nahlásit
Gerda
tak to dáš do koupelny a nic neuslišíš
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 19:02
- Nahlásit
Biluška
Paní už zase se flákáte a dead line se blíží!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 19:09
- Nahlásit
leila
Ó bože, nehoň mě, sem f práci, ne na útěku
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 19:38
- Nahlásit
Biluška
ne na útěku
No aby tomu tak brzy nebylo Poslu na Vas pumu , teda poslala bych kdyby mohl utikat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:16
- Nahlásit
leila
On ještě furt nemůže? Chudák malej pumovitej
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:24
- Nahlásit
Biluška
On ještě furt nemůže?
No vono to bude trvat mesic i mesice, ta rekonvalescence... ale uz byl lepsi nez vcera zezral okurku... to zvracel jak amina a byl uplne dehydratovany...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 21:01
- Nahlásit
leila
je to blbeček, co žere okurky když mu nesednou
Už to máš poslané.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 21:30
- Nahlásit
Biluška
co žere okurky když mu nesednou
se ptate mně? ja nevim on tak sezral i maliny... po tom to teda bylo jeste horsi ....
Už to máš poslané.
Huž to máte spuštěné
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 06:17 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Bodré ráno ,tak mě napadlo,když má teď Gerda tu pekárnu a je tu nadbytek banánůch,tak by mohla péct
Banánový chleba
Kategorie: Domácí pekárna
Suroviny:
1/8 l smetany na šlehání,1/8 mléka,lžička soli,lžička cukru(menší)3 malé banány,250 hl.mouky,250 celozrnné mouky,3/4 balíčku droždí
Postup:
Do pekárny dáme smetanu,mléko,sůl,cukr,rozmačkané banány,mouku a droždí.Pečeme na program KLASIK Autor: www.toprecepty.cz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 06:57
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak dovolená na chalupě se ruší,kvuli elis.....
takže budem hezky doma a budem tapat po okolních polích a hájích
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 07:05
- Nahlásit
brezen2008
tak dovolená na chalupě se ruší,kvuli elis.....
Proč?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 07:18 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Krásný čtvrtek,vlastně takový malý pátek
Tak jsem náhodou narazila na tuhle kauzu,v závěru článku máme reklamu odboníka.Jsem zvědavá,kdy se mu před jménem objeví MVDr.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-zlocin/120 214/drsne-vzkazy-ctenaru-blesk-cz-zene-ktera-tyral a-sve-psy.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 07:18
- Nahlásit
Neessi
protože hárá a já nechci hlídat chalupu vod ženichů a to je ve vesnici,takže psy by určo chodili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 07:55
- Nahlásit
čus žumponoři, vstávejte a děte dřít
Erin
MVDr. bude málo, bych tam klidně odhadla i MUDr, JUDr a PUDr
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 08:39
- Nahlásit
Erin
Tak jsem náhodou narazila na tuhle kauzu,v závěru článku máme reklamu odboníka reklama je reklama a média jsou média , pro spoustu lidí je odborníkem a když to řekne on .... to, že je třeba se k psovi chovat normálně a "nepodlézat" mu a nenacpat mu břicho najednou , to je rada v pořádku .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 08:41
- Nahlásit
Dobré ráno, jsme dnes byli venku už v 7:00 , včerejší bohatý úlovek spadaných broskví a meruněk na zahradě u synka se projevil časnější potřebou ranního venčení ...a je krásné ráno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 09:48
- Nahlásit
čus fšicííí v banánový republice
nemám čas,du se smažit,tak nic beze mne neorganyzujte,zejména zájmena a odvetné akce!!!!!!!!
fšicíí
jako k tý svini z odkazu nahoře..jak jako licenci??? Snad je neměla s PP dokonce ?????????
A doufám, že jí zruší licenci na chovnou stanici
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 09:57 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Dobré ráno moji milí, bez krve ste celí bílí, vaše maso bude shnilý hned, jak uloží vás v bedně v býlí!
Neessi
Díky můdr, hnedle sem to vytiskla a budu péci, dnes už ani nejdu na pivo, už chci péct - hned hned hned )) Snad stihnu nakoupit yngredyjenc!
Ještě mi prosím poraď pro kamarádku, co si utrhla stehenní sval, když v ebrietě udělala provaz, jestli by jí na to něco mazacího pomohlo, třeba zrovínka ten šaolínovej olej...má to stažený obinadlem, choí s berlema a děsně jí to bolí.
A taky stran psincáku - je nutný s tim jít k lékařu? Mařka prostě kašle, psincák měla jen jednou, ale to bylo nějaký horší, že chrchlala furt, a to sme u veta byli, tenhle kašel je takovej mírnej. Sme rači v karanténně, abychom to neroznosili všude, pokud to je teda vono.
Jinak sme byli fčera na koncertě xaviera baumaxy v lázních, zpíval písničku - tam u nás v brandýse, rumunský princ topí se. A taky tam bylo něco jako pane exupéry, proč ste nechal malého prince utonout zrovna u nás v brandýse....no ale rýmovalo se to. Pak sme pili fernet s tonikem, já sem jedla klobásy a chleba a pak sme šli domki....
Jak se máte vy blázni starý?
Dnes má svátek malinkáááááááááááá! Šeeeecko nejlééépči, malinko, tady máš dort a dárek!:
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 10:31 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
dobré skoro poledne
GERDA
Děkuji mnohokráte. Dortík je moc pěknej a útulnej. Bude i chutnej. Přiťte, dáme si k němu kaféé.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:10
- Nahlásit
Gerda
budu péci
a máš dost banánůch?
pro kamarádku, co si utrhla stehenní sval, k
Na to pomáhá jen klid a 6 neděl nechat srůstat.Šaolin to zklidní,ale neurychlí.
Na kašel bych Mařence sem tam loupla půlku Zyrtecu a sem tam jitrocelák nebo Ambrobene,bo to má spíš asthmatický( vedro,prach,posekaný plevele......),doufám,že nemáš doma nový koberec-z toho pséci často pokašlávají.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:36
- Nahlásit
čus žumpáci co je novýho?
davidkova renata
Snad je neměla s PP dokonce ?????????
prej kdysi dávno chovala papíráky, pak ji to asi přestalo bavit tak přešla na bez. Stejně jako Bártů z Jarošova
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:59
- Nahlásit
Joo a nejlepčí přísada do mazance z domácí pekárny sou sušený brusinky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:01
- Nahlásit
Neessi
Na kašel bych Mařence sem tam loupla půlku Zyrtecu a sem tam jitrocelák nebo Ambrobene,bo to má spíš asthmatický( vedro,prach,posekaný plevele......),doufám,že nemáš doma nový koberec-z toho pséci často pokašlávají.
díky moc! kámošce řeknu, aby si ten olej koupila, uškodit jí nemůže, třeba aspoň zklidní, i to je dobrý.
No novej koberec mám v novým bytě....mám ho teda nějak vyprat, vyčistit, odstranit se mi ho teda nechce.....navíc na místo, kde máňa spí, dávám na koberec deku (dá se to prát a neumaže se koberec) - jitrocelák už máme, zyrtek sem taky koupila, takže jí ho budu dávat sem tam občas před spanim banány musim koupit dnes, recepis už je vyprintěnej a v tašce Dnes to pečení doufám vypukne, děsně se těšim!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:04
- Nahlásit
gabifi
Joo a nejlepčí přísada do mazance z domácí pekárny sou sušený brusinky
to víš, že jo, dáš si mazanec, a pak se divíš celej den, proč čůráš každejch pět minut!
|