Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:58
- Nahlásit

gabifi
klucí piškotek
můj jezefčík měl 100% přivolání na maso maso. Skoro sem si řikala, že ho přejmenuju ))

Golije je na rvačky totiž z nás nejšikovnější.
myslíš, že golyje vznikla z picbuma? Podoba tam je, srst odpovídá...čoveče to mě nigdy eště nenapadlo, ale jak tak vo tom mluvíš, řikám si - hele, na tom něco bude!

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:03
- Nahlásit

Gerda
myslíš, že golyje vznikla z picbuma
Kendy určitě. Co ho sere, to sejme

A já nejela už cca 10 let
založíme klub. Na kole jsem nejela od té doby, co mám čokli....a to je přesně 10 let

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:19
- Nahlásit

gabifi
Na kole jsem nejela od té doby
...co se mi rozložilo za jízdy a poprvé jsem si vyhodila obě ramena a děsně rozbila držku. na kole se strašně bojim ))))) Ale maryje taky, pojedeme krokem - jako dyš sere a maluje )))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:25
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/sykorka-malem- neprezila-laskyplnou-peci.html

tak voni jí zachráněj,vemou si jí zpět,ale zas to množej.at jdou někam......

malinka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:35
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/175457-chovatelka-na-o stravsku-nechala-vyhladovet-11-psu.html

bude to i ve správách v 5 na Nově

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:36
- Nahlásit

brezen2008
ale zas to množej.at jdou někam......
Jak to s tím proboha souvisí?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:39
- Nahlásit

Biluška
no jako že když zachráním takového psa,určitě na ní množit nebudu,budu ráda že jí mám i bez štěnat

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:49
- Nahlásit

brezen2008
Jeden odchovaný vrh je množení? A proč by ta fenka nemohla mít štěńata? Štěňata můžou mít jen feny co týrané nebyly?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 16:53
- Nahlásit

brezen2008

Tak dneska byla Britka sama celý 2 hodiny a nic nezničila ani nepočůrala )))) tak dostala dva lívanečky ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
brita je stráášně rostomilá! Ale vypadá jak malej ďábel, vsadim se, že ti zničí celej život. Rarach je to! A jak tam sedí na tom schodě ))) v hubě hračku...je to jasný, chystá se na útok.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:18
- Nahlásit

Gerda
Rarach je to!
Maskovanej Ti maskovaní jsou nejhorší paní, bacha na ně

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:29
- Nahlásit

Biluška
Ti maskovaní jsou nejhorší
tvářej se jak rostomilý štěňátko a zničej tě strašlivou zbraní!

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:33
- Nahlásit

Zdarte děckantí
jsem měla supr den,byla jsem s mladejma a Aguší a Jablunkou s Milouškem navštívit útulek ve Skřivanech.
Paní Schilteová,je skvělá dušička.Piškotky jsme rozdali,dary předali,a tisíc pusinek dostali....A Miloušek je milášek,zvládl cestování a stolování v hospě...no prostě Jablu s pesany umí divy.

Biluška
Jeden odchovaný vrh je množení? A proč by ta fenka nemohla mít štěńata? Štěňata můžou mít jen feny co týrané nebyly?
Fena byla ve špatném stavu i po porodu.Zda srst a pokožka byla ve stavu jakém byla,jen díky marketovkám,nebo demodexu,to je otázka.Viděla bych to na demodex a zde by měla být fena vyřazena z chovu.
P.S. děláš si alibi pro krytí Lilátka?

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:49
- Nahlásit

Erin
Paní Schilteová,je skvělá dušička.
O tu budou v nebi prosit.
.A Miloušek je milášek,zvládl cestování a stolování v hospě...no prostě Jablu s pesany umí divy.
No hlavně to pesani umí semnou,klika je,že nejsou finance a místo,jinak bych tu nmalou kříženku vezla snad domů.
Jo a tohle zvířátko je opravdu pohádkový.
Víc je tady.URL

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:52
- Nahlásit

Gerda

No jo, před chvílí přišel táta domu, Aneta s Benem samože štěkali a Britka se lekla až slítla z gauče! A už docela povyrostla má hnáty jak malý hříbě, furt je taková nemotorná a má špičatou prdelku, takže se při sedání svalí na kejtu ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:57
- Nahlásit

Erin
děláš si alibi pro krytí Lilátka?
Lilátko už v kravíně odchovalo nejmíň pět vrhů malých mimozemšťánků . Myslíš si snad, že ty čuby živím jen tak?

Fena byla ve špatném stavu i po porodu.
Ti včil nerozumím. Myslíš tím, že byla ve špatném stavu po porodu u těch lidí co je teď, nebo že rodila dřív někdy u těch cirkusáků?
Zda srst a pokožka byla ve stavu jakém byla,jen díky marketovkám,nebo demodexu,to je otázka
Kde je to vidět? Jsem to asi někde přehlídla. Pokud má demodex tak jo, pak s tebou souhlasím - má být vyřazená z chovu. Ale jinak nevidím důvod proč vyřazovat nadějné zvíře jenom proto, že ji nějaký čas vlastnili kolotočáři.
Mimochodem, máš představu kolik chovatelských stanic (s PP, aby nedošlo k mýlce) krmí teskogranulema? ( u šeltiček vím minimálně o třech, ale spíš jich bude víc)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:03 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Já hlavně nechápu, proč jsou šarpejové tak nemocní, proč lidi množí psy jen proto, aby byli v životě na tom špatně? Přítelova mamka má šarpejku Žofku s PP, má zanícený oči, už nevidí, neslyší, má chronický zánět ucha, chodí s hlavou naklopenou k zemi, byla i na operaci, pořád jí nečím mažou, dělají koupele a ona si žije ve svým vlastním světě, ale nevím, co z toho má.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:04
- Nahlásit

Biluška

Mimochodem, máš představu kolik chovatelských stanic (s PP, aby nedošlo k mýlce) krmí teskogranulema? ( u šeltiček vím minimálně o třech, ale spíš jich bude víc)

Ano vím,že se to děje,ale většinou nejsou příčinou toho co ty lidi popisovali.

I s těmi štěňaty není srst OK(ikdyž může být ovlivněna hormonální disbalancí),ale prostě museli nasekat další jedince plemene,který se zdravím KO

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:05
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
proč jsou šarpejové tak nemocní,
Ale oni nejsou. Lilátko mělo poprvé a naposled tu infekci na Slovensku co ji málem zabila (dřív než přišla k nám), od té doby akorát samé úrazy (na ty je teda kadet páč nemá vůbec pud sebezáchovy ). Kámoška má půlroční šarpejku a té není vůbec nic....

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:05
- Nahlásit

jablunka

Si rychlá s fotkama jak Kiril,tak až pořešíš to důležitý ,tak pro skoro grifonici frknem,ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:07
- Nahlásit

Erin
le prostě museli nasekat další jedince plemene,který se zdravím KO
Teď jsem to psala Lucce. Je to plemeno jako každé jiné. Má své plusy, své mínusy a dispozice k určitým chorobám stejně jako většina plemen.
Obchod se štěňaty je čistě jenom otázka nabídky a poptávky. Dokud ta poptávka bude bude i nabídka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:20
- Nahlásit

Erin
tak až pořešíš to důležitý ,tak pro skoro grifonici frknem,ne?
No kdyby to vyšlo,tak je to jasná páka.
Biluška
Je to plemeno jako každé jiné.
Njn,ale plemeno,u kterého se těží z metabolicé poruchy,kterou je ta jejich krpatost způsobena.Já proti nim nic nemám,není to můj šálek,jejich povahy mi nesedí,ale osobně znám jen tři a všichni s PP a všichni mají za sebou XY operací,z toho nejmenší bylo sponkování kůže.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:24
- Nahlásit

jablunka
Njn,ale plemeno,u kterého se těží z metabolicé poruchy,kterou je ta jejich krpatost způsobena.Já proti nim nic nemám,není to můj šálek,jejich povahy mi nesedí,ale osobně znám jen tři a všichni s PP a všichni mají za sebou XY operací,z toho nejmenší bylo sponkování kůže.
No dobře, ale pokud po nich bude poptávka tak se holt budou rodit, na tom nic nezměníme. Já je sleduju jenom hodně okrajově, ale řekla bych, že za poslední roky se jejich zdraví hodně zlepšilo. Chovatelé na to dost dbají a nechová se na kde čem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:26
- Nahlásit

jablunka
osobně znám jen tři a všichni s PP a všichni mají za sebou XY operací,z toho nejmenší bylo sponkování kůže.
mám to stejně,osobně krom Lilinky neznám zdravýho ani jednoho,popravdě sou plemena,který bych f týdle podobě nechala v klidu vyhynout bo to nejni život

du volat founem,taxe tu nehádejte a nepište!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak to jsi jí měla dát aspon 5 lívanečků i za mě šíkulce jední šikovní

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ti řikam, že strašně vyroste, sežere tě, pokouše u misky, bude dominantní a převýší tě na hyjerarchycký příčce, až se z toho posereš. Boooože, tak mladá a taková budoucnost tě čeká.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:31
- Nahlásit

Gerda
brituška je boží žvížátko jí pak určo uvidíš sama,to je liška převlečená v zajíce

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:32
- Nahlásit

Biluška
No dobře, ale pokud po nich bude poptávka tak se holt budou rodit, na tom nic nezměníme.
Bohužel,to je smutná pravda.
davidkova renata
mám to stejně

popravdě sou plemena,který bych f týdle podobě nechala v klidu vyhynout bo to nejni život
Ono by stačilo,gdyby se schválně nešlechtili kryplíci,co maj co nejvíc záhybů a podobně........stejně jako u ang.buldoků,pustit do chovu staroangličany a né tam mít za každou cenu co nejširší,ale co nejnižší(čím křivjejší nohy tím líp) zvířata s předkusama jako kráva.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:32
- Nahlásit

davidkova renata

du volat founem,taxe tu nehádejte a nepište!

Jo vono záleží kam voláte,to se vám bude zasejc vozývat.Nebo voláte Biluši,že chcete 6 kousků genetické hříčky??

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:37
- Nahlásit

jablunka

..stejně jako u ang.buldoků,pustit do chovu staroangličany a né tam mít za každou cenu co nejširší,ale co nejnižší(čím křivjejší nohy tím líp) zvířata s předkusama jako kráva.

Jj jasně a tleskám..néé jako vedle,sem si naběhla
U čaučaú se to začíná profilovat na OPĚT vrásněnou hlavu,nasrstění,no a aby to vyniklo,dáme kratší nožičky.Takže čauák vypadá jak přerostlej pekinéz...na výstavy se*u a jeden vrh za 3 roky mám rozebranej už před porodem.

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání