Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:29
- Nahlásit

davidkova renata
Dyby nemel daf
tedle myslíš??

Tendle myslela.

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 00:10
- Nahlásit

my budem mit coursingovy navijak. huraaaaaaaaaaa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 05:56
- Nahlásit

dobré ráno všem
jdu vylítat psiska,dastymu protáhnout mozeček a holkám nožičky

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 07:01 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Bodré ráno ,žumpo

http://aktualne.centrum.cz/report/kuriozity/clanek .phtml?id=644155

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 07:36
- Nahlásit

tak jsme zpět,Dasty měl krásnou pouštěčku na peška a krásně vyhledal 4x míček,elis krásně při tom řvala a sindy krásně prohnala malého bíglíka
a na konci přišla paní,že nás už dlouho pozoruje a že dastymu něco přinesla , přinesla mi igelitku a tam bylo 9 tenisáků ,paní má knírača středáka pepř a sůl a ten její si snimi nehraje,tak jestli bych se neurazila a nevzala si to pro něj

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 07:40
- Nahlásit

leila
Šiš paní, to je hrůza Sem na vás úplně zapoměla To dneska napravím, ale až odpolodne, včil jedu do Karviné přednášet nějakým pézetkám

leila
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:05
- Nahlásit

Biluška
Sem na vás úplně zapoměla
To je materijál to je materijál
ale až odpolodne, včil jedu do Karviné přednášet nějakým pézetkám
Ok dead line ti dávám do 24:00

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:16
- Nahlásit

janika
Dyby nemel daf, co za nej i mluvi včera večer jsem měla tu čest být poslední, kdo měl možnost přispět do tématu Desenský , co o něm víte ( nebo tak nějak se jmenovalo) pak proběhl reflexní oblouk a téma zmizelo, ne že by bylo uzamčeno, prosatě zmizelo, aby si ho nemohl už nikdo číst, co kdyby se nedejbože někdo třeba i zamyslel nad tím, co si přečte ..i když to tam asi moc nehrozí . Podotýkám, že tam nebylo nic sprostého, nic urážejícího ....Jsem starší než většina z Vás tu, zažila jsem "totalitu" a nedokážu pochopit, kde se to vtěch lidech bere , volání přichcávačů ( sorry, ale tenhle typ lidí nedokážu výstižněji nazvat) , že si chtějí číst o pejskách mi připomíná volání dělníků a rolníků po klidu na práci ( nemám nic proti dělníkům ani rolníkům ) , jak startují, když v čemkoli najdou něco, co by mohlo jakkoli "pošpinit" světlo kolem jimi uctívané osoby ....ale to přeci znamená, že minimálně tuší , měli by si uvázat šátky, dostát mávátka a volat "Ať žije Ruda! Ať žije !Ruda ".....nechápu, že tohle je možné , každopádně nelze Rudánkovi upřít umění ovlivnit lidi , sekta jak prase. Možná byl někdy R.D. rebelem a možná by se rád tak prezentoval i nyní ( ono to nakonec možná i na šestnáctky působí) , ale pokud byl, tak už dávno zapomněl , co to je. Jestli opravdu umí něco se psy, to nevím, každopádně občas nějakému zachrání život tím, že si ho vezme k sobě a za to mu dík ( stejně tak jako všem ostatním , protože není sám) , víc nemá smysl se jím zabývat .

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:19
- Nahlásit

isdpch
aye hjkmed bržágf tím jednoznačně přejdeš hranici

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:49
- Nahlásit

čus fšicííí zasužsmazaný
ale aspon maj co dělat né? Výborný sou přichcávači jak citujou hlavní kádrovačku o sportu a sportování,booože dyby aspon vymysleli něco vlastního..ale čim,že jo
mac1
každopádně nelze Rudánkovi upřít umění ovlivnit lidi
uvědom si ale,jaký lidi..von si naběhne leckdo,fčetně nás,ale pokud máš f provozu aspon jednu moskovou bunku a navíc nejsi deprivant co si neví sám se sebou rady,je nejistej,nerozhodnej a slabej,dříf nebo pozdějc vodtama bud vypadneš dobrovolně a rád nebo si cestou krapet "zasportuješ" ,essi mi rozumíš

JINAK POŽOOOOOOOOOR!!
GERDIČKA MÁ DNESKA VOPRAVDICKÝ NAROSKY,MYSLIM 38 NEBO 39,TO JE FUK,STEJNĚ SE TO NEMÁ PROZRAZOVAT,TÁÁÁÁGŽE
FŠECKO NEJ,CÉRO NEZDÁRNÁ

jedno netový přání
Jsi zase o rok starší, a tudíž starší, než kdykoliv předtím, ale současně je Ti méně, než kolik Ti bude ve stejnou dobu příští rok a méně, než Ti bude kdykoliv v budoucnosti. Všechno nejlepší k Tvým narozeninám!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:58
- Nahlásit

Gerda
Fšecko nejlepčí a páč ti nemůžu dát toho koňa,dostaneš aspoň banána s lamou.
A prachy.........moc prachů.

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
GERDIČKA MÁ DNESKA VOPRAVDICKÝ NAROSKY no tož to přeju ale úplně všechno nej nej ...a dáreček pro obě holky a na žranici půjdeme my

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:01
- Nahlásit

Dobré ráno vy blázni starý! Fčera sme s holkama přišly na to, že je nám 32, sme si totiš myslely, že je nám 31. Nicméně Janika má taky narosky, resp asi uš měla...nebo nevim, datumy si nepamatuju, ale vim, že je taky lefíček. A taky je tu eště víc lefíčkůch, tak se přihlaště, dáme si dortisko.
Hele děcka stran těch koček - to sou kočky divoký, jen se nějak zabydlely u nás na dvorku f práci. No, neodešly, tak je mi líto je nechávat bez jídla, když v parku si toho asi moc nenachytaj, je to tu samej pes.
Jo a nejsem si jistá, jestli mařka fakt nemá psincák, kašle častěji, mačkala sem jí krk, jak mi to ukazovali na veterině, že to vyvolává kašel, ale to jí nevyvolalo. Tak teď nevim, je možný, že roznášim infekci po praze 4. Dnes jdu pro jitrocelák a vitamín C a budeme rači v karanténě. Každej, kdo ste s náma přišel do styku za poslední tejdenek - omlouvám se, jesi máme kašel a nakazila vás maryje.
Dnes má svátek erin, takže šééécko nejlééépčíííí a dort si vemeš od nás, jo?

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:08
- Nahlásit

Gerda
tak se přihlaště, dáme si dortisko se hlásím o dortík , jsem lvice z 27.7., to ja tak hezké datum, že bych snasd mohla dortíky 2 ...když jsou tam dvě 7 , ne ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

Holkyyy já dostala f práci od kolezůch pekáááárnůůůů - zelméééér s jednim hákem!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:33
- Nahlásit

Gerda

Všecko nejlepčí k narozkám ))

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:37
- Nahlásit

Gerda

Fšecinečko nejlepčííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:41
- Nahlásit

mac1
kde se to vtěch lidech bere , volání přichcávačů ( sorry, ale tenhle typ lidí nedokážu výstižněji nazvat) , že si chtějí číst o pejskách mi připomíná volání dělníků a rolníků po klidu na práci ( nemám nic proti dělníkům ani rolníkům ) , jak startují, když v čemkoli najdou něco, co by mohlo jakkoli "pošpinit" světlo kolem jimi uctívané osoby ....ale to přeci znamená, že minimálně tuší , měli by si uvázat šátky, dostát mávátka a volat "Ať žije Ruda! Ať žije !Ruda ".....nechápu, že tohle je možné , každopádně nelze Rudánkovi upřít umění ovlivnit lidi , sekta jak prase.

Tak tohle je fakt mocinky výstižné.Prostě některým ta demokracie je moc demokratická

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:20
- Nahlásit

jablunka
banána s lamou

ty voe,gdes to vzala?? Že by měli na modrým webu nový lógo?
Gerda
Holkyyy já dostala f práci od kolezůch pekáááárnůůůů
tak to máš pořešený a zadara,to se vyplatí,Bobe
Neessi
Prostě některým ta demokracie je moc demokratická
no jo,na chudej lit holt muší bejt přísnost jak řiká výstižně děda ispidich a svobodu má jen ten gdo si jí zaslouží

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe,gdes to vzala?? Že by měli na modrým webu nový lógo?
Tam sou stolet za vopicema.......tady sem to šlohla.http://www.smajlici-1.ic.cz/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

jablunka
Tam sou stolet za vopicema
tak todle neřikej!!!!!

jako škoda,veeeeeeelká škoda že su ted odpojené,páč můj avatar si tam viděla ,ale todle bych si tam flákla z fleku! bych dostala banána uš jen za něj ani bych si neškrábla

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:45
- Nahlásit

Děcka, víte, kolik je na svjětě druhů mouk???????? se začínám bát, že to pečení nemůžu zvládnout! Víte, jak to má tlustej návot na opsluhu???????????? Božínku! První upeču ňákej miks z krámu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:46
- Nahlásit

jablunka
ty voe taxem číhla ,ale na první místo se dere tedle

malinka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:50
- Nahlásit

sem se tam taky koukla
a tohle je také krásné

http://www.smajlici-1.ic.cz/panovnici/1/001.gif

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:51
- Nahlásit

malinka

hele mohli bysme z těch smajlíkúch vytvořit takovou jako povítku nebo bajku né?

malinka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
co to že nejste u rybníška, takový krásnýsluníčko !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:53
- Nahlásit

malinka
takový krásnýsluníčko !
možná u vás tady voblačno,ale blejská se na lepčí časy
a máte emila

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:54
- Nahlásit

malinka
máte kolibříka pani...

malinka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
děkuji, děkuji budu písat aš dorazim z vycházek a pak z nákupu.

gabi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:12 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Gerda

Čo sa týka múky tak tu:
http://www.mlyn-zrno.sk/
vedia o múkach úplne všetko

z tých zmesí tmavá a biela zmes KLASIK chutí ako normálny chleba

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání