Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:30
- Nahlásit

Gerda
Nazdar fšem, co maj taky velmi špatnou náladu.
copak se ti stalo????
Vymyslela sem, že si koupim tu pekárnu
hele mám kupon do Makra kde je v akci Moulinex co mám já za 1189 Kč akce je od 5.8. do vyprodání zásob tak kdybys chtěla koupim ti jí

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
Bych to potřála votočit..aby tam šla jako zpátky,jak??

nech jí dýl uzrát a přestaň jí tam dávat žrádlo,bo si pamatuje,že tam něco nechala,tak se vrací.Žrádlo jí dej,když zalehne předmět,jinak až na konci žrádlo a pak balonek.Nebude se vracet.

A k těm názorům kádrovačky- do puntiku souhlasím !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:35
- Nahlásit

Jo a todle sem vám fčera zapomenula říct!!!
Nána se naučila hledat houbýýýýýýýýý Dem fčera f Oboře po lesní pješině ,vona fpředu a najednou se zastavila a čučí do chroští.Tak jí dojdu a koukám..vona kouká na hřípka!! Radost nám neskazil ani fakt,že to byl hořčák ,to holt aš v dalším lévlu
si teda nemyslim,že bych díky Náně zbohatla na sběru hup,ale si myslim,že vona za tu dobu pochopila,že sem divná a tydle potvory sbírám.a tak dyš jednu narozdíl vode mě viděla,čekala aš jí seberu jako dycky.Co vy si myslíte??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:41
- Nahlásit

Neessi
nech jí dýl uzrát
jako stopu nebo Nánu bo ta smrdí z rybníka tak,že je spíš přezrálá uš
Sem to s tim vynecháním žrádla úpa už zkoušela,jenže se mi to moc neosvědčiloJako nedávám ho tam co chvíli,maximálně tak 3-4 kousky,jenže když nedám vůbec nic,připadá mi,že nejde tak ochotně ,prostě slabší motivace,začne se po čase rozhlížet,hlavu nahoru,čuchá do vzduchu a tak..I když to žrádlo někdy (dost často) přejde,příde mi,že ho tam potřebuje aby se jako navnadila a ujistila,že tam je bo co nevim jak to říct ale častý pamlsky jí tam jen rušej,to jsem odbourala,Jirka řek to samý a tak sem to dělala bez nich,ale viz výše

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:42
- Nahlásit

Alexa
hele mám kupon do Makra kde je v akci Moulinex co mám já za 1189 Kč akce je od 5.8. do vyprodání zásob tak kdybys chtěla koupim ti jí
Chci, je to dobrá pekárna? Ale za 1200 je dobrá asi každá, ne? Jako když se to rozbije, prostě to vyhodíš, ne? Seš s ní spokojená? Jestli seš, tak mi jí rposím kup

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:51 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
s tim vynecháním žrádla úpa už zkoušela,jenže se mi to moc neosvědčilo
tak tam dej jen kousky koberce nasmrděný vod buřtů -to bé vědět,že se nežerou,ale buřtovej smrad ji donutí,aby měla rypák u země. Důležitý je,aby u toho koberce zalehla,ty k ní docupitáš a ten kousek buřta jí dáš -hodíš na zem před čumák.Teprve pak ji dáš znovu "stopa-hledej".Nána nejní blbá,dobře pochopí,co se vod ní chce.Hlavně na konci nebuď lakomá a dej jí tam toho buřta víc- já to dávám do kožený klíčenky,Bóba u toho hezky leží a vyžírá.

Dneska jsme byly ještě na výletě s čubkama a bylo : Skákal pes,přes seno !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:00
- Nahlásit

Neessi
tak tam dej jen kousky koberce nasmrděný vod buřtů
já to dávám do kožený klíčenky,Bóba u toho hezky leží a vyžírá.
no koberec na konci(mám zatim jeden předmět jen na konci) je nasmrděnej až až bo ho nosim furt f tý umaštěný ledvině u těch granclí,buřtů či sejra,ten smrdí dost a dyš sem jí to dávala do něčeho,pochopitelně to vzala do huby a začla to rozdělávat,do huby by to brát neměla ne? Lakomá nejsem,to né,dostane na konci dost,sice po kouskách ale dlouho
Dneska jsme byly ještě na výletě s čubkama
děti,nehrajte si ve stohu s těma sirkama

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
no koberec na konci(mám zatim jeden předmět jen na konci)
tak jich dej víc -4 -6 předmětů,bude to pro ni zajímavější.

děti,nehrajte si ve stohu s těma sirkama
Zatím hasiči nehoukali,asi to zhaslo samo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:11
- Nahlásit

Neessi
Zatím hasiči nehoukali
třá uhořeli
tak jich dej víc -4 -6
šiš to abych snad jela ko K+K koberce hele ale ted mne zachvátila myšlénka..co dybysem to šlapala zásadně přes el. ohradník?? vona dycky dostane šlehu..f ten jedinej správnej moment,samosebou..a tim pádem jí to vohradník jasně vysvětlí a já mám po starostech!!! Co???

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:15
- Nahlásit

Gerda
Seš s ní spokojená?
no já jo, ale má jen 1 hák, je to tadle: http://www.alza.cz/pec-na-chleba-moulinex-home-bre ad-bila-d116386.htm

Neessi
koukám že ty senový válce dělaj fšude, mě na nich posledně skákali parchanti u lomu

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
Hele já dávám Bajkonůrovi dávám žrádlo pod předmět. A pk, když zalehne, tak mu ještě pak na ten předmět pokládám další žrádlo. Je teda fakt, že na tý FPr 1 nám strhnul body za předmět, protože si ho čumákem nadzvedl, jak hledal mlsky.

Pani cvičte stopy a přijďte k nám v říjnu na ZM

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
co dybysem to šlapala zásadně přes el. ohradník?? vona dycky dostane šlehu..f ten jedinej správnej moment,samosebou..a tim pádem jí to vohradník jasně vysvětlí a já mám po starostech!!! Co???

no to je ženyjální,jen nevím,esli to bé fungovat tak jako blůfoře a jejím tleskačům.Třá na to maj jiný elektrony! U nás na cvičáku po dešti vlít pes do ohradníku a hledali jsme ho hodinu-nějak zpanykařil,bo co,nebo to nebyl ten správnej moment.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:21
- Nahlásit

Alexa
A nestalo se ti, že ta bílá barva vlivem tepla zhnědla? Vono je to pak i hnusný, dyš je to zahnědlý a zažloutlý....Pečeš f tom často? Pekla bych f tom f práci....

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:21
- Nahlásit

Alexa
koukám že ty senový válce dělaj fšude, mě na nich posledně skákali parchanti u lomu

to jako na stopě,jo? Já už mezi balíkama stopu nedělám,bo posledně jsem si ji tam našlápla a než mi uzrála 2h,tak přijel traktor a sebral je!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:22
- Nahlásit

Baico
dávám žrádlo pod předmět
to se nyvyplácí právě kvůli zkoušce.Lepší je krmit až když zalehne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:25
- Nahlásit

Baico
dávám žrádlo pod předmět
no to hrozí to co vám,ale s tim,že Nána dělá fšecko hrrrrrr,takže předmět nepochybně napřed sežere a pak vyplivne
přijďte k nám v říjnu na ZM
pani nefim ,uš mě zvou asi na 5 cvičákúch,ale vrozená skromnost mi brání..
Neessi
no to je ženyjální
no to je jasný!
tleskačům
eh..myslíš Jana Tleskače? von je tam registrovanej?
hledali jsme ho hodinu-nějak zpanykařil,bo co,nebo to nebyl ten správnej moment.
samá chyba,pani! Ste to nečetla vedle bo co?? Jak lítal f panyce vokolo,měli ste se z plna hrdla smát,jakej je to trouba,že vo howno de a že si má dát příště bacha no a je po problému Tak to máte pro příště

nicméně díkes za tipy,to zkusim
Jo eště ydeální mi příde namazat si křusky poličanem,to by fachčilo natuty

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:26
- Nahlásit

Neessi
to se nyvyplácí právě kvůli zkoušce.
To už vím . Už bych měla začít zase něco dělat. Naposledy jsem stopovali 7. června. Jenom čekám až mi posekaj pole. Nějak jim to u nás dlouho trvá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Neessi
to jako na stopě,jo? Já už mezi balíkama stopu nedělám,bo posledně jsem si ji tam našlápla a než mi uzrála 2h,tak přijel traktor a sebral je!!!
jo na stopě, nejdřív mi přes ní přešel chlap s rotvíkem a pak ty děcka, aspoň že zůstali nahoře protože když jsme je přešli tak slezli a začali ten válec válet po louce. To bys u nás moc místa na stopu nenašla páč tady je posekáno už přes měsíc a válce stále leží anebo jsou tu pole s obilím.
Gerda
A nestalo se ti, že ta bílá barva vlivem tepla zhnědla? Vono je to pak i hnusný, dyš je to zahnědlý a zažloutlý....Pečeš f tom často? Pekla bych f tom f práci....

myslíš jako ten obal? né mám jí už asi 2 roky zezačátku jsem pekla tak 2x týdně teď už míň často, spíš dělám to kynutý těsto a pekárna je pořád stejně bílá. Tak si to rozmysli a dej mi vědět sjela bych tam v pátek tak máš dost času ju

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:27
- Nahlásit

davidkova renata
eště ydeální mi příde namazat si křusky poličanem
Stačí vepřový sádlo

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
uš mě zvou asi na 5 cvičákúch
Nojo, ale když přijedete k nám, tak mys Bajkonůrem budeme dělat taky zkoušku a víte jak nám to spolu jde, to zkouškování. Navíc, kdyby se přemluvila Gerda, aby šla s Maryjí na ZZO, tak budete mít i odvoz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:29
- Nahlásit

Baico
Stačí vepřový sádlo
to nemám,ale polyčan jó
Alexa
původně jsem o pekárně též uvažovala,ale hrozí reálný nebespečí,že by mne to nutilo v ní péct,takže na ní rezignuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:31
- Nahlásit

Baico
a víte jak nám to spolu jde, to zkouškování.
nj,to de kor dyš je to výýborný dajkykyryký nebo co to bylo f tý termosce,letos byste mohla uvařit stýlově banánový
ale vona Nána bé tuty zas hárat navíc

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
letos byste mohla uvařit stýlově banánový
Děkuji za tip. A pokusím se
ale vona Nána bé tuty zas hárat navíc
Tak se uvidí, je ještě čas. Dám to sem, až bude na tuty potvrzenej termín.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:33
- Nahlásit

Baico
Já dělám ZZO buď u aleksy nebo u waldy...ale eště nevim, kdy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:35
- Nahlásit

Alexa
Tak si to rozmysli a dej mi vědět sjela bych tam v pátek tak máš dost času ju
super, tak do pátku dám vědít, jak to teda jako je, jo? Vono to za 1200 neni zas tak špatný, že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:35
- Nahlásit

Baico
A pokusím se
myslim,že ste na dobrý cestě essi mi rozumíte

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
essi mi rozumíte
Pani, Vám já rozumím hned od začátku . Akorát nerozumim tomu, jak někdo nemůže nerozumět vám a pak vám ještě k tomu dává modrý banány, který cestou k vám uzrajou

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Já dělám ZZO buď u aleksy nebo u waldy...ale eště nevim, kdy.

u nás je to 17.10. ale ještě nevím rozhodčího
Vono to za 1200 neni zas tak špatný, že?

koukala jsem na netu a nejlevnější je za 1700 a ňáký drobný
davidkova renata
původně jsem o pekárně též uvažovala,ale hrozí reálný nebespečí,že by mne to nutilo v ní péct,takže na ní rezignuju

hele ale gdyž jí budeš mít skovanou ve skříni tak ani né

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:41
- Nahlásit

Baico
Akorát nerozumim tomu, jak někdo nemůže nerozumět vám a pak vám ještě k tomu dává modrý banány
Díky ,pani,je vidět ,že ste vopravdu milá a ynteligentní dáma..to tam dlouho nevydržíte))))))))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:51
- Nahlásit

Alexa
hele ale gdyž jí budeš mít skovanou ve skříni tak ani né
no to je fakt..a navíc mám tetkonc ty nový skříně..,tak proč je nevyužít že jo..

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání