Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:28
- Nahlásit

brezen2008
Až budu mít doma to štěndo na socializaci, tak se na nějaký vycházce domluvíme.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:31
- Nahlásit

Baico
no to bysme mohli
co šmudla bílej?

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:37
- Nahlásit

Dobré ráno, otázka přivolání psa vyřešena, kašlete na nějaké obojky, pamlsky, pískání, stopovačku a já nevím co ještě , nesmysl, nová revoluční metoda je tu : Uklouznete na bahně a fláknete sebou , otřes půdy či vzniklá vzduchová tlaková vlna okamžitě upoutá pozornost psů, současně následuje Vaše myšlenka " JDĚTE PRYČ !!!!" , která se ovšem při přenosu změní na " KE MNĚ" a psi jsou bleskově u Vás...na Vás . Funguje 100% .

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:39
- Nahlásit

brezen2008

Ahojky, přijdeš si ke mně do práce pro tu marmeládu???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
máš meila víš vo tom ?vím.... v kolik mám vyrazit?
mohu klidně ted

že se argosek nepochlubil
http://lenkab.rajce.idnes.cz/Stopou_strejdy_Seraka _2009/#P1150757.jpg

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:53
- Nahlásit

brezen2008

máš odpověď

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
máš odpověd,pa vyrážím

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:57
- Nahlásit

brezen2008
co šmudla bílej?
Jestli myslíš Baica, tak ten je v pohodě a ten, co si ho budu půjčovat, je teď na chalupě na Slovensku.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:59
- Nahlásit

mac1
Vaše myšlenka " JDĚTE PRYČ !!!!" , která se ovšem při přenosu změní na " KE MNĚ" a psi jsou bleskově u Vás...na Vás . Funguje 100% .
Tak to je dobrý. A víš určitě, že jsi na to přišla sama? Neukradla jsi někumu jeho nápad a teď to tu prezentuješ jako svůj vlastní

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 09:24
- Nahlásit

Baico
No, chtěla jsem vyzkoušet ovládat psy přenosem myšlenky , to je fakt, jenže nejdříve se nějak myšlenky nedostavily a ted se nějak nezávisle na mě transformují , holt na tom budu muset ještě makat , abych se zdokonalila

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 09:26
- Nahlásit

mac1
holt na tom budu muset ještě makat , abych se zdokonalila
Pani nechci vá jako brát iluze. Ale dokonalej v tomhle je jenom jeden člověk, víte. Takže mám obavu, že se vám asi nezadaří .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:11 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí pasáácíí co plavou s banánama proti proudu
Neessi
Bohužel mají všichni kinderstube
tak jako kindrštúbe úpa myslim nemám nebo sem zrovna chybjela dyš se probíral tedlenctej Gút Jarkofský a etyketa,ale srát na hlavu si fakt nenechám.kor vod někoho
mac1
Uklouznete na bahně a fláknete sebou , otřes půdy či vzniklá vzduchová tlaková vlna okamžitě upoutá pozornost psů, současně následuje Vaše myšlenka " JDĚTE PRYČ !!!!" , která se ovšem při přenosu změní na " KE MNĚ" a psi jsou bleskově u Vás...
myslím,že nemáš pravdu,tvoje metoda bude působit jen f určitých případech a ne kompleksně ..co třá budeš dělat dyš bahno nebé??

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:27
- Nahlásit

Nazdar fšem, co maj taky velmi špatnou náladu. Dnes má svátek jébat, a jelikoš nemám tu náladu, můžete jí někdo dát dárek prosimvás? A taky dort a kafe by se hodilo...
Vymyslela sem, že si koupim tu pekárnu, nechám ji v práci, budu péct v práci, ráno zadělám a odpo bude buchta ke kafi. To zní dobře. Sakra, to je den zase!

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:33
- Nahlásit

Gerda
Sakra, to je den zase!
To mi povídej. právě jsem se dozvěděla, že jedu na 3 dny na služebku. Uplně mi to nabouralo plány. Budu lítat tři dny po polích s foťákem někde u Náchoda

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:34
- Nahlásit

Baico
Budu lítat tři dny po polích s foťákem někde u Náchoda
Pošli tam Bajkonůra, jen nevim, jestli bude umět mačkat spousť....ale on asi jo.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:38
- Nahlásit

Gerda
Pošli tam Bajkonůra
právě, že Bajkonůr bude ty 3 dny doma

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:43
- Nahlásit

davidkova renata
co třá budeš dělat dyš bahno nebé?? neboj, umím upadnout i na suchu

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:43
- Nahlásit

Baico
jako sám bude?

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:47
- Nahlásit

Baico
jako sám bude?
Néé, naši se v neděli vrátili, takže o něj bude postaráno. Naopak, nikdo ho nebude drezůrovat, bude krmen všim a všema.
Jenom je mi takový žinantní jet na služebku s uplně cizím chlapem. Vypomáhám jinému oddělení, protože jsou fšici na dovolený a já jediná ještě na dofču nemám nárok.

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:47
- Nahlásit

jbat
veselej svatecek jebate, tumas dortu, ale honem, honeeem! uz se ti na ni vrha nakej blbiskuv kolega-prdinoska!

.. zde kavka, taky vesela

Sakra, to je den zase!
Gerda a veskery rychle proti proudu plovouci i splyvajici lit
neco jsem objevila.. nevim, esi vam to bude fungat stejne, ale prosimich zkuste to, bo je to (jak jinak) vesele:
..takze, votevrte si guuugl vobrasky a dejte hledat heslo 'stabilizator nalady' ...pozornost venujte druhemu nalezenemu obrazku (zdroj kuchyne.cz) a titulku pod nim

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:50
- Nahlásit

StaHi
pozornost venujte druhemu nalezenemu obrazku
Pani vy ste blbpka

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:52 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

helejte, jsem vam to pro pripadek, ze se vam to zobrazi jinac, radsi vyfotila:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:54
- Nahlásit

Baico
pozornost venujte druhemu nalezenemu obrazku
Pani vy ste blbpka

to jako jó,ale zas to vysvjetluje proč sme tu fšicíí takový veselý kopy a nemáme ani problém se seksem prej

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:57
- Nahlásit

Baico
davidkova renata
tze to funga?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:59
- Nahlásit

StaHi
tze to funga?
no asi jo,páč veselá kopa su a se seksem problém nemám bo sem s nim uš dávno sekla,tagže pohoda,klídek tabáček

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
proč sme tu fšicíí takový veselý kopy a nemáme ani problém se seksem
Tak veselá to já jsem. Ale se seksem problém teda mám. Tyhle problémy totiž asi řeší jenom modrej banán

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:02
- Nahlásit

davidkova renata
tak jako kindrštúbe úpa myslim nemám
no tak to zase nepřeháněj,základy máš ,na rozdíl vod některejch jinejch .
Jinak mě kádrovačka zasejc rozesmála -"tahle část kynologie jim nic neříká".... von je asi výcvik a výcvik,ach jo.

PS: byly jsme s Éli na houbách-zase plnej koš křemeňáků,kozáků a hřibů.Jdeme vařit.

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:03 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

davidkova renata
zisiiiiii! ja ten clanek cetla az ted! a hned 2 zasadni poznatky!
1/ Při uchovávání banánů je třeba vycházet z toho, že jsou trhány jako zelené a dozrávají cestou k nám. Ze své domoviny jsou »zvyklé« na vysoké teploty, a proto když klesne teplota jejich okolí pod 13,5 stupně, zastavuje se proces dozrávání a banány rychle zčernají. Proto zakoupené banány uchovávejte ideálně při pokojové teplotě, ne v lednici. Chcete-li přesto, aby vám banán déle vydržel, dejte jej do spíže (s teplotou ne nižší než 10 stupňů) nebo do lednice ve vhodném obalu.

a 2/ Text: Zuzana Veselá
Foto: www.bananaspot.com

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:04
- Nahlásit

že jsou trhány jako zelené a dozrávají cestou k nám
se z nich po ceste vytrati ta modrost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:22
- Nahlásit

Neessi
Jinak mě kádrovačka zasejc rozesmála -"tahle část kynologie jim nic neříká
no jo,ta považuje jakejkoli povel či cvik za úpadek lický morálky Trošek jí nedochází,že lidi co si pořídili plemena služební či pracovní,jsou víceméně povinni těmto výcvik .byt v rekreační formě,zajistit bo jinak je to skoro tejráníVon né každej čokl je zvědavej na to,aby dělal celej život ho*no ,dloubal se v nose a byl předváděn jakožto kus na mazlení,kterej je pyšnej na to,že neumí nic Paxe divěj,že jim čokli zloběj
btw..dneska sem na stopě neztratila ,důmyslně sem jí našlápla f tom kaňónu co sou ty srnky a má jasně danej půdorys eště navíc sem šla po vobvodu ..čistě pro sichr Hele vona úpa ideální stopu má,dyš jí na konci tý vypracovaný vodepnu a konec..votočí to a jde naprosto přesně a v klidu aniž by zvedla hlavu a vyžírá to co tam nechala při tý původní.To je ten problém bo je do všeho jak magor a letí do všeho po hlavě aby už už..Bych to potřála votočit..aby tam šla jako zpátky,jak??
byly jsme s Éli na houbách-zase plnej koš křemeňáků,kozáků a hřibů.Jdeme vařit
j si právě dodělala smaženici
Poslední věta přet smrtí : Sim tě ,přece poznám hřípka!!
StaHi
Při uchovávání banánů je třeba vycházet z toho, že jsou trhány jako zelené a dozrávají cestou k nám.

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání